Dvaescetvrte potroseni svi Amarovi krediti. Bice guravo opstat, Dino ne Dino.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 04:02Dino Đurbuzovic ce da bude kao i Michael Carrick pazite sta vam kažem!!!![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Pa jel Beus ne zna sastaviti 2 pasa i prići golu pa je zadnji put pred golmana izašao u decembru protiv Radnika?
Kakve su ovo droge, Bože sačuvaj.
Pošteno, pa kako bude.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Govori covjek o statutu, a ne o igri.
Neka objave sve, statut, korespondenciju... mozda mi mozemo nekako pomoci. Nadam se da nisu pokusali neku muljavinu iz sive zone?
Da zamole Amara Osima da baci oko. Bez obaveza, samo led baner na sjevernoj vani, Oprosti nam Amare sto smo glupani, 10x10 metara, zlatna slova na plavom?
Da zamole Amara Osima da baci oko. Bez obaveza, samo led baner na sjevernoj vani, Oprosti nam Amare sto smo glupani, 10x10 metara, zlatna slova na plavom?
Zadnja izmjena: blap, dana/u 24 feb 2026, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Dosta spinovanja ima u tom postu npr. ekipu sa dna tabele doveo do toga da izbori Evropu. Realnost je da smo nakon zadnje utakmice pod Odinim vodstvom pali na petu poziciju, sve ostalo smo bili 1., 2., 3. ili 4.
Isto tako realnost je da smo sljedeću sezonu igrali najbolji fudbal zadnjih godina. Ali realnost je da smo tada imali i najbolju ekipu. Sipović, Osmanković, Stanić, Pavić, Alispahić, Sadiković, Štilić, Zec, Veselinović, Krpić, Kjosevski, Ikić, Eldar Šehić, Siniša Stevanović...
Mi sada imamo prelošu ekipu i sve dok to ne riješimo ko god da bude trener biti će nam isto. Doveli smo par pojačanja, ali se i dalje oslanjamo na Šukiloviće, Krpiće, Radovce itd
Mislim da je AO zaslužio još jedan mandat.
Isto tako realnost je da smo sljedeću sezonu igrali najbolji fudbal zadnjih godina. Ali realnost je da smo tada imali i najbolju ekipu. Sipović, Osmanković, Stanić, Pavić, Alispahić, Sadiković, Štilić, Zec, Veselinović, Krpić, Kjosevski, Ikić, Eldar Šehić, Siniša Stevanović...
Mi sada imamo prelošu ekipu i sve dok to ne riješimo ko god da bude trener biti će nam isto. Doveli smo par pojačanja, ali se i dalje oslanjamo na Šukiloviće, Krpiće, Radovce itd
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ko god trener da je u Kupu treba izvesti rezerve i sačuvati tim za borbu za opstanak. Zrinjski će doci mrtav sa putovanja. Bolje da ih dočekamo odmorni pa imamo i šanse. Ako i tu kiksamo aufiderzin. Tek onda kreće panika.
Bas suprotno, sve karte baciti na kup, opstanak nece doci u pitanje.Marokanci58 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 10:21Ko god trener da je u Kupu treba izvesti rezerve i sačuvati tim za borbu za opstanak. Zrinjski će doci mrtav sa putovanja. Bolje da ih dočekamo odmorni pa imamo i šanse. Ako i tu kiksamo aufiderzin. Tek onda kreće panika.
Željezničar über alles
-
MisterBlue
- Kontakt:
‘Ajmo sastavi za sutra, nek svak napiše svoje želje
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Jel moguce koliko pitara ima na temi...
-
GavranBeli
Od čega li su umorni da odmaraju 
-
GavranBeli
Ne brini se, peletar iz rajlovca ce to zavrsitizastitaIdentiteta je napisao/la: ↑24 feb 2026, 09:39Pa jel Beus ne zna sastaviti 2 pasa i prići golu pa je zadnji put pred golmana izašao u decembru protiv Radnika?
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
Zelja sastava
Cosic
Junior junior junior junior
Junior juniori
Juniori junior junior
Junior
Jel ovo ok?
Cosic
Junior junior junior junior
Junior juniori
Juniori junior junior
Junior
Jel ovo ok?
Marokanci58 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 10:21Ko god trener da je u Kupu treba izvesti rezerve i sačuvati tim za borbu za opstanak. Zrinjski će doci mrtav sa putovanja. Bolje da ih dočekamo odmorni pa imamo i šanse. Ako i tu kiksamo aufiderzin. Tek onda kreće panika.

Daj irfo pocisti ovaj kobiljarski hamelj koji bolesnici
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nismo mi imali ekipu nego je Amar napravio TIM, u svakom smislu te riječi.drzgemboadislic je napisao/la: ↑24 feb 2026, 10:11Dosta spinovanja ima u tom postu npr. ekipu sa dna tabele doveo do toga da izbori Evropu. Realnost je da smo nakon zadnje utakmice pod Odinim vodstvom pali na petu poziciju, sve ostalo smo bili 1., 2., 3. ili 4.
Dado bio rezerva u Mladosti DK, Stana nije ni imao kluba, Ikića izvukao nakon probe, Mešu Alispahića doveo iz mrtve Slobode,Jamaka iz raspalog Čelika, Jovanovića iz Australije, raja se i dan danas ibreti kako je to uspio... misliš da bi ti potpisali Štilić i Zec kod Krčmarevića ili nekog drugog ?
One posljednje zime završio bio Radovca i Ajayia i na kraju zbog različitih razloga ne potpisaše...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
Hansestadt
- Kontakt:
Treba isto dodati, da momenat kad je krenula losa serija rezultata dosta toga je uticala situacija van terena, da nije postojala stabilna uprava sa finansijama, da su plate kasnile, da je prvenstvo tek tako stopirano. Sa ovom upravom, koja ima finansije, i sa ipak ne losim igracima, Amar bi nas mogao izvuci iz krize postepeno. Najbitnije je promjeniti mentalitet unutar ekipe, zalaganje, i onda uigranost. On ima kvalitete za taj posao i mislim da bi bilo ok pruziti mu priliku.StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 feb 2026, 11:21Nismo mi imali ekipu nego je Amar napravio TIM, u svakom smislu te riječi.drzgemboadislic je napisao/la: ↑24 feb 2026, 10:11Dosta spinovanja ima u tom postu npr. ekipu sa dna tabele doveo do toga da izbori Evropu. Realnost je da smo nakon zadnje utakmice pod Odinim vodstvom pali na petu poziciju, sve ostalo smo bili 1., 2., 3. ili 4.
Dado bio rezerva u Mladosti DK, Stana nije ni imao kluba, Ikića izvukao nakon probe, Mešu Alispahića doveo iz mrtve Slobode,Jamaka iz raspalog Čelika, Jovanovića iz Australije, raja se i dan danas ibreti kako je to uspio... misliš da bi ti potpisali Štilić i Zec kod Krčmarevića ili nekog drugog ?![]()
One posljednje zime završio bio Radovca i Ajayia i na kraju zbog različitih razloga ne potpisaše...
“ Rokovi sugrađane najviše interesuju, rok je kraj maja. Mi ostajemo pri onome što smo obećali. Jug će sigurno do kraja ljeta zasijati u punom sjaju," rekla je načelnica Benjamina Karić.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
I kakve to veze ima sa ovim gore?zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑24 feb 2026, 09:39Pa jel Beus ne zna sastaviti 2 pasa i prići golu pa je zadnji put pred golmana izašao u decembru protiv Radnika?
Fk Željezničar.
-
GavranBeli
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Cwirek, Hilmo123 i 69 gostiju.