Halkić suspendovan
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 23 feb 2026, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Moze mi neko objasniti koja je funkcija ove objave ? Nisam upucen u ove pravne stvari i to
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
U BL da imaju muda insistirali bi na Peljti pa da se napokon pobijemo fer na šake, a ovako se očigledno Gigović čuva za Borac - Sarajevo. Nigdje ga nisu delegirali da ne bi bio kakav kiks i eliminacija.
Nista alaramantno i zabrinjavajuce, Skupstina se mora odrzati svake godine bar jednom a po potrebi i vise puta u toku godine. Ona je najvise tijelo u nekoj orgabizaciji, udruzenju, findaciji...Rekapituliraju se rezultati prosle godine i planovi za narednu godinu. A objava ko objava costo da javnost se upozna da ce skupstina biti odrzananedimmmm1337 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 17:09
Moze mi neko objasniti koja je funkcija ove objave ? Nisam upucen u ove pravne stvari i to
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije se do sad ovo najavljivalo, bar da se ja sjećam.ŠTA_JE je napisao/la: ↑23 feb 2026, 17:15Nista alaramantno i zabrinjavajuce, Skupstina se mora odrzati svake godine bar jednom a po potrebi i vise puta u toku godine. Ona je najvise tijelo u nekoj orgabizaciji, udruzenju, findaciji...Rekapituliraju se rezultati prosle godine i planovi za narednu godinu. A objava ko objava costo da javnost se upozna da ce skupstina biti odrzananedimmmm1337 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 17:09
Imam pretpostavku da će možda biti priče i o vlasničkim strukturama na skupštini?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Hvala drugŠTA_JE je napisao/la: ↑23 feb 2026, 17:15Nista alaramantno i zabrinjavajuce, Skupstina se mora odrzati svake godine bar jednom a po potrebi i vise puta u toku godine. Ona je najvise tijelo u nekoj orgabizaciji, udruzenju, findaciji...Rekapituliraju se rezultati prosle godine i planovi za narednu godinu. A objava ko objava costo da javnost se upozna da ce skupstina biti odrzananedimmmm1337 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 17:09
Kakobto bipolarni kad nas vodi najveća ubleha u historiji..?KarloIvandic je napisao/la: ↑23 feb 2026, 14:22odavno bolje nismo igrali a nikad manje ljudi. Razumijem sve zima je uzasna ssad bila ali vala evo lijepo vrijeme protiv Veleza .
- Maroon1946
- Kontakt:
Niđe veze, pa više puta si ih dole mlatnuo uz svu podršku sudija. Vjerujem da smo sad jači nego u zadnje 2 godine tako da im džabe sve sudije svijeta.
Ide gigovic zivotom
-
KosevoZove
- Kontakt:
Halkic je na Hasetu sudio zadnju protiv borca kao da je liga prvaka bez greske . Ja mislim da ide Jelic kasapin . A mozda i popuste pod pritiskom pa posalju Peljtu ili Ljajica da se posteno pofajtamo .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Sta hocete Halkic nam protiv Borca perfektno odsudio kao i protiv Celika, obe uzeli. Donosi nam srecu u zadnje vrijeme
.
Fasovah temperaturu zbog subote, uprkos duploj jakni.. Sve u svemu, vidimo se prekosutra 
Jelic ili Musa pista, po mom misljenju. U kombi isto tako, u zavisnosti ko je na centru.
U novi boj...
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ko da je bitno ko sudi
ti kad si jak nemere ti niko nista
stavili 3 milje da nas je bilo
ko da nas je bordo pekic brojao
ti kad si jak nemere ti niko nista
stavili 3 milje da nas je bilo
ko da nas je bordo pekic brojao
- nedimmmm1337
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Mislim da je ovo da se formalno/pravno i kroz papire izbriše Tan a upiše Mirvić.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 17:09
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 16 gostiju.

.png)