26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Kakve veze Mujakic i Burnic imaju, kad su "sturmovci" dobijali pozive kada i pomenuta dvojica? Tu jedino dilema moze biti hoce li zvati Gazibegovica ili Malica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tahiraga opet na klupi, ako prihvati poziv ovaj Mahmic gurnut ga u vatru odma u barazu bez razmisljanja.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jeste tako je ! Mozda neko dublji ima ? Mozda malica nemogu prodat preko baraza i uzet procente kao sto ce sa nekim drugim? Njih 3 su sami iznenadjeni i ogorceni. A uvijek moras znat ima neko mocniji i jaci kolko god mislis da je 5k dovoljno neko dodje sa 20k ako kontas sta mislim. Vidjet cemo sta se krije iza toga, jer skoro mjesec i pol prije momke zoves i to govoris, a jos ima utakmica. Jel im zadaje strah da tako dignu jos veci nivo igre ?? Ili su stvarno tako glupi i bezobrazni, prije ovo drugo , gazi i karica ne mirisu i tako nikako.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Benjo i Mahmić ne igraju istu poziciju.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Pa evo i da imamo Mahmica, zar ne bi Benjo ispao a ostao bi Sunjic? Ili bi ti izbacio Sunjica,a ostavio Benju u prvih 11?
Ma laže ker raspali. On da zna ko je koga zvao. 
Za Gazija je jasno da im nije sjeo,prelako je otpisan,a drugi su se trpili ybg.Ma vidjecemo sta ce bit,moguce da je samo upozorenje da se trgnu u klubovima,nemamo mi ba sirok roster toliko..bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:18Jeste tako je ! Mozda neko dublji ima ? Mozda malica nemogu prodat preko baraza i uzet procente kao sto ce sa nekim drugim? Njih 3 su sami iznenadjeni i ogorceni. A uvijek moras znat ima neko mocniji i jaci kolko god mislis da je 5k dovoljno neko dodje sa 20k ako kontas sta mislim. Vidjet cemo sta se krije iza toga, jer skoro mjesec i pol prije momke zoves i to govoris, a jos ima utakmica. Jel im zadaje strah da tako dignu jos veci nivo igre ?? Ili su stvarno tako glupi i bezobrazni, prije ovo drugo , gazi i karica ne mirisu i tako nikako.
Niko od navedenih ne igra istu poziciju.
Šunjić je jedini klasični def. vezni i najbitnija karika u vezi dok je Mahmić klasična desetka.
Benjo, kao što je to radio Pjanić ima zadatak da iznese loptu i poveže linije. Niti jedan od navedenih ne može igrat na uštrb drugog i trećeg tj. možeš u principu imati svu trojicu u sredini u nekoj 3-5-2, 4-5-1 formaciji.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Zato nam i jest vezni red ko mudo kad Benjo ima glavni zadatak da poveze linije. Taj pertle ne moze povezati, a kamoli vezni red.perun je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:30Niko od navedenih ne igra istu poziciju.
Šunjić je jedini klasični def. vezni i najbitnija karika u vezi dok je Mahmić klasična desetka.
Benjo, kao što je to radio Pjanić ima zadatak da iznese loptu i poveže linije. Niti jedan od navedenih ne može igrat na uštrb drugog i trećeg tj. možeš u principu imati svu trojicu u sredini u nekoj 3-5-2, 4-5-1 formaciji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:38Zato nam i jest vezni red ko mudo kad Benjo ima glavni zadatak da poveze linije. Taj pertle ne moze povezati, a kamoli vezni red.perun je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:30Niko od navedenih ne igra istu poziciju.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Na sve ono, reko sam vam nemoj te se iznenadit ako bude tu Ermin Bicakcic veliki prijatelj bajramovica. Cak sam siguran da ce bit pozvan.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
Sindikat12
- Kontakt:
Kakva alarmantna situacija? Benjo je prosjecan igrac, sto prije to skontamo to ce lakse biti. Sve dok nam on bude kreator u ekipi mi necemo biti ozbiljna reprezentacija.Coolpanda24 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:18Je li ovo Brondby sad u januaru doveo nekog na njegovoj poziciji i on igra? Alarmantna situacija stvarno kod Benje.
