NoDi80 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:57
Ferroviere1987 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:52
Nmg da vjerujem da se slazete sa ovim gore, u prvoj postavi Kostov 17 godina vrijedi 10 miliona.
Smjesni ste.
Vrijedi zato sto igra, sto je klub razvijen, sto je klub razvio igraca
Nece sigurno korora dobiti 10 miliona vrijednost igrajuci za juniore ili sjedeci na klupi
Nasi pojma nemaju o zivotu onaj Deket izgleda smijesno za Kororu fizicki, ali borac stabilan naucio ga kretenja, pozicioniranje i ubacili ga
Ne samo to nego jucer finale kupa u kosarci igraju, odbojka, rukomet, a mi ne mozemo ni u fudbalu nista
Jebote posusje proda igraca u Grassoppers nasi ne mogu ni za prvi tim Zelje izbaciti igraca
Pojma nemaju ovi nasi treneri o zivotu i sve bih ih otjerao od pionira, kadeta do juniora
Pa nece niko nikad dobit na vrijednosti ako ne budu igrali, s deuge strane moras izlazit redovno u evropu i dizat cijenu sam sebi svojim igracima a to je vec drugi par opanaka.
Sasvim logicno je ako ti ne igra omladinac da ga neces ni prodat.
A ja sam ubijedjen da ce se Aldian prodat samo je pitanje ko ce ga prodat, nije ni njegov stari lud a ni on da se bore toliko a niko ga ne J**+ ni 2% dajes sve od sebe da bi igro Krpic, Rakic, Jaganjac.
Evo kunem vam se da sam pratio u TC areni turnir, pretalentovane djece ima 9/10 godina imali su go razliku bubam ovako nesto 30:1 u prvih 5 tekmi.
Znate sta se radi sa tom djecom u evropi? Da ne baljezgam previse, pokazat ce se samo jesmol sposobni ili nismo.
Daleko smo mi od ozbiljnog kluba, a sve je doslo na naplatu pa i ovo stanje kad ni mi sami ne znamo sta ce bit sa nama jbg