FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
E cuj Lalat ne valja jer je na spidu, a jedan od boljih trenera Balkana. Živeo Lalatović i Pablo Eskobar!
hajduk živi vječno
-
sakahuligana
- Kontakt:
Bar bi bilo zanimljivo ako nista , ovako nit je zanimljivo , nit igramo , nit dobijamo nit ista , kokain kokain to je prava stvar....
Normalno eto sve na stranu , amawow fudbal je umro davno vidjeli smo 2021 , vala se potrudit pa izgubit 5 utakmica , 5 utakmica bez gola , i u velezu se nije proslavio puno isto da navijaci Sarajeva poslije Maria prizivaju Husrefa svakako da ima pojedinaca al opet Husref i Amar u 2026 ..
Normalno eto sve na stranu , amawow fudbal je umro davno vidjeli smo 2021 , vala se potrudit pa izgubit 5 utakmica , 5 utakmica bez gola , i u velezu se nije proslavio puno isto da navijaci Sarajeva poslije Maria prizivaju Husrefa svakako da ima pojedinaca al opet Husref i Amar u 2026 ..
-
sakahuligana
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Moze se diskutovati o nekim stvarima, ali prica da je Amar neprijatelj kluba i slicne stvari je stvarno previse..i ako iko to nije zasluzio onda nije Amar. Da se ne lazemo vecina tog bunta neopravdnog je pocela jer je Misimovic najhcao raju protiv njega...apsolutno bez ikakvog pokrica ili osnova...sto je vrijeme pokazalo...Na kraju doticni skrsio sve para sto smo imali, uzeo nazad ono nesto jada sto nam je posudio i pokupio prnje....Uostalom dje su sad ti koji su bacali kamenje na Amara i da vidimo sta su oni uradili?...ima li ih sad da pomognu?BarbareZeljin je napisao/la: ↑23 feb 2026, 01:02Vidi nesto majstore,mi smo kao ljudi generalno vrlo povodljivi,i neka trenutna kriza ili suplja prica nam rukovodi misljenjem neko odredjeno vrijeme.sakahuligana je napisao/la: ↑23 feb 2026, 00:43I posto ce se neko naci pametan i pricat narkomani sa juga samo , na ovoj utakmici naravno sumnjam da je ko od vas forumasa uopste bio cijeli stadion ga je izvizdao!
Vecina nas je bila nekad u zivotu dijelom juga. Mnogi od nas su prosli sto mnogi sa juga treba tek da prodju.
Da se razumijemo nikada vise interesnih sfera nije bilo na tribinama,kao sada sto je. Tako da ne zalazimo u detaljnije analize,ali slozices se da se danas masom lako manipulise. Ali ne znaci da je ta manipulacija nesto sto je relevantno. Imaju nekad jaci licni interesi,koji budu iznad interesa kluba. Samo sto danas ima mnogo svetih krava,pa se o tome ne prica.
Imas pravo nevoljeti Amara,ali toliko ljudi je zasluzilo zvizduke a nije ih dobilo. Vjeruj mi da me toliko puta taj covjek znao nervirati svojim stavovima i potezima,kada mu se klanjala gotovo sva navijacka armija nasa,kada je reci protiv njega nesto bilo nezamislivo. Kada je vecina ovih sto ga pljuje virila mu iz guzice. Ne znam sjecas se poznate krilatice Amar zna najbolje. Ja aam ga tada cesto kritikivao,mada znas koliko je to relevantno. Ni 0 %.
Ja sam iskreno da se oslobodimo bremea Amara Osima,ali ti garantujem da je to jedan od najveci Zeljovaca ikada,o trofejima necu ni da pricam i nikada mi ne bi bilo mrsko njega vidjeti u klubu. Pitao bi tebe i i sve druge, da li bi vi iz svog djepa davali tolike pare za klub. Mozemo pricati kako je ili nije naplatio. Eto sud je rekao da je sve bio upravu. Sta cemo sad. Svi mi damo neki mali doprinos,neko svoj doprinos da ali Boga mi i uzme,a da serem po covjeku koji da klubu tolike pare,i jos da mu psujem i tjeram ga kad zeli svoje pare nazad,e to samo ima u Bosni. Nerealni smo mi poprilicno,a i sto kazes volimo biti pametnice,i tudjim ku rcem glogove mlatiti.
