Sve si upravu, ovo odavno nije takmicenje, niko se od klubova iz Federacije nece skloniti Sarajevu cak sta vise ice u kost i sa 200 posto tako i treba da bude, sa druge strane imas ovaj vlaski kriminal, bijedne klubove Sloga,Radnik koji se sklone medjutim i da se ne sklone osakatice ih sudija, posto je to svima smijesno, vidjeces Sarajevo sad u BL, ako budu dali 10 posto da igramo ima da izgube, al kao po obicaju bice 50 faulova,crveni,20 zutih,penal kao prosli put i jos se hvale sto su zabili golova. Jedino sto cudi SB i Posusije su postali timovi koji bez ikakve energije igraju protiv Bojca, to je ono sto me uvijek cudilo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:51Kamo srece da svi igraju kao Siroki protiv Zrinje. Al ****, imamo situaciju gdje Sloga izvodi vratolomije protiv velikog brata iz Banja Luke, a imamo i isti Siroki koji skida gace cim ovi jave da krecu iz Banja Luke
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Siroki protiv zrinjskog zapne haman ko zeljescar protiv Sarajeva
Je li pao dogovor kome idu bodovi u ligi a kome prolaz u kupu? Ili je jedan tim uvjeren da može oboje?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ima Siroki razloge svoje, pored rivalstva i taj jadni odnos HDZ,Covica i politicara prema njima, daj sve politickom projektu a SB nista, ne volim ja njih al sto se tice od uvijek su bili od infrastrukture i tog sportskog dijela za malu sredinu vrh, naravno sad su prepusteni sami sebi.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kad se odreknu Frane Jelića i ostalih "Jelića" onda mogu moralisat, do tad nema tu neke velike razlike.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:56Sve si upravu, ovo odavno nije takmicenje, niko se od klubova iz Federacije nece skloniti Sarajevu cak sta vise ice u kost i sa 200 posto tako i treba da bude, sa druge strane imas ovaj vlaski kriminal, bijedne klubove Sloga,Radnik koji se sklone medjutim i da se ne sklone osakatice ih sudija, posto je to svima smijesno, vidjeces Sarajevo sad u BL, ako budu dali 10 posto da igramo ima da izgube, al kao po obicaju bice 50 faulova,crveni,20 zutih,penal kao prosli put i jos se hvale sto su zabili golova. Jedino sto cudi SB i Posusije su postali timovi koji bez ikakve energije igraju protiv Bojca, to je ono sto me uvijek cudilo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:51Kamo srece da svi igraju kao Siroki protiv Zrinje. Al ****, imamo situaciju gdje Sloga izvodi vratolomije protiv velikog brata iz Banja Luke, a imamo i isti Siroki koji skida gace cim ovi jave da krecu iz Banja Luke
Karacic igra za Borac, Vicin covjek 
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Odakle u pizdu materinu ovog Širokog. Taman nabili nogom Želju u borbu za opstanak kontaš to je to kad ovi dva boda iza nas 
Gagula, lijevi bek Širokog, čini se zanimljiv igrač.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
-
primussucks
- Kontakt:
Nikakav jadni odnos nemaju prema njima.Iste pare su dobili od EPHZHB i od HT ERONETA.Druga je stvar sto Zrinjski vise zaradjuje od Europe i transfera.Zrinjski je bio u njihovim cipelama prije 15 godina.Svi trebaju posteno igrati kao sto i vi trebate prestat traziti dlake u jajetu..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 18:10Ima Siroki razloge svoje, pored rivalstva i taj jadni odnos HDZ,Covica i politicara prema njima, daj sve politickom projektu a SB nista, ne volim ja njih al sto se tice od uvijek su bili od infrastrukture i tog sportskog dijela za malu sredinu vrh, naravno sad su prepusteni sami sebi.
1:45 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kakve mi trazimo dlake u jajetu? Jel dlaka u jajetu svaka tekma protiv Borca? Andjusica lik posalje u bolnicu jedva svira zuti, ofsajd od 2 metra prizna gol, Catakovicev prekrsaj za anala koji je sviran na Kosevu, bez ikakvog kontakta, Lulic skloni nogu da mu je Kvrzic ebi slomio svira kontra faul, 50 faulova,20 zutih,crveni i penal ja mislim da je to rekord svih rekorda. U SB nam ponisti Renanu gol ono je bilo za rubrike vjerovali ili ne i jos puno toga, nemamo mi problem ako je neko.bolji da nas posteno pobijedi niti smo ikada imali, ekipe koje nas dobiju na nasem terenu cesto su ispracene sa aplauzom.i to svi znaju, nikad krkanska ekipa nismo bili. Bilo je inprotiv vas penala za rubriku vjerovali ili ne al nije barem svirao 50 faulova i moglo se barem igrat.primussucks je napisao/la: ↑22 feb 2026, 18:51Nikakav jadni odnos nemaju prema njima.Iste pare su dobili od EPHZHB i od HT ERONETA.Druga je stvar sto Zrinjski vise zaradjuje od Europe i transfera.Zrinjski je bio u njihovim cipelama prije 15 godina.Svi trebaju posteno igrati kao sto i vi trebate prestat traziti dlake u jajetu..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 18:10Ima Siroki razloge svoje, pored rivalstva i taj jadni odnos HDZ,Covica i politicara prema njima, daj sve politickom projektu a SB nista, ne volim ja njih al sto se tice od uvijek su bili od infrastrukture i tog sportskog dijela za malu sredinu vrh, naravno sad su prepusteni sami sebi.
