FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
5600+ članova
Maksimum sto mozemo ove sezone je trece mjesto, te osvojiti super kup i kup.
Prioritet u ligi treba biti da se sto prije osigura trece mjesto. Preko toga ne mozemo, sto cemo najbolje vidjeti sljedeceg vikenda u Banja Luci.
Prioritet u ligi treba biti da se sto prije osigura trece mjesto. Preko toga ne mozemo, sto cemo najbolje vidjeti sljedeceg vikenda u Banja Luci.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
Pitaristok
- Kontakt:
A dobro brate u pojednim sitacijama jesmo imali sreće pa nismo primili gol, ali ako pogledaš static, u zadnjih 4 utakmica protivnik je napravio 9 situacija za gol, zar to nije dokaz dobre odbrane?Pitar6785 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 01:36Zeljeznicar (svak ziv ih uzo)mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:29Inace pljuvali smo dovodjenje Banica, Cvitanovica i jos niza igraca, od cistaca do Mirvica,Tana naravno sad niko nista nece reci i za pametne poteze koje smo vukli, valjda trebamo samo negativu i razdor da unosimo ili neke koji to nisu rasili nazivati ih botovima. Ono sto sam pratio Banica u HR, kao sto rekose cita igru, sudjeluje u igri i otvara igrace, nekad to dovede izlijetanje i do kiksa ali donosi ekipi na mnogo polja puno toga.
Zrinjski (dobra pobjeda)
Radnik ( nikakva ekipa)
Celik (druga liga)
Sloga ( dobra pobjeda)
Posusje ( nikakva ekipa)
Netreba ovo nas da zavara pravi ispit je borac sb zrinjski
Naravno da je svaka pobjeda odlicna posebno kad to bude bez primljenog gola.
Al realno Banic je donio bar 70% pobjeda. Ono sta je danas odbranio ono se vidja jednom u 15 godina na bh terenima.
Mislim da cemo imat problema kad nam ekipe budu punile 16 terac svaki put il sansa il se panicno branimo.
Velko je cudo da nismo primili go dosad.
Mi smo narod mahale, mi smo narod koji ne napreduje koji neprati promjene.
Unas samo ubleha prolazi, ako slusas hadzibegica calu paju, i ako njih pitas jedini nacin da FK SARAJEVO IMA USPJEH i da fukcionise je da klub bude mini famelija gdje ce bit 90% igraca iz 2 opstine stari grad i centar, da drzava finansira. Paja govori MOJE SARAJEVO, spominje dusu bla bla bla, i onda kaze FK SARAJEVO MI ugasilo buba maru prevarili me ovo nije moje SARAJEVO. I za 45 godina 2 titule 0 kupova u vivsoj jugi, generacija ista se sva rasprodala istog dana kad je napunila 27 godina, ( sve ijedan bi se prodo sa 20 godina da je Tito dao, zato je i stavio rampu)
Niko od nasih igraca kao igrac nije nista napravio osim Safeta i Faruka, kao trener isto tako nakon 30 godina imas uspjeh papeta sa repkom sto je odveo na svjetsko i nista vise.
Fudbal se promjenio, jedan sturm danas placa id prilike 8x vise nego 92 sto je zvjezda placala.
Igraci sa 12-14 godina kostaju po 7-8 m€, 200 m€ se placa osteta, igraci tipa dzeka platu 8-9 m€ godisnje.
Stadioni imaju grijanje u travnjaku, inaju krov imaju hotel imaju restoranw imas 300 utakmica na tv u direktnom, itd itd. I sad ljudi kazu pa sto raja nedolazi, pa zasto ljudi nevoze golfa dvicu, jeftin nekvari se jaka limarija malo trosi, neprokisnjava, a voze golfa 7 koji je skuplji koji vise trosi koji neprokisnjava ali i udobni je ima air begove al mu je limarija slabija al se vise vozi. Pa nije totenhem tako reci nov stadion srusio i potrosio 780 m€ za novi, zato sto jevrej zeli da trosi toliku sumu novca vec zato sto prati trendove.
Evo sad nek zeljo ponudi mujkicu 6 k € vecu platu mjesecno otice bez imalo stida. Ihtijarevic cenan duro pelak ljudi su ostaviki klub za 300 marak
Adem koji je tezak preko 20 m€ napusti kucni prag u novom pazaru za 100 k€ vecu platu i doso da mu vico objasnjava pravila nogometne igre. Hehe
Jednostavno FK SARAJEVO ako zeli bar da zadrzi koliko toliko status koji je sad uveliko i narusen jer mi smo bili u yugi u velkoj 5 torki, sad smo u maloj 8 morki.
Mujkic nije los igrac trebamu minutaze meni se cini da je pretezak da ima bar 5 kg vise nego sto bi trebao da ima i da je raditiga dosta spori.
Maroodza je ima par pogresni padova cisto zato sto Cvitanovic non stop rotixa njega gojkovica bralica sad ovog ivanisevica. To naravno ima svoje beneficije neopterecuje puno igrace drzi svjezinu al isto tako vidimo da se u preformsnsima mujkica marodze ignjatkova osjeti kad neigraju konstantno.
Mislim da ce posle revansa sa velezom bit manje rotacija.
Mora se reci da je Krdzalic bio juce veoma dobar izgledao je dobro fizicki spreman.
Takodje Gojkovic je juce izgledao bas bas dobro, ali smatram da mu nece produzit ugovor, teska povreda (rizik) velka primanja (prepostavljam) poprilicno velk broj godina. Prem da bi ja njega volio zadrzat ako bi on zelio pristat na ugovor 1+1 uz dosta manju platu. Al on nece nato pristat.
Sigurno ce Maroodzu gurat, bralica i ovog ivnisevica, kao i ristovskog koji ima jos godinu ugovor.
Krdzalic ako bude odigro sve tekme ko juce i nebude imo povreda mislim da ce mu produzit ugovor na jos 1+2 godine, al nebi me cudilo da ion ode tacnije ne pristane na takvu vrstu ugovora a smatram da ce bit taka vrsta ugovora i opcija uzmi il ostavi
Takodje smatram da ce klub pokusat prodat Mujkica za 400-500 k€ da vratimo ulozeno i to je to.
Turkes ce bit otjeran, rebanu istice ugovor Roberto karlos ako bude ko turkes ili onaj gruzijac on ce bit takodje nogurin na ljeto. Takodje smatram da ce se pokusat sa Keremehom prijateljski na sporazumni nacin rastat ako mogne.
Sto se tice Ristica i ovih posudjeni ako nebudu igrali konstatno u ekipama gdje su posudjeni mislim da ce sa svima bit ugovor raskinut
Jednostavno Mamici nece robovat igracima od stare slave ako nit ce recimo radi Gojkovica klupirat lupam marodzu mozda je gojkovic bolji iskusni al oni znaju da su ti igraci rizicni i da u njima nema para i sa su trosak dok u marodzi imas kvalitet koji je trenutno slabi sl imas potencijali da bude bolji i bolji plus imas dovoljno kvaliteta sanjim da osvois isto sto i sa gojkovicem uz mozda nesto manji broj bodova al osvoices duplu krunu. I NA KRAJU igra za duplo manje para, plus ako ga prodas uzeces bar 30x vise nego sto si ulozio a samim tim i ONI MAMICI ce imat obraz da kazu e to je nase vama titula i to sto ste davali a ostalo babo da uzme ovaj put legalno a bice i nelegalno kad vi nevidite.
Sto je meni ok
Unas samo ubleha prolazi, ako slusas hadzibegica calu paju, i ako njih pitas jedini nacin da FK SARAJEVO IMA USPJEH i da fukcionise je da klub bude mini famelija gdje ce bit 90% igraca iz 2 opstine stari grad i centar, da drzava finansira. Paja govori MOJE SARAJEVO, spominje dusu bla bla bla, i onda kaze FK SARAJEVO MI ugasilo buba maru prevarili me ovo nije moje SARAJEVO. I za 45 godina 2 titule 0 kupova u vivsoj jugi, generacija ista se sva rasprodala istog dana kad je napunila 27 godina, ( sve ijedan bi se prodo sa 20 godina da je Tito dao, zato je i stavio rampu)
Niko od nasih igraca kao igrac nije nista napravio osim Safeta i Faruka, kao trener isto tako nakon 30 godina imas uspjeh papeta sa repkom sto je odveo na svjetsko i nista vise.
Fudbal se promjenio, jedan sturm danas placa id prilike 8x vise nego 92 sto je zvjezda placala.
Igraci sa 12-14 godina kostaju po 7-8 m€, 200 m€ se placa osteta, igraci tipa dzeka platu 8-9 m€ godisnje.
