Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Vitre čine svoje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Strašno bitna tri boda, ne smije se propustiti LP ni pod razno. Tjerat ga na ljeto.
Vitre uplaćene.Daj LP i ovaj da ode.
Mi smo bez Wirtza kurko.
Mi smo bez Wirtza kurko.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ma znam da nikakvog hajra dugorocno nema jer nam je igra za qurac
Srce, čast i ponos!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gledao sam 15 minuta prvih i odlucio da se ne omrsim bezveze, i posljednih 15 minuta. Vidim da u sustini nista i nisam fulio, standardno sve. Super za 3 boda ali postali smo prosjecan tim, bez igre, bez ikakve ideje. Sigurno nas ima jos dosta koji gube interesovanje da uopste gledaju nase utakmice.
Rio treba da igra vise, ili lijevo ili desno nije bitno jer su nam oba krila u katastrofalnoj formi. Obojica su predvidivi, ne mogu predriblati nikog i uzasno rade pressing.
- JayCatwright
- Kontakt:
2 poraza u zadnjih 19 utakmica, dvije sampionske pobjede na dva ultra teska gostovanja, masina se zagrijava.
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Treba spomenuti i da je Rio uradio više za ovih 15-20min nego Salah i Gakpo zajedno
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Ultra tesko protiv 17og na tabeli a jos su I igrali u CetvrtakJayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:112 poraza u zadnjih 19 utakmica, dvije sampionske pobjede na dva ultra teska gostovanja, masina se zagrijava.
Bez brzine i driblinga, krilni igrac je igrac manje protiv ovih bekova hibrida koji su vecinom jaci dio svake ekipe.sarajevskiMarlboro je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:11Treba spomenuti i da je Rio uradio više za ovih 15-20min nego Salah i Gakpo zajedno
Sramota da imas u timu jednog igraca s ovim osobinama i da mu je tek 18 godina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.