-
primussucks
- Kontakt:
komentar je bio u vezi Zrinjskog i ŠB..Ispada da je Zrinjski kriv za sva stanja u svim premierligašima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 18:59Kakve mi trazimo dlake u jajetu? Jel dlaka u jajetu svaka tekma protiv Borca? Andjusica lik posalje u bolnicu jedva svira zuti, ofsajd od 2 metra prizna gol, Catakovicev prekrsaj za anala koji je sviran na Kosevu, bez ikakvog kontakta, Lulic skloni nogu da mu je Kvrzic ebi slomio svira kontra faul, 50 faulova,20 zutih,crveni i penal ja mislim da je to rekord svih rekorda. U SB nam ponisti Renanu gol ono je bilo za rubrike vjerovali ili ne i jos puno toga, nemamo mi problem ako je neko.bolji da nas posteno pobijedi niti smo ikada imali, ekipe koje nas dobiju na nasem terenu cesto su ispracene sa aplauzom.i to svi znaju, nikad krkanska ekipa nismo bili. Bilo je inprotiv vas penala za rubriku vjerovali ili ne al nije barem svirao 50 faulova i moglo se barem igrat.primussucks je napisao/la: ↑22 feb 2026, 18:51Nikakav jadni odnos nemaju prema njima.Iste pare su dobili od EPHZHB i od HT ERONETA.Druga je stvar sto Zrinjski vise zaradjuje od Europe i transfera.Zrinjski je bio u njihovim cipelama prije 15 godina.Svi trebaju posteno igrati kao sto i vi trebate prestat traziti dlake u jajetu..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 18:10Ima Siroki razloge svoje, pored rivalstva i taj jadni odnos HDZ,Covica i politicara prema njima, daj sve politickom projektu a SB nista, ne volim ja njih al sto se tice od uvijek su bili od infrastrukture i tog sportskog dijela za malu sredinu vrh, naravno sad su prepusteni sami sebi.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Da malo koristis mozak dok citas, ako ga imas, skonto bi da pise da treba svak ovako igrat kao vi danas. Sjeti se europe i financijskog opstanka kluba kad vam borac dolazio.since1948 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:46Ja mislim da je najbolje da vas pustimo svaki put, je.bo nasu Europu i financijski opstanak kluba, bitno je da rezimski projekt ganja titulu i da Dragan i Zidov skupa slave euroooopskiiitutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:51Kamo srece da svi igraju kao Siroki protiv Zrinje. Al ****, imamo situaciju gdje Sloga izvodi vratolomije protiv velikog brata iz Banja Luke, a imamo i isti Siroki koji skida gace cim ovi jave da krecu iz Banja Luke
Zivio
rishovski na aparatima. Covjek nas uvjeravao da su ugaseni.Bazinga12345 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:58Svi pisali kako će Široki ispasti a ljudi osvojiše 7 bodova u ova 3 kola...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Trebali bi pošteno suđenje, sjeti se titule od prošle godine.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:06Da malo koristis mozak dok citas, ako ga imas, skonto bi da pise da treba svak ovako igrat kao vi danas. Sjeti se europe i financijskog opstanka kluba kad vam borac dolazio.since1948 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:46Ja mislim da je najbolje da vas pustimo svaki put, je.bo nasu Europu i financijski opstanak kluba, bitno je da rezimski projekt ganja titulu i da Dragan i Zidov skupa slave euroooopskiiitutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:51Kamo srece da svi igraju kao Siroki protiv Zrinje. Al ****, imamo situaciju gdje Sloga izvodi vratolomije protiv velikog brata iz Banja Luke, a imamo i isti Siroki koji skida gace cim ovi jave da krecu iz Banja Luke
Zivio
Živio.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
I onak jedan iz Širokog je pokušao istrolati da su loši kada sam pisao za kup. Ko ih ne zna još kaže ne manitajVorovus je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:08rishovski na aparatima. Covjek nas uvjeravao da su ugaseni.Bazinga12345 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:58Svi pisali kako će Široki ispasti a ljudi osvojiše 7 bodova u ova 3 kola...
brig je napisao/la: ↑24 jan 2026, 20:41Ne manitajThreeplanetrees je napisao/la: ↑24 jan 2026, 15:38Ništa ovi rezultati ne znače kako će Široki izgledati na proljeće. Pošto se protiv nas tradicionalno u kupu pretvore u Arsenal nisam siguran ni u prolaz iako je jedna utakmica. Fifti fifti 50:50
Vidis da se raspada ekipa, kup neće biti prioritet. Ostanak tesko. Igrači odlaze a juniori dobivaju mjesta. I tesko ocekivat ista
Zašto nisam iznenađen što željezničari ne mogu i ne znaju prihvatiti najobičniju, pozitivnu zayebanciju. Čudni ljudi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, MostarNeretva, Zaboljesutra i 25 gostiju.
.png)