Pa Dino im je na klupi, Slavisin pomocnik...feniksptica je napisao/la: ↑21 feb 2026, 21:52Bez imalo zajebancije
Je l realno da ovi prizivaju Osima ??
Kolektivno, nakon sto su vidjeli npr nas fijsko s Musemicem. Po meni, proslo je njihovo.
Bolje da Dinu zovu i izvinu se covjeku sto su ispali pakasi prema njemu i to je to.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Klaf je daleko najbolje rješenje za trenutnu situaciju u kojoj je Željezničar, a ako ne on, onda definitivno Amar Osim.
Druga je priča što su zbog kretenske navijačke grupe izjeli go.vna, pa sad neko to sve mora pojest.
Druga je priča što su zbog kretenske navijačke grupe izjeli go.vna, pa sad neko to sve mora pojest.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma da, Cvitanovic vodi poluamatere i igraca od 500KM pa je veliki strucnjak treba dokumentarac o njemu praviti, knjige pisati, lako je Borcu sve sami pro igraci koji su igrali LS i u ligama peticeZeko87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 21:41Borac može chat gpt voditi komotno, džaba plaćaju trenere. Politički projekat kojem se pola lige mora skloniti ili mu slijedi sistemska osveta nije vrijedan ni pomena.MikiPirs je napisao/la: ↑21 feb 2026, 21:08Realno, zaostatak je samo 12 bodova, pogledaj Zelju zaostatak 25, a razlika je ista kuca samo drugi brat, ovaj podatak daje na jos vecem znacaju Cvitanovicu i njegovoj ceti sa kobilje glavemosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 21:04
Pa ovo sto Stimac danas rece mozda ti otvori oci, ovdje je trece mjesto naucna fantastika, u ligi gdje unaprijed znas ko ce biti prvak i gdje Dodik i alicni to najave javno, to se moze samo kod nas vidjeti i dozivjeti, bas si ovako apmetan i ironican a znas odlicno sta je istina, mada mora neko i gnjida da bude kao ti.![]()
A što bi Osim i pristajao?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Lagana pobjeda protiv Posušja. Elezi je igračina. Posjeta tanka i bez opravdanja.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pretpostavljam da je na Denisa mislio.Vanja8 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:00Pa Dino im je na klupi, Slavisin pomocnik...feniksptica je napisao/la: ↑21 feb 2026, 21:52Bez imalo zajebancije
Kolektivno, nakon sto su vidjeli npr nas fijsko s Musemicem. Po meni, proslo je njihovo.
Bolje da Dinu zovu i izvinu se covjeku sto su ispali pakasi prema njemu i to je to.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Coach je jos slobodan
Pa ako neko izjede ta go.vna što je izasrao i fino mu se izvine što ne bi?
Nije to njemu tamo neki klub, to je dio njega yebiga, priroda.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- feniksptica
- Kontakt:
Ma da Dino bude sef. Glavni i odgovorni. Vatrogasac. Da mu se ideje pikaju. Kakvi pomocnici i qurci palci kod nas. Nije to takvo takticko savrsenstvo da ti treba tim ljudi da se obrati paznja na svaki detalj.
Ako covjek bude htio opet to, zadnji put nisu ispali fer bas, kontam sad je tu, para ide a odgovornosti nema.
Ako covjek bude htio opet to, zadnji put nisu ispali fer bas, kontam sad je tu, para ide a odgovornosti nema.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hoce li srbiša docekati slavlje da konacno pokaze majicu i podigne tri prsta prema navijacima?!BegovicRamiz je napisao/la: ↑21 feb 2026, 21:57bolje da su Babuki dali sve pare sto su dali ovim pojacanjima
covjek tarlaha sam sve
hoces gol hoces asistenciju samo biraj
- jurisicduska
- Kontakt:
Osim je tata za sve ove sto su ih vodili i sto su se spominjali da ih vode.
Ne znam cemu podcjenjivanje Osima.
Kazu ljudi los bio zadnji mandat. Aha los. Pogledajmo koji je bio na tabeli.
Kazu los u Velezu bio a tamo smjena generacija bila, klub u izgradnji bukvalno.
