Potpisao.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel ovo zasad?

Moramo kakvog dobrog špica dovesti...
Koji napadac nam dolazi.....ima li kakvih info ?
Boga mi ti si bio upravu. Eno ga ode u Slogu Doboj...Beduin je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:59De ba ne budi toliko naivan.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 feb 2026, 14:26Eldar momak za primjer od početka pokazao želju za ostankom, svjestan koliko je to dobra i važna stvar kako za klub tako i za njega... nekada je stepenica nize zapravo tri više, povedi nas Eldo!
Znas li ko su mu menadzeri, njima je prioritet Sloboda, isto tako i Eldaru?
Pisao sam neki dan za njega, jedini je cilj da uhvati kakvu-takvu formu i odrzi spremu do ljeta, a onda ide ganjanje druge destinacije. Jedino ako bismo usli u PL, a vjerovatno da necemo, onda bi se probalo dogovoriti produzenje saradnje i tu jedini adut je odlican odnos njegovih menadzera i Azmira.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko je menadjer ovom Mehmedovicu al ko god da je upropastit cemu karijeru kako je krenulo.
edit: Sad znam ko ga zastupa
edit: Sad znam ko ga zastupa
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Best transfer denim rahamnovic kao sto su i sve igrace upropastili
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ovo me iznenadilo, znao sam za ovu ponudu ali ranije je inzustirao da mora igrat tkd sam ocekivao da ce I ovo odbit nez kako mu je ocigledno menadzer promijenio mišljenje, nazalost po karijeru velika greska.
#CarsijaOdjebi
Ionako bi otišao nakon polusezone...
I Ionako ne možemo u PL ove sezone...
Stvar nekog principa. Koji si qrc zavlacio citav klub i trenirao citavo vrijeme, a pobjegao si u cetnicki klub Borca za par stoja vise. Cisto sumnjam da ima neki ogroman ugovor. Svima njima Sloboda dodje za ozivljavanje karijera, treniranje kad nemaju gdje i slicno.
A hoce se i tamo puno usrecit. Kad jednom ispadnu i ugasit ce se.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Carsija
Nasa djeca
Nasa djeca
Vratice se na ljeto da opet trenira sa Slobodom kada ispadnu iz lige......on je dijete Slobode, a manadzer mu qarina obicna.....
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ne znam kakav on ima ugovor tj kakav ce imat, ali Sloga plaća velike pare menadžerima narucito i vjerovatno tu stoji cijela priča, a znaju odriješiti kesu i za velika pojačanja ali mislim da za njega bas i nece.DamirT je napisao/la: ↑23 feb 2026, 22:21Stvar nekog principa. Koji si qrc zavlacio citav klub i trenirao citavo vrijeme, a pobjegao si u cetnicki klub Borca za par stoja vise. Cisto sumnjam da ima neki ogroman ugovor. Svima njima Sloboda dodje za ozivljavanje karijera, treniranje kad nemaju gdje i slicno.
#CarsijaOdjebi
Ma kakav velik ugovor. Da je valjao toliko, kao da ga Sarajevo ne bi ostavilo makar u rotaciji. Da se razumijemo, ne bi mi bilo krivo da je otisao u Zrinjski, pa i vratio se u Sarajevo. Ipak imaju para puno vise. A i pogotovo nakon svega sto je privatno prosao.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 feb 2026, 22:43Ne znam kakav on ima ugovor tj kakav ce imat, ali Sloga plaća velike pare menadžerima narucito i vjerovatno tu stoji cijela priča, a znaju odriješiti kesu i za velika pojačanja ali mislim da za njega bas i nece.DamirT je napisao/la: ↑23 feb 2026, 22:21Stvar nekog principa. Koji si qrc zavlacio citav klub i trenirao citavo vrijeme, a pobjegao si u cetnicki klub Borca za par stoja vise. Cisto sumnjam da ima neki ogroman ugovor. Svima njima Sloboda dodje za ozivljavanje karijera, treniranje kad nemaju gdje i slicno.
Al od svih klubova ode u drugi najodvratniji u drzavi. Ja cisto sumnjam da ce tamo imati bas vecu platu u odnosu na Slobodu. Par stoja plafon.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel ovaj menadzer zastupao i onog Devedzica sto ode u drugu kiparsku ligu i propade ko zeton?
- Beduin
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:05Boga mi ti si bio upravu. Eno ga ode u Slogu Doboj...Beduin je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:59De ba ne budi toliko naivan.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 feb 2026, 14:26Eldar momak za primjer od početka pokazao želju za ostankom, svjestan koliko je to dobra i važna stvar kako za klub tako i za njega... nekada je stepenica nize zapravo tri više, povedi nas Eldo!
Znas li ko su mu menadzeri, njima je prioritet Sloboda, isto tako i Eldaru?
Pisao sam neki dan za njega, jedini je cilj da uhvati kakvu-takvu formu i odrzi spremu do ljeta, a onda ide ganjanje druge destinacije. Jedino ako bismo usli u PL, a vjerovatno da necemo, onda bi se probalo dogovoriti produzenje saradnje i tu jedini adut je odlican odnos njegovih menadzera i Azmira.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Pa kazem i ja to on nece značajno osjetit bar cisto sumnjam, sem sto ce presjedit na klupi i nastavit si uništavat karijeru, al ima ko oce značajno osjetit menadzer.DamirT je napisao/la: ↑23 feb 2026, 22:54Ma kakav velik ugovor. Da je valjao toliko, kao da ga Sarajevo ne bi ostavilo makar u rotaciji. Da se razumijemo, ne bi mi bilo krivo da je otisao u Zrinjski, pa i vratio se u Sarajevo. Ipak imaju para puno vise. A i pogotovo nakon svega sto je privatno prosao.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 feb 2026, 22:43Ne znam kakav on ima ugovor tj kakav ce imat, ali Sloga plaća velike pare menadžerima narucito i vjerovatno tu stoji cijela priča, a znaju odriješiti kesu i za velika pojačanja ali mislim da za njega bas i nece.DamirT je napisao/la: ↑23 feb 2026, 22:21
Stvar nekog principa. Koji si qrc zavlacio citav klub i trenirao citavo vrijeme, a pobjegao si u cetnicki klub Borca za par stoja vise. Cisto sumnjam da ima neki ogroman ugovor. Svima njima Sloboda dodje za ozivljavanje karijera, treniranje kad nemaju gdje i slicno.
Al od svih klubova ode u drugi najodvratniji u drzavi. Ja cisto sumnjam da ce tamo imati bas vecu platu u odnosu na Slobodu. Par stoja plafon.
#CarsijaOdjebi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.