Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Odavno nisu neko jako oštro saopštenje za javnost izbacili. 
Ofirni su.
Bit ce poluvrijeme na Grbavici i odose kuci da gledaju na TV-u DERBI BOSNE I HERCEGOVINE
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Eto cime se bavite trazite mi postove od prije 3, 4 godine haha
Od tad nodi nasao vise reprezentativaca nego cijela liga, cak i celika sam spominjao prije nego sto je zaigrao za prvi tim fks
Ide sad Djuric svi cekaju sta ce biti s njim, neki se nadaju flopu da me ismijavaju, ali nodi zna da ce on napraviti karijeru i biti medju naboljim veznjacima repke
Od tad nodi nasao vise reprezentativaca nego cijela liga, cak i celika sam spominjao prije nego sto je zaigrao za prvi tim fks
Ide sad Djuric svi cekaju sta ce biti s njim, neki se nadaju flopu da me ismijavaju, ali nodi zna da ce on napraviti karijeru i biti medju naboljim veznjacima repke
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 feb 2026, 16:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Eno Nedo Turković čita saopštenje i govori kako nema statuta, pa ih uvjerava da je sve extra, super, bajno, krasno...
Dobrodosao tebra !NoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 16:42Eto cime se bavite trazite mi postove od prije 3, 4 godine haha
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Bolje ti muftiju poslusaj,pa dove iskoristi na sta pametnije,recimo da dodjes tobe i pameti dok nije kasno( ne mislim vjerski). Dove su ti na nivou prvosafovskih dilera,mada je to sad nova gradska elita,a ti vjesto pratis trendove. Mozda si i stan kupio na Bulevaru.goGlobal je napisao/la: ↑24 feb 2026, 16:18Inaće neću da te citiram jer stalno eskiviraš..BarbareZeljin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:06Postim pa ti par puta podjem napisati nesto,pa odustanem. Ali zaista prelazis sve granice .
Opet se ti mangupe zaigrao po forumu. E jeste nasli krpa zakrpu.
Hajde sto evo konstantno vrijedjas ljude,a predstavljas se kao gradsko dijete,puno tolerancije. Ne zelim previse ni da sa socijalnog aspekta,komentarisem tvoje ponasanje,koje je prikrivanje vlastitih strahova i frustracija. Imaju majstore o tome ozbiljne naucne studije,samo ne znam da li ti vrijedi predociti to. Nisi ti bas dovoljan kapacitet da to shvatis. Jer ne vidis ti svoje ponasanje i negiras da imas ozbiljne probleme. Ali kad vec Aminas, i kad vec izigravate moralnu gradaku raju ( djipke izvini ovo se ne odnosi na tebe),razmisli bar malo idu li u istom kontekstu Amin i proklinjanje nekoga. Razmisli malo covjece,to sto sebi dopustas da iza nekog nicka i tastature pises svasta,razmisli jesi li toliki mangup da tako pricas u lice bilo kojem covjeku. Ako zaista jesi toliki mangup i uzivo i ako imas muda ovako se ljudima obracati,kao sto pises po forumu. Onda ti skidam kapu. Ali budi posten i iskren prema sebi. Meni to nista ne znaci. Jesi li ovako " elokventan " i mangup uzivo. Obracas li se poznanicima, kolegama,komsijama ovako uzivo. To pitaj sam sebe.
To sto si nasao pogodno tlo i temu na kojoj vec danima grupa od 20 tak pitara orgija i siluje mozak ljudima,potpuno prelazite mjeru. Fascinantno je koliko ste spremni ici daleko. Ali jos mi je fascinantnije kako i normalne ljude sve vise uvlacite u tu pricu. Evo sad su se i pojedini stari niskointeligentni clanovi bordo zajednice poceli vracati i dobijati na znacaju.
Znaci da bordo brigada radi dobar posao. Bas ste se osilili.
Ugasili se inšAllah do kraja sezone, nedaj posta muftija ni za brdo pitica.
Imas ostar jezik kad kuckas,jos da malo dobijes na zrelosti,valjalo bi ti.
Cuj eskiviram te. Vidis kako ti imas ozbiljan problem. Do sada sam ako se ne varam svaki put ja tebi replicirao,i ulazio u rasprave. Svaki put si prodavao finocu a otkrivao ustvari ko si i kako razmisljas.
Ako 5 puta odgovaram na tvoje postove koji sami sebe ponistavaju,zasto mislis da ces 6 put pokazati neki napredak. Nema potrebe. Dao tebi Allah dragi svako dobro,a najvise da svoje strahove i frustracije oslobodis. Biti mangup preko foruma nije ti neka referenca.
Nodi kompjuteru.

To već ima smisla.
Nodi piše s više profila.
Ni sakriti ne zna
Ni sakriti ne zna
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Mislim da svi navijaci svih klubova trebaju dici glas zbog nenormalnih termina od strane Arene
Ako se utakmica igra radnim danom mora biti nocna ili nikako. Vecina nas radi i ne moze stici na rane termine. Onda ovo za iftar i 27.noc sto su znali staviti da se igra
Ako se utakmica igra radnim danom mora biti nocna ili nikako. Vecina nas radi i ne moze stici na rane termine. Onda ovo za iftar i 27.noc sto su znali staviti da se igra
Jer na toj tekmi imaju šta vidjeti. Na Grb sutra, teško.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Balorda, GrbavicaHrammm, laszlo, OzmoodPinglewood, rishovski, soe, Vanja8 i 45 gostiju.