Osim je miljama daleko kvalitetniji i zna o fudbalu vise kad ga probudis u 5 ujutro od svih koji su im trenutno u klubu zajedno.
Ne znam cemu podcjenjivanje Osima.
Kazu ljudi los bio zadnji mandat. Aha los. Pogledajmo koji je bio na tabeli.
Kazu los u Velezu bio a tamo smjena generacija bila, klub u izgradnji bukvalno.
Osim je miljama daleko kvalitetniji i zna o fudbalu vise kad ga probudis u 5 ujutro od svih koji su im trenutno u klubu zajedno.
Amarovo proslo, a Dinino koji je 11 godina stariji nije proslo, njemu se treba izvinuti i zovnuti gafeniksptica je napisao/la: ↑21 feb 2026, 21:52Bez imalo zajebancije
Jbm te mahnita, razmisljas li ista tom Salemovom glavom
Amar Osim i Muamer Svraka zvani isključen sam sa svakog treninga psihički bi bili idealan tandem da vrate želju na peto mjesto.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma nema veze s tim godinama. Nego s fudbalom. Po meni je Amarovo trenersko proslo. Nema ga u fudbalu, ispao je iz forme sto bi se reklo.let3 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:10Amarovo proslo, a Dinino koji je 11 godina stariji nije proslo, njemu se treba izvinuti i zovnuti gafeniksptica je napisao/la: ↑21 feb 2026, 21:52Bez imalo zajebancije
Bolje da Dinu zovu i izvinu se covjeku sto su ispali pakasi prema njemu i to je to.![]()
Jbm te mahnita, razmisljas li ista tom Salemovom glavom![]()
A Dino je tu vrti se, u tokovima je jos uvijek, zadnji angazman dobro prosao.
Mada sto se mene tice dovedite vi i Vladu ako ste ludi.
Naravno ako otjerate ovog. Mozda i ostane covjek do kraja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sad da dovedu Amara , dadnu mu pomocnika Dinu , Svraku i Mulalica i fazon trenerski golman nek ostane guso . I daj im sezonu i po ljudi bi do kraja sledece sezone osvojili trofej i borili bi se sa titulu . Ali fali to taj pobjednicki DNK koji zna sta znaci dici pehar .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Sumnjam brate, prošlo je Amarovo i Husrefovo. Autoritet kao autoritet da, radili bi šta im se naredi i pitali treba li dva puta. Ali fudbal se promijenio i to golemo.Pact1921 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:15Sad da dovedu Amara , dadnu mu pomocnika Dinu , Svraku i Mulalica i fazon trenerski golman nek ostane guso . I daj im sezonu i po ljudi bi do kraja sledece sezone osvojili trofej i borili bi se sa titulu . Ali fali to taj pobjednicki DNK koji zna sta znaci dici pehar .
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nece Zeljo ispasti iz lige iako su najgori a nece ni napravati neki iskorak do se ne rijese reketasa sa juga stadiona....Nijaz Brkovic nije kapacitet da vodi neki ozbiljan projekat, on je samo bio samo dobar operativac za namjestanje utakmica u svoje vrijeme.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
dok prvo sjednu i popricajuLujkaa je napisao/la: ↑21 feb 2026, 22:05Hoce li srbiša docekati slavlje da konacno pokaze majicu i podigne tri prsta prema navijacima?!BegovicRamiz je napisao/la: ↑21 feb 2026, 21:57bolje da su Babuki dali sve pare sto su dali ovim pojacanjima
covjek tarlaha sam sve
hoces gol hoces asistenciju samo biraj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kakva dominacija bordo diva iz kola u kolo.
Baš me zanima koliko će nas musa/kazla/giga morati uništiti u banjoj luci da bi došli do bodova.
Ako suđenje bude 75-25% možda će se moći uzeti koji bod.
Igraj sada Sarajevo!
Baš me zanima koliko će nas musa/kazla/giga morati uništiti u banjoj luci da bi došli do bodova.
Ako suđenje bude 75-25% možda će se moći uzeti koji bod.
Igraj sada Sarajevo!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Combattente87, ErosViverosViv, Jet2Holiday, OldTownDistrict, perodeformero, rishovski, Riziko, seha77, Zigazaga i 45 gostiju.