Napiso sam na drugoj temi...reci nekome 2009. kad se vratio da ce Zeljo postat sila i uzet titulu je i rangu da to isto sad nekome kazes za narednih 5 godina...
=\_1921_/=
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Gledaj price amawow..
Jesu te to bordo burazeri naucili?
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Vidi nesto Amar je genije. Ponavljam ti da je mene sa svojom postavkom i neatraktivnom igrom nervirao. To je ona ekipa Jamak,Svraka,Adilovic...koliko god bili ucinkoviti ,igralk se sablonski.Pablo11 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 01:07Ma stavit cemo sve sa strane, evo sto se desavalo unutar kluba neka bude nebitno. Gledamo sa trenerskog aspekta jel mislis da moze doprinijeti na duze staze? Da ga potpisemo sutra da ce nam za dvije tri godine donijeti titulu?BarbareZeljin je napisao/la: ↑23 feb 2026, 01:02Vidi nesto majstore,mi smo kao ljudi generalno vrlo povodljivi,i neka trenutna kriza ili suplja prica nam rukovodi misljenjem neko odredjeno vrijeme.sakahuligana je napisao/la: ↑23 feb 2026, 00:43I posto ce se neko naci pametan i pricat narkomani sa juga samo , na ovoj utakmici naravno sumnjam da je ko od vas forumasa uopste bio cijeli stadion ga je izvizdao!
Vecina nas je bila nekad u zivotu dijelom juga. Mnogi od nas su prosli sto mnogi sa juga treba tek da prodju.
Da se razumijemo nikada vise interesnih sfera nije bilo na tribinama,kao sada sto je. Tako da ne zalazimo u detaljnije analize,ali slozices se da se danas masom lako manipulise. Ali ne znaci da je ta manipulacija nesto sto je relevantno. Imaju nekad jaci licni interesi,koji budu iznad interesa kluba. Samo sto danas ima mnogo svetih krava,pa se o tome ne prica.
Imas pravo nevoljeti Amara,ali toliko ljudi je zasluzilo zvizduke a nije ih dobilo. Vjeruj mi da me toliko puta taj covjek znao nervirati svojim stavovima i potezima,kada mu se klanjala gotovo sva navijacka armija nasa,kada je reci protiv njega nesto bilo nezamislivo. Kada je vecina ovih sto ga pljuje virila mu iz guzice. Ne znam sjecas se poznate krilatice Amar zna najbolje. Ja aam ga tada cesto kritikivao,mada znas koliko je to relevantno. Ni 0 %.
Ja sam iskreno da se oslobodimo bremea Amara Osima,ali ti garantujem da je to jedan od najveci Zeljovaca ikada,o trofejima necu ni da pricam i nikada mi ne bi bilo mrsko njega vidjeti u klubu. Pitao bi tebe i i sve druge, da li bi vi iz svog djepa davali tolike pare za klub. Mozemo pricati kako je ili nije naplatio. Eto sud je rekao da je sve bio upravu. Sta cemo sad. Svi mi damo neki mali doprinos,neko svoj doprinos da ali Boga mi i uzme,a da serem po covjeku koji da klubu tolike pare,i jos da mu paujem i tjwram ga kad zeli svoje pare nazad,e to samo ima u Bosni. Nerealni smo mi poprilicno,a i sto kazes volimo biti pametnice,i tudjim ku rcem glogove mlatiti.
I ovdje pricamo da ga je zvizdao citav stadion, je li masa povodljiva nije, govorim ono sto se vidi sa videa, i ono ko je prisustvovao tu utakmicu.
Ja smatram da nije opcija za duze staze, jer je taj fudbal izumro godinama unazad.
Malo mi lupamo gluposti,kakav zastario fudbal,zastario fudbal je kad ti igra Veselinovic,Asim Zec i slicni.....ali hajde helem nejse....
Opet ponavljam ja bi volio da se kao klub oslobodimo bremea Amar Osim. Ispadamo kao klub mali,ako se striktno vezujemo za jednog covjeka.
Ja bi volio da sa Zeljom titule osvajaju i drugi.
Da li bi Amar dugorocno bio dobar kao trener da,ali Amar hoce da je glavni,e tu je problem,Amar hoce da jeni trener i menadjer i direktor i predsjednik,i da on vrijednuje koliko ko kosta. Ali ja ti kazem nikad mi taj covjek ne bi bio mrzak da bilk sta radi u klubu. Covjek je ljudima htio karijere unistavati zbog Zelje. Slusali ste Adilovica,slicnu stvar je htio uraditi Cocalicu i mnogim drugim.
