Ja bazdarevica ne mogu ni nacrtanog . Otisao je iz kluba 1987 od tad nije imao veze sa klubom . Kad su ga zvali poslije repke da bude trener nije htio . Frajer 40 godina nema nikakve veze sa Fudbalskim Klubom Zeljeznicar.AhmedNurudin je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:13Pročitao sam dosta što ste pisali i vidim svi su neki svoj prijedlog dali, legitimno. Zanima me šta mislite da li smo sposobni i koliko je realno da vidimo neku ekipu SD/ŠSS Baždarević/Gilli. Koliko bi to dalo neke dugo očekivane rezultate?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Sve cinjenicePact1921 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:18Ja bazdarevica ne mogu ni nacrtanog . Otisao je iz kluba 1987 od tad nije imao veze sa klubom . Kad su ga zvali poslije repke da bude trener nije htio . Frajer 40 godina nema nikakve veze sa Fudbalskim Klubom Zeljeznicar.AhmedNurudin je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:13Pročitao sam dosta što ste pisali i vidim svi su neki svoj prijedlog dali, legitimno. Zanima me šta mislite da li smo sposobni i koliko je realno da vidimo neku ekipu SD/ŠSS Baždarević/Gilli. Koliko bi to dalo neke dugo očekivane rezultate?
- WeekendOffender
- Kontakt:
Upravo tako, cak i ovaj fudbal koji je Slavisa pokusavao da igra je bio na taj fazon, mi smo Zeljo, mi napadamo, al se pokazalo kao potpuni promasaj jer je ekipa puna tehnicki limitirani igraca koji nemaju pojma o kretnji bez lopte, ulasku u prostore i gdje treba lopta da ide. Na terenu bolje stoje ljudi koji igraju termine vikendima rekreativno nego nasi fudbaleri, pa meni ne ide u glavu da ekipa nije u stanju da odigra jedan obicni trokut u situacijama gdje protivnicki igrac vrsi pritisak na naseg igraca sa loptom, nesto sto smo sa Basicem radili kad smo razvukli Borca na sred Grbavice 2:0 pa citav stadion aplaudirao. Evo snimak u spoileru koji je Basic okacio na svom youtube kanalu, tu se dosta vidi koliko je bitna kretnja bez lotpe kako bi se napravio prostor za dalji protok lopte, pa cak je i je beni Krpic se spustio do centra da preuzme loptu i preda dalje kako bi zadrzali posjed.berjan je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:52Mi igre nismo imali od pocetka sezone, dobili smo zrinski i borac na kontre i na max borbenost u bloku, one ostale pobjede vidjeli ste velez dva crvena, alic slucajan go posusje
ta bi nam igra najvise i odgovorala cvrsto nazad i kontre slati cvetanovskom i viniju, koju na postavljenu odbranu nemaju pojma
Druga je stvar sto smo mi zeljo pa se ocekuje da dominiramo na nekim ali niko levat nije u ovoj ligi 10
jos jedna stvar za napadace msm presmjesno 5 napadaca nije dalo 2 gola, ali evo realno kakve su sanse imali ti napadaci?
znaci ja se ne sjecam da je neki nas napadac isfulao 2 sanse na utakmici dobre a ne da ne kazem da mu je 5 sansi napravljeno, znaci ljudi bukvalno lopte nisu vidjeli
to dovoljno govori o nasoj igri cijelu sezonu, vezna linija bekovi, alic roberto carlos nekim a lik nije na 20 utakmica 2 centarsuta ubacio , da ne pricam o odbrani njegovoj
ova vezna linija i svi zajedno ja ovo u zivotu vidio nisam , pa vratnik bi napravio 2 sanse na 3 utakmice ne igras protiv celzija i mancestera svaku utakmicu
ja msm da nema rjesenja samo poniznost spustit na fabricke sve igrace , srednji blok presing kad predju na nasu polovicu, i ispaljivanje u prostor cveti i viniju, sad drugih nemamo osim njih dvojice ,
kakav trener ljudi moji pa nisu 2 pasa izmjenili u mostaru i sve ukupno, znaci hoce li trener te uciti da dodas i vratis loptu, ja msm ovaj covjek ne moze doci sebi i sto je znao vise ne zna, ekipa i amosfera oko kluba i svega nam je uzas zivi a krivi smo i mi navijaci i uprave i milion jos ljudi oko kluba godinama unazad ne samo sada ovo
Velez jednim pasom izbacuje nasa dva stopera i dolazi u 100% sansu za pogodak, srecom nasom njihov igrac koji je bio u sansi nije zabio go.
U Slavisinoj glavi je vjerovatno Zeljeznicar klub koji je pobjedjivao njegovu Zvezdu i bio prvak Jugoslavije, klub koji treba da igra napadacki i dominantno, klub kojem je on dao loptu u dvije utakmice protiv nas sa Koperom i pobjedio nas tako. Ali ono sto ocigledno Slavisa nije znao je da je Zeljo danas jedan klub pretrpan sa igracima upitnog kvaliteta, da u ekipi imamo 5 napadaca od kojih je samo Jaganjac postigao 2 gola, da ne mozes od Odinake koji je dosao iz Afrike u Bosnu i kojem je Stupcanica prvi klub u karijeri prije nas ocekivati da se postavlja i cita igru kao bek iz evropskih liga.
