Ne nego treba da bude kao sticky na vrhu svake stranice. Ne kvari se nista utakmica pricom o navijacima. Tu je raja odmah kad treba srati po mirvicu, nekakvim zenama u klubu, zekicu, husrefu, o svakoj mogucoj sitnici.tabba77 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:24Ma kakvo opravdanje ramazan, vrijeme i neatraktivan protivnik. Nikakvo. Doći će ko je naučio. Ko nije, taj će tražiti izgovore.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:06Sve razumijem brate ali za ovo nema opravdanja,ovo je stvarno sramota.Usao sam 20 minuta do utakmice kunem ti se nije vise od 200 ljudi bilo.
Pa neka se i tema rezultati zatvori kada navodimo razloge lose posjete.
Ne znam koji je qurac sa rajom
Ne treba kvariti ovu utakmicu pričom o posjeti, čestitke ekipi i stručnom štabu.
Klub u najboljem nizu od ne znam koliko godina, igramo ko singerice, sve se poslozilo na terenu, nas 2000 na tribinama. Ramazan nikakav izgovor nije, bilo je dovoljno vremena, uostalom uvijek ze moze organizovati.
Mi smo jednostavna **** navijaci i vala je sramota ono sinoc. Kad treba pljuvati tu smo nenadmasni, kad treba podrzat e to je vec malo teze, svasta nesta fali.