Covjeku je Zeljo bio na 1 mjestu. Njegov ego je problem i nista drugo.
-
sakahuligana
- Kontakt:
nemoj da pocnem psovat ovde , to ostavljam za premijer liga aktuelno temu svojim bordo burazerimaavalPacidoroP je napisao/la: ↑23 feb 2026, 01:18Gledaj price amawow..
Mi smo onako baš specifični pravo. Ako za trenera uzmeš nekog našeg, naš DNK, taj ti ne zna vodit utakmicu jer nije dovoljno stručan. Njemu je uglavnom Željo vrh trenerske karijere, ne zna za koju utakmicu beka stavit na overlap, kad na invert, kada ne ide ne zna promijeniti formaciju. Opet, sa druge strane, ako za trenera dovedemo nekog školovanog, potentnog trenera džaba mu sve taktike, automatizmi i sl. Ako zada trening malo jačeg tempa ovi naši " glavni u svlačionici " se pobune i neće da mrdnu k*rcom i tako sj*bu čitavu svlačionicu. A nama navijačima ni tam ni vam. Dobar nam je svaki samo ako zareda tri pobjede. Ako kiksne dvije nema pojma.
-
sakahuligana
- Kontakt:
Ložimo brate malo, znamo da je preuzeo tek Pazar i znamo da nikad neće doći, opuštenoBarbareZeljin je napisao/la: ↑23 feb 2026, 01:10Grob te **** cuj nada se neko Lalatu. Pa pratite li vi reakcije i ponasanje tog lika. Pa covjek je hladno na spidu ili nekoj drugoj drogi. Da si ne znam ti kako temperamentan i u svemu tome simpatican,tek sa izborom njega bi zaokruzili pricu o cirkusu koji nas prati. Samo nam je on jos neophodan. Ja zaista ne vjerujem sta ljudi pisu i ocekuju.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
U trenutnom psihičkom stanju kluba, najbolji i JEDINI odgovor je Edis Mulalić, htjeli vi to ili ne
hajduk živi vječno
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Psuj, ako ti je to jedini nacin razgovora... Jesi i to pokupio sa istoka lavora?sakahuligana je napisao/la: ↑23 feb 2026, 01:20nemoj da pocnem psovat ovde , to ostavljam za premijer liga aktuelno temu svojim bordo burazerimaavalPacidoroP je napisao/la: ↑23 feb 2026, 01:18Gledaj price amawow..
-
sakahuligana
- Kontakt:
cuj ti sta levat pise bordo burazeri , jos ima brkovica na profilnoj -.-
JUG 90 PLUS
JUG 90 PLUS
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vjerovatno si jako mali bio, kad je "amaw" dizao trofeje.
Pretpostavljam da nisi ni u jednoj od tih sezona bio JUG 90+, dok ja jesam. Vjerovatno ni ne znaš, kakav je osjećaj probiti kapiju, utrčati na teren, uzimati busene trave, i penjati se na prečku nakon osvajanja titule.
Za to se zahvali "amawu"..
Pretpostavljam da nisi ni u jednoj od tih sezona bio JUG 90+, dok ja jesam. Vjerovatno ni ne znaš, kakav je osjećaj probiti kapiju, utrčati na teren, uzimati busene trave, i penjati se na prečku nakon osvajanja titule.
Za to se zahvali "amawu"..
-
sakahuligana
- Kontakt:
Jesil bacio tu travu ili je cuvas jos
- WeekendOffender
- Kontakt:
Nemoguci ste, nadam se sutra da ce klub objaviti da je Sulejman Krpic novi trener, pa da ovaj cirkus bude kompletan
Curva Sud
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dvorska ludo crknut ces 🩵
-
sakahuligana
- Kontakt:
hahahahahaahhhahhahahahahaahhahahaahah al tuwaijriWeekendOffender je napisao/la: ↑23 feb 2026, 01:43Nemoguci ste, nadam se sutra da ce klub objaviti da je Sulejman Krpic novi trener, pa da ovaj cirkus bude kompletan
-
sakahuligana
- Kontakt:
Minimum nesanica MINUMUM
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bordo10, doncarlo, Hrasno15, Lokomotifa, MaroonBjelave, Nyema1921 i 81 gost.