AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nigdje veze da poredis Hernanesa i Gansa,dobro to je tvoje misljenje,necu se sad raspravljat s tobom.Ali druze,samo da ti kazem da ja gledam Gansa vec 3 godine i gledo sam Hernanesa prije nego sto je doso u Lazio i mogu ti reci da su ti njih dvojica veoma slicni,cak vecina brazilskih medija ti ih uporedjuje stalno kao ko ce biti vodja Brazila 2014. na svjetskom.Upravu si da je Hernanes za nijansu defanzivniji,ali gledajuci njegove nastupe steko sam utisak da igra mnogo bolje kad su mu iza ledja Brocchi i Ledesma,znaci ofanzivna rola mu bas pase 
šta ste sad napali momka šta je pogrešno rekao? on nigdje nije rekao da su isti igrači nego samo da je milan propustio priliku da dovede hernanesa koji jeste srednji vezni i kao takav je potrebniji bio prošle sezone bez mvb, često povređenih veterana pirla, gattusa, ambrosinija, nije tad bilo ni boatenga itd. a s druge strane tu je bio ronaldinho prošlo ljeto tako da ofanzivni vezni nije bio toliki prioritet kao npr hernanes koji iz drugog plana često asistira i pogađa.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Citam da smo u pregovorima sa Farfanom
Super vijest je dolazak Taiwa konacno ce biti solidna odbrana..
Abate---Mexes----T.Silva----Taiwo
-RIVALDO-
boa---------van boss------------novi cmsenad_flamin je napisao/la:Citam da smo u pregovorima sa Farfanom![]()
-------------ganso----------------
-------ibra---------pato
- SaltCityAttack
- Kontakt:
po meni Nesta moze jos uvjek pruziti mnogo Milanu, ja ga jos uvjek nebi tek tako odpisao....Maxes je povreden sad i ko zna kakav ce biti na pocetku sezone, tako da bi trebalo razmisljati o Nesti....imat cemo dosta dobru klupu slijedece sezone to je jako bitno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- dr.feelgood
- Kontakt:
Eventualno dovodjenje Taiwa bi mogao biti jos jedan genijalan potez Celavca.
Tesko da ce on biti novi Evra ili Maicon ali bi lagano mogao biti medju top 3 lijeva beka u Calciu.
Prosle sezone je bio jedan od kljucnih igraca u Marseille-u, mislim da je cak u nekoliko utakmica nosio i kapitensku traku. Ove sezone je dosta utakmica presjedio na klupi jer su celnici kluba pokusali da ga natjeraju na produzenje ugovora ali su ga ponovo vratili u prvi tim kad su vidjeli da tesko mogu odbraniti titulu bez njega po toj lijevoj strani.
S parama ustedjenim na dovodjenju lijevog beka i s odsetom koju Rusi daju za Gattusa (ako je istina da ga traze) bi se mogao uzeti neki kvalitetan veznjak kao zamjena za Pirla.
Tesko da ce on biti novi Evra ili Maicon ali bi lagano mogao biti medju top 3 lijeva beka u Calciu.
Prosle sezone je bio jedan od kljucnih igraca u Marseille-u, mislim da je cak u nekoliko utakmica nosio i kapitensku traku. Ove sezone je dosta utakmica presjedio na klupi jer su celnici kluba pokusali da ga natjeraju na produzenje ugovora ali su ga ponovo vratili u prvi tim kad su vidjeli da tesko mogu odbraniti titulu bez njega po toj lijevoj strani.
S parama ustedjenim na dovodjenju lijevog beka i s odsetom koju Rusi daju za Gattusa (ako je istina da ga traze) bi se mogao uzeti neki kvalitetan veznjak kao zamjena za Pirla.
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Kakav god da je taiwo bolje nego antonini. Ko zna možda ostvari napredak na psihičkom planu. Zambro koliko god dobar bio, prespor je i to bi sva brža krila koristila.
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ext-season
jao de samo procitajte ovo za left back, sto su napisali za antoninija

jao de samo procitajte ovo za left back, sto su napisali za antoninija
Copa Libertadores: Ganso donio pobjedu Santosu
Dok agent u Milanu s predstavnicima AC Milana pregovara o njegovu transferu u redove izglednih novih talijanskih prvaka, Paulo Henrique Ganso zabija na južnoameričkim travnjacima...
