Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako su ih uvjerili da je strateški partner a ne vlasnik.
Za par godina će biti užitak gledati gašenje plavog gospodina od strane strateškog partnera.
Za par godina će biti užitak gledati gašenje plavog gospodina od strane strateškog partnera.
Nikad poraz, samo lekcija.
A da vam nece to uticati na statiku stadiona . Ipak ne zelimo da iko pogine.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Pa nemate ni vi stadion, mislim ako ne računamo ovaj koji vam je dodijeljen
Mi sve sami, mi ovo, mi ono, nas država pokušava da ugasi, a ustvari država im sve izgradila, napravila
Jos kad bude kamp bice i suzaMorpheus je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:42Biće najljepši stadion u drugoj ligi.NoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:41Jug i fasad za sjever 2026BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:38Ja sam došao samo zbog komentara, i imam šta i vidjetiHvala Ministarstvu, abd i za zapadnu uskoro da nam prebace šta.
Zapad 2027
Bice kmecanja![]()
Arena Grbavica, kamp sve u vlasnistvu velikog Zeljeznicara
Kapacitet preko 23.000
Mi cemo to sve uraditi, a vama ce i tad stojati zelene stolice na gradskom stadion bez krova
Jedino sto se moze promijeniti na kosevu jeste da vam pocnu naplacivati rentanje kako treba
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 feb 2026, 12:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
I dalje samo o Željezničaru. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moraš priznati, kod vas ima najviše dešavanja, posebno ovih za zajebanciju.
Nikad poraz, samo lekcija.
Predlazem da im neki nivo dzavne vlasti predlozio, plati i finansira sportskog direktora. Da pokusaju i to oko sportskog segmenta da im urade i srede. Kada vec sve ovo drugo finansiraju. 
- FKS -
Čuj ljut, jok to
K.ARINA! K.arina koja ne zna za pobjedu 10+ utakmica. K.arina koja ne zna gola zabiti. K.arina koja se borila za opstanak prije dvije godine. K.arina koja je uspjela da ne pobijedi čitavu jednu polusezonu. K.arina koja čeka titulu od 2013. godine. K.arina!
Prvo, vama vlada daje ogromne pare. Proporcionalno puno vece nego nama, jer vi igrace prijavljujete na minimalac tj. utajujete porez. Mi barem platimo. Neka je i na rate, ali platimo. I sve to dok besplatno igrate na stadionu koji uopste nije vase vlasnistvo, a vecina navijaca vam van kantona. Vi feninga ne zasluzujete i opet se zalite. Sram vas i stid bilo. 
Smiješna stvar. Tribina normalna nego ne dopuštamo vama da dođete i ponoviti će se to u maju ako vi u aprilu ne promijenite vaš pristup. U slučaju da je fkt jug za 1500 ljudi, a ima potrebe za više gostujućih karata, otvoriti Rođenima i zapad, a ako hoće mogu i bez problema među domaće.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Shategabri
Od 1960 i neke obnovili svlacionice i stavili par brojacaBumbaclat je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:49Prvo, vama vlada daje ogromne pare. Proporcionalno puno vece nego nama, jer vi igrace prijavljujete na minimalac tj. utajujete porez. Mi barem platimo. Neka je i na rate, ali platimo. I sve to dok besplatno igrate na stadionu koji uopste nije vase vlasnistvo, a vecina navijaca vam van kantona. Vi feninga ne zasluzujete i opet se zalite. Sram vas i stid bilo.![]()
Nisu marke ulozili u stadion i hoce nesto, a pricaju o nekim najbogatijim ljudima na svijetu
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Umjesto na nekog egzotičnog trenera kojeg ćete do ljeta tjerat' pametnije je da vici na ruke ostavite keš da vam sredi opstanak. Taman je to taj milion.
Kakav pristup dajete nama 5 posto a dobijate 12 . Ne znam jesi li ti fakultetski obrazovan ali ne moras ni biti da sracunas koje kriv.Zutti je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:49Smiješna stvar. Tribina normalna nego ne dopuštamo vama da dođete i ponoviti će se to u maju ako vi u aprilu ne promijenite vaš pristup. U slučaju da je fkt jug za 1500 ljudi, a ima potrebe za više gostujućih karata, otvoriti Rođenima i zapad, a ako hoće mogu i bez problema među domaće.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Prvo, k.arina ste.Bumbaclat je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:49Prvo, vama vlada daje ogromne pare. Proporcionalno puno vece nego nama, jer vi igrace prijavljujete na minimalac tj. utajujete porez. Mi barem platimo. Neka je i na rate, ali platimo. I sve to dok besplatno igrate na stadionu koji uopste nije vase vlasnistvo, a vecina navijaca vam van kantona. Vi feninga ne zasluzujete i opet se zalite. Sram vas i stid bilo.![]()
Drugo, k.arina ste licemjerna.
Treće, k.arini je država puno pomogla
Četvrto, k.arina bi mogla ispasti pa vi izgradite Santiago Bernabeu ako hoćete.
Ja sam vazda za zajebanciju, bar ti to znaš, ali ovo nije zajebancija - ovo je retardacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
koliko to dobiste za jug bokte
jesam li dobro upratio
4.8 miliona kanton + milion sad
4.8 miliona opcina
10+ miliona za tribinu?
jesam li dobro upratio
4.8 miliona kanton + milion sad
4.8 miliona opcina
10+ miliona za tribinu?
Duška, pročitao si ih lagano.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Bing [Bot], ErosViverosViv, Hajdeee, Napapijri, RodjeniiBrato i 23 gosta.