A dvica u Posušju?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Rmaspe

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Moze li bar video call,pa makar slucajno,nisi poslao po kamion govedine,preuzeo si klub s tradicijom,100 i koja godina star?
Pa i Cera masnica se udostojio pa se javio bar na taj nacin!
Mali plavi tokeni
Pa i Cera masnica se udostojio pa se javio bar na taj nacin!
Mali plavi tokeni
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
U Posušju u nedelju može se mnogo toga riješiti u borbi za opstanak. Perica se stalno vadi na loš teren,pa eto mu šanse. U Posušju je top teren.
Po meni ,nadam se pobjedi,ali vidječemo. I dalje se držim teorije da niko iz RS neće ući. Utakmica u Širokom če pokazati želi li Vico Slogu u pl .
+1
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pa ovaj projektant nije mogao pogoditi za Slavisu da ostaje u naredna 24h a kamo li dalje u buducnost.jurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 09:00Ma meni su i ova dvojica sumnjivi, pojavljuju se uvijek istovremeno. I previše se bave tom temom. Na to sve uvijek isto razmisljaju, nikad se nije desilo da imaju suprotan stav a godinama pišu, što je malo čudno mora se priznati.
Zna li se sta je li ovaj preuzeo Saudijsku Arabiju ?
Prema dostupnim informacijama nakon zeljeznicara se prestao baviti fudbalom.
Meni je vise sumnjiv Kontra, uvijek je 10 minuta post iza Projektanta kako se slaze sa njim
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ne sviđa mi se taj prijedlog
Ma penicilin za te situacije jednostavno je flagovati i pinovati po subovima klubova profile koji nikad ne pišu ništa osim potpaljivanja, svaki klub za sebe, pa bio im prvi, drugi ili sedamnaesti profil. Preporuke su naravno dobrodošle. Onda kad vide da ih niko ne doživljava, mnogo je lakše voditi razgovore i imati zdrave zezancije (tipa što je nama velež jučer radio, ili komšije poslije zadnjeg derbija), a te (polu)profesionalne potpaljivače lagano svi na mute.
Pošteno, pa kako bude.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zamisli dodje novi trener i zabiju ga, pa tu euforiju nece zaustaviti ni celzi
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma hajd svi mi imamo fula to je najmanji problem. Vjerovatno u nadi da mu je klub konačno postao ozbiljan. Ali mene više pere ta konstanta priča o grupama, duplim profilima, haman samo njih dvojica ispravni na forumu, dolaze istovremeno, pušu u istom pravcu uvijek a nerijetko samo jedan drugog razumiju, taj njihov humor ostane neshvacen za nas ostale.bvsic je napisao/la: ↑23 feb 2026, 09:53Pa ovaj projektant nije mogao pogoditi za Slavisu da ostaje u naredna 24h a kamo li dalje u buducnost.jurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 09:00Ma meni su i ova dvojica sumnjivi, pojavljuju se uvijek istovremeno. I previše se bave tom temom. Na to sve uvijek isto razmisljaju, nikad se nije desilo da imaju suprotan stav a godinama pišu, što je malo čudno mora se priznati.
Zna li se sta je li ovaj preuzeo Saudijsku Arabiju ?
Prema dostupnim informacijama nakon zeljeznicara se prestao baviti fudbalom.
Meni je vise sumnjiv Kontra, uvijek je 10 minuta post iza Projektanta kako se slaze sa njim
-
Pitaristok
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Moras vidjet sta nesretnik pise, kuca ‘projektovan’ i ‘lanac’ u pretragu postova. Ima svesku gdje zapisuje o cemu pises
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Doveli mu polovne igrače, a pustili one koji su bili standardni i otjeraše čovjeka na pravdi boga 
- jurisicduska
- Kontakt:
Gledaj različitog izbora smajlija da bude manje ofirno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 feb 2026, 10:35Moras vidjet sta nesretnik pise, kuca ‘projektovan’ i ‘lanac’ u pretragu postova. Ima svesku gdje zapisuje o cemu pises![]()
![]()
e lazes da sam sebi odgovaras sa drugog profila djeteta miKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 feb 2026, 10:35Moras vidjet sta nesretnik pise, kuca ‘projektovan’ i ‘lanac’ u pretragu postova. Ima svesku gdje zapisuje o cemu pises![]()
![]()
edit: oj cuj 60 hiljada postova napisao, nadji curu brate, idi prosetaj, nesto, samo se odvoji od ekrana
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kako se sve vise i vise blamiraju kad ih provalis, horor.
Al da ti zabaguje forum od mijenjanja profila i da bas nikako ne skontas da si jos uvijek na nasoj temi

Al da ti zabaguje forum od mijenjanja profila i da bas nikako ne skontas da si jos uvijek na nasoj temi

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa da šarmiram vas i pokušavam se uklopit tako što osporavam odluku u vasu korist 
Dokle je statut ?
Dokle je statut ?
Kafurić vs Nedim, već prekosutra.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Željin vječiti "vojnik" Đurbuzović je na klupi prekosutra.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Ne vjerujem u te priče, ali zaštičen mu je novac na max. Nevjerovatno šta Sanin može da radi sa Željom.Torino je napisao/la: ↑22 feb 2026, 23:16Meni se sve više čini da će brača Mirvić sahraniti Željezničar i da je ona priča o tome da nisu dobri samo skija koja im je gurnuta da im Mirviuć uđe u klub. Da ne govorim o tome kako je zaštitio svoj novac koji ulaže u klub. Koji će mu morati biti vračen kad digne sidro. Oni kontaju da su zaštitili ovo ono, a on ovca za ošišat. Bit će ovo dobra sapunica, još kad ga košpicari pođu prozivati i pljuvati jer su u zoni koja vodi u seriju b.
Koliko možda zlo njima bio Misimović (a jeste zlo), nije se smjelo dopustiti da ti čovjek može raditi šta hoće sa klubom, ali bukvalno šta poželi.
Nek Boga mole šta čovjeka ne prevrne ili da mu jug nešta ne počne srati, sve će im uzeti.
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
- OldTownDistrict
- Kontakt:
I to 95% postova o FK Sarajevuplisek je napisao/la: ↑23 feb 2026, 10:43e lazes da sam sebi odgovaras sa drugog profila djeteta miKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 feb 2026, 10:35Moras vidjet sta nesretnik pise, kuca ‘projektovan’ i ‘lanac’ u pretragu postova. Ima svesku gdje zapisuje o cemu pises![]()
![]()
edit: oj cuj 60 hiljada postova napisao, nadji curu brate, idi prosetaj, nesto, samo se odvoji od ekrana
Opsesija, bolest, ljubav prema bordo boji… a isti ku.rton na dva profila pa se nadopunjuje
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.