Krcmarevic je mozda dao najbolju izjavu ikada vezanu za nas klub "Željezničar se našao u raskoraku između ambicija i mogućnosti".
Mi ovu sezonu mozemo zavrsiti samo sa Adzemovim fudbalom, srednji blok i kontra napadi protiv ekipa gdje to prolazi, protiv ovih gdje ne prolazi sacuvati svoj gol a gore ispred njihovog ako sta napravimo.
Curva Sud
Hoće, kako neće
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
MisterBlue
- Kontakt:
Oba termina **** ali mijenjao sam smjenu kako bih mogao gledat Kup. Ne mogu mi ogadit Klub koliko ga volim i koliko mi znači. Opet ću otići iako postim ne znam hoću li se moći suzdržati a da nešto ne kažem zbog čega ću žaliti. Mislim da nije vakat za bojkote i slično. Idemo zbog Želje a ne zbog njih. Svakako ih pola neće igrati u narednoj sezoni. Želja mi je samo da neki malac proradi i da izleti u prvi plan neki u21. Za ostale me briga.avalPacidoroP je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:15Ja ljepote od termina za kup i ligu..
Ionako nas ne bi bilo više od 2500, sad ako nas dođe po 1000 biće vrh..
Ne mogu ni na jednu otići radi posla, a ne pada mi na pamet mijenjati smjene, ko im yebe mater nisu ni zaslužili da igraju pred puni(ji)m tribinama.
ne branim trenera fakat boli me briga lik ima platu bruku sigurno vecu 5 puta nego ja ali evo realno ali govorim radi nas samih i shvacanja situacije i svega u klubu i sad i ubuduce
*pripreme sa starom ekipom ode Dan, pa ode Boljevic, na samom kraju Karamarko, u to si doveo samo Nastica koji je bio par dana pa i on otisao za poljsku da sredjuje papire hahaha
* odigrali panika vec dosla, ovi dovode kamaru igraca i svi traze da ih ubace odjednom, slavisa je probao da ubaci po jednog dva kako se i prije radilo uvijek, ma da si blaz sliskovic da dodjes tek u tim van priprema i u sezoni sjedices na klupi 1-2 tekme dok upoznas ekipu, akcije , kretanja, navike i td td
* ovdje su svi potcijenili situaciju, prvo predsjednik i ko je vec dovodio i pustao igrace, mislio je da je tata igrice i da je dovoljno dovesti 20 igraca, i to je to ali ne ide tako evo sjetite se celzija kad je dosao ovaj ovaj amerikanac predsjednik kupovali su bjesomucno nisu pitali za pare i sve gubili tek sljedece sezone su na nesto poceli liciti tako ce biti vjv i sa nama
ali da je nekako ostati u ligi a ne vjerujem da se moze bez sudija saveza i angazmana mnogo vecih igraca jer ova igra se nece promjeniti brzo ni da Klopp dodje, a drugi dio ove polusezone Boze sacuvaj gostovanja zrinski borac njanje i td
*pripreme sa starom ekipom ode Dan, pa ode Boljevic, na samom kraju Karamarko, u to si doveo samo Nastica koji je bio par dana pa i on otisao za poljsku da sredjuje papire hahaha
* odigrali panika vec dosla, ovi dovode kamaru igraca i svi traze da ih ubace odjednom, slavisa je probao da ubaci po jednog dva kako se i prije radilo uvijek, ma da si blaz sliskovic da dodjes tek u tim van priprema i u sezoni sjedices na klupi 1-2 tekme dok upoznas ekipu, akcije , kretanja, navike i td td
* ovdje su svi potcijenili situaciju, prvo predsjednik i ko je vec dovodio i pustao igrace, mislio je da je tata igrice i da je dovoljno dovesti 20 igraca, i to je to ali ne ide tako evo sjetite se celzija kad je dosao ovaj ovaj amerikanac predsjednik kupovali su bjesomucno nisu pitali za pare i sve gubili tek sljedece sezone su na nesto poceli liciti tako ce biti vjv i sa nama
ali da je nekako ostati u ligi a ne vjerujem da se moze bez sudija saveza i angazmana mnogo vecih igraca jer ova igra se nece promjeniti brzo ni da Klopp dodje, a drugi dio ove polusezone Boze sacuvaj gostovanja zrinski borac njanje i td
AhmedNurudin je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:13Pročitao sam dosta što ste pisali i vidim svi su neki svoj prijedlog dali, legitimno. Zanima me šta mislite da li smo sposobni i koliko je realno da vidimo neku ekipu SD/ŠSS Baždarević/Gilli. Koliko bi to dalo neke dugo očekivane rezultate?
