Od ovih igraca gore sto si nabrojao je Amar većinom napravio igrače i reprezentativce. Posebno se to odnosi na ovaj drugi mandat. Pogledaj odakle su ti došli ti igraci. Sigurno nije bilo novca da se iz Bundeslige dovede igrac, nego fino :let3 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:35Al u qrcu od nicega, kad vec vuces za jezik sa tim velicanjem.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:20Amar kad god je bio u klubu uvijek je bilo nema se za gorivo za autobus za platu. Ovdje ga ljudi prozivaju da s smiješao u sve , nije on to radio jer voli nego je htio da ispoštuje igrače da ispoštuje partnere, a kako su mu igraci vratili vidi se u plavom salonu. Sve sto ima Amar. Ne bi imali salon da nema njega dovoljno bi bila polica. Morao je raditi to da bi klub opstao. Naravno da skup intelektualaca ne može to da provali.
Zamisli Amara da ima infrastrukturu i logistiku da može dovest igraca a da nije iz Budućnosti iz Banovica ?
Frajer od ničeg pravio nešto. Napravio vas klubom vi ga popisali. Nije on nikakvo mitsko bice nego jednostavno najtrofejniji trener ove lige.
Sta mi najvise zivce vadi, priča se o Brkovicu u tim mandatima, zar njegova funkcija nije bila da obezbjedi novac i to da klub funkcionise pa kako onda majku mu **** toliki dugovi , tolika besparica toliko Amarovih ličnih pozajmica. Amar je njega npr napravio. Amar mu je tata.
U prvom mandatu imao Dzelu, Bukija, Hasagica, Alihodzica, Gredica, Besliju, Muratovica. Znaci nekoliko reprezentativaca. Mozda i najjaca ekipa poslijeratne lige. Igrali sa Njukastlom.
U drugom mandatu imao Bekrica, Zebu, Viscu, Adilovica, Sehica, Svraku, Besliju, Mesanovica itd.
A ti to predstavljas ko da je imao ove sadasnje kloceve i sa njima osvajao titule. Mani se te mitomanije.
Podsjecas me na jednog mog zeljovca amarofila koji ga je velicao i od njega pravio mix Fergusona i Guardiole.
Malog doveo iz Alanie
Bekrica iz Tobola
Mesanovica iz Jedinstva
Viscu iz Banovica
Bešlija bio u Hartsu B pa ga otpustili pa nije igrao pola godine pa ga ovaj nazvao rekao mu dođi najdraži
Adilovic iz Čelika
Sehica i Svraku iz omladinskog pogona
Nemoj me ****. To sto su oni pod njim postali to sto su postali. On imo reprezentativce. Sto Slavisa od dva bivša reprezentativca ne napravi pristojnog igraca da ne pravi penale i udara glavom u pod ko da je nadrogiran ? Nemoj.