FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- WeekendOffender
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nama treba trener koji moze zategnuti ekipu da ostanemo u ligi jer smo na 6 bodova od ispadanja a raspored nam je takav da u iducih 5 utakmica optimisticno je nadati se da osvojimo dva boda. Nemamo vremena za nikakve eksperimente, kalkukacije i pripreme za ljeto jer nismo u sigurnoj luci da bi se sa tim igrali.
Curva Sud
-
perodeformero
- Kontakt:
Odakle ti pare života ti?! Sa ovim načinom rada i ovim razmišljanjem ovo sve vrlo brzo može otići u strmopizd bez promila šanse da se ispravi,
-
sanjinusto
- Kontakt:
Tako je moderatore nas lijepi sa lobotomije. Najbolje da vratimo Misketa da po ustaljenim procedurama dovodi igrace, ali ako ikako moze Saninovim parama. I da mu se prepise pomocni usput.perodeformero je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:51Odakle ti pare života ti?! Sa ovim načinom rada i ovim razmišljanjem ovo sve vrlo brzo može otići u strmopizd bez promila šanse da se ispravi,
-
GavranBeli
Zato ce biti prazan stadion. Nije stvar cijene I love, nego bezobrazluka.MisterBlue je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:39Trebao je Klub da bar za ovu utakmicu protiv Sloge pusti slobodan ulaz. Ovo je utakmica u kojoj se lomi sezona i gdje nam treba pobjeda, a isto tako se nadam i vjerujem da bi ovo trebala biti prekretnica za nastavak sezone.
Ako nisi primjetio sad imamo strateškog partnera/investitora. Trebam li te podsjećati?perodeformero je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:51Odakle ti pare života ti?! Sa ovim načinom rada i ovim razmišljanjem ovo sve vrlo brzo može otići u strmopizd bez promila šanse da se ispravi,
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
GavranBeli
Jedino ispravno kao sto neko rece ne bacati pare na neke kvazi strucnjake, do ljeta Dino da izbori opstanak a onda sta bude.
“Trenutno sam na odmoru poslije napuštanja Jordana, a mogu samo reći da kontakata sa čelnicima Željezničara nije bilo. Dobio sam veliki broj poruka navijača, svjestan sam koliko su razočarani zbog lošeg ulaska u drugi dio sezone, te se iskreno nadam da će Željo izaći na pravi put”
“Kao neko ko je bio dio kluba i prošao mnoge lijepe momente to želim klubu od srca i klub uvijek mora biti na prvom mjestu. Sigurno da neće biti lako bilo kome ko preuzme ekipu, trebaće mnogo sreće, ali i vremena i strpljenja u svakom smislu”
Denis Ćorić
"Trenutno sam daleko od Grbavice"
Ivajlo Petev
Za mustulukaLevin je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:15“Trenutno sam na odmoru poslije napuštanja Jordana, a mogu samo reći da kontakata sa čelnicima Željezničara nije bilo. Dobio sam veliki broj poruka navijača, svjestan sam koliko su razočarani zbog lošeg ulaska u drugi dio sezone, te se iskreno nadam da će Željo izaći na pravi put”
“Kao neko ko je bio dio kluba i prošao mnoge lijepe momente to želim klubu od srca i klub uvijek mora biti na prvom mjestu. Sigurno da neće biti lako bilo kome ko preuzme ekipu, trebaće mnogo sreće, ali i vremena i strpljenja u svakom smislu”
Denis Ćorić"Trenutno sam daleko od Grbavice"
Ivajlo Petev
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa to ne znači da ti imaš pare, ti pomoću njegove investicije tek treba da stvoriš pare i za sebe i za njegaLevin je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:07Ako nisi primjetio sad imamo strateškog partnera/investitora. Trebam li te podsjećati?perodeformero je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:51Odakle ti pare života ti?! Sa ovim načinom rada i ovim razmišljanjem ovo sve vrlo brzo može otići u strmopizd bez promila šanse da se ispravi,![]()
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Kaze kraljina ekipa im u izgradnji,a rasulo nevidjeno.
Sve sto im iole radi u normali su reflektori,ali bukvalno!
Travnjak!
Jug!
Glavni operativac u klubu se razumije u fudbal ko mara u kriv qrac,ali dovodi igrace koji se jos masnije placaju nego ovi koje ne mogu otjerati!
Skauting ne postoji!
Sportski direktor,sta je to?
Omladinski pogon,havarija,nemaju djeca jednoobrazne dresove…
Razvale tim koji je prosao pripreme 3 dana prije nastavka sezone,dovedu penzionera,drugog sami nazivaju doner,treci ceka papire,cetvrti,peti,ko zna sta vise i kako!
Posljednji gol postigli nekad krajem prosle godine!
