Ne rise druže, prvi ste se počeli hvatati Arsenala, Chelsea (što se tiče simuliranja), kakvu si ti prvi sliku postavio Busquets-a kako leži na travi? De mi reci u kojoj je ono utakmici bilo? Zadnjoj? Pusti bola, neki dan sam ti rekao, prije nego što klikneš "pošalji", pročitaj šta si napisao...biješ sam sebeLos_Blanos2 je napisao/la:![]()
Pa ko ce sa vama voditi diskusiju, kao prvo za vas je ono crveni
![]()
Odma se pozivate na simulacije igraca R.Madrida, a vamo prica o tekmi R.Madrid- Barca tj. simuliranje igraca u ovom duelu, ovaj @Donnie postavlja tamo neki klip simulaciju C.Ronalda jos kad je bio u ManU![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
coentrao je odličan igrač ali mnogo bi novca tražili a i ne treba nam + on neće iz benfike ali pare čine svojeanonymousHD je napisao/la:UEFA kaznila Mourinha sa četri utakmice.
Prema 'A Bola', Real Madrid će dovesti Fabia Coentrao-a. Ovo mi se baš i ne sviđa, Marcelo i Coentrao su slični igrači. Mislim da nam on ne treba, samo bezveze bacanje para.![]()
A što se tiče današnje utakmice očekujem golijadu, jer opet će igrati 'ekipa B'. Otprilike ovakav sastav ja očekujem: Casillas; Ramos, Pepe, Garay, Nacho; Kaka, Granero, Canales; Ozil, Benzema, Higuain.
A prema marca.com umjesto Garay-a i Nacha će igrati Carvalho i Arbeloa. Ali ja mislim da će on njih odmarati za Barcelonu.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@mandrax bas si..

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
pa ljudi ponavljamo jedno te isto nekoliko postova,i ronaldo i busquets simuliraju i tačka,samo se prepiremo radi gluposti,a i mnogi drugi igrači simulirajumandraX je napisao/la:Ne rise druže, prvi ste se počeli hvatati Arsenala, Chelsea (što se tiče simuliranja), kakvu si ti prvi sliku postavio Busquets-a kako leži na travi? De mi reci u kojoj je ono utakmici bilo? Zadnjoj? Pusti bola, neki dan sam ti rekao, prije nego što klikneš "pošalji", pročitaj šta si napisao...biješ sam sebeLos_Blanos2 je napisao/la:![]()
Pa ko ce sa vama voditi diskusiju, kao prvo za vas je ono crveni
![]()
Odma se pozivate na simulacije igraca R.Madrida, a vamo prica o tekmi R.Madrid- Barca tj. simuliranje igraca u ovom duelu, ovaj @Donnie postavlja tamo neki klip simulaciju C.Ronalda jos kad je bio u ManU![]()
![]()
- Pa? Jel ovo možda neki drugi igrač? Prosvijetlio ga Papa il' je na Hadždž otiš'o...? I opet biješ sam sebe, prvo pregledaj klipove što je postavio Donnie, jer imaju 2-3 klipa gdje Ronaldo simulira u El-Clasicu...pa onda nešto pričaj
Zadnja izmjena: Cristiano Ronaldo 7, dana/u 30 apr 2011, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Toliko o tebi i tvom "znanju"...
Tako se vodi diskusija? Nisam znao...
Lijep pozdrav
Lijep pozdrav
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Kakva diskusija sa likom koji samo smara...caoToliko o tebi i tvom "znanju"...
SramotaLa UEFA **** Mourinho con 4 partidos
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
4 utakmiceLos_Blanos2 je napisao/la:Kakva diskusija sa likom koji samo smara...caoToliko o tebi i tvom "znanju"...
SramotaLa UEFA **** Mourinho con 4 partidos
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Moza jeste pique ****,al ovo.Ufatio ga ramos sa merakom

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
ramos vreba od svukudaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Moza jeste pique ****,al ovo.Ufatio ga ramos sa merakom![]()
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:

ova slika pokazuje suprotnost,mora da je ronalda zamislio umjesto nje
Nazalost nit su igraci Reala kao nekad, nit su navijaci kao nekad nit im je igra kraljevska ko nekad. Sto je jos gore nit su im ljudi u upravi ovako korektno kraljevski ko nekad... al sebi na stetu...scudetto je napisao/la:Calderon: Mourinhovo ponašanje je sramotno
Bivši predsjednik sportskog društva Real Madrid Ramon Calderon javno je kritizirao aktualnog trenera Realovih nogometaša Josea Mourinha...
Portugalski trener posljednjih je dana jedna od središnjih tema španjolskih medija nakon javne kritike suđenja u prvom polufinalnom susretu Lige prvaka protiv Barcelone, kao i optužbe da je katalonski klub privilegiran kod UEFA-e.
- Nije na treneru Reala da komentira takve stvari, ali to je rezultat defetističkog stava predsjednika kluba koji mu je dao svu vlast – prenosi Calderonovu izjavu Marca.
- Ono što se dogodilo nakon utakmice na press-konferenciji bilo je sramotno. Real je velik klub, a veliki klubovi nikad se ne žale na ozljede, suce ili nesreću, a mi smo to činili previše ove sezone – rezimirao je čovjek koji je na čelu "kraljevskog kluba" bio između 2006. i 2009. godine.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
isto da je bitno sto ga nece bit u prva tri kola u grupi :S

ser del barça es el millor que hi ha !
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakve veze molim te ima Calderon sa Realom?bparena je napisao/la:
Nazalost nit su igraci Reala kao nekad, nit su navijaci kao nekad nit im je igra kraljevska ko nekad. Sto je jos gore nit su im ljudi u upravi ovako korektno kraljevski ko nekad... al sebi na stetu...
eto nikakveanonymousHD je napisao/la:Kakve veze molim te ima Calderon sa Realom?bparena je napisao/la:
Nazalost nit su igraci Reala kao nekad, nit su navijaci kao nekad nit im je igra kraljevska ko nekad. Sto je jos gore nit su im ljudi u upravi ovako korektno kraljevski ko nekad... al sebi na stetu...
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa kakve veze ima? Šta je on to sad u klubu?Scof1eld je napisao/la:
eto nikakve![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
po tvojoj logici ni raul gonzales blanco nema nikakve veze sa realomanonymousHD je napisao/la:Pa kakve veze ima? Šta je on to sad u klubu?Scof1eld je napisao/la:
eto nikakve![]()
bas toDonnie Darko je napisao/la:po tvojoj logici ni raul gonzales blanco nema nikakve veze sa realomanonymousHD je napisao/la:Pa kakve veze ima? Šta je on to sad u klubu?Scof1eld je napisao/la:
eto nikakve![]()
Raul je u Realu bio skoro 20 godina (ukljcujem i Castillu), zabio toliko vaznih golova, postigao toliko toga (da ne nabrajam), a Calderon je da kazem i to pokusao dovesti Mourinha, ali mu je ovaj rekao NE i otisao u Inter. Toliko o "lopovu" koji je htio prodati Raula (nedavno potvrdio Capello).Donnie Darko je napisao/la: po tvojoj logici ni raul gonzales blanco nema nikakve veze sa realom
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Raul "je sam otisao" jer mu je postao jasno da Real nije vise kraljevski klub i da se ne uklapa u kretensku igru mesara iz portugala. A on koji je pokvarenjak konstantno sakriva pravila igre. A mozda i ne zna da postoje kartoni i za nameru a ne samo kontakt u igri. Zato mu je sve ovo izvlaka za traume koje dozivljava s ponizenjima od blaugrane.. A vi nasjedajte i dalje i pravite se blesavi ko i on.... I namjera je karton a ovo je zalostan izgovor....Portillo je napisao/la:Raul je u Realu bio skoro 20 godina (ukljcujem i Castillu), zabio toliko vaznih golova, postigao toliko toga (da ne nabrajam), a Calderon je da kazem i to pokusao dovesti Mourinha, ali mu je ovaj rekao NE i otisao u Inter. Toliko o "lopovu" koji je htio prodati Raula (nedavno potvrdio Capello).Donnie Darko je napisao/la: po tvojoj logici ni raul gonzales blanco nema nikakve veze sa realom
"Neka umjesto mene govore slike, jer slike su puno vrednije od riječi. Nemam vam više oko ovoga ništa za reći. Rekao sam apsolutno sve što sam imao odmah nakon utakmice. Tko god kritizirao moje riječi, kritizira fotografije i videosnimke.
- kaze supcina koja je unistila i Real i classico. Uskoro ce to svima biti jasno....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- anonymousHD
- Kontakt:
Stvarno ne shvatam što uopšte spominjete Calderona kad ne znate ništa o njemu. Calderon je lopov, on je Realu uvalio u dugove do Boga. Doslovno je otjeran iz Reala. Zato sada ne zna šta će, pa pljuje po Realu.
Je li Perez išta rekao Mourinhu? Nije! Zato što je Mou odradio odličan posao! Zato se pose.rem na izjavu lopova!
Je li Perez išta rekao Mourinhu? Nije! Zato što je Mou odradio odličan posao! Zato se pose.rem na izjavu lopova!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.