Stadioni imaju grijanje u travnjaku, inaju krov imaju hotel imaju restoranw imas 300 utakmica na tv u direktnom, itd itd. I sad ljudi kazu pa sto raja nedolazi, pa zasto ljudi nevoze golfa dvicu, jeftin nekvari se jaka limarija malo trosi, neprokisnjava, a voze golfa 7 koji je skuplji koji vise trosi koji neprokisnjava ali i udobni je ima air begove al mu je limarija slabija al se vise vozi. Pa nije totenhem tako reci nov stadion srusio i potrosio 780 m€ za novi, zato sto jevrej zeli da trosi toliku sumu novca vec zato sto prati trendove.
Evo sad nek zeljo ponudi mujkicu 6 k € vecu platu mjesecno otice bez imalo stida. Ihtijarevic cenan duro pelak ljudi su ostaviki klub za 300 marak
Adem koji je tezak preko 20 m€ napusti kucni prag u novom pazaru za 100 k€ vecu platu i doso da mu vico objasnjava pravila nogometne igre. Hehe
Jednostavno FK SARAJEVO ako zeli bar da zadrzi koliko toliko status koji je sad uveliko i narusen jer mi smo bili u yugi u velkoj 5 torki, sad smo u maloj 8 morki.
Mujkic nije los igrac trebamu minutaze meni se cini da je pretezak da ima bar 5 kg vise nego sto bi trebao da ima i da je raditiga dosta spori.
Maroodza je ima par pogresni padova cisto zato sto Cvitanovic non stop rotixa njega gojkovica bralica sad ovog ivanisevica. To naravno ima svoje beneficije neopterecuje puno igrace drzi svjezinu al isto tako vidimo da se u preformsnsima mujkica marodze ignjatkova osjeti kad neigraju konstantno.
Mislim da ce posle revansa sa velezom bit manje rotacija.
Mora se reci da je Krdzalic bio juce veoma dobar izgledao je dobro fizicki spreman.
Takodje Gojkovic je juce izgledao bas bas dobro, ali smatram da mu nece produzit ugovor, teska povreda (rizik) velka primanja (prepostavljam) poprilicno velk broj godina. Prem da bi ja njega volio zadrzat ako bi on zelio pristat na ugovor 1+1 uz dosta manju platu. Al on nece nato pristat.
Sigurno ce Maroodzu gurat, bralica i ovog ivnisevica, kao i ristovskog koji ima jos godinu ugovor.
Krdzalic ako bude odigro sve tekme ko juce i nebude imo povreda mislim da ce mu produzit ugovor na jos 1+2 godine, al nebi me cudilo da ion ode tacnije ne pristane na takvu vrstu ugovora a smatram da ce bit taka vrsta ugovora i opcija uzmi il ostavi
Takodje smatram da ce klub pokusat prodat Mujkica za 400-500 k€ da vratimo ulozeno i to je to.
Turkes ce bit otjeran, rebanu istice ugovor Roberto karlos ako bude ko turkes ili onaj gruzijac on ce bit takodje nogurin na ljeto. Takodje smatram da ce se pokusat sa Keremehom prijateljski na sporazumni nacin rastat ako mogne.
Sto se tice Ristica i ovih posudjeni ako nebudu igrali konstatno u ekipama gdje su posudjeni mislim da ce sa svima bit ugovor raskinut
Jednostavno Mamici nece robovat igracima od stare slave ako nit ce recimo radi Gojkovica klupirat lupam marodzu mozda je gojkovic bolji iskusni al oni znaju da su ti igraci rizicni i da u njima nema para i sa su trosak dok u marodzi imas kvalitet koji je trenutno slabi sl imas potencijali da bude bolji i bolji plus imas dovoljno kvaliteta sanjim da osvois isto sto i sa gojkovicem uz mozda nesto manji broj bodova al osvoices duplu krunu. I NA KRAJU igra za duplo manje para, plus ako ga prodas uzeces bar 30x vise nego sto si ulozio a samim tim i ONI MAMICI ce imat obraz da kazu e to je nase vama titula i to sto ste davali a ostalo babo da uzme ovaj put legalno a bice i nelegalno kad vi nevidite.
Sto je meni ok
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 22 feb 2026, 13:51, ukupno mijenjano 2 puta.
