English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Džaba se kopate dalje kada branite neodbranjivo. Nikakav intenzitet u kontaktu na Gabrielu i sav njegov ritual padanja to povrđuje. Smiješan faul, sličan su Lisandru svirali protiv Burnleya, a nije ga bilo. Arsenal se nadavao ovakvih golova ove sezone. Naravno da je ono sinoć start Bernarda za drugi žuti, ali nisam gledao utakmicu pa nisam odmah i napisao. Ponavljate se za mnoge stvari i glumite žrtvu, a Arteta je sam sebi kriv što je situacija zakomplikovana i sad je titula upitna. Od početka sam bio uvjeren da Arsenal osvaja i uvijek ću biti prije za njih nego za City, ali sad je spalo skoro na 50:50, iako i dalje imaju prednost. Ako pokažu mu.da do kraja stignu ovo osvojiti, ali bude li padova kao u ovim kolima do sada, biće teško..
Nisam mogao gledati drugo poluvrijeme...tek sada vidim ovaj ponisteni gol,ovo je po meni cist gol,trebalo je i gabrielu zuti dati za simuliranje,sudci iz PL su stvarno komicni
FC Barcelona
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
- Wilshere10
- Kontakt:
Vidi se da zna znanje
Vi ste bukvalno branili šaketanje Martineza nakon utakmice u Londonu.Poligon10 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:17Džaba se kopate dalje kada branite neodbranjivo. Nikakav intenzitet u kontaktu na Gabrielu i sav njegov ritual padanja to povrđuje. Smiješan faul, sličan su Lisandru svirali protiv Burnleya, a nije ga bilo. Arsenal se nadavao ovakvih golova ove sezone. Naravno da je ono sinoć start Bernarda za drugi žuti, ali nisam gledao utakmicu pa nisam odmah i napisao. Ponavljate se za mnoge stvari i glumite žrtvu, a Arteta je sam sebi kriv što je situacija zakomplikovana i sad je titula upitna. Od početka sam bio uvjeren da Arsenal osvaja i uvijek ću biti prije za njih nego za City, ali sad je spalo skoro na 50:50, iako i dalje imaju prednost. Ako pokažu mu.da do kraja stignu ovo osvojiti, ali bude li padova kao u ovim kolima do sada, biće teško..
Ne glumi niko ništa, ostatak forumske baze se ovdje bavi Arsenalom, logično da će vam se odgovoriti na prozivke.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ja ba onaj bokser u potiljak. Fatality
🎶 Oohh, it's Carrick, you know
Hard to believe it's not Scholes 🎶
Jel treba svaku utakmicu da neko nekog onako udara usput ako je već dozvoljeno? Jel ono nije nesportsko ponašanje?
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma za zatvora brt
Za crvenog kartona sasvim sigurno. Rekao bi da promjeni profesiju ali ni u borilačkim sportovima nije dozvoljeno udarati protivnika u potiljak pa će morati na doškolovanje. Ima potencijal za pero lake.
- LenyYoro15
- Kontakt:
A može kod Salibe i Gabriela u školu hrvanja. Slično je to. Svakako ga je Arteta htio iz Ajaxa, lego bi vam.
Pametan mu je potez bio izbor Uniteda uz ovakav karakter. Da je ovo uradio Gabriel bio bi crveni.LenyYoro15 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:48A može kod Salibe i Gabriela u školu hrvanja. Slično je to. Svakako ga je Arteta htio iz Ajaxa, lego bi vam.
Da je dogurati do tekme sa Cityem sa +2, bilo bi nevjerovatno.
Jednostavno prokockali smo sav luft koji smo imali i sve sad zavisi od forme Citya jer ne vjerujem Arteti da može da izhendla bez greške do kraja sezone.
Svaka tekma je sad borba i u svakoj se mora ići na 3 bobe, eto recimo može jedan remi da se odigra i onda ići na Etihad i pobiti se (nadam se iako Arteta to nikad nije uradio kada ode u gostovanje tipa Liverpoolu ili Cityu).
Preloš januar smo odradili, da smo to bar malo bolje, mislim da bismo hladno uzeli tituli i City bi pokleknuo, ali eto šta je tu je, sami su sebi krivi što su prokockali velike prilike koje su imali.
