Kempes brate, ti li si?
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Coolpanda24
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Re: Kerim Alajbegović
Kakva mu je statistika nakon posljednje utakmice za repku?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
19vendetta87
- Kontakt:
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ocekujem mega karijeru, nista manji klubovi od zadnja dva (prije Emirata) u u kojima je Pjana igrao
Mene samo zanima sta bi napisao da je slucajem UEFA objavila ime Barjaktarevica kao sto je Kerima kao buduce mlade zvijezde evropskog pa i svjetskog fudbala?Realno poslije Dzeke i Pjanica nismo imali veci talenat od kada Bosna postoj se takmici u uefa i fifa,i mislim ako ne bude povreda da ce Kerim poslije Susica biti najveci igrac Bosanac,i poremetit listu 1.Susic,2.Dzeko,3.Pjanic...
- Beduin
- Kontakt:
Imao sam osjecaj da je i veca ta brojka, vjerovatno jer u zadnje vrijeme trpa, a imao je i onaj jedsn kratak crni period.
Uglavnom od zadnje utakmice za repku pa do danas je nabio statistiku, ima odlicnu minutazu i formu te kao takav legitimno da bude prvi izbor lijevo. Mada, ne znam koliko ce trkacki to ispratiti protiv jedne ekipe poput Welsa.
075 ❤
075 ❤
-
Edincapitano
- Kontakt:
Polako malo, po broj jedan, Dzeko je najveci nas igrac pa 10 mjesta prazni.Roki50 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 16:07Mene samo zanima sta bi napisao da je slucajem UEFA objavila ime Barjaktarevica kao sto je Kerima kao buduce mlade zvijezde evropskog pa i svjetskog fudbala?Realno poslije Dzeke i Pjanica nismo imali veci talenat od kada Bosna postoj se takmici u uefa i fifa,i mislim ako ne bude povreda da ce Kerim poslije Susica biti najveci igrac Bosanac,i poremetit listu 1.Susic,2.Dzeko,3.Pjanic...
Kerim igra prvu ozbiljnu sezonu i sad ti mislis da ce biti vec veci od Edina, vidjecemo kad ode u Leverkusen pa poslje aBd u jos veci klub.
Edin je cudo kakvu karijeru je imao, lik bukvalno zadnji 15 godina top 20 u evropi napadaca.
Kakve gluposti pojedini pisu… ovaj malac je ubjedljivo nas najveci talenat, nakon Pjanica veceg talenta nismo imali.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ali je opet nakon njega najveci talenat i nada da moze ostvariti vrhunsku karijeru i igrati za ekipe tipa PSG, Liverpo i slicne.Edincapitano je napisao/la: ↑24 feb 2026, 17:22Nije ni 10 posto sta je Miralem bio u istim godinama. Al dobro.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Edincapitano je napisao/la: ↑24 feb 2026, 17:22Nije ni 10 posto sta je Miralem bio u istim godinama. Al dobro.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Edincapitano
- Kontakt:
U napadu da, 100 posto. Ali Dedic je isto strasan talenat ali kao bek, Kolasinac je isto bio zvijer kad se probio u Schalkeu. Medo isto tako, tehnicki prejak, ali dobro Kerim je samo 18 godina i igra super ali i dalje je tanka liga Austrije, mora se dokazati naprimjer u Bundesligi da bi mogli pricati o najvecom talentu ikada poslje Pjanica.DamirT je napisao/la: ↑24 feb 2026, 17:25Ali je opet nakon njega najveci talenat i nada da moze ostvariti vrhunsku karijeru i igrati za ekipe tipa PSG, Liverpo i slicne.Edincapitano je napisao/la: ↑24 feb 2026, 17:22Nije ni 10 posto sta je Miralem bio u istim godinama. Al dobro.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Sta je cudno?L-Train je napisao/la: ↑24 feb 2026, 17:26Edincapitano je napisao/la: ↑24 feb 2026, 17:22Nije ni 10 posto sta je Miralem bio u istim godinama. Al dobro.![]()
Mire u istim godinama izbacio Madrida na Bernabeu i igrao non stop u LP s Lyonom sto je tada bila ozbiljna ekipa. Kerim je prva prava sezona u Austriji, igra momak super i jest zvijer, nemoj me pogresno shvatiti, ali Miralem je bio cudo.
Mogu ti nabrojati masu igraca koji su sa 18 igrali u slabijim klubovima pa napravili neuporedivo bolje karijere od onih koji su u tim godinama bili i u puno vecim klubovima od Lyona.Mire je imao odlicnu karijeru,bio stvarno ozbiljan talent,ali da Kerim nema 10% njegovog talenta?,daj druze pa ne pricamo o Messiju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Meni je preglupo porediti Pjanića i Alajbegovića, prvo ne igraju iste pozicije, drugo nikad nismo imali igrača koji se ovako igra sa protivničkim igračima + zabija i asistira, dakle ne dribla bez učinka. Kerim Sam Alajbegović je čovjek koji će ako Bog da ako ne bude imao povreda biti najbolji Bošnjak koji je igrao fudbal u 21. vijeku.