- napoleon72
- Kontakt:
More faktora. Prvo onakva ostavka Zekica u situaciji gdje smo taman mislili da smo na zdravim nogama poslije kupa prosle sezone, pa imenovanje Husrefa gdje je jedan dio navijaca skroz izgubio volju jer je izgledalo da se nismo makli s mjesta 10 godina. Dok se Mariju pocelo vjerovat, prodje polusezona. Dalje, vrijeme je ove sezone bas bilo kontra nas, ne znam da li su dvije utakmice na Kosevu prosle bez kise ili hladnoce (ovako na prvu, pamtim Velez i derbi). Onda gledas kako svako selo u BiH ima krov na stadionu a mi i dalje u kabanicama dolazimo, pa i tu narod pop.izdi. Sve kad sastavis, dobijes to sto imamo.Stroj1946 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 12:38Mene zanima šta se desilo sa posjetom ove sezone. Bilo je padova i problema alinovo je fakat nejasno postalo. Za razliku od prošle sezone katastrofa.
Ovo je od ove sezone:
A ovo od prošle:
Nebo i zemlja jbte. Interesantan je detalj isti period, zimski, recimo novembar, decembar i februar.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Doktore, svaka ti čast. Sve u bobu što bi se reklo.PeppermintSA je napisao/la: ↑12 feb 2026, 03:23nekoliko mojih take aways
3. Mujkić ima fantastičan centaršut, ali je glup ko ****. Zapravo, nije glup ko **** - to je pojednostavljenje. Ima dvije ključne mane - jedna ofanzivna, a druga defanzivna. Ofanzivna je što uvijek prima loptu okrenut prema našem golu. Dođe mu lopta s desna na lijevo, on je prima lijevom nogom ka unutra, okeće se prema svom goli i počne je voditi unazad. To možda zvuči kao sitnica, ali ko god razumije loptu razumije da je to kancer. Uvijek završava na krivoj nozi, dovodi se u situaciju da nema kud. U defanzivi ima nedopustivo odliku da nikad ne zatvori krilu nogu. Uvijek mu dozvoli da iscentrira. To se dešavalo danas kad je Sivac u 2 ili 3 navrata centrirao ili probio do šesnaesterca, jer mu Mujkić ne uđe u blok. To se desilo u Prijedoru i tako smo primili drugi gol. Bek MORA zatvoriti nogu. Tjeraj krilo da se vraća unazad, ali nemoj mu dozvoliti da centrira bez da mu zatvoriš nogu.
Anes
Renato
Slavko
Obavezno produziti ugovore !
Renato
Slavko
Obavezno produziti ugovore !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pitaristok je napisao/la: ↑22 feb 2026, 13:14A dobro brate u pojednim sitacijama jesmo imali sreće pa nismo primili gol, ali ako pogledaš static, u zadnjih 4 utakmica protivnik je napravio 9 situacija za gol, zar to nije dokaz dobre odbrane?Pitar6785 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 01:36Zeljeznicar (svak ziv ih uzo)mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:29Inace pljuvali smo dovodjenje Banica, Cvitanovica i jos niza igraca, od cistaca do Mirvica,Tana naravno sad niko nista nece reci i za pametne poteze koje smo vukli, valjda trebamo samo negativu i razdor da unosimo ili neke koji to nisu rasili nazivati ih botovima. Ono sto sam pratio Banica u HR, kao sto rekose cita igru, sudjeluje u igri i otvara igrace, nekad to dovede izlijetanje i do kiksa ali donosi ekipi na mnogo polja puno toga.
Zrinjski (dobra pobjeda)
Radnik ( nikakva ekipa)
Celik (druga liga)
Sloga ( dobra pobjeda)
Posusje ( nikakva ekipa)
Netreba ovo nas da zavara pravi ispit je borac sb zrinjski
Naravno da je svaka pobjeda odlicna posebno kad to bude bez primljenog gola.
Al realno Banic je donio bar 70% pobjeda. Ono sta je danas odbranio ono se vidja jednom u 15 godina na bh terenima.
Mislim da cemo imat problema kad nam ekipe budu punile 16 terac svaki put il sansa il se panicno branimo.
Velko je cudo da nismo primili go dosad.
Da ta brojka moze zavarat ako to gledamo striktno brojem.
Recimo protiv veleza nas odbaceni sin pidro je izasao sam na banica na 6 metara sutiro po precku topovski ono nebrani 20% svjetski golmana u naj jacim ligama svjeta.
