Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta je bilo s onom zalbom zeljkana UEFA-i??
I jel otisla nova zalba za ovaj skor 11 tekmi 0-4-7?
Mislim nije moja stvar,ali ovo se ne moze vise trpiti,nije odavno zanimljivo!
I jel otisla nova zalba za ovaj skor 11 tekmi 0-4-7?
Mislim nije moja stvar,ali ovo se ne moze vise trpiti,nije odavno zanimljivo!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Panta79rei
- Kontakt:
Još čišći.Rodjeni81 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:09Je li cist kao sto ti je bio cist onaj "penal" u Sirokom protiv Veleza ili je stvarno bio drugi zuti, ne gledam utakmicu pa pitam.Panta79rei je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:57Čisti drugi žuti Dujmoviću ne daje, ali zato našem igraču radi prigovora daje. Idi Sabrija u 3pm.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma svako svakog moze dobiti, osim kona dobro. Ali ovo osgalo fkt zanimljive utakmice.
Mato Stanic vec dvije sezone među najboljim veznjacima lige. Stvarno decko igra top.
Mato Stanic vec dvije sezone među najboljim veznjacima lige. Stvarno decko igra top.
U cemu je fazon, nisam upucen?
-
Pitaristok
- Kontakt:
Dont brini, ako ne daju do 80te iz igre, ide drugi penal
Evo Dinamo zabi 3 komada za 5 minuta, Kovacevic i dalje ostaje trener, steta...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zrinjski od mene ima puno veći respekt nego Borac. Nema unaprijed upisani bodova kao kod družine iz rs.
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa valjda Siroki, sto nece nikad da im se skloni vec godinama. Igraju uvijek na maks.bordobijeli je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:43Zrinjski od mene ima puno veći respekt nego Borac. Nema unaprijed upisani bodova kao kod družine iz rs.
Što se široki trpa kartonima, bože s kim li igraju slijedeće dvije utakmice....
Inače super je i bod ovdje, ali moglo bi se do sva tri
Inače super je i bod ovdje, ali moglo bi se do sva tri
Ljudi iznose svoje zelje, za Marija neko rece da je pred otkazom i da to treba malo ispratiti...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 22 feb 2026, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Poredim zrinjski i borac.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:44Pa valjda Siroki, sto nece nikad da im se skloni vec godinama. Igraju uvijek na maks.bordobijeli je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:43Zrinjski od mene ima puno veći respekt nego Borac. Nema unaprijed upisani bodova kao kod družine iz rs.
Ma nije on za našu ligu, nedokazan. Ja bih radije posegnuo za ZZ. Najbolji trener koji je ikad bio u ovoj ligi.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa bore se za Evropu kakva je logika da im se sklanjajujurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:44Pa valjda Siroki, sto nece nikad da im se skloni vec godinama. Igraju uvijek na maks.bordobijeli je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:43Zrinjski od mene ima puno veći respekt nego Borac. Nema unaprijed upisani bodova kao kod družine iz rs.
nenneneneen Bjelicu oni hoće, kažu imaju sad pare i to
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kamo srece da svi igraju kao Siroki protiv Zrinje. Al ****, imamo situaciju gdje Sloga izvodi vratolomije protiv velikog brata iz Banja Luke, a imamo i isti Siroki koji skida gace cim ovi jave da krecu iz Banja Luke
Ove iz zvornicke ulice smo vidjeli kad su 4 komada primili na kosevu koliko ih je doslo,tako da vam ove price o posjeti padaju u vodu.
Pustite se vi te price valja opstanak osigurat
Pustite se vi te price valja opstanak osigurat
-
bordobijeli
- Kontakt:
I ne trebaju . Nema logike ni da se Sloga skloni i ostali klubovi pa se sklanjaju .perodeformero je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:49Pa bore se za Evropu kakva je logika da im se sklanjajujurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:44Pa valjda Siroki, sto nece nikad da im se skloni vec godinama. Igraju uvijek na maks.bordobijeli je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:43Zrinjski od mene ima puno veći respekt nego Borac. Nema unaprijed upisani bodova kao kod družine iz rs.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], Dilajla1946, Giuseppe1, iliyaa8 i 28 gostiju.