FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Demagog. On sve voli i postuje, pravi melem. Bljak!
Jest pa kad izgubi 8 zaredom gostovanja i ispadne od drugoligasa u kupu opet trazi novog.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:39Ma bjezi kakav Savo... Sto kaze neko iznad, trazit cemo novog za mjesec. Nema od te ljubavi nista, jos jedan potrosen trener i bacene pare. Pustite Dinu nek vodi do kraja sezone i trazite mladog i perspektivnog MODERNOG trenera na ljeto.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Velika je prednost što Savo igra dosta direkniji fudbal od Slaviše ali ogroman problem će mu biti nedostatak kvalitetnih krilnih igrača. Đaba smo dovodili ovoliko veznjaka da bi sad doveli trenera čiji stil počiva na krilima. Tačno se vidi da imamo plan.
Nije mi cilj da hejtam ali prilično lutamo.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Pa ako zelis da igras sa veznjacima samo ima jedan gospodin koji to moze izvesti u nasoj ligi . Koji je u jednom trenutku harao ligu sa ekipom koja je u veznom redu imala Zebu , Bekrica , Svraku , Jamaka i Nyemu .Levin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:41Velika je prednost što Savo igra dosta direkniji fudbal od Slaviše ali ogroman problem će mu biti nedostatak kvalitetnih krilnih igrača. Đaba smo dovodili ovoliko veznjaka da bi sad doveli trenera čiji stil počiva na krilima. Tačno se vidi da imamo plan.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Prvo sto treba uraditi na ljeto, a idealno prije, je naci sportskog direktora. To je kljucna pozicija sa ovakvim uredjenjem kluba i mora se dovesti najjace ime koje mozemo platiti. Neka onda SD trazi trenera i nadogradjuje ekipu. Ne treba UO da glumi SD-a.
Ja trenutno ne vidim bolju opciju od toga da Dini pustimo da vodi do kraja sezone. Milosevic, Mesa, Bajramovic i ostala imena koja se pominju su redom analfabete sa kojima cemo uci u grcevitu borbu za opstanak i koje cemo tjerati kroz mjesec dana.
Ja trenutno ne vidim bolju opciju od toga da Dini pustimo da vodi do kraja sezone. Milosevic, Mesa, Bajramovic i ostala imena koja se pominju su redom analfabete sa kojima cemo uci u grcevitu borbu za opstanak i koje cemo tjerati kroz mjesec dana.
Bumbaclat je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:44Prvo sto treba uraditi na ljeto, a idealno prije, je naci sportskog direktora. To je kljucna pozicija sa ovakvim uredjenjem kluba i mora se dovesti najjace ime koje mozemo platiti. Neka onda SD trazi trenera i nadogradjuje ekipu. Ne treba UO da glumi SD-a.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nikako za trenera dovoditi nekoga iz istočnog komšiluka, to je korak unazad ako uopšte razmišljamo o takvim rješenjima.
The South will rise again
-
19vendetta87
- Kontakt:
Savo ima Zeljin DNK, a to je najbitnije ovdje...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
U trenutnim uslovima samo Hajrudin Dino Djurbuzovic moze vodit ovu ekipu, bar privremeno.
Ljudi dajte molim vas recite mi da ovo za savu nije istina...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa valjda i on snosi dio odgovornosti za trenutne rezultate, kao i cijeli SŠ?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:52U trenutnim uslovima samo Hajrudin Dino Djurbuzovic moze vodit ovu ekipu, bar privremeno.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Koliko su ispunili uslova Amaru, i koliko je ostalo da ga dovedu?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Imam osjecaj da oni nisu stojanovicu nista ni pomagali,19vendetta87 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:54Pa valjda i on snosi dio odgovornosti za trenutne rezultate, kao i cijeli SŠ?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:52U trenutnim uslovima samo Hajrudin Dino Djurbuzovic moze vodit ovu ekipu, bar privremeno.
Imam neki osjecaj da je ljudima poput dine pun **** gasenja pozara i da nije dao 5% za stojanovica
Dino je zasluzio da bude trener Zelje,a mi cim dobijemo pare otjeramo ga i trazimo druge
Kad ti drugi ne naprave razultat mi opet zovemo dinu i slicne da gase pozar i tako u krug radimo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 feb 2026, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Evo ja se smijem kladit da ce Zeljo glat dobit Slogu sutra i da ce se fin fudbal igrat. Ako ne bude tako priznat cu javno gresku i to je to. Ali Dino je vec to pokazao vise puta u slicnim situacijama i nikad nije razocarao.
ma Savo bi bio top opcija, ne znam zašto raja ne bi bila zadovoljna - veliko ime, imao bi autoritet u svlačionici sigurno, nije zatucan izrazito inteligentan čovjek plus preferira direktan i moderan fudbal, s Partizanom u prvom mandatu je imao odlične rezultate, u drugom mandatu i u Olimpiji je sklonjen iz nesportskih razloga plus znam da je dugo godina radio nešto pri UEFI. zna se postaviti te sigurno neće klimati glavom raznoraznim likovima a i onu utakmicu s Ukrajinom je perfektno postavio te mu je falilo 5-10 minuta da odemo u finale baraža. nadam se da će biti dugoročan projekat te mnogo bolja opcija od Klafurića, Peteva a i sumnjam da će puno para tražiti. i ono najvažnije - Željovac 
Vidjecemo, nadam seManijakdokraja9 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:02Evo ja se smijem kladit da ce Zeljo glat dobit Slogu sutra i da ce se fin fudbal igrat. Ako ne bude tako priznat cu javno gresku i to je to. Ali Dino je vec to pokazao vise puta u slicnim situacijama i nikad nije razocarao.
Sto se tice Save plus je sto je vodio Partizan, jer oni su jako slican kkub nama i nece mu nista novo biti u Zelji
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Hajde za početak da se prestanemo ložit na imena i na CV.
Da li je to Savo ili neko drugi, nebitno, ali CV neku ulogu ne igra, evo Carrick preporodio Man Utd sa istim igračima kakve su Amorim i Ten Hag na dno otjerali, a Middlesbrough mu bio najjači tim koji je vodio.
Nećemo ni hvalit, ni kudit, dobrodošlica ko god dođe, a onda na osnovu igre i rezultata možemo komentarisat.
Da li je to Savo ili neko drugi, nebitno, ali CV neku ulogu ne igra, evo Carrick preporodio Man Utd sa istim igračima kakve su Amorim i Ten Hag na dno otjerali, a Middlesbrough mu bio najjači tim koji je vodio.
Nećemo ni hvalit, ni kudit, dobrodošlica ko god dođe, a onda na osnovu igre i rezultata možemo komentarisat.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ne znam šta ljudi hoće, donedavno nas trenirali Tuwajiri, Bruno i Adžem, i sad nam ni Savo ne valja. Malo smo nerealni fakat, jedino da Sanin Ancelottija nekako dovede iz Brazila.majtn22 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:06ma Savo bi bio top opcija, ne znam zašto raja ne bi bila zadovoljna - veliko ime, imao bi autoritet u svlačionici sigurno, nije zatucan izrazito inteligentan čovjek plus preferira direktan i moderan fudbal, s Partizanom u prvom mandatu je imao odlične rezultate, u drugom mandatu i u Olimpiji je sklonjen iz nesportskih razloga plus znam da je dugo godina radio nešto pri UEFI. zna se postaviti te sigurno neće klimati glavom raznoraznim likovima a i onu utakmicu s Ukrajinom je perfektno postavio te mu je falilo 5-10 minuta da odemo u finale baraža. nadam se da će biti dugoročan projekat te mnogo bolja opcija od Klafurića, Peteva a i sumnjam da će puno para tražiti. i ono najvažnije - Željovac![]()
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ma ja jednostavno imam osjecaj da je kod nas trenutno toliko losa forma, atmosfera, taktika, pojedini igraci i sve to zajedno ne bi Murinjo iznio da dodje i pojelo bi ga. Dino bi preuzeo bez pritiska od ikakvog rezultata. Covjek je tu "privremeno" da nesto pokusa, nece ga raja zamrzit i psovat, sta god da se desi on ni kriv ni duzan. Zbog toga mislim da bi bio dobro rjesenje za izlazak iz krize za pocetak, a dalje cemo vidjet koga dovest.
Trenutno korisnika/ca: doncarlo, Semrush [Bot], Vanja8, WeekendOffender, Zeljoo1921 i 84 gosta.