Krasno je 21-godišnji ljevonogi vezni igrač zabio s ruba 16-erca u daljnji kut u 38. minuti prvog dvoboja osmine finala Cope Libertadores, koji je Santos na svom stadionu Vila Belmiro dobio 1-0 protiv meksičke Americe.
Asistent za gol bio je njegov dvije godine mlađi sunarodnjak Neymar, također velika nadolazeća zvijezda brazilskog nogometa.
Momčad Muricyja Ramalha uzvratni dvoboj u Ciudad de Mexicu, na legendarnom Estadiju Azteca, igra četvrtoga idućeg mjeseca.
Dok agent u Milanu s predstavnicima AC Milana pregovara o njegovu transferu u redove izglednih novih talijanskih prvaka, Paulo Henrique Ganso zabija na južnoameričkim travnjacima...
Krasno je 21-godišnji ljevonogi vezni igrač zabio s ruba 16-erca u daljnji kut u 38. minuti prvog dvoboja osmine finala Cope Libertadores, koji je Santos na svom stadionu Vila Belmiro dobio 1-0 protiv meksičke Americe.
Asistent za gol bio je njegov dvije godine mlađi sunarodnjak Neymar, također velika nadolazeća zvijezda brazilskog nogometa.
Momčad Muricyja Ramalha uzvratni dvoboj u Ciudad de Mexicu, na legendarnom Estadiju Azteca, igra četvrtoga idućeg mjeseca.
piše danas na milannews moguća prodaja astorija cagliariju za lazzarija i marchettija....i nije baš taj lazzari loš dapače dosta je dobar...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
najnovije špekulacije navodno milan pirla želi zamijeniti aquilanijem.Ganso was in fact charged and happy, he confessed to his staff by phone: AC Milan is close, the bags are ready ...
boateng je sad milanov igrač
edit: evo na šta sam naletio
ako je arsenal tražio ovog momka mora da je talenat.I have some very good friends of the market and awake, by Marchetti in Massara, Di Stefano in Cometti. The latter tells me now that Milan took Krisztian Tamas, 16, left outer Hungarian dell'Haladas, ripped at Tottenham and Arsenal.
nešto kontam, prije godinu dana da mi je neko rekao da će milan imati ovako dobre igrače i da će napokon dovoditi prava pojačanja a ne samo ona koja su jeftina ja bi rekao da je lud. zaista je impresivna lista igrača koji su pojačali milan zadnjih godinu dana. šta reći nego kapa do poda galliani, najjači transfer guru ikad. negdje sam pročitao da je potrošio možda 50m eura na sva pojačanja prošle sezone
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Top 3 Gola Sezone :
1. Ibrahimovićev protiv Fiorentine
2. Ibrahimovićev protiv Lecce-a
3. Pirlov protiv Parme
Top 3 Napretka Sezone :
1. Kevin-Prince Boateng
2. Masimilliano Allegri
3. Ignazio Abate
Top 3 Katastrofe Sezone :
1. Bonerine igre, (pogotovo protiv Reala)
2. Seedorfove igre (Prije Januara, posebno protiv Reala)
3. Sokratis Papastathopoulos-ov Transfer
Top 3 Provale Sezone
1.
2.
3.
Top 3 Šoka Sezone :
1. Poraz od Cesene i promašeni penal Ibre na debiju ...
2. Leonardov odlazak u Inter
3. Pato i Barbara
Top 3 Transfera Sezone :
1. Ibrahimović
2. Boateng
3. Van Bommel/Robinho
Top 3 Performansa Sezone :
1. Bommel protiv Napolija
2. Pato protiv Intera
3. Seedorf protiv Tottenhama (2. Utakmica)
Top 3 Momenta Sezone :
1. Inzaghijevi golovi protiv Reala
2. Milan 3:0 Napoli
3. Milan 3:0 Inter
Top 3 Utakmice Sezone :
1. Milan 3:0 Inter
3. Milan 2:2 Real Madrid
Top 3 Igrača Sezone :
1. Zlatan Ibrahimović
2. Thiago Silva
3. Kevin-Prince Boateng
Zaboravio sam još spomenuti Nestu !