Borac na kosevu 2 situacije na 8 m covjek brani ono nebrani niko od golmana u bh ligi. Radnik 2 100% sanse zamalo crveni Banicu kod prve situacije samo da je sekundu bio brzi bio bi van 16 terca i to bi bio direktan crveni, druga sansa sa 6 m brani banic.
Sloga 2 100% sanse cak sut glavom jovica kad je odbranio banic bilo je blizu dalije izvadio iz gola druga sansa ok nije bila 100% al bila je dobra pa onda precka slaba reakcija, juce je POPUSJE imalo 2 100% sanse a jednu od tih sansi niko u pl bh od 2002 nebi odbranio.
I pored ovog imas poraz od prijedora gdje si primio 2 gola i kiks protiv bjeljine gdje si remiziro uz dva primljena gola
I jos je bilo 100 % sansi al to su ok sanse da golmani u p bh brane.
Realno sudjenje imamo 50% bolje nego je to bilo kod zekica.
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 22 feb 2026, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
- jurisicduska
- Kontakt:
Sa posjetom se desilo masu nelogičnih poteza od strane rukovodstva kluba. Udaljavanje navijača, laganje, najave koje na kraju nisu bile ni blizu da se ispune.
Svaki navijač je imao nadu sa Zekicem oni su je presjekli ili on nije vise to ni bitno, i onda smo upali u jednu sezonu koja je izgubljena i čak unatoč najboljem nizu u historiji kluba i treneru koji je statistički najbolji trener u historiji kluba mi kasnimo 12 bodova za titulom. To se desilo.
Imat će opet priliku slijedece godine da ne rasprodaju 70% kadra te nadograde nas na par pozicija da bar izgledamo ozbiljno.
Kako je Zoran preuzeo klub tj sportski segment u svoje ruke mi ličimo na klub. Doći će kriza rezultata sigurno, možda već sad ubrzo ali to ne smijemo docekat da opet sve otjeramo. Ovo je ispravan put prvi put otkako je Mirvic tu, i moramo bit podrška. Imamo bar 5 igrača u trenutnom rosteru sa potencijalom za prodaji od 2 mil eura i jednog Drecu koji će se prodat za 5+ miliona eura. Možemo dugoročno napravit prefin sistem i potući se za sve trofeje. Ali ne smijemo na prvi los rezultat sve otjerat. Jednostavno ne smijemo to opet uraditi.
Svaki navijač je imao nadu sa Zekicem oni su je presjekli ili on nije vise to ni bitno, i onda smo upali u jednu sezonu koja je izgubljena i čak unatoč najboljem nizu u historiji kluba i treneru koji je statistički najbolji trener u historiji kluba mi kasnimo 12 bodova za titulom. To se desilo.
Imat će opet priliku slijedece godine da ne rasprodaju 70% kadra te nadograde nas na par pozicija da bar izgledamo ozbiljno.
Kako je Zoran preuzeo klub tj sportski segment u svoje ruke mi ličimo na klub. Doći će kriza rezultata sigurno, možda već sad ubrzo ali to ne smijemo docekat da opet sve otjeramo. Ovo je ispravan put prvi put otkako je Mirvic tu, i moramo bit podrška. Imamo bar 5 igrača u trenutnom rosteru sa potencijalom za prodaji od 2 mil eura i jednog Drecu koji će se prodat za 5+ miliona eura. Možemo dugoročno napravit prefin sistem i potući se za sve trofeje. Ali ne smijemo na prvi los rezultat sve otjerat. Jednostavno ne smijemo to opet uraditi.
- trunks1946
- Kontakt:
Evo ga Duska, nije vise plavojurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 14:03Sa posjetom se desilo masu nelogičnih poteza od strane rukovodstva kluba. Udaljavanje navijača, laganje, najave koje na kraju nisu bile ni blizu da se ispune.

orde del male
Na posjetu dosta utice BUDALASTINJA HZ, sa izjavom da smo dogovorili kup sa UBICAMA.
Tu je trebo da se desi pivet i da se svi dignemo razvaliki ubice uzeli kup jos vise se ujedinili privukli jos vise publik al izjava je to sve gurnula u kontru i dosta ce trebat da se to popravi.
Veoma glup i ne promisljen potez Hordi Dobra
Tu je trebo da se desi pivet i da se svi dignemo razvaliki ubice uzeli kup jos vise se ujedinili privukli jos vise publik al izjava je to sve gurnula u kontru i dosta ce trebat da se to popravi.
Nemam šta prigovoriti za jučer.
