FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
je.bo celik, i onako su mi odvratni. dabogda ih culum sve polomio.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I ja mislim isto, njegovo produženje ugovora, jedan napadač ma koliko god mi bio drag Lazar, ali treba tu neko bolji i mislim da se isti može pronaći, i jedno krilo, jer Čolić mi je baš tanak...Sredina terena je dobra, kao i odbrana, bekovi su solidni, ali nisu prioritet...j
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Željo 1921
- Kontakt:
Pa nismo balerine, šta su očekivali, da ih pustimo da plešu po Grbavici? - pita se Ćulum. Posebno se "proslavio" u verbalnom obračunu sa mladim Aldinom Šišićem, koji je zamjerio Ćulumu na nedostatku fer-pleja, i time još više iziritirao visokog Srbijanca. Saigrači iz Želje su spriječili teže incidente...
- Igrači se ovdje od malih nogu ovdje uče da psovkama izazivaju druge. Trener Čelika je namjerno uveo mangupa, fudbalskog početnika, samo sa zadatkom da me isprovocira da dobijem drugi žuti karton. Ali ne zna na koga se namjerio, udarili su na snažnu Rusiju! - istakao je Ćulum samouvjereno, mada mu se ne piše dobro, sudeći po najavama iz Zenice.
Pa neka udaraju, ako žele! Cijelo vrijeme su mi prijetili na terenu, u stilu "vidjet ćeš" i "doći ćeš u Zenicu". Naravno da hoću, kad bih se ja bojao Komaraca nosio bih praćku - dodaje stameni veznjak.
Iako umoran, bio je pun optimističan dan prije prvenstvenog susreta.
- Krepan sam, ali me vrača u život to što nam Čelik nije ni pogledao prema golu. Ne vjerujem da će biti baš tako u Zenici, ali spremni smo za nove duele i naravno, pobjede!
- Igrači se ovdje od malih nogu ovdje uče da psovkama izazivaju druge. Trener Čelika je namjerno uveo mangupa, fudbalskog početnika, samo sa zadatkom da me isprovocira da dobijem drugi žuti karton. Ali ne zna na koga se namjerio, udarili su na snažnu Rusiju! - istakao je Ćulum samouvjereno, mada mu se ne piše dobro, sudeći po najavama iz Zenice.
Pa neka udaraju, ako žele! Cijelo vrijeme su mi prijetili na terenu, u stilu "vidjet ćeš" i "doći ćeš u Zenicu". Naravno da hoću, kad bih se ja bojao Komaraca nosio bih praćku - dodaje stameni veznjak.
Iako umoran, bio je pun optimističan dan prije prvenstvenog susreta.
- Krepan sam, ali me vrača u život to što nam Čelik nije ni pogledao prema golu. Ne vjerujem da će biti baš tako u Zenici, ali spremni smo za nove duele i naravno, pobjede!
To nam odgovara.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:"Ćulum je jedan drvosječa, uostalom tako i izgleda.", bio je direktan Šišić. "Žalosno je to što misli da ga se neko boji, to uopće nije tako, to je samo u njegovoj glavi. Što se tiče utakmice na Grbavici, mogu reći da će na Bilinom polju večeras biti još gore, igrat ćemo grublje nego što su oni igrali."
"Uvjeren sam u našu pobjedu večeras.", zaključio je Šišić.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
- Kontakt:
[quote="DARE_DEVIL_SA"]"Ćulum je jedan drvosječa, uostalom tako i izgleda.", bio je direktan Šišić. "Žalosno je to što misli da ga se neko boji, to uopće nije tako, to je samo u njegovoj glavi. Što se tiče utakmice na Grbavici, mogu reći da će na Bilinom polju večeras biti još gore, igrat ćemo grublje nego što su oni igrali."
Seljacke izjave, kad covjek procita sta pricaju ova 2 dana poslije tekme, konta da su ih palicama pretukli, onaj njihov pateticar ibrakovic ovih dana previse sluso murinja, veliki je to psiholog i pedagog, nabijem ga na qurac
Seljacke izjave, kad covjek procita sta pricaju ova 2 dana poslije tekme, konta da su ih palicama pretukli, onaj njihov pateticar ibrakovic ovih dana previse sluso murinja, veliki je to psiholog i pedagog, nabijem ga na qurac
celik ove godine aBd osvaja kup a sljedece aBd titulu
hahaha samo se ti tjesiethan28 je napisao/la:celik ove godine aBd osvaja kup a sljedece aBd titulu
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
heheeee moj drug nada zadnja umire nakon onakve predstave na grbavici jos se niste opametili al veljda ce te veceras samo da danas sloboda odigra za nas heheeethan28 je napisao/la:celik ove godine aBd osvaja kup a sljedece aBd titulu
kratko,jasno,i realno receno...zolaTM je napisao/la:brate...kakvo dubokoumno razmisljanje...jel to sve il ima jos?ethan28 je napisao/la:željo=seljo,grbavica=šugavica..
oprostili ste se od titule,a dolazi vrijeme oprastanja i od kupa..jos 25dana
sloboda ce danas dobiti 3komada od borcaZELJO MOJA je napisao/la:heheeee moj drug nada zadnja umire nakon onakve predstave na grbavici jos se niste opametili al veljda ce te veceras samo da danas sloboda odigra za nas heheeethan28 je napisao/la:celik ove godine aBd osvaja kup a sljedece aBd titulu
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
to se moze desiti ako budu igrali bez pola tima sa juniorimaethan28 je napisao/la:sloboda ce danas dobiti 3komada od borcaZELJO MOJA je napisao/la:heheeee moj drug nada zadnja umire nakon onakve predstave na grbavici jos se niste opametili al veljda ce te veceras samo da danas sloboda odigra za nas heheeethan28 je napisao/la:celik ove godine aBd osvaja kup a sljedece aBd titulu
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ali prvo da pogledate prema golu Želje, jel dogovoreno?ethan28 je napisao/la:kratko,jasno,i realno receno...zolaTM je napisao/la:brate...kakvo dubokoumno razmisljanje...jel to sve il ima jos?ethan28 je napisao/la:željo=seljo,grbavica=šugavica..
oprostili ste se od titule,a dolazi vrijeme oprastanja i od kupa..jos 25dana

Ž '21!
kratko,jasno,i realno receno...[/quote]
manijaci dolsi u zenicu
[img]slika
cujem manijaci dosli u zenicu..

AllGunsBlazing
* Pošalji privatnu poruku
[/img]
[img]slika
cujem manijaci dosli u zenicu..

AllGunsBlazing
* Pošalji privatnu poruku
[/img]
Halo ba mentol popusti malo!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
joj ovog' Šišića, gdje ce na Rusiju bez opreme 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nista bolji "mentoli" nisu ni na nasoj temiHawking je napisao/la:Halo ba mentol popusti malo!

A C A B !
- zlaya_tm87
- Kontakt:
tek kad adminova kandzija proradi ima sanse da dodje iz guzice u glavu, inace slabo...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- AmanijakzO
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
THE KILLA.

THE KILLA.

- tm-ovac iz mase
- Kontakt: