Premijer liga BiH - aktuelno

10.Skoro
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la 10.Skoro » 24 feb 2026, 13:24

NoDi80 je napisao/la:
24 feb 2026, 12:41
BetonskiMozgovi je napisao/la:
24 feb 2026, 12:38
Ja sam došao samo zbog komentara, i imam šta i vidjeti :D Hvala Ministarstvu, abd i za zapadnu uskoro da nam prebace šta.
Jug i fasada za sjever 2026
Zapad 2027
Bice kmecanja :bow:
Joj kad 2027 pred 20000 proslavite titulu prve lige FBiH odmah još jednu zvjezdicu dodaj u potpisu pa za 50 godina će zavladati mit da je to bio elitni rang bh fudbala i da imate 9 titula :D
Mi nikada odustati necemo...

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 24 feb 2026, 13:24

Boli qurac željovce, čim dobiju natkriveni jug imaće najbolji stadion.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 24 feb 2026, 13:24

TM informer.rs 88
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 24 feb 2026, 13:24

NoDi80 je napisao/la:
24 feb 2026, 13:04
KarloIvandic je napisao/la:
24 feb 2026, 12:38
kraljlavova je napisao/la:
24 feb 2026, 11:56
Ko bude glasao na izborima za ove uhljupe na vlasti je budala zato navijači Sarajeva upamet
Bila je SDA nista. SAd komunjara isto nista. JArane oni su svi slozni , ima ih bar 10 oko Benjamine . Zna i ona ako stadion napravi ide mandat. Bilo koji nacelnik da dodje ovdje i da mu je stadion primarni cilj imat ce minimalno 8 godina vladavine. Sta ces kad nam je nacelnik pijanica i nikad ga na poslu i nema.

Evo fino pise da niste slozni…
Jedi protiv mirvica, jedni protiv ajle, jedni protiv mamica, jedni protiv princa, horde prozivaju klub i kako ocekujete nesto da napravite zajedno
ovo je gore poznato. I zapad ce vam napraviti iduci mandat. I neka napravi :bih: Samo je posteno da i mi dobijemo isto ali to se nikad nece desiti

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 feb 2026, 13:25

Nodi bez zajebancije možeš li nam nešto vise reci o uspjesima u Automoto segmentu ? To mi djeluje bas zanimljivo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 feb 2026, 13:26

Riziko je napisao/la:
24 feb 2026, 13:24
Boli qurac željovce, čim dobiju natkriveni jug imaće najbolji stadion.

Ništa dok još nekako ne iskukamo za zapadnu tribinu, ona je najvažnija za kategorizaciju. :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 24 feb 2026, 13:27

O Amare nisi vise glavni
Pobedio narod Pravoslavni

slika
- Dos­ta sam ko­ri­go­vao svo­je gle­da­nje na ne­ke stva­ri. Vi­še ne ve­ru­jem ni­ko­me! Sad kad se vra­tim na taj pe­riod bo­r­be pro­tiv Mi­lo­še­vi­ća i šta smo mu za­me­ra­li i po­gle­dam šta smo ura­di­li po­sle nje­ga... Pr­vo sam re­vi­di­rao svoj od­nos pre­ma Mi­lo­še­vi­ću. On je vo­dio te ra­to­ve jer je de­lom bio pri­si­ljen na njih, a si­la bo­ga ne mo­li, ali je uz sve to uspeo da sa­ču­va so­ci­jal­ni mir. Ako se ne va­ram, pri­va­ti­zo­vao je sa­mo „Te­le­kom“, i to 50 od­sto, pa smo ga ka­sni­je ot­ku­pi­li. Tr­pe­ći em­ba­r­go, vo­dio je ra­to­ve sa­ču­va­v­ši ra­d­na me­sta, sto­ti­ne hi­lja­da za­po­sle­nih. Eko­no­m­ski smo bi­li de­va­sti­ra­ni, ali je imo­vi­na sa­ču­va­na. Od dve­hi­lja­di­te pa nao­va­mo, se­ćam se, ima­li smo pet stu­bo­va na­še po­li­ti­ke. Jed­no je Ko­so­vo, gde se i da­lje osla­nja­mo na Re­zo­lu­ci­ju 1244, ko­ju je on pot­pi­sao pod na­j­ve­ćim pri­tis­kom. Dru­gi stub je bio de­mo­kra­ti­za­ci­ja dru­štva. Da li vre­di pri­ča­ti, jer ne znam da se de­si­lo. Ko­ri­dor 10, evo, ne­ka­ko ga pri­vo­di­mo kra­ju. Ene­r­ge­t­ski si­stem, po­ljo­pri­vre­da... Da­kle, pet stva­ri ko­je su de­mo­krat­ske sna­ge obe­ća­le da će ob­no­vi­ti, ja od 2000. još ne vi­dim da su za­vr­ši­li. U me­đu­vre­me­nu, pri­va­ti­zo­va­li smo sve osim fu­d­ba­la.

- Kad sve sta­vim na sto i ovo što je ura­dio Mi­lo­še­vić u onim uslo­vi­ma, ja bih se Slo­bi Mi­lo­še­vi­ću sad izvi­nio. Ina­če, od pre še­st go­di­na ne či­tam ve­sti, ne za­ni­ma me to­li­ko da čak i ako bi mi se si­no­vi Ni­ko­la ili Bo­ris kan­di­do­va­li za ne­što u po­li­ti­ci, oni si­gu­r­no ne bi do­bi­li moj glas. Ovo ni­je ogo­r­če­nje, ovo je mo­ja spo­zna­ja i ola­k­ša­nje.

Shategabri

Post Postao/la Shategabri » 24 feb 2026, 13:28

Virtu4l je napisao/la:
24 feb 2026, 13:09
Shategabri je napisao/la:
24 feb 2026, 13:07
Isto tako, potenciranje činjenica koje su da kažemo očigledne iz dana u dan - nema smisla.
Željo loš i nikakav, pa dobro to već odavno znamo.
Stadion se pravi od budžetskih para - i to znamo.
Itd...tdi.

Upravo to, sve jasno kao dan.

Ja se iskreno nadam da će vama dati duplo više para kad i ako krenete u projekat stadiona, napisao sam to bezbroj puta. Svaki fening koji im otkinemo za infrastrukturu je mala pobjeda klubova i fudbala generalno.
Pisao sam na onoj chat temi, ja se nadam da će se u Sarajevu konačno krenuti sa nekom stvarima, debelo stagniramo kao društvo, puno toga je zrelo za rekonstrukciju, a ništa se ne radi.
Šta treba, da čekamo da se sruši Koševo, Skenderija, Zetra, pa da ih krenemo renovirati?!
Nek se pravi Grbavica, evo ja prvi pozdravljam!

Ovo isto priča što se radi u Zenici, a ponuđeno Sarajevu i niko nije prstom mrdnuo.
Tako je bilo sa trening centrom, tako će biti i sutra sa stadionom.
Koševo Zapad

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 24 feb 2026, 13:28

Zutti je napisao/la:
24 feb 2026, 13:17
Pact1921 je napisao/la:
24 feb 2026, 13:07
Zutti je napisao/la:
24 feb 2026, 12:58

Derbi nek bude ili na oba stadiona ili ni na jednom. Zna se ko šta traži, ništa nerealno i ništa što se uz malo volje ne može riješiti. Prvi ste počeli s tim igricama, sad se malo okrenulo pa vam smeta. Kažem ti, u aprilu se ima šansa sve vratiti na staro, (normalno nama malo manje karata nego inače jer nema juga), ili u maju opet saopštenja, plač i pozivanje saveza. I da ne ranimo s ovom temom, u aprilu ćemo nju. Ja sam samo podržao potez naše uprave da navijači Veleža dobiju ulaznica koliko i traže, ti se uhvatio statike, derbija pa smo otišli u druge vode skroz.
A dobro vi ste postali bratski klubovi sa Velezom . FK sarajevo posalje igrace na posudbu a vi dole jedva docekaju . Ali eto derbi Bosne i Hercegovine umalo da bude zadnju sezoni u Jugoslaviji bude u drugoj ligi sa slucajem da ste jedva izborili opstanak na foru . A u svakom slucaju taman da vam se ne daju pare za kartu ionako koliko dolazi na utakmice navijaca 3000 u prosjeku dok ismir dadne marku od svake karte UNFKS horde zla bude to vrlo mala cifra a ne bi da navijaci Zeljeznicara placaju karte gdje od svake karte ide marka malcima koji sad kontrolisu sjever.
Šta si ti sad ovdje napisao i gdje otišao vjerovatno ni ti sam ne znaš...
Ma brate mijenjaj dilera opet vam uvaljuju nekvalitetnu drogu cim ne mozes 5 recenica procitati i shvatit sta one znace.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 feb 2026, 13:28

Allah ih kaznio.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 24 feb 2026, 13:29

Djeca u Kantonu će se igrati u blatu i u salama koje prokišnjavaju ali će dileri s juga privatnog kluba rasparčavati ispod novog krova i to sve od narodskih para. Molim druga Svrakino da i ovo utefteri u uspjehe Kantona.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 24 feb 2026, 13:31

10.Skoro je napisao/la:
24 feb 2026, 13:24
Joj kad 2027 pred 20000 proslavite titulu prve lige FBiH odmah još jednu zvjezdicu dodaj u potpisu pa za 50 godina će zavladati mit da je to bio elitni rang bh fudbala i da imate 9 titula :D
Pa tako će ti i biti, ne zezam se.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 24 feb 2026, 13:32

luckystrike je napisao/la:
24 feb 2026, 13:29
Djeca u Kantonu će se igrati u blatu i u salama koje prokišnjavaju ali će dileri s juga privatnog kluba rasparčavati ispod novog krova i to sve od narodskih para. Molim druga Svrakino da i ovo utefteri u uspjehe Kantona.
Ma ja apelujem da kad FK sarajevo da Ministarstvo Sporta i Kulture KS dijeli besplatno kabanice ispred stadiona jer ipak kako to da nase Sarajlice kisnu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

SilaMoc1946
Kontakt:

Post Postao/la SilaMoc1946 » 24 feb 2026, 13:33

Ja sam za da Islamska zajednica ove godine vitre što ćemo uplatiti proslijedi ovoj nejač sa grbavice. Ima li još neko nešto da im uplati da se sagrade te tribine yebem mu miša.
Sarajevo ljubavi moja 1946

Lujkaa
Kontakt:

Post Postao/la Lujkaa » 24 feb 2026, 13:34

Hordas1990 je napisao/la:
24 feb 2026, 13:27
O Amare nisi vise glavni
Pobedio narod Pravoslavni

slika
- Dos­ta sam ko­ri­go­vao svo­je gle­da­nje na ne­ke stva­ri. Vi­še ne ve­ru­jem ni­ko­me! Sad kad se vra­tim na taj pe­riod bo­r­be pro­tiv Mi­lo­še­vi­ća i šta smo mu za­me­ra­li i po­gle­dam šta smo ura­di­li po­sle nje­ga... Pr­vo sam re­vi­di­rao svoj od­nos pre­ma Mi­lo­še­vi­ću. On je vo­dio te ra­to­ve jer je de­lom bio pri­si­ljen na njih, a si­la bo­ga ne mo­li, ali je uz sve to uspeo da sa­ču­va so­ci­jal­ni mir. Ako se ne va­ram, pri­va­ti­zo­vao je sa­mo „Te­le­kom“, i to 50 od­sto, pa smo ga ka­sni­je ot­ku­pi­li. Tr­pe­ći em­ba­r­go, vo­dio je ra­to­ve sa­ču­va­v­ši ra­d­na me­sta, sto­ti­ne hi­lja­da za­po­sle­nih. Eko­no­m­ski smo bi­li de­va­sti­ra­ni, ali je imo­vi­na sa­ču­va­na. Od dve­hi­lja­di­te pa nao­va­mo, se­ćam se, ima­li smo pet stu­bo­va na­še po­li­ti­ke. Jed­no je Ko­so­vo, gde se i da­lje osla­nja­mo na Re­zo­lu­ci­ju 1244, ko­ju je on pot­pi­sao pod na­j­ve­ćim pri­tis­kom. Dru­gi stub je bio de­mo­kra­ti­za­ci­ja dru­štva. Da li vre­di pri­ča­ti, jer ne znam da se de­si­lo. Ko­ri­dor 10, evo, ne­ka­ko ga pri­vo­di­mo kra­ju. Ene­r­ge­t­ski si­stem, po­ljo­pri­vre­da... Da­kle, pet stva­ri ko­je su de­mo­krat­ske sna­ge obe­ća­le da će ob­no­vi­ti, ja od 2000. još ne vi­dim da su za­vr­ši­li. U me­đu­vre­me­nu, pri­va­ti­zo­va­li smo sve osim fu­d­ba­la.

- Kad sve sta­vim na sto i ovo što je ura­dio Mi­lo­še­vić u onim uslo­vi­ma, ja bih se Slo­bi Mi­lo­še­vi­ću sad izvi­nio. Ina­če, od pre še­st go­di­na ne či­tam ve­sti, ne za­ni­ma me to­li­ko da čak i ako bi mi se si­no­vi Ni­ko­la ili Bo­ris kan­di­do­va­li za ne­što u po­li­ti­ci, oni si­gu­r­no ne bi do­bi­li moj glas. Ovo ni­je ogo­r­če­nje, ovo je mo­ja spo­zna­ja i ola­k­ša­nje.
Srbiša im ostavio one majice, pa treba to iskoristiti

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 24 feb 2026, 13:35

jurisicduska je napisao/la:
24 feb 2026, 13:25
Nodi bez zajebancije možeš li nam nešto vise reci o uspjesima u Automoto segmentu ? To mi djeluje bas zanimljivo.
Visestruki smo prvaci jugoslavije u trkanju, reliju i raznim trkackim disciplinama
Imali smo mehanicare, garazu u Milanu gdje su odrzavali nasa auta
AutoMotoKlub Zeljeznicar je nastao nakon sto Fk osvojio titulu 1971 godine
Predsjednik kluba bio je Ekrem Kulenović, tada generalni direktor Tvornice automobila Sarajevo
Nas vozac je vozio Formulu 3 u Silverstonu i dozivio je sudar koji ga sprijecio za ulazak u formulu 1, ali osvojio je nekoliko bodova i jedni je vozac u historiji BiH koji je osvojio bodove u Formuli

Evo ovo je nase auto koje se radilo u Milanu, a vozio je legnedarni Sead Alihodzic koji je vozio i formulu
slika

slika

slika
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 24 feb 2026, 13:41

NoDi80 je napisao/la:
24 feb 2026, 13:10
N3R3D je napisao/la:
24 feb 2026, 13:06
NoDi80 je napisao/la:
24 feb 2026, 13:06
Zeljo ce igrati grupnu fazu lige prvaka prije nego ismael princ akademija
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zapamti moje rijec za 2,3 godine grupna faza nebitno koje takmicenje
Za 4,5 godina ganjamo trofej konferencijske lige
sto cekati 2-3 godine :bih: :bih:

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 24 feb 2026, 13:44

Ja SE nadam da ovo za savu nije istina. Nevjerovatno koliko su SE nisko bosnje spremne spustiti. Odlud ovolika fascinacija sa svetosavcima to MI nikad nece biti jasno?
Ljudi sta vi vidite u tom sljamu Koji je mentalno zaglavio u 14 vijeku.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 24 feb 2026, 13:45

Čim se ti drogiraš...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 24 feb 2026, 13:47

NoDi80 je napisao/la:
24 feb 2026, 13:35
jurisicduska je napisao/la:
24 feb 2026, 13:25
Visestruki smo prvaci jugoslavije u trkanju, reliju i raznim trkackim disciplinama
Imali smo mehanicare, garazu u Milanu gdje su odrzavali nasa auta
AutoMotoKlub Zeljeznicar je nastao nakon sto Fk osvojio titulu 1971 godine
Predsjednik kluba bio je Ekrem Kulenović, tada generalni direktor Tvornice automobila Sarajevo
Nas vozac je vozio Formulu 3 u Silverstonu i dozivio je sudar koji ga sprijecio za ulazak u formulu 1, ali osvojio je nekoliko bodova i jedni je vozac u historiji BiH koji je osvojio bodove u Formuli

Evo ovo je nase auto koje se radilo u Milanu, a vozio je legnedarni Sead Alihodzic koji je vozio i formulu
slika

slika

slika
Nodi, ajmo zanimljive geografije, koja tri grada u bivšoj jugoslaviji su jedini imali nemjenske staze za auto moto trke ? :D
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Paromlinac, sakahuligana i 28 gostiju.