1. Ibrahimovićev protiv Fiorentine
2. Ibrahimovićev protiv Lecce-a
3. Pirlov protiv Parme
Top 3 Napretka Sezone :
1. Kevin-Prince Boateng
2. Masimilliano Allegri
3. Ignazio Abate
Top 3 Katastrofe Sezone :
1. Bonerine igre, (pogotovo protiv Reala)
2. Seedorfove igre (Prije Januara, posebno protiv Reala)
3. Sokratis Papastathopoulos-ov Transfer
Top 3 Provale Sezone
1.

2.

3.

Top 3 Šoka Sezone :
1. Poraz od Cesene i promašeni penal Ibre na debiju ...
2. Leonardov odlazak u Inter
3. Pato i Barbara
Top 3 Transfera Sezone :
1. Ibrahimović
2. Boateng
3. Van Bommel/Robinho
Top 3 Performansa Sezone :
1. Bommel protiv Napolija
2. Pato protiv Intera
3. Seedorf protiv Tottenhama (2. Utakmica)
Top 3 Momenta Sezone :
1. Inzaghijevi golovi protiv Reala
3. Milan 3:0 Inter
Top 3 Utakmice Sezone :
1. Milan 3:0 Inter
3. Milan 2:2 Real Madrid
Top 3 Igrača Sezone :
1. Zlatan Ibrahimović
2. Thiago Silva
3. Kevin-Prince Boateng
Zaboravio sam još spomenuti Nestu !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
svaka čast ibri ali ovaj gol je najljepši gol milana koji sam vidio zadnjih par sezona. kakav xavi kakvi bakraći, dame i gospodo pirlo velemajstor!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Milan kupuje 2 igraca iz Cagliarija ... http://www.acmilan-2011.****/
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jesu navalili na kupovinu, izgleda Kaljari i cijela Sicilija postali filijala Milana. I sam Alegri je doveden iz Kaljarija. Hajde neka, samo nek' igrači vrijede, talentovani i perspektivni "plejeri" koji će u budućnosti nositi igru Milana svakako su dobrodošli.patinho7 je napisao/la:Milan kupuje 2 igraca iz Cagliarija ... http://www.acmilan-2011.****/
Still learning...
Pele: Želim Gansa nagovoriti da ostane u Santosu
Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Pele izjavio je kako mu je namjera zaustaviti transfer jednog od najtalentiranijih brazilskih igrača današnjice Paula Henriquea Gansa u Milan...
Transfer 21-godišnjeg Gansa iz Santosa u Milan je, prema pisanju brazilskih medija, na pragu realizacije, ali ikona Santosa kaže da će umiješati svoje prste u cijelu stvar.
- Ganso i ja ćemo porazgovarati. Znam da je sretan ovdje. Da ovisi o meni, on bi ovdje ostao doživotno. Vjerujem da je kod njega situacija slična onoj Neymarovoj (odbio je ponudu Chelseaja, op.a.) i vrlo sam optimističan – rekao je Pele za brazilsku radio-postaju Jovem Pan, uz dodatak:.
- Kratak razgovor s Neymarom bio je dovoljan da ga uvjerim na ostanak i također vjerujem da će Ganso shvatiti da je to za njega trenutno najbolje.
Serucka i ovaj Pele i to malo vise.
Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Pele izjavio je kako mu je namjera zaustaviti transfer jednog od najtalentiranijih brazilskih igrača današnjice Paula Henriquea Gansa u Milan...
Transfer 21-godišnjeg Gansa iz Santosa u Milan je, prema pisanju brazilskih medija, na pragu realizacije, ali ikona Santosa kaže da će umiješati svoje prste u cijelu stvar.
- Ganso i ja ćemo porazgovarati. Znam da je sretan ovdje. Da ovisi o meni, on bi ovdje ostao doživotno. Vjerujem da je kod njega situacija slična onoj Neymarovoj (odbio je ponudu Chelseaja, op.a.) i vrlo sam optimističan – rekao je Pele za brazilsku radio-postaju Jovem Pan, uz dodatak:.