Gazdu ne zanima sportski segment,samo ostri batinu na keš.
Skupstina prakticno ne postoji,a bez nje nema novog statuta jer postojeci nije prosao

Travnjak!
Jug!
Glavni operativac u klubu se razumije u fudbal ko mara u kriv qrac,ali dovodi igrace koji se jos masnije placaju nego ovi koje ne mogu otjerati!
Skauting ne postoji!
Razvale tim koji je prosao pripreme 3 dana prije nastavka sezone,dovedu penzionera,drugog sami nazivaju doner,treci ceka papire,cetvrti,peti,ko zna sta vise i kako!
Skupstina prakticno ne postoji,a bez nje nema novog statuta jer postojeci nije prosao
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ti sebi baš dao oduškaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:24Kaze kraljina ekipa im u izgradnji,a rasulo nevidjeno.
Travnjak!
Jug!
Skauting ne postoji!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Izvinjavam se,i ja fulio profilimekorisnicko je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:26Ti sebi baš dao oduškaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:24Kaze kraljina ekipa im u izgradnji,a rasulo nevidjeno.
Travnjak!
Jug!
Skauting ne postoji!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fakat nije namjerno!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Logično. U prijevodu, imaš pare da trošiš. Sad je nebitno čije su tačno.perodeformero je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:23Pa to ne znači da ti imaš pare, ti pomoću njegove investicije tek treba da stvoriš pare i za sebe i za njegaLevin je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:07Ako nisi primjetio sad imamo strateškog partnera/investitora. Trebam li te podsjećati?perodeformero je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:51
Odakle ti pare života ti?! Sa ovim načinom rada i ovim razmišljanjem ovo sve vrlo brzo može otići u strmopizd bez promila šanse da se ispravi,![]()
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:27Izvinjavam se,i ja fulio profilimekorisnicko je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:26Ti sebi baš dao oduškaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:24Kaze kraljina ekipa im u izgradnji,a rasulo nevidjeno.
Travnjak!
Jug!
Skauting ne postoji!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fakat nije namjerno!
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa moraš pametno da trošiš, do sad je svaka marka bačena, a vjerujem da je Nijaz bio galantan, voli on to takoLevin je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:30Logično. U prijevodu, imaš pare da trošiš. Sad je nebitno čije su tačno.perodeformero je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:23Pa to ne znači da ti imaš pare, ti pomoću njegove investicije tek treba da stvoriš pare i za sebe i za njega
Ne budi tako siguran.Bumbaclat je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:19Za mustulukaLevin je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:15“Trenutno sam na odmoru poslije napuštanja Jordana, a mogu samo reći da kontakata sa čelnicima Željezničara nije bilo. Dobio sam veliki broj poruka navijača, svjestan sam koliko su razočarani zbog lošeg ulaska u drugi dio sezone, te se iskreno nadam da će Željo izaći na pravi put”
Denis Ćorić"Trenutno sam daleko od Grbavice"
Ivajlo Petev![]()
Fk Željezničar.
-
GavranBeli
Joj vi stvarno dalje vjerujete ovom keru od laznog hadzije. Maksimovic ili ostaje Dino. Trece nema
Pa valjda je investitor unačunao da će se nešto novca i baciti. Nejse, bit ćemo mi i dalje galantni siguran sam. Kao što rekoh, sad su nam apetiti značajno porasli. Samo bivši reprezentativci i igrači pod ugovorom ali mora da su igrali u srednjoj i zapadnoj Evropi. Ništa ispod toga.perodeformero je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:34Pa moraš pametno da trošiš, do sad je svaka marka bačena, a vjerujem da je Nijaz bio galantan, voli on to takoLevin je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:30Logično. U prijevodu, imaš pare da trošiš. Sad je nebitno čije su tačno.perodeformero je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:23
Pa to ne znači da ti imaš pare, ti pomoću njegove investicije tek treba da stvoriš pare i za sebe i za njega
-
perodeformero
- Kontakt:
Ko ovaj što igra glavom na 10 cm od zemlje je l' taj nivoLevin je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:55Pa valjda je investitor unačunao da će se nešto novca i baciti. Nejse, bit ćemo mi i dalje galantni siguran sam. Kao što rekoh, sad su nam apetiti značajno porasli. Samo bivši reprezentativci i igrači pod ugovorom ali mora da su igrali u srednjoj i zapadnoj Evropi. Ništa ispod toga.perodeformero je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:34Pa moraš pametno da trošiš, do sad je svaka marka bačena, a vjerujem da je Nijaz bio galantan, voli on to tako
Trenutno korisnika/ca: DrogbaDidier, ibz, jalija, Lokomotifa, Paromlinac, sassari, strucnjak9, ultra1987 i 144 gosta.