Amin..jadovi.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
sanjinusto
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa glupko i vama daju. O cemu pricas? Ako jedno nije ok nije ni drugo. A ako ste zabrinuti toliko za bolesnu djecu platite nekad porez.
Treba zadovoljiti gazda vicu. Skup je opstanakHordas1990 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:05![]()
Boze sacuvaj. Kako su se navadili na ove svetoSavce nmg da vjerujem a lafo ljiljani i mitrazljezi na tribinama![]()
Srecan ulazak u prvu ligu Federacije ekipi Zeljeznicara iz Sarajeva sa Savom na celu, zele drugari sa forum 
Jeftinije im je ušpricat filere u usnice i Vici čuću opalit, navikli su čućati, s filerima će im Vico uvažiti mnogo čega..
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Savo je bio selektor BiH, a sad je problem ako preuzme Zelju? Nidje veze.
Razumniji si bio na heroinu očigledno.
Lude gljive češke ti definitivno ne gode, mnogo haluciniraš.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Postim pa ti par puta podjem napisati nesto,pa odustanem. Ali zaista prelazis sve granice .
Opet se ti mangupe zaigrao po forumu. E jeste nasli krpa zakrpu.
Hajde sto evo konstantno vrijedjas ljude,a predstavljas se kao gradsko dijete,puno tolerancije. Ne zelim previse ni da sa socijalnog aspekta,komentarisem tvoje ponasanje,koje je prikrivanje vlastitih strahova i frustracija. Imaju majstore o tome ozbiljne naucne studije,samo ne znam da li ti vrijedi predociti to. Nisi ti bas dovoljan kapacitet da to shvatis. Jer ne vidis ti svoje ponasanje i negiras da imas ozbiljne probleme. Ali kad vec Aminas, i kad vec izigravate moralnu gradaku raju ( djipke izvini ovo se ne odnosi na tebe),razmisli bar malo idu li u istom kontekstu Amin i proklinjanje nekoga. Razmisli malo covjece,to sto sebi dopustas da iza nekog nicka i tastature pises svasta,razmisli jesi li toliki mangup da tako pricas u lice bilo kojem covjeku. Ako zaista jesi toliki mangup i uzivo i ako imas muda ovako se ljudima obracati,kao sto pises po forumu. Onda ti skidam kapu. Ali budi posten i iskren prema sebi. Meni to nista ne znaci. Jesi li ovako " elokventan " i mangup uzivo. Obracas li se poznanicima, kolegama,komsijama ovako uzivo. To pitaj sam sebe.
To sto si nasao pogodno tlo i temu na kojoj vec danima grupa od 20 tak pitara orgija i siluje mozak ljudima,potpuno prelazite mjeru. Fascinantno je koliko ste spremni ici daleko. Ali jos mi je fascinantnije kako i normalne ljude sve vise uvlacite u tu pricu. Evo sad su se i pojedini stari niskointeligentni clanovi bordo zajednice poceli vracati i dobijati na znacaju.
Znaci da bordo brigada radi dobar posao. Bas ste se osilili.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Budi zahvalan, mi smo milione vratili drzavi dok drugi duguju cijeli zivot, placamo sve zivo i nema gdje nismo pomogali ili si zaboravio poplave i uplate Tana ili Mirvica koliko je pomago u Jablanici? Dalje nema logike da se daje klubu koji se bori za opstanak godinama i koji opet evrope nece vidjeti i da vama daju vise nego Sarajevu, mada vi ste politicka stranka vazda bili i neknvam daju, samo nemojte prosipat price vase mitomanske udba,partija i slicne nebuloze kad svako malo zakucate nekom politicaru na vrata za usluge tipa sad Komsicu.sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:23Pa glupko i vama daju. O cemu pricas? Ako jedno nije ok nije ni drugo. A ako ste zabrinuti toliko za bolesnu djecu platite nekad porez.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Dobro skontali smo da ste vi mangupi i inteligentni pa su vam prodali Cerica kao mega investitora, statut i brata od gradskog rivala, nesto se nisi javljonkad ste orgijali ovdje?BarbareZeljin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:06Postim pa ti par puta podjem napisati nesto,pa odustanem. Ali zaista prelazis sve granice .
