Ovo ako Amar procita, ima, Duska, da te na ramenima nosa...jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:55One man show.Vanja8 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:52Fakat nisam znao...Kontam ona Uzunovicka i dalje direktorica, SD , znam da je bio Rahimic, ali nisam upratio ko ga je zamjenio...jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:44
Apsolutno ne. Imaju vecinu u skupstini. Imaju upravni i nadzorni odbor svoje ljude. Bukvalno je klub dat na povjerenje Brkovicu za ništa. Mene je vise zanimalo to jer nije valjao Misimovic (hajd on svakako ne valja) ali zbog tih ovlasti jedva se riješili njegovih ljudi iz struktura kluba neki dan, nije valjao Amar jer je bio sve. Sad jedan frajer dovodi igrače, postavlja trenera, otpusta igrače, ganja se u savezu, obezbjeđuje sredstva tako sto komunicira sa partnerom, sve to i još 20 stvari i to je svima ok. Ne kontam kako dođoše do tog odnosa i kako je moguce da se to dogodi. I za sta je to nagrada. Odnosno sta klub time dobija. Moras nešto dobit ako to sve daš.
Mene samo zanima ali evo nece niko odgovoriti kako je to sad normalno ? Jedan čovjek se sve pita i sve odlučuje.
Evo čak i kod nas koji smo “privatni klub” , “prcija” jasno posotji raspodjela hijerarhija, neko ulaze novac ,neko je zadužen za sportski segment, neko za marketing, neko za omladisnku skolu, kod njih sve jedan čovjek odlučuje i strmoglavo im zavaljuje klub. A da ne govorimo sa mu to nije prvi put da to uradi.
Doveo čovjek druga svog da vodi prvu ekipu ima 3 poraza od 2 haman najgore ekipe u ligi i 1 šut sa 45 metara po golu u 270 minuta i sjede svaku noć razgovaraju.
Jadni Amar na sudu zavrsio jer ga optuzise za kamatu, a sad je legalno...

.png)