- Kratak razgovor s Neymarom bio je dovoljan da ga uvjerim na ostanak i također vjerujem da će Ganso shvatiti da je to za njega trenutno najbolje.
Serucka i ovaj Pele i to malo vise.
Zadrzat ce ih al u qrcu, moze mozda jos godinu, al na duzi period jok
pa nisu ni oni budale da karijere provedu po Brazilu, ako ne ovog, onda iduceg ljeta momci dolaze u najbolje klubove
moj Pele nisu ti ovo 60-te i 70-te, fudbal je danas nesto sasvim drugo
pa nisu ni oni budale da karijere provedu po Brazilu, ako ne ovog, onda iduceg ljeta momci dolaze u najbolje klubove
moj Pele nisu ti ovo 60-te i 70-te, fudbal je danas nesto sasvim drugo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Šta je Ancelotti rekao za tandem , DAVID LUIZ - SILVA ====>http://acmilan-2011.****/2011/0 ... ko-je.html
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Brazilski nogometni reprezentativac u redovima Milana Thiago Silva (26) izjavio je za La Gazzettu dello Sport kako nema namjeru promijeniti klub do kraja karijere...
Na San Siro je Silva stigao krajem 2008. godine iz Fluminensea, a ove je sezone uz Alessandra Nestu odigrao prema mnogima ključnu ulogu u Milanovom pohodu na prvi "scudetto" od 2004. godine.
- Istina je da igram opuštenije uz Alessandra Nestu uz svoj bok, kao i da imam više vjere u svoje sposobnosti nego prošle sezone. Nesta je jedinstven i često mi priča na travnjaku. Sjećam se još uvijek svoje prve prijateljske utakmice protiv Varesea kada mi nije prestajao davati instrukcije ni trenutka. Tada sam mu čak rekao da me glava zabolila od njegovih savjeta, ali danas sam se navikao.
Iako se po medijima znao spominjati potencijalni njegov transfer u Real Madrid, brazilski stoper kaže da želi ostaviti trag u dresu "rossonera".
- Sviđa mi se ideja da postanem simbol ovog kluba. Bio bih sretan da osvojim makar i polovicu onog što je Paolo Maldini osvojio u karijeri, da krenem njegovim stopama.
Na kraju je Silva rekao tko je prema njegovom mišljenju najzaslužniji za činjenicu da je Milan na pragu osvajanja "scudetta".
- Zlatan Ibrahimović donio je pobjednički mentalitet u našu momčad. Od prve utakmice govorio nam je stalno da sve moramo pobijediti i zato ako osvojimo "scudetto" bit će to ponajviše zahvaljujući njemu.
Na San Siro je Silva stigao krajem 2008. godine iz Fluminensea, a ove je sezone uz Alessandra Nestu odigrao prema mnogima ključnu ulogu u Milanovom pohodu na prvi "scudetto" od 2004. godine.
- Istina je da igram opuštenije uz Alessandra Nestu uz svoj bok, kao i da imam više vjere u svoje sposobnosti nego prošle sezone. Nesta je jedinstven i često mi priča na travnjaku. Sjećam se još uvijek svoje prve prijateljske utakmice protiv Varesea kada mi nije prestajao davati instrukcije ni trenutka. Tada sam mu čak rekao da me glava zabolila od njegovih savjeta, ali danas sam se navikao.
Iako se po medijima znao spominjati potencijalni njegov transfer u Real Madrid, brazilski stoper kaže da želi ostaviti trag u dresu "rossonera".
- Sviđa mi se ideja da postanem simbol ovog kluba. Bio bih sretan da osvojim makar i polovicu onog što je Paolo Maldini osvojio u karijeri, da krenem njegovim stopama.
Na kraju je Silva rekao tko je prema njegovom mišljenju najzaslužniji za činjenicu da je Milan na pragu osvajanja "scudetta".
- Zlatan Ibrahimović donio je pobjednički mentalitet u našu momčad. Od prve utakmice govorio nam je stalno da sve moramo pobijediti i zato ako osvojimo "scudetto" bit će to ponajviše zahvaljujući njemu.
Jedina mana ovog 1. maja je ta sto necu biti u mogucnosti da gledam Milan 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.