Nije.Sindikat12 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 19:17Kakva alarmantna situacija? Benjo je prosjecan igrac, sto prije to skontamo to ce lakse biti. Sve dok nam on bude kreator u ekipi mi necemo biti ozbiljna reprezentacija.Coolpanda24 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:18Je li ovo Brondby sad u januaru doveo nekog na njegovoj poziciji i on igra? Alarmantna situacija stvarno kod Benje.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Uvijek Benjo Benjo, pa ko ce igrati drugi?!
I nemoj te lupati neke C igraci koji nikad nisu igrali u repki pa sad hajde ubaci ih u baraz zato sto Benjo nije Pjanic. Jestel ikad igrali lopte? Neide to bas tako lagano, nije FIFA.
Kakav god da je, 100 posto protiv Velsa, ide Benjo i Sunjic kao vezni, to je najbolje sto imamo.
I nemoj te lupati neke C igraci koji nikad nisu igrali u repki pa sad hajde ubaci ih u baraz zato sto Benjo nije Pjanic. Jestel ikad igrali lopte? Neide to bas tako lagano, nije FIFA.
Kakav god da je, 100 posto protiv Velsa, ide Benjo i Sunjic kao vezni, to je najbolje sto imamo.
Bilo kako bilo za sada nemamo kvalitetnijeg igrača na njegovoj poziciji.DamirT je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:38Zato nam i jest vezni red ko mudo kad Benjo ima glavni zadatak da poveze linije. Taj pertle ne moze povezati, a kamoli vezni red.perun je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:30Niko od navedenih ne igra istu poziciju.
Istina. Bas mi je zao u kom smijeru mu ide karijera, a bas se puno ocekivalo od njega. Ali realno, barem gledajuci njegove utakmice za reprezentaciju, i nije neki kalibar. Vec odavno pricam da se pod hitno mora naci rjesenje, pretpostavljam da to i strucni stab zna cim se kontaktiraju razni igraci na toj pozicijiCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:18Je li ovo Brondby sad u januaru doveo nekog na njegovoj poziciji i on igra? Alarmantna situacija stvarno kod Benje.
naprijed rejal
Najlakše je reći da neko ne valja, uvijek je pitanje koga onda ubaciti.
Po meni su dvije opcije ako bismo krenuli bez Tahe, jedna je da Gigović bude uz Šunjića. On u Young Boysima sad i igra neku osmicu/box-to-box i malo je podigao formu zadnjih mjesec-dva.
Druga je opcija da taj bude Amir Hadžiahmetović. S tim da je on kreativno još slabiji od ove dvojice ali bi isto tako bio korisniji od obojice u fazi odbrane, dakle za tranziciju bismo se skroz oslonili na bočne pozicije. U tom slučaju obavezno bih igrao i sa Džekom i Demirovićem jer se znaju izvući i biti korisni izvan 16-terca.
....................... Demirović......Džeko...
.. Alajbegović..............................................Memić
...................Hadžiahmetović.....Šunjić
Kolašinac....Muharemović....Katić......Dedić
......................,.................Vasilj
Da sad ne polemišem Memić vs Alajbegović vs Esmir, to je već prežvakana priča i na Barbarezu da procijeni šta je optimalno protiv njihovih krila i bekova.
Po meni su dvije opcije ako bismo krenuli bez Tahe, jedna je da Gigović bude uz Šunjića. On u Young Boysima sad i igra neku osmicu/box-to-box i malo je podigao formu zadnjih mjesec-dva.
Druga je opcija da taj bude Amir Hadžiahmetović. S tim da je on kreativno još slabiji od ove dvojice ali bi isto tako bio korisniji od obojice u fazi odbrane, dakle za tranziciju bismo se skroz oslonili na bočne pozicije. U tom slučaju obavezno bih igrao i sa Džekom i Demirovićem jer se znaju izvući i biti korisni izvan 16-terca.
....................... Demirović......Džeko...
.. Alajbegović..............................................Memić
...................Hadžiahmetović.....Šunjić
Kolašinac....Muharemović....Katić......Dedić
......................,.................Vasilj
Da sad ne polemišem Memić vs Alajbegović vs Esmir, to je već prežvakana priča i na Barbarezu da procijeni šta je optimalno protiv njihovih krila i bekova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.