Premijer liga BiH - aktuelno
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jedini preostao argument je "najposjećeniji smo u državi"
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Nedaj im ti drugi zuti **** sabrijino
-
sakahuligana
- Kontakt:
Ne idu ovi na tekme oni samo pisu po forumu o Zelji vise nego o Sarajevu al eto nebitno , isto jedva cekaju da u ovom rasulu trenutno vide nasu posjetu od 2 3 k i pocnu komentarisat ovuda i smijat se a to sto je njima vrhunac 1500 manje vise ........ I sto je najtuznije ponavljam niko od njih ne ide na utakmiceKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 feb 2026, 14:4911 utakmica bez poraza na Kosevu i dodje ti milja navijaca![]()
- Panta79rei
- Kontakt:
Čisti drugi žuti Dujmoviću ne daje, ali zato našem igraču radi prigovora daje. Idi Sabrija u 3pm.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
-
sakahuligana
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Bar niste ko ovi RS klubovi podanici da im se sklonite i na tom svaka čast. Uvijek na nož uvijek posteno. A Sabrija je ker.Panta79rei je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:57Čisti drugi žuti Dujmoviću ne daje, ali zato našem igraču radi prigovora daje. Idi Sabrija u 3pm.
S obzirom na situaciju u kojoj se nalazite i novac kojeg nemate vi ste opet sklopili ekipu koja svakog može iznenaditi.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sad će ti doći onaj zaboljesutra i ovde pričati kako su Borac i klubovi iz rs-s "rak rana bh fudbala" mislim jesu to svako stoji ali Zrinski i ovo što oni rade sa sudijama godinama inazad nisu tom "raku" ni do koljena.Panta79rei je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:57Čisti drugi žuti Dujmoviću ne daje, ali zato našem igraču radi prigovora daje. Idi Sabrija u 3pm.
zaboljesutra pošalji e-mail ove krađe.
Pa sta ocekujes od cetnicko i jevrejskog kluba kao i politickog sa prodanim balijanderima u savezu i sudackoj organizaciji, sta ce bogalji kontaju bitni faktori u fudbalu i bilo cemu šatro se dice nekim uspjesima a gledaj kako dolsze do tih uspjeha fuj.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Selam od tih forumašasakahuligana je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:56Ne idu ovi na tekme oni samo pisu po forumu o Zelji vise nego o Sarajevu al eto nebitno , isto jedva cekaju da u ovom rasulu trenutno vide nasu posjetu od 2 3 k i pocnu komentarisat ovuda i smijat se a to sto je njima vrhunac 1500 manje vise ........ I sto je najtuznije ponavljam niko od njih ne ide na utakmiceKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 feb 2026, 14:4911 utakmica bez poraza na Kosevu i dodje ti milja navijaca![]()
![]()

Izvini jesi ti onaj "izvadi ga Nijaze"
Je li cist kao sto ti je bio cist onaj "penal" u Sirokom protiv Veleza ili je stvarno bio drugi zuti, ne gledam utakmicu pa pitam.Panta79rei je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:57Čisti drugi žuti Dujmoviću ne daje, ali zato našem igraču radi prigovora daje. Idi Sabrija u 3pm.
-
sakahuligana
- Kontakt:
Evo ja se tebi izvinjavam iz dna duse i jos par pojedinaca ako ih ima koji su bili , ali i sam znas da 70% tvoje raje sa foruma nije bilo na tekmi i to je naravno lose bio navijac tvog kluba ili mog , ja ovde kad sam citao komentare TAKOZVANIH navijaca Zelje da ne treba dolaziti na utakmice iznevjerovao..DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:04Selam od tih forumašasakahuligana je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:56Ne idu ovi na tekme oni samo pisu po forumu o Zelji vise nego o Sarajevu al eto nebitno , isto jedva cekaju da u ovom rasulu trenutno vide nasu posjetu od 2 3 k i pocnu komentarisat ovuda i smijat se a to sto je njima vrhunac 1500 manje vise ........ I sto je najtuznije ponavljam niko od njih ne ide na utakmiceKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 feb 2026, 14:4911 utakmica bez poraza na Kosevu i dodje ti milja navijaca![]()
![]()
![]()
-13 Brwwrrwwwww
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Hajde odbjegli škutori pokradite i pobjedite škutore koji su ostali na ognjištu
Bice penal za Zrinjski ako bude i dalje 00 dont worry
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
sakahuligana
- Kontakt:
Javi se Štimac!!!
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Naravno da ne idu i još kad im pročitaš postove sve pametnjakovići, to sve zna, formacije, igrače, Mirvićeve pare...nema pobralo svu pamet svijeta, hajd ok ima ljudi koji nisu iz Sarajeva ali opet njih večina se predstavlja da su odavde. Ok, zima jeste bila ali opet..sakahuligana je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:10Evo ja se tebi izvinjavam iz dna duse i jos par pojedinaca ako ih ima koji su bili , ali i sam znas da 70% tvoje raje sa foruma nije bilo na tekmi i to je naravno lose bio navijac tvog kluba ili mog , ja ovde kad sam citao komentare TAKOZVANIH navijaca Zelje da ne treba dolaziti na utakmice iznevjerovao..DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:04Selam od tih forumašasakahuligana je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:56
Ne idu ovi na tekme oni samo pisu po forumu o Zelji vise nego o Sarajevu al eto nebitno , isto jedva cekaju da u ovom rasulu trenutno vide nasu posjetu od 2 3 k i pocnu komentarisat ovuda i smijat se a to sto je njima vrhunac 1500 manje vise ........ I sto je najtuznije ponavljam niko od njih ne ide na utakmice![]()
![]()
Sinoć pored mene dedo sa 84 godine sjedi, obuko se i gleda.
Trenutno korisnika/ca: broj6, Lik, Mostarska, perodeformero, plisek, RajvoSA03, sakahuligana, SilaMoc1946, Vanja8 i 34 gosta.

.png)