FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Protiv Borca ginuti, jako vazno je da im je neko u blizini, da ne mogu pustati "svoje" ..Slogu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Borac nebitna utakmica.Bitno je samo ne obrukati se kao sa trenerom svih trenera...
Bitna je, bitna, svaka je bitna
Hajdeee Saraj'vooooo
Hajdeee Saraj'vooooo
Da da, mislim da si mi ti rekao prije par mjeseci, vjerovatno sam ja cito o nekom drugom igracu il je bila mozda prica po forumu prije nego je doso da je rijec o pusdbi, fala bogu pa je nas, on ako digne formu na max uzecemo vece pare nego sto smo uzeli na Gulisi.
Vizljav je ima inteligenciju energican i povrh svega timski igrac, da je fizicki jaci za 10 posto i brzinu za 5% on bi lagano mogo igrat u ekipama tipa walsburg borusija dortmund.
Nadam se da Krdzalic nece imat vise povreda i da se nece odazivat u U21 reprezentaciju. On dobro tamo igra al on sad treba da se sprema sklubim da rame sto bolje oporavi. Od B repke niko se hljeba nije najo, kockar nece pozvat igraca SARAJEVA tamsn da imamo SAFETA SUSICA IZ NAJACI DANA. Al ce igrat Malic tahirovic sunjic oni propali igraci iz rijeke.
Krdza zalijeci rame reprezentacija posebno B varijanta ti opste netreba, unazadjujete. A budi siguran ako se povrijedis jos jednom u slecih 3,5 mjeseca sigurno FK SARAJEVO ti nece dat novi ugovor..
Ja mislim da treba bojkotovat svaku utakmicu repke dok je cetnik vico i ustasa Beus u savezu. CAK PREKIDAT UTAKMICU
Naravno da će biti lakrdija, kad su Husrefa onako brutalno pokrali kad smo bili u totalnom rasulu, mogu misliti šta nas sada čeka.
Brat Pitar je doveo novog igrača, "Adnan" Elezi
Legenda od čovjeka 
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Hajde nek nama Peljtu da da sudi gore ko Zrinjskom. Al izmislili bi oni nekog u Var-u.
Ma svakako mi ne možemo gore, ne možemo dole. Ok možda se potući za 2 mjesto ako sta znaci, mada Kup je vazniji puno.
Ma svakako mi ne možemo gore, ne možemo dole. Ok možda se potući za 2 mjesto ako sta znaci, mada Kup je vazniji puno.
- AvannGardaa46
100% svaka ko da je zadnja
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Meni tinja neka nada da se nešto potencijalno može, neka nebeska pravda da dođe. Ali mokri snovi, realno.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
A dobro realno kad bi ih dobili bio bi to veliki hajp onda, doci na -9 , jos znas da ti dolaze oni na kosevo, poceli bi svi nesto mastati
. Al to je sve masta, realnost je da ce nas sikanirati sad u subotu. Ali opet se moze i tako dobiti , ako si bolji i das cist go ne mogu ti ga bas tako lako ponistiti.
Nema od toga ništa.ronaldo99 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 09:41A dobro realno kad bi ih dobili bio bi to veliki hajp onda, doci na -9 , jos znas da ti dolaze oni na kosevo, poceli bi svi nesto mastati. Al to je sve masta, realnost je da ce nas sikanirati sad u subotu. Ali opet se moze i tako dobiti , ako si bolji i das cist go ne mogu ti ga bas tako lako ponistiti.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Da malo zakuham
E jesam li rekao nek je otisao Guli?
Prodisala ekipa...

Prodisala ekipa...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jaki su oni, vinko ih vodi. I bez sudija je guravo. A sa sudijama, to ti je ko da imaju u startu 3 Ljajica u prvih 11.
Sudjenje ce biti vjerovatno ok, jer su vec odmakli svima. A ne bih se cudio i da nam se sklone, da bi bolje plivali u svojim malverzacijama.
-
bordobijeli
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nemaš šta kuhati, to je činjenica. Brzo, jednostavno, bez puno soliranja se sada igra. Ovako treba igrati kao protiv Posušja.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑23 feb 2026, 09:59Da malo zakuham![]()
Prodisala ekipa...![]()
![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
Cvitanovic jako mnogo rotira i nebi trebalo biti problem odigrati srijeda /subota , do sada cinim se jedino Elezi i Banic igraju stalno a svi ostali jednu igraju druga na klupi.
Prvo kup da predeveramo, pa onda o borcu dumati. Gore svakako nista ne ocekujem, osim nasih da izadju borbeno. Protiv veleza bilo kakva pobjeda, makar 1:0, mislim da u mostaru mozemo izvuci remi
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, mosarajvosa83, teamnorth1989 i 40 gostiju.