Hajde sto evo konstantno vrijedjas ljude,a predstavljas se kao gradsko dijete,puno tolerancije. Ne zelim previse ni da sa socijalnog aspekta,komentarisem tvoje ponasanje,koje je prikrivanje vlastitih strahova i frustracija. Imaju majstore o tome ozbiljne naucne studije,samo ne znam da li ti vrijedi predociti to. Nisi ti bas dovoljan kapacitet da to shvatis. Jer ne vidis ti svoje ponasanje i negiras da imas ozbiljne probleme. Ali kad vec Aminas, i kad vec izigravate moralnu gradaku raju ( djipke izvini ovo se ne odnosi na tebe),razmisli bar malo idu li u istom kontekstu Amin i proklinjanje nekoga. Razmisli malo covjece,to sto sebi dopustas da iza nekog nicka i tastature pises svasta,razmisli jesi li toliki mangup da tako pricas u lice bilo kojem covjeku. Ako zaista jesi toliki mangup i uzivo i ako imas muda ovako se ljudima obracati,kao sto pises po forumu. Onda ti skidam kapu. Ali budi posten i iskren prema sebi. Meni to nista ne znaci. Jesi li ovako " elokventan " i mangup uzivo. Obracas li se poznanicima, kolegama,komsijama ovako uzivo. To pitaj sam sebe.
To sto si nasao pogodno tlo i temu na kojoj vec danima grupa od 20 tak pitara orgija i siluje mozak ljudima,potpuno prelazite mjeru. Fascinantno je koliko ste spremni ici daleko. Ali jos mi je fascinantnije kako i normalne ljude sve vise uvlacite u tu pricu. Evo sad su se i pojedini stari niskointeligentni clanovi bordo zajednice poceli vracati i dobijati na znacaju.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Prijavite igrace na puni iznos konacno pa cemo pricati. Drzavu ste zakinuli za milione.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:09Budi zahvalan, mi smo milione vratili drzavi dok drugi duguju cijeli zivot, placamo sve zivo i nema gdje nismo pomogali ili si zaboravio poplave i uplate Tana ili Mirvica koliko je pomago u Jablanici? Dalje nema logike da se daje klubu koji se bori za opstanak godinama i koji opet evrope nece vidjeti i da vama daju vise nego Sarajevu, mada vi ste politicka stranka vazda bili i neknvam daju, samo nemojte prosipat price vase mitomanske udba,partija i slicne nebuloze kad svako malo zakucate nekom politicaru na vrata za usluge tipa sad Komsicu.sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:23Pa glupko i vama daju. O cemu pricas? Ako jedno nije ok nije ni drugo. A ako ste zabrinuti toliko za bolesnu djecu platite nekad porez.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kao vi na konobarske ugovore ili si zaboravio? Dobro su nasi progledali, placali najvise poreza, drzavi vratili milione dok plava kujica vazda duzna drzavi, vratite drzavi pare pa cemo pricati. Samo od nasih transfera drzava je hajrovala bruku, vise nego od vas od kad postojite.sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:14Prijavite igrace na puni iznos konacno pa cemo pricati. Drzavu ste zakinuli za milione.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:09Budi zahvalan, mi smo milione vratili drzavi dok drugi duguju cijeli zivot, placamo sve zivo i nema gdje nismo pomogali ili si zaboravio poplave i uplate Tana ili Mirvica koliko je pomago u Jablanici? Dalje nema logike da se daje klubu koji se bori za opstanak godinama i koji opet evrope nece vidjeti i da vama daju vise nego Sarajevu, mada vi ste politicka stranka vazda bili i neknvam daju, samo nemojte prosipat price vase mitomanske udba,partija i slicne nebuloze kad svako malo zakucate nekom politicaru na vrata za usluge tipa sad Komsicu.sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:23
Pa glupko i vama daju. O cemu pricas? Ako jedno nije ok nije ni drugo. A ako ste zabrinuti toliko za bolesnu djecu platite nekad porez.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 24 feb 2026, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Allah ih kaznio za svu bolesnu djecu, daju pare govedaru a djeca moraju u Tursku na liječenje od svojih para.
NoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:34Zeljo nije privatni klub, Zeljo ima strateskog partnera, a fks je privatni klub koji ima vlasnike koji se sve pitaju
Nama ne moze niko promijeniti ime, a vi se sad zovete ismael princ crown academy
Sutra ako hoce grb, ime kluba mogu promijeniti kako hoce, a kod nas to ne moze
Mislis, zelho bi volio da ima
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Smiri se djipke, srcani ces dobiti.
Daj jos jedann milion nek crknu. Bit ce krov kaze Mandic samo ramazan da prodje.
Fk Željezničar.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Ne pricam o fudbalu. Nikada nisam orgijao niti vrijedjao,provocirao navijace Sarajeva. Ulazio sam samo u raspravu sa likovima koji su prosipali pamet i glumili mangupe.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:11Dobro skontali smo da ste vi mangupi i inteligentni pa su vam prodali Cerica kao mega investitora, statut i brata od gradskog rivala, nesto se nisi javljonkad ste orgijali ovdje?BarbareZeljin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:06Postim pa ti par puta podjem napisati nesto,pa odustanem. Ali zaista prelazis sve granice .
Nisam mangup,normalan sam porodicni covjek. Mangup sam samo kad mi neko dira porodicu.
Mnogo puta sam isticao i nikad nisam podrzavao navijace Zelje koji provociraju i ispadaju debili prema bilo kome. Cak sam i govorik da smo zreli za zajebavanja za mnoge stvari.
Dokle god majstorw budes u zivotu rezonovao stvari tako sto postavis pitanje kao ti sad. A gdje si kad ste vi a gdje si kad je nesto u vezi vas. Neces daleko dogurati. Nema tu raaprave i zdrave komunikacije. Dokle god je neko dobar samo jer je pitar ili manijak,tu razum prestaje.
Evo primjer Duska osnovao stranku i drzi nam predavanja,istice presudjene kriminalce neki dan,a na sva usta hvali druga Amara. Pa kad si karakter,kazes li drugu Amaru,da mu je babo kriminalac i da je sin kriminalca. E dokle god budete komunicirali i stvari postavljali da samo pisete ono sto vama odgovara i isto mislim za nasu stranu,nasi odnosi ce viti sve gori i gori. A to majstore vuce mnoge posljedice. Strah me da za par godina kakav tramvaj,auto ne zgazi navijace ,jer vamo vozi neki super inteligentni nalozeni navijac. A nismo daleko od toga. Palije i ganjanja vec uveliko traju.
Dok svi ne krenemo od sebe nema od nas nista. Zato u sportu i jesmo tu gdje jesmo. Sarajevo,Zeljo i Bosna.. godinama u kurcu,dok drugi politiku vode. Naravno reci ce te Sarajevo nije u tolikom kurcu. Jeste majstori jeste. Koliko ste ulagali i kakve ste timove imali. Trebali ste 10 godina zaredom biti sampioni. A niste....
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
A lafo se kod njih sve ne pitaju Mirvic i Brkovic hahaha sta je ovo ljudi dragi, kakva je ovo mitomanija.NazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:22NoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:34Zeljo nije privatni klub, Zeljo ima strateskog partnera, a fks je privatni klub koji ima vlasnike koji se sve pitaju
Nama ne moze niko promijeniti ime, a vi se sad zovete ismael princ crown academy
Sta bi radili da imaju STATUT.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:24A lafo se kod njih sve ne pitaju Mirvic i Brkovic hahaha sta je ovo ljudi dragi, kakva je ovo mitomanija.NazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:22NoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:34
Zeljo nije privatni klub, Zeljo ima strateskog partnera, a fks je privatni klub koji ima vlasnike koji se sve pitaju
Ali, treba pratiti zvanicnu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lupaš gluposti kao i po običaju, klub je još 2013 zaštitio statutom takve stvariNoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:34Zeljo nije privatni klub, Zeljo ima strateskog partnera, a fks je privatni klub koji ima vlasnike koji se sve pitaju
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, teamnorth1989 i 29 gostiju.