Ima forum udruzenja 1921 gdje se ne moze uci tek tako, samo sto niko tamo ne pise.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:03na novoj aplikaciji napravis,posaljes link ovde,nabijem i forum ovaj i sve...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bravo Manijaci !
-
GavranBeli
- Kontakt:
Daj admine šifre za temu da mogu ovi iz raznih nedojebina pisati a ne idu na utakmice uopće. Svi u pm zive
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ja ti kazem, ovako ne bi bio problem, da sam nastavio sa IT-om napravio bi licno, al opet moze se par veza povucBumbaclat je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:06Ima forum udruzenja 1921 gdje se ne moze uci tek tako, samo sto niko tamo ne pise.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:03na novoj aplikaciji napravis,posaljes link ovde,nabijem i forum ovaj i sve...
nek crknu dusmani, najjaci smo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Jel to Hulahopki krivo što neće moći na temu, nema članske hahahahaha
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
perodeformero
- Kontakt:

Samo vas posmatram
Zadnja izmjena: perodeformero, dana/u 24 feb 2026, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo za Manijake, daj termin u 20:00h i mirna Bosna
-
GavranBeli
- Kontakt:
A ovi s foruma sto ne idu na utakmice oni da izadju iz kuce na poluvremenu
rikelme ce izaći iz kuce na poluvremenu al smijes na iftar doci 

Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 24 feb 2026, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Mrš u pm i ti i Slobo Milošević. Sad baš iz inata takvim zatucanim nacionalistima i idiotima moramo stati uz Savu, makar se zadržao koliko i Slaviša.sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:14Kako mislis sad nam ni Savo ne valja? Je li nam to treba valjati? Ko je on? Sta je uradio kao trener? Jedan nemac pojma, sto govori i njegova karijera. Drugo, dovesti nekoga ko javno hvali Slobu Milosevica je za bojkota.Lokomotifa je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:11Ne znam šta ljudi hoće, donedavno nas trenirali Tuwajiri, Bruno i Adžem, i sad nam ni Savo ne valja. Malo smo nerealni fakat, jedino da Sanin Ancelottija nekako dovede iz Brazila.majtn22 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:06ma Savo bi bio top opcija, ne znam zašto raja ne bi bila zadovoljna - veliko ime, imao bi autoritet u svlačionici sigurno, nije zatucan izrazito inteligentan čovjek plus preferira direktan i moderan fudbal, s Partizanom u prvom mandatu je imao odlične rezultate, u drugom mandatu i u Olimpiji je sklonjen iz nesportskih razloga plus znam da je dugo godina radio nešto pri UEFI. zna se postaviti te sigurno neće klimati glavom raznoraznim likovima a i onu utakmicu s Ukrajinom je perfektno postavio te mu je falilo 5-10 minuta da odemo u finale baraža. nadam se da će biti dugoročan projekat te mnogo bolja opcija od Klafurića, Peteva a i sumnjam da će puno para tražiti. i ono najvažnije - Željovac![]()
-
GavranBeli
- Kontakt:
Nemoj njega naklatit ce ti se digitalac u PP, opasan malac pravo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
sanjinusto
- Kontakt:
Po cemu uopste znas da sam Bosnjak? Sto sam zatucani nacionalista i idiot ako necu da nam trener bude neko ko je pun hvalospjeva za Slobodana Milosevica?Laudrup je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:24Mrš u pm i ti i Slobo Milošević. Sad baš iz inata takvim zatucanim nacionalistima i idiotima moramo stati uz Savu, makar se zadržao koliko i Slaviša.sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:14Kako mislis sad nam ni Savo ne valja? Je li nam to treba valjati? Ko je on? Sta je uradio kao trener? Jedan nemac pojma, sto govori i njegova karijera. Drugo, dovesti nekoga ko javno hvali Slobu Milosevica je za bojkota.Lokomotifa je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:11
Ne znam šta ljudi hoće, donedavno nas trenirali Tuwajiri, Bruno i Adžem, i sad nam ni Savo ne valja. Malo smo nerealni fakat, jedino da Sanin Ancelottija nekako dovede iz Brazila.
Ne znam sta mu replicirate stavite na ignor listu, kao hulahopku i mirni.
Fk Željezničar.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Cuj ovog rektalnog alipiniste iz rajlovca. De replicirajte ga nekad, da malo vise pise.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Kad Dino sutra izvede vezni Pejic - Deni - Prokop i izdominira
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ostaviti dinu ako se pokaze dobro ovih par utakmica. Vec smo jednom napravili gresku dovodjenjem corica umjesto njega.
- Riquelme1921
- Kontakt:
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Pa nema sta da ispadaju. Ja stvarno nisam pridavao znacaju dupli nickovi. Ali evo dovoljno da pogledate sta rade po temi premijer liga. To je bukvalno organizovano pisanje,to sto se izdaju sa nickovima i zaborave se u vlastitoj igrici,to je samo jedan mali dio.Levin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:45Odakle više ispadade?! Imate li vi pametnijeg posla?DobriBosnjanin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:39Ljudi moji I ja bi volio najboljeg trenera vladan milojević ali moramo biti realni ko god došo iz Srbije nije nam mogo dugoročno pomoć. Ja mislim da je Vlado najbolja opcija, zna ligu, zna Želju, vaspitani trener. Sve šta Željo treba!
![]()
Dobijaju informacije od raznih bivsih struktura,od menadjera,od mnogih Zeljovaca koji ne mogu da podnesu da vise nisu u klubu.
Vidi ne treba svako pisanje po forumu shvatiti ozbiljno. Ja sam nedavno jednom nasem navijacu napisao da ne pise neke stvarinpp forumu jer kada se ne desi to,ispadamo smijesni. Kaze mi sta fali malo ih lozim. Ne treba to raditi,jer svasta danas ljudi koriste da dodju do informacija i nekim spletki.
Generalno mi smo slab klub sve do momenta do kada nas botovi i forumasi mogu ugroziti. Ali da se takve stvari sve vise koriste kao sredstvo usporavanja u radu kluba,to je sigurno.
Po ovom snimku sto se vidi kod nacelnice...
Holandjani treniraju odvojeno u cosku, ili nisam dobro vidio ...
Znaci nisu raskinuli ugovore tj nece, nasi ih tjeraju da treniraju odvojeno i da nekako isposluju raskid, ako ima neko drugi info nek baci
Takodje ovo za termin i manijake, sve razumijem zaista ali zasto stetiti svom klubu ostaviti ga bez podrske na poluvremenu u ovakvoj situaciji radi natezanja nekog sa tv kucom
Nemam ni ja neko rijesenje ni pametnu, ali ovo mi se cini najgluplje od svega sto se moglo smisliti
Holandjani treniraju odvojeno u cosku, ili nisam dobro vidio ...
Znaci nisu raskinuli ugovore tj nece, nasi ih tjeraju da treniraju odvojeno i da nekako isposluju raskid, ako ima neko drugi info nek baci
Takodje ovo za termin i manijake, sve razumijem zaista ali zasto stetiti svom klubu ostaviti ga bez podrske na poluvremenu u ovakvoj situaciji radi natezanja nekog sa tv kucom
Nemam ni ja neko rijesenje ni pametnu, ali ovo mi se cini najgluplje od svega sto se moglo smisliti