Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Morate shvatiti da je taj humor samo za njih rezervisan. Ne mozete i vi. Jedni su nadrealisti ove lige.
Nemoj Stimac "sta je, tu je..." zdravlja ti...

- DoktorXabaras
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma gdje će ko sa njima. Poznati ko stara gradska raja, starosjedioci.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Jao komentara na objavi portala za ovu pozitivnu zajebanciju. Pa stvarno su pogan najveća kakve gadosti pišu. Obezbjediš im bolju gostujuću tribinu od ijedne u državi, uvedeš ih u prvoj i izvedeš u zadnjoj, obezbjediš da se iftari ko je postio. Ni jedna objava uvrede kluba čak ni na ovom forumu ni jedan provokatorski komentar jer smo prolazili isto što oni sada par puta. Stvarno su stoka ona seoska zatucana iskompleksirana
Par pitanja:
Jel stigao kati ferman za Slavisu i sta se ceka ?
Koliko je Dule danas nakucao postova o Zelji ?
Dokad ce zatucane seljacine sa pijace vrijeđati navijace Zelje ?
Jel stigao kati ferman za Slavisu i sta se ceka ?
Koliko je Dule danas nakucao postova o Zelji ?
Dokad ce zatucane seljacine sa pijace vrijeđati navijace Zelje ?
Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 feb 2026, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Meni sad nije jasno jel Slaviša zlovenac il vlah?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Zeljkanovi starosjedioci koji se u gradu pozdravljaju sa ÐE SI ZEMO LEGENDOjurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:21Ma gdje će ko sa njima. Poznati ko stara gradska raja, starosjedioci.
tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:51Kamo srece da svi igraju kao Siroki protiv Zrinje. Al ****, imamo situaciju gdje Sloga izvodi vratolomije protiv velikog brata iz Banja Luke, a imamo i isti Siroki koji skida gace cim ovi jave da krecu iz Banja Luke
Inače nisam nešto zadovoljan X-om neovisno o protivniku, ali nađem utjehu u ovakvim komentarima.
7 puta ste nas dobili u zadnjih 10 do ove, vjerojatno bi mi lakše palo da mi neki navijač Borca i za to kaže da smo se sklanjali
Samo Široki!
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:20Dok je ova objava vrhunac sarajevskog humora.
![]()
I onda se cude kad ih neko zove ciganijom
Zadnja izmjena: MaroonWhite1946, dana/u 22 feb 2026, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
MostarNeretva je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:23Istina , to se desi kad das Vehabovicu pristup klupskim stranicama.
Ali ovo nije smiješno, baš glupo, isforsirano i retardirano. Ne mogu vjerovati da je neko ovo prvo "smislio" pa da mu je neko odobrio da objavi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja mislim da je najbolje da vas pustimo svaki put, je.bo nasu Europu i financijski opstanak kluba, bitno je da rezimski projekt ganja titulu i da Dragan i Zidov skupa slave euroooopskiiitutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:51Kamo srece da svi igraju kao Siroki protiv Zrinje. Al ****, imamo situaciju gdje Sloga izvodi vratolomije protiv velikog brata iz Banja Luke, a imamo i isti Siroki koji skida gace cim ovi jave da krecu iz Banja Luke
SAMO ŠIROKI!
Kmeeeeeeeetutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:51Kamo srece da svi igraju kao Siroki protiv Zrinje. Al ****, imamo situaciju gdje Sloga izvodi vratolomije protiv velikog brata iz Banja Luke, a imamo i isti Siroki koji skida gace cim ovi jave da krecu iz Banja Luke
Jesu izginuli Srbi iz listice protiv zrinje?
Sablić, Musemić, Zekić… kakve želje.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kakva njihova titula, Borac je prvak Štimac samo baljezga a zna šta se dešava. Oni su to davno dogovorili.since1948 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:46Ja mislim da je najbolje da vas pustimo svaki put, je.bo nasu Europu i financijski opstanak kluba, bitno je da rezimski projekt ganja titulu i da Dragan i Zidov skupa slave euroooopskiiitutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:51Kamo srece da svi igraju kao Siroki protiv Zrinje. Al ****, imamo situaciju gdje Sloga izvodi vratolomije protiv velikog brata iz Banja Luke, a imamo i isti Siroki koji skida gace cim ovi jave da krecu iz Banja Luke
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Dilajla1946, Noke995 i 27 gostiju.

.png)