FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Opet nema Hodzica sutra...
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Meni je iskreno svejedno za sutra, iako prodjes .. polufinale 90% sansi za protivnika.. ne treba gubiti snagu koju nemamo al eto
- KONTRASVIH
- Kontakt:
90% ih ne moze uci na org, i toga su svjesni. Ti si koliko sam upratio tamo redovan
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
sakahuligana
- Kontakt:
Imate ljudi The Maniacs forum , ulazi se preko TM stranice prije je trebala clanska sad ne znam dosta je aktivan ima raznih topica npr. svaku utakmicu se otvori jedan podforum samo za tu utakmicu i pisu ljudi , prijelazni rok , Dan za danom u FK Zeljeznicar , Stadion Grbavica i slicno vecinom ima i starije raje
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ma vrijedi malo i temu promjenit, da se pite ne mogu uključiti
nek crknu dusmani, najjaci smo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Hahaha eto od nas niko nije na orgu, eto taj levin tamo zadnji post napisao u 15:21 u Dan za danomGavranBeli je napisao/la: ↑24 feb 2026, 16:01Levin, ko ce njih ubaciti na org, to su digitalci