FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nikola Đurić u timu kola. Momka sam skroz izgubio iz vida kako utakmicu Radnika mogu pogledat samo ako protiv nas igraju. Nadam se da će nastaviti sa dobrim partijama pa da bar dobije šansu na pripremama da se nametne pored Mujkića i Maroodze.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Superkup je odgođen, Zrinski tad igra Kup sa Goškom.Lucas je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:36Svaka pobjeda bez primljenog gola bi bila super, makar i 1:0. I ako odemo sa minimalnom prednošću u Vrapcice, teško da nas mogu izbaciti. Nama je Superkup za 10 dana, Zrinjski će vjerovatno do tada biti premoren i iscjeđen, u č̣etvrtak igraju u Londonu, pa u nedjelju idu na Grbavicu.
Prvi put čujem, nisam to pročitao na portalima. Ovo je onda peti put da odgađaju Superkup, vjerovatno će nam staviti termin u reprezentativnoj pauzi, kad budemo bez par igrača.DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:44Superkup je odgođen, Zrinski tad igra Kup sa Goškom.Lucas je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:36Svaka pobjeda bez primljenog gola bi bila super, makar i 1:0. I ako odemo sa minimalnom prednošću u Vrapcice, teško da nas mogu izbaciti. Nama je Superkup za 10 dana, Zrinjski će vjerovatno do tada biti premoren i iscjeđen, u č̣etvrtak igraju u Londonu, pa u nedjelju idu na Grbavicu.
U19
Velez - FKS 2-2
Srećom, Borac je iznenađujuće izgubio kod kuće.
Velez - FKS 2-2
Srećom, Borac je iznenađujuće izgubio kod kuće.
Najbolje da odgode do ljeta, pa ako uzmemo i ovaj kup da za jedan dan igramo 2 superkupa; u podne sa zrinjskim kod kuce a navece protiv borca u bl.DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:44Superkup je odgođen, Zrinski tad igra Kup sa Goškom.Lucas je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:36Svaka pobjeda bez primljenog gola bi bila super, makar i 1:0. I ako odemo sa minimalnom prednošću u Vrapcice, teško da nas mogu izbaciti. Nama je Superkup za 10 dana, Zrinjski će vjerovatno do tada biti premoren i iscjeđen, u č̣etvrtak igraju u Londonu, pa u nedjelju idu na Grbavicu.
Top 1. Moze samo Ljaljic moozda imati vecu..rimljanin90 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 13:01Ma ne vjerujem ni da je u top 5 sto se plata ticenokee je napisao/la: ↑22 feb 2026, 12:56Renato Gojkovic
Anes Krdzalic
Renan Oliveira i
Slavko Bralic
Njima ističu ugovori na kraju sezone. Ja bi svima osim Renana produzio ugovore. Oliveira je top igrac ali fakat je kocka s njim hoce neće igrati. A košta ko suho zlato. Mislim da ima ubjedljivo najveću olatu u PlBiH
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kojih igrača?Lucas je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:50Prvi put čujem, nisam to pročitao na portalima. Ovo je onda peti put da odgađaju Superkup, vjerovatno će nam staviti termin u reprezentativnoj pauzi, kad budemo bez par igrača.DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:44Superkup je odgođen, Zrinski tad igra Kup sa Goškom.Lucas je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:36Svaka pobjeda bez primljenog gola bi bila super, makar i 1:0. I ako odemo sa minimalnom prednošću u Vrapcice, teško da nas mogu izbaciti. Nama je Superkup za 10 dana, Zrinjski će vjerovatno do tada biti premoren i iscjeđen, u č̣etvrtak igraju u Londonu, pa u nedjelju idu na Grbavicu.
Krdzalic ce biti sigurno pozvan za U21, vjerovatno i ova mlađarija sa klupe, sto u U21, sto u juniorsku, Elezi poslije ovih partija gotovo sigurno za Makedoniju.DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:30Kojih igrača?Lucas je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:50Prvi put čujem, nisam to pročitao na portalima. Ovo je onda peti put da odgađaju Superkup, vjerovatno će nam staviti termin u reprezentativnoj pauzi, kad budemo bez par igrača.DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:44
Superkup je odgođen, Zrinski tad igra Kup sa Goškom.
Neznam jel iko cuo prva il druga utakmica na kosevu ove sezone jad spiker cita ime Kaze Adnan Elezi.
Elezi je i protiv Rudara iz bjeljine u prvom kolu pokazo kvalitet. Ja sam mislio da smo mi njega posudili al neki brat je stavio clanak da je kupljen i ugovor 2-3 godine.
Mislim da Ce Adnan Elezi sledece sezone imat 15 golova i 10 asistencija.
Renana turkesa otjerat
Prodat mujkica
Gojkovic sta Babo odluci
Elezi je i protiv Rudara iz bjeljine u prvom kolu pokazo kvalitet. Ja sam mislio da smo mi njega posudili al neki brat je stavio clanak da je kupljen i ugovor 2-3 godine.
Renana turkesa otjerat
Prodat mujkica
Gojkovic sta Babo odluci
Pitar6785 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:57Neznam jel iko cuo prva il druga utakmica na kosevu ove sezone jad spiker cita ime Kaze Adnan Elezi.
Renana turkesa otjerat
Prodat mujkica
Gojkovic sta Babo odluci

Ugovor jos 2 i po godine
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma opet imaš dovoljno igrača, uostalom i ne zna se taj novi termin ako ga uopšte i bude.Lucas je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:36Krdzalic ce biti sigurno pozvan za U21, vjerovatno i ova mlađarija sa klupe, sto u U21, sto u juniorsku, Elezi poslije ovih partija gotovo sigurno za Makedoniju.
Pa momsk raskino sa bohumom i doso kod nas
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Protiv borca u subotu u 18:30. evo ne znam vala mogli su tu tekmu staviti i u nedjelju jer igramo mi u srijedu kup. Al ok, idemo se pobiti ove iduce dvije pa st Bog da.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
A oni trening utakmicu sa Slogom oodigrali još u petak, samo ne treba stvarati nikakav pritisak od rezultata. Nama je bitno da pobjedimo Velež a za Banja Luku šta god maksimalno opušteno i da se niko ne povrijedi.
Zanima me bas jesul najavljeni radovi na onoj gostujucoj tribini u BL za vikend?
Nece mup dati da se ide treba zaboraviti gostovanje u rs
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vicini kriminalc nas se boje i zato su stavili u subotu.Na sve nacine se stima Borcu.
Ma uzeti ovu u srijedu bez primjenog gola, **** bl totalno nebitna tekma rastereceno tamo. Imas kup i super kup za ovu sezonu i to je to
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Bez pritiska u Banja Luci.Vise od 3.ne mozemo niže od 3.mjesta ne mozemo.Da ce nas pokrast hoce,da nam je nesto bitno nije.Sta bude bude.Puno vaznija utakmica je u srijedu i ona za 14 dana nakon nje zato svi na Kosevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, teamnorth1989 i 39 gostiju.
.png)