Sto ih izmjeni brat, brzi internet.
Najbrži prst sportsport foruma.
Shategabri je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:07Isto tako, potenciranje činjenica koje su da kažemo očigledne iz dana u dan - nema smisla.
Željo loš i nikakav, pa dobro to već odavno znamo.
Stadion se pravi od budžetskih para - i to znamo.
Itd...tdi.
Zapamti moje rijec za 2,3 godine grupna faza nebitno koje takmicenje
Onaj je najavljivao zlatnu loptu, ti si skromniji pa najavljuješ osvajanje konferencijske lige.NoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:10Zapamti moje rijec za 2,3 godine grupna faza nebitno koje takmicenje
Za 4,5 godina ganjamo trofej konferencijske lige
Sad imamo mjesta za ulaganje u SD Zeljeznicar i vec se pokrecu projekti, a uskoro se vracaju KK Zeljeznicar i RK Zeljeznicar![]()
Za 3, 4 godine ganjamo Aba Ligu
Gdje bi trebalo onda Sarajevo bit, drzava, 3 vlasnika? Svemir?jurisicduska je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:04Da sad drzava uzme klub iz zadnje lige da krene i da ulozi ovoliko para ko u Zeljeznicar taj klub bi igrao Ligu pravaka. Samo kod njih od borbe za opstanak do borbe za opstanak.
Najneuspjesniji drzavni projekat svih vremena.
Sad najneuspjesnije javno-privatno partnerstvo svih vremena.
Mirvic + drzava = 0 suteva u okvir gola u 5 kola. Kako ****.
Virto se logovao i na računaru i na telefonu. Simultano pise sa oba uređaja. Aktiviraj i tablet.
S obzirom na tvoje prijašnje prognoze, šanse za ispadanje u federalku su vam se upravo povećale za 50%.
Izvadi ga NoDi, curi rmaspe
Ko te pita za predsjednika?Argentina je napisao/la: ↑24 feb 2026, 08:48Predsjednik BK Zeljo je bio covjek koji je uvrsten u 100 najboljih muzicara planete zemlje i osnivac najveceg benda koji je iz naseg naseg grada. Ponos, takvi i njemu slicni navijaju za Zelju, nece valjda Soljanin ili neko drugi biti nas, logicno da je vas![]()
Nema zajebancije zene KK Zeljeznicar su vec osvojile Aba Ligu, a u rukometu smo igrali finale europa ligeN3R3D je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:11Onaj je najavljivao zlatnu loptu, ti si skromniji pa najavljuješ osvajanje konferencijske lige.NoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:10Zapamti moje rijec za 2,3 godine grupna faza nebitno koje takmicenje
Sad imamo mjesta za ulaganje u SD Zeljeznicar i vec se pokrecu projekti, a uskoro se vracaju KK Zeljeznicar i RK Zeljeznicar![]()
Pored toga ABA liga i borba za F4.
Šta si ti sad ovdje napisao i gdje otišao vjerovatno ni ti sam ne znaš...Pact1921 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:07A dobro vi ste postali bratski klubovi sa Velezom . FK sarajevo posalje igrace na posudbu a vi dole jedva docekaju . Ali eto derbi Bosne i Hercegovine umalo da bude zadnju sezoni u Jugoslaviji bude u drugoj ligi sa slucajem da ste jedva izborili opstanak na foru . A u svakom slucaju taman da vam se ne daju pare za kartu ionako koliko dolazi na utakmice navijaca 3000 u prosjeku dok ismir dadne marku od svake karte UNFKS horde zla bude to vrlo mala cifra a ne bi da navijaci Zeljeznicara placaju karte gdje od svake karte ide marka malcima koji sad kontrolisu sjever.Zutti je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:58Derbi nek bude ili na oba stadiona ili ni na jednom. Zna se ko šta traži, ništa nerealno i ništa što se uz malo volje ne može riješiti. Prvi ste počeli s tim igricama, sad se malo okrenulo pa vam smeta. Kažem ti, u aprilu se ima šansa sve vratiti na staro, (normalno nama malo manje karata nego inače jer nema juga), ili u maju opet saopštenja, plač i pozivanje saveza. I da ne ranimo s ovom temom, u aprilu ćemo nju. Ja sam samo podržao potez naše uprave da navijači Veleža dobiju ulaznica koliko i traže, ti se uhvatio statike, derbija pa smo otišli u druge vode skroz.
Vjerujem da će biti plan za sve te sportove, sve će biti zanimljivije od prve federalne lige.NoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:16Nema zajebancije zene KK Zeljeznicar su vec osvojile Aba Ligu, a u rukometu smo igrali finale europa ligeN3R3D je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:11Onaj je najavljivao zlatnu loptu, ti si skromniji pa najavljuješ osvajanje konferencijske lige.NoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:10
Zapamti moje rijec za 2,3 godine grupna faza nebitno koje takmicenje
Pored toga ABA liga i borba za F4.
Imamo viziju, plan, pare i ide se u tome da Zeljeznicar zazivi
Uskoro ce i zene igrati fudbal, a to je samo 1% od onoga sto slijedi u naredim godinama, jer tu su planovi za boks, odobojku, takevando, streljastvo, sah, tenis ,skijanje…
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, PingoFTW, primussucks i 17 gostiju.