Jel realno da si ovo izjavio kretenu?Liceulice je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:44Loče rakiju i ždere krmetinu. Čekamo da završi.MrAmarOsim je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:37Ma zna se kome se neće moći naći mana. Dokle su sa njim?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:35Nama ne paše niko i ko god da dođe naći ćemo mu mahanu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
-
GavranBeli
Borba za opstanak s njimzastitaIdentiteta je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:43Bio mi je komšija u reprezentativnom mandatu. Ljudina čovjek, iskreno, baš dobar lik. Al kao selektor van lige nacija nije se nešto proslavio.
Ne vjerujem da je rješenje za Želju, ni u sređenoj situaciji, a pogotovo ne sad kad je gola borba 14 kola + kup.
Pa forumski puk je govorio kako je Dzeko prestar da se kod nas vrati. O cemu pricamo..sofronije je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:47https://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko ... /220517145
Dosao ili ne ali nije samo Dzeko imao rijeci hvale za njega nego i ostali igraci su ga hvalili i onda procitam ovdje recenzije forumasa i onda se zapitam kako mi vec sad nemamo u izlogu 10 imena koje trazi bar klubovi iu HNL-a.
Fk Željezničar.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Pa Džeko bi i kod nas ko čitavu deceniju u repki morao nazad na centar da se troši po loptu jer je od Ericka i Denija sigurno ne bi dobio.Pablo11 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:04Pa forumski puk je govorio kako je Dzeko prestar da se kod nas vrati. O cemu pricamo..sofronije je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:47https://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko ... /220517145
Dosao ili ne ali nije samo Dzeko imao rijeci hvale za njega nego i ostali igraci su ga hvalili i onda procitam ovdje recenzije forumasa i onda se zapitam kako mi vec sad nemamo u izlogu 10 imena koje trazi bar klubovi iu HNL-a.
Jedino protiv Veleža što mi je iole ulijevalo nadu da možda dođe neka frljoka je nekoliko pristojnih centaršuteva od bekova, al Janje naše lijepo... gdje napadač skoči on čučne, a prve 2 tekme ni to.
Pošteno, pa kako bude.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Cuj Vladimir Jankovic 

Upravo tako. Kakav Klafurić šta vam je?StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:08S pijace su ga otjerali jer se htio igrat menadžera, Feja mu ostavio ekipu i sve glavne igrače a on navukao raznorazni otpad.Bonton je napisao/la: ↑23 feb 2026, 13:06Iz Veleža nije nogiran nego je sam otišo kad su mu se počeli mješat u poso.let3 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 12:59
Sve je to mozda tacno na papiru kad gledas CV, ali zaboravljamo da mi pricmo o korumpiranoj PLBIH, gdje vlada Vico i njegova banda. Gdje vaze neka druga nepisana mafijaska pravila.
Evo, naprimjer ovaj Klafuric sa kojim se navodno povezujemo je nogiran iz svakog kluba gdje je radio ! ako je toliko dobar zasto ga nisu zadrzali Velez ili Sirokipa koji ce nam qrc takav ?
Iz Širokog je otišo zbog nedostatka finansija.
Iz Širokog su ga se kutarisali jer je skup za ono što je prikazao.
Ja sam vam pisao jos prije 2 mj dok je bio u ŠB da će vas preuzet.
Otjeran i u TSC, i u Veležu i u ŠB praktički. Napumpao troškove, potpisao 40 igrača. Ugl od iste agencije i menadzera itd Imate već neke igrače od iste agencije. Vjer i zato u komb sa Željom
Zadnja izmjena: brig, dana/u 23 feb 2026, 15:21, ukupno mijenjano 2 puta.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Kako se pecate na članke i na mahalske budalaštine.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Postava sudija za kup u srijedu je garant da će pogurati sve što bude loše za nas.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Malo raje gleda širu sliku, svi se hvataju za jednu njegovu utakmicu a to je ona vaša pobjeda na Pecari u polufinalu kupa. Tu polusezonu nije ništa prikazao čak ste popili petardu na svom stadionu. Isto tako sam vidio da su vaši navijači nezadovoljni i samim finalom tog kupa gdje ga je ruku na srce Zekić uništio. Meni je lično opet najveći problem što je vezan sa bjeguncima iz RH koji se kriju po Hercegovini i Sarajevu, preko toga se ne može. Hvala što se javljaš da budeš glas razuma za neke naše navijače i "navijače".brig je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:14Upravo tako. Kakav Klafurić šta vam je?StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:08S pijace su ga otjerali jer se htio igrat menadžera, Feja mu ostavio ekipu i sve glavne igrače a on navukao raznorazni otpad.