Jednostavno prokockali smo sav luft koji smo imali i sve sad zavisi od forme Citya jer ne vjerujem Arteti da može da izhendla bez greške do kraja sezone.
Svaka tekma je sad borba i u svakoj se mora ići na 3 bobe, eto recimo može jedan remi da se odigra i onda ići na Etihad i pobiti se (nadam se iako Arteta to nikad nije uradio kada ode u gostovanje tipa Liverpoolu ili Cityu).
Preloš januar smo odradili, da smo to bar malo bolje, mislim da bismo hladno uzeli tituli i City bi pokleknuo, ali eto šta je tu je, sami su sebi krivi što su prokockali velike prilike koje su imali.
- Wilshere10
- Kontakt:
"Liverpul osvaja bez poraza"
Dobrice Ćosići
Dobrice Ćosići
- wadethegreat
- Kontakt:
- Cassano2024
- Kontakt:
Drugari otvorio sam još jednu temu, pa ako ste zainteresovani: viewtopic.php?t=19565
Commando Ultrà Curva Sud
- VivaLaStella
- Kontakt:
Jel moramo za sve glasati ili samo koje želimo lige. Ne znam nabrojat 6 igrača iz francuske, kamoli najboljihCassano2024 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 13:39Drugari otvorio sam još jednu temu, pa ako ste zainteresovani: viewtopic.php?t=19565
- LenyYoro15
- Kontakt:
Dovoljno sam od Carricka vidio da ni pod razno ne smije dobiti ugovor.
Valjda nekako ulovi Top5 i budi pozdravljen.
Valjda nekako ulovi Top5 i budi pozdravljen.
- Cassano2024
- Kontakt:
Pitaj chat gtp nek ti izvuče šestoricu.VivaLaStella je napisao/la: ↑23 feb 2026, 21:06Jel moramo za sve glasati ili samo koje želimo lige. Ne znam nabrojat 6 igrača iz francuske, kamoli najboljihCassano2024 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 13:39Drugari otvorio sam još jednu temu, pa ako ste zainteresovani: viewtopic.php?t=19565![]()
Commando Ultrà Curva Sud
United bi izgledao dosta bolje da zauvjek zatvore ovog Maina, kakav komad napumpanog engleskog panja
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- LenyYoro15
- Kontakt:
Igras jednom u 7 dana ili kao sada u 14 dana. Mrtvilo energetsko.
Nisu me zavarali City i Arsenal, jer sam cekao Fulham, West Ham i Everton za ocjenu.
Ovo je jedna obicna sporija verzija Oleballa. Menadzer koji u 2026. godini izvodi Shaw - Maguire - Dalot odbranu i forsira je. Budali bilo jasno da ce ova utakmica liciti na West Ham i da ti mora igrati Sesko ma kakav bio. On i dalje misli da ce mu Mbeumo u napadu na postavljenu odbranu nesto isporuciti. Tanko je to Michael.
Igraci ga gotive jer im daje po 3 dana slobodno svake sedmice. Iz iskustva: *ebo sefa kojeg radnici hvale i gotive.
PS Kobbie Mainoo je 3 puta losiji igrac od najnize deredze koju mu @Jay dodijeli.
Amorim je babo bio za procijenit igraca (Garnacho, Antony, Rashford, Sancho, Mainoo)
Nisu me zavarali City i Arsenal, jer sam cekao Fulham, West Ham i Everton za ocjenu.
Ovo je jedna obicna sporija verzija Oleballa. Menadzer koji u 2026. godini izvodi Shaw - Maguire - Dalot odbranu i forsira je. Budali bilo jasno da ce ova utakmica liciti na West Ham i da ti mora igrati Sesko ma kakav bio. On i dalje misli da ce mu Mbeumo u napadu na postavljenu odbranu nesto isporuciti. Tanko je to Michael.
Igraci ga gotive jer im daje po 3 dana slobodno svake sedmice. Iz iskustva: *ebo sefa kojeg radnici hvale i gotive.
PS Kobbie Mainoo je 3 puta losiji igrac od najnize deredze koju mu @Jay dodijeli.
Amorim je babo bio za procijenit igraca (Garnacho, Antony, Rashford, Sancho, Mainoo)
- VivaLaStella
- Kontakt:
ili procijenit karakter. Znao sam ja da tu nema igrača čim je počeo kmečat za posudbu kad mu je rečeno da se s Brunom bori za poziciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.