Ma cim primi loptu vidis da zna, ne trebas dalje ni gledat. Odma se okrece prema golu, pas, sut, dribling. Nema peglanja lopte i dodavanja prvom do sebe. Sa 18 sto je najvaznije ima muda a talenat se vidi nakon 2 sekunde posjeda lopte.DamirT je napisao/la: ↑24 feb 2026, 17:25Ali je opet nakon njega najveci talenat i nada da moze ostvariti vrhunsku karijeru i igrati za ekipe tipa PSG, Liverpo i slicne.Edincapitano je napisao/la: ↑24 feb 2026, 17:22Nije ni 10 posto sta je Miralem bio u istim godinama. Al dobro.
Zna pola foruma da prvi kritikujem nase igrace i ulazim u diskusije sa forumasima koji hajpaju nase igrace reda radi samo jer su nasi i to mi ide na qrac al za ovog malca nemas sta reci osim Boze zdravlja.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 24 feb 2026, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
- Beduin
- Kontakt:
Talentovan igrac ne znaci nuzno i vrhunski, wc igrac. Trebas razluciti te dvije stvari.Edincapitano je napisao/la: ↑24 feb 2026, 17:29
U napadu da, 100 posto. Ali Dedic je isto strasan talenat ali kao bek, Kolasinac je isto bio zvijer kad se probio u Schalkeu. Medo isto tako, tehnicki prejak, ali dobro Kerim je samo 18 godina i igra super ali i dalje je tanka liga Austrije, mora se dokazati naprimjer u Bundesligi da bi mogli pricati o najvecom talentu ikada poslje Pjanica.DamirT je napisao/la: ↑24 feb 2026, 17:25Ali je opet nakon njega najveci talenat i nada da moze ostvariti vrhunsku karijeru i igrati za ekipe tipa PSG, Liverpo i slicne.Edincapitano je napisao/la: ↑24 feb 2026, 17:22
Nije ni 10 posto sta je Miralem bio u istim godinama. Al dobro.
On svoj talenat adekvatno reprezentuje, igra u taman ligi spram godina i iskustva, jer sve drugo bi ga potencijalno unazadilo ili usporilo napredak.
Da li ce talenat iskoristiti za veci nivo fudbala, e to ne znamo.
075 ❤
075 ❤
Edincapitano je napisao/la: ↑24 feb 2026, 17:22Nije ni 10 posto sta je Miralem bio u istim godinama. Al dobro.
Neki misle da si talenat samo ako te sa 16 kaparise Real ala Endrick a ovi ostali pojma nemaju.
Najbolji primjer Halilovic, sa 14-15 godina vjerovatno najveci talenat Evrope, jbt dolazili prvotimci Dinama da gledaju U16 kad ovaj igra, mogao birat gdje ce otici i na kraju poleti U Barcu sa 16 godina i tu se prica i zavrsava. Da je otac bio malo pametniji i da je izabrao neki drugi put ko zna sta bi bilo.
15.10.2013.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nikad nisam rekao da nije talenat, ali i Dedic je igrao super u Salzburgu pa smo isto pisali Real, Bayern ovo ono pa za sad je u Benfici.Kaunas je napisao/la: ↑24 feb 2026, 18:17Neki misle da si talenat samo ako te sa 16 kaparise Real ala Endrick a ovi ostali pojma nemaju.
Najbolji primjer Halilovic, sa 14-15 godina vjerovatno najveci talenat Evrope, jbt dolazili prvotimci Dinama da gledaju U16 kad ovaj igra, mogao birat gdje ce otici i na kraju poleti U Barcu sa 16 godina i tu se prica i zavrsava. Da je otac bio malo pametniji i da je izabrao neki drugi put ko zna sta bi bilo.
Kolasinac kad se probio u Schalkeu je bio jedan od veci talenata na svijetu i bila je prica hocel igrati za njemce ili za nas, toliko je dobar bio. A Seo je igrao u klubu i ligi sto je 10 puta jaca od Salzburga. Ima to jos igraca ali mrsko mi sve pisati.
Ali velika razlika izmedju Miralema i ovih ostali je zato sto je kao 18 godina igrao puno ozbiljni fudbal na najvisem nivou u top 5 lige evrope i LP.
Al dobro, ljudi se samo sjecaju toga sto je frisko, kao Kerim trenutno.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Cwirek, Sveti i 38 gostiju.

.jpg)