Otjeran i u TSC, i u Veležu i u ŠB praktički. Napumpao troškove, potpisao 40 igrača. Ugl od iste agencije i menadzera itd Imate već neke igrače od iste agencije. Vjer i zato u komb sa Željom
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nije tacno. Tjerali ga primitivci iz BHF od starta jer je izabran ispred Barbareza.
Covjek je uzeo prvo mjesto u ligi nacija, i nepravedno otjeran.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jesi ti jedan od onih koji je pisao da Klaf preuzima Boracbrig je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:14Upravo tako. Kakav Klafurić šta vam je?StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:08S pijace su ga otjerali jer se htio igrat menadžera, Feja mu ostavio ekipu i sve glavne igrače a on navukao raznorazni otpad.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Kakav ba Klafuric, koji vam je ku rac?
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ma de ih vi urazumite da ne moze dean nikako al nikako, radije bi corica smecara vratio neg ovog
nek crknu dusmani, najjaci smo
- dubioza144
- Kontakt:
Pa bolje da mi dodje Sablja i da privede ovo kraju makar znam da nece ostetit klub nece uvaljivat neke svoje igrace, radit ce srcem nece imat talove sa onim ovim i najbitniji ce mu bit rezultat i Željezničar
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Gledaj vijesti "ponudjen" nam Vladimir Jankovic. Cuj ponudjen. Pa moze nam i Bracu Gumenu Glavu neko ponudit.
Da, ali ste ostavili Vinka jbgAvantiBL je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:28Jesi ti jedan od onih koji je pisao da Klaf preuzima Boracbrig je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:14Upravo tako. Kakav Klafurić šta vam je?StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:08
S pijace su ga otjerali jer se htio igrat menadžera, Feja mu ostavio ekipu i sve glavne igrače a on navukao raznorazni otpad.
Otjeran i u TSC, i u Veležu i u ŠB praktički. Napumpao troškove, potpisao 40 igrača. Ugl od iste agencije i menadzera itd Imate već neke igrače od iste agencije. Vjer i zato u komb sa Željom![]()
Pa nismo imali pobjede od 10mj. Razvalio nas Radnik na Pecari, generalno se postavljao kao da smo klub iz 1. Lige fed i et sad smo tu.AhmedNurudin je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:26Malo raje gleda širu sliku, svi se hvataju za jednu njegovu utakmicu a to je ona vaša pobjeda na Pecari u polufinalu kupa. Tu polusezonu nije ništa prikazao čak ste popili petardu na svom stadionu. Isto tako sam vidio da su vaši navijači nezadovoljni i samim finalom tog kupa gdje ga je ruku na srce Zekić uništio. Meni je lično opet najveći problem što je vezan sa bjeguncima iz RH koji se kriju po Hercegovini i Sarajevu, preko toga se ne može. Hvala što se javljaš da budeš glas razuma za neke naše navijače i "navijače".brig je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:14Upravo tako. Kakav Klafurić šta vam je?StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:08
S pijace su ga otjerali jer se htio igrat menadžera, Feja mu ostavio ekipu i sve glavne igrače a on navukao raznorazni otpad.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Trebao je Klub da bar za ovu utakmicu protiv Sloge pusti slobodan ulaz. Ovo je utakmica u kojoj se lomi sezona i gdje nam treba pobjeda, a isto tako se nadam i vjerujem da bi ovo trebala biti prekretnica za nastavak sezone.
Ostaviti Dinu na klupi do kraja sezone i onda posložiti klub. U međuvremenu pratiti kako će se snaći Damir Milanović na klupi Širokog.
Malo su nama pare udarile u glavu pa sad prvo gledamo neki renome.
Malo su nama pare udarile u glavu pa sad prvo gledamo neki renome.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ferroviere1987, GIBRA, mosarajvosa83, strucnjak9 i 73 gosta.