Kazem ti ne znam to su samo napisi i price, a svakako se ne razumijem u te stvari i ne ide da ih nesto komentarisem
Jucer mali Korora (16) zabio uvretira pred juniorski derbi

Kazem ti ne znam to su samo napisi i price, a svakako se ne razumijem u te stvari i ne ide da ih nesto komentarisem

I ti drug.DoktorXabaras je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:12Ok. Živ i zdrav bio.bhsport je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:06Digitrone, nije ni čudo sto si pogrijesio.DoktorXabaras je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:06
Napisao sam da sam pogriješio, u čemu je problem, mogao sam editovati post i ne bi i znao šta sam napisao. U čemu je problem pogriješiti temu
Rekao sam ti kompjuteru iz razloga kako si ti iz te moje jedne rečenice dao zaključiti da se ja predstavljam kao vaš navijač![]()
Crkla baterija.
Bgm vas mantra zestoko mali Nijaz preko kojekakvih dzezvara i dzelamuharemovica
Spominjao se bruku puta, ja sam ga priželjkivao, neki nisu, klasično razilaženje evo kao i kod vas. On je od jadne naše repke nešto uspio i napraviti, nismo bili wow, ali bile su gledljive tekme.
Kao da je neko ovdje prije mjesec dana isto pisao? A osporavali ga......iako nadležno ministarstvo još uvijek nije odobrilo i usvojilo novi statut kluba, sve je urađeno bez ikakvog formalnog pokrića...
Ja ne vjerujem sta citam
Povodom tog ti je i skupstina da pređe na ovu njegovu firmu sve. To nije još formalizovano samo dogovoreno, moras sazvat skupstinu da to uradiš.
Čuj ovog talibana, pa ne održava se skupština islamske zajednice već fudbalskog kluba
A dobro ja zaboravio da vise nisu 90-te kad vas je SDA gurala.
Napet si mi nesto, smiri se. Malo sabura, Ramazan je, Korizma je, lagano, otidji na jogu, dodji sebiLujkaa je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:34Pa nije preletio. Stari je to cetnik. Milion puta je pomenuo radovana jebbo mu on djecujurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:36Daj ba Argentina to nije tvoj nivo.
Nemoj se na to spuštati majke ti. Ovdje si baš preletio.
Pa spominjali ste Mirvica da je narko diler medjutim brzo su te price utihnule hahha e moji licemjeri nema dna veceg od vas i vecih licemjera, dajte prizivajte jos kojeg naseg igraca, trenera to vam najbolje ide ili ona nikom te nedamo, svakako po svemu prilozenom vidi se nit identiteta nit obraza. Nikom te nedamo a prodje sve bez statuta i isaoljenog metka haha bukvalno ih je mogao preuzeti Ismir Mirvic smijem se kladit da bi im i to proslo bez ikakve buke.Argentina je napisao/la: ↑23 feb 2026, 21:04Napet si mi nesto, smiri se. Malo sabura, Ramazan je, Korizma je, lagano, otidji na jogu, dodji sebiLujkaa je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:34Pa nije preletio. Stari je to cetnik. Milion puta je pomenuo radovana jebbo mu on djecujurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:36
Daj ba Argentina to nije tvoj nivo.
Nemoj se na to spuštati majke ti. Ovdje si baš preletio.![]()
Ja ne spominjem fasiste, zlocince i lopove, ako na tog mislis. Kao sto vidis, ne spominjem vise ni ilegalce u liku i djelu brace bjegunaca.
Ruzicasti svijet i mir u svijetu, bosanski Dinamo i Real. To je to![]()
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, jurisicduska, primussucks, sanjinusto, Seher1921, Tatamata1946 i 34 gosta.