pa ljudi dragi Gilli sef strucnog staba Paris Fc u prvoj francuskoj ligi i on ce doci u zelju da asistira pa jeste li pri pameti ikakvoj
ili ovaj strucnjak amerikamac pomocnik u schalkeu jest eto on ce doci u bosnu veliki patriJota da ga tjeraju i mrskaju poslije 1-2-3 utakmice
-
MarcosSenna
- Kontakt:
To ti je ovaj forum brate, navikni seberjan je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:29AhmedNurudin je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:13Pročitao sam dosta što ste pisali i vidim svi su neki svoj prijedlog dali, legitimno. Zanima me šta mislite da li smo sposobni i koliko je realno da vidimo neku ekipu SD/ŠSS Baždarević/Gilli. Koliko bi to dalo neke dugo očekivane rezultate?
pa ljudi dragi Gilli sef strucnog staba Paris Fc u prvoj francuskoj ligi i on ce doci u zelju da asistira pa jeste li pri pameti ikakvoj
ili ovaj strucnjak amerikamac pomocnik u schalkeu jest eto on ce doci u bosnu veliki patriJota da ga tjeraju i mrskaju poslije 1-2-3 utakmice
Jeli ima insajderskih informacija, jeli završena parnja sa Slavišom ili još razgovaraju?
-
tiagofaria25
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Dovedi Sanine sportskog direktora, nemoj da nam Nijaz dovodi pojačanja kad ne zna, čovjek ćete iscijediti financijski na raskide
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Podrska Saninu Mirvicu
Gol za golom eto nove pobjede...!
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Jug, jug, jug, jug je samo jedan!
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Jug, jug, jug, jug je samo jedan!
-
EDobric1997
- Kontakt:
I?
Sada kada je Slavisa bivsi sta cemo sad? Kako smo uvijek znali govoriti da niko sam nedodje u Zelju i da nije kriv on na terenu nego onaj ko ga je doveo. Hoce li neko odgovarati za ovaj fijasko za Slavisom? Sad mu trebamo i obestecenje neko platiti.
Ili se nesmije nista reci protiv ajatolaha Brkovica?
Sada kada je Slavisa bivsi sta cemo sad? Kako smo uvijek znali govoriti da niko sam nedodje u Zelju i da nije kriv on na terenu nego onaj ko ga je doveo. Hoce li neko odgovarati za ovaj fijasko za Slavisom? Sad mu trebamo i obestecenje neko platiti.
Ili se nesmije nista reci protiv ajatolaha Brkovica?
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ima istine, znam par navijača koji dijele isto mišljenje.let3 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:20Sve cinjenicePact1921 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:18Ja bazdarevica ne mogu ni nacrtanog . Otisao je iz kluba 1987 od tad nije imao veze sa klubom . Kad su ga zvali poslije repke da bude trener nije htio . Frajer 40 godina nema nikakve veze sa Fudbalskim Klubom Zeljeznicar.AhmedNurudin je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:13Pročitao sam dosta što ste pisali i vidim svi su neki svoj prijedlog dali, legitimno. Zanima me šta mislite da li smo sposobni i koliko je realno da vidimo neku ekipu SD/ŠSS Baždarević/Gilli. Koliko bi to dalo neke dugo očekivane rezultate?![]()
Kako sam ja pročitao od juče je bivši zato me ovo i zaintrigiralo. Na kraju krajeva ne mora on ovdje sam više nekako mislio na Mešu kao SD, ali on mi je nekako uvijek tu uz Mešuberjan je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:29AhmedNurudin je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:13Pročitao sam dosta što ste pisali i vidim svi su neki svoj prijedlog dali, legitimno. Zanima me šta mislite da li smo sposobni i koliko je realno da vidimo neku ekipu SD/ŠSS Baždarević/Gilli. Koliko bi to dalo neke dugo očekivane rezultate?
Stvarno nisam nigdje ništa pročitao nekako mi je prošlo kroz glavu dok sam postove ostale raje čitao. Najviše me NoDi potaknuo sa onim prijedlogom onog iz Njemačke. I Mešu je nakako tu kada su jaki ljudi u i oko kluba, a Sanina smatram jakim. Gurao se kada je bila priča o Diglisicu. Svakako idemo u potragu za novim trenerom a možda i kompletnim SS evo zvanično je Slaviša otišao iz Kluba.avalPacidoroP je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:17Mani se ideja levata sa onog foruma, kakav Meša, frajer u penziji 5.godina..AhmedNurudin je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:13Pročitao sam dosta što ste pisali i vidim svi su neki svoj prijedlog dali, legitimno. Zanima me šta mislite da li smo sposobni i koliko je realno da vidimo neku ekipu SD/ŠSS Baždarević/Gilli. Koliko bi to dalo neke dugo očekivane rezultate?
Ne dovoditi trenere koji posljednjih 10.godina se nisu zadržali više od 3.mjeseca u nekom klubu!!!!!!!
Zadnja izmjena: AhmedNurudin, dana/u 22 feb 2026, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pretjerujete sa Amarom !
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, berjan, bvsic, Cwirek, Mana, Omerta1921 i 76 gostiju.