Sve je bilo super, svaka čast i Cvitanoviću i ostatku stručnog štaba i golmanu i odbrani i veznom redu i napadu.
Gol Kuprešaka
Čovječe jesi normalan

Gol Kuprešaka
ZZ"Ja sam sretan jer je moj Nidal Čelik, kojeg smo prodali iz Sarajeva tamo, imao prvu utakmicu u dresu Lensa i odigrao fantastično. Tako da mu čestitam i ovim putem", poručio je Zekić tokom emisije.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- jurisicduska
- Kontakt:
Ne vjeruju ljudi moj titrunks1946 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 14:06Evo ga Duska, nije vise plavojurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 14:03Sa posjetom se desilo masu nelogičnih poteza od strane rukovodstva kluba. Udaljavanje navijača, laganje, najave koje na kraju nisu bile ni blizu da se ispune.
Kako je Zoran preuzeo klub tj sportski segment u svoje ruke mi ličimo na klub. Doći će kriza rezultata sigurno, možda već sad ubrzo ali to ne smijemo docekat da opet sve otjeramo. Ovo je ispravan put prvi put otkako je Mirvic tu, i moramo bit podrška. Imamo bar 5 igrača u trenutnom rosteru sa potencijalom za prodaji od 2 mil eura i jednog Drecu koji će se prodat za 5+ miliona eura. Možemo dugoročno napravit prefin sistem i potući se za sve trofeje. Ali ne smijemo na prvi los rezultat sve otjerat. Jednostavno ne smijemo to opet uraditi.![]()
![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ispravka krivog navoda, na "debitantskom" nastupu Husrefa bilo je 5000 što je odmah iza derbija za ovu sezonunapoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 13:44More faktora. Prvo onakva ostavka Zekica u situaciji gdje smo taman mislili da smo na zdravim nogama poslije kupa prosle sezone, pa imenovanje Husrefa gdje je jedan dio navijaca skroz izgubio volju jer je izgledalo da se nismo makli s mjesta 10 godina. Dok se Mariju pocelo vjerovat, prodje polusezona. Dalje, vrijeme je ove sezone bas bilo kontra nas, ne znam da li su dvije utakmice na Kosevu prosle bez kise ili hladnoce (ovako na prvu, pamtim Velez i derbi). Onda gledas kako svako selo u BiH ima krov na stadionu a mi i dalje u kabanicama dolazimo, pa i tu narod pop.izdi. Sve kad sastavis, dobijes to sto imamo.Stroj1946 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 12:38Mene zanima šta se desilo sa posjetom ove sezone. Bilo je padova i problema alinovo je fakat nejasno postalo. Za razliku od prošle sezone katastrofa.
Ovo je od ove sezone:
A ovo od prošle:
Nebo i zemlja jbte. Interesantan je detalj isti period, zimski, recimo novembar, decembar i februar.
Ovo za jučer mislim da je iftar dosta uticao na odluku da raja dođe, ja sam kući pojeo tri hurme, kafu, dvije cigare i onda na putu do stadiona pojeo sendvič da bi stigao na vrijeme (za mene najkasnije je 15 min prije početka) mrzim ulaziti na himnu ili kad počne utakmica. Plus još vrijeme koje je bilo katastrofa hladno.
Vjerujem da će protiv Veleža biti skoro duplo više ako bude vrijeme kao što najavljiju.
Jos igrali bez Adema imamo mi predobrih kombinacija. Jos kad Joao uleti u špic strasni cemo biti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zašto savez piše da je na stadionu bilo 0 navijača? 
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Svi zasluzuju pohvale za sinocnju utakmicu, uzivanje je bilo gledati. Kad odigras onakvu utakmicu odmah je i na tribinama dobra atmosfera.
Svi su vazni u ovoj ekipi ali moram naglasiti Elezija. Kako zrelo igra dobijem utisak da ima 35 godina, a ne 24. Nastavi li ovim tempom, on ide na ljeto.
Svi su vazni u ovoj ekipi ali moram naglasiti Elezija. Kako zrelo igra dobijem utisak da ima 35 godina, a ne 24. Nastavi li ovim tempom, on ide na ljeto.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
pa imaju jos dvije tribine, tamo nema hordi dobra, da im namecu svoje stavovePitar6785 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 14:07Na posjetu dosta utice BUDALASTINJA HZ, sa izjavom da smo dogovorili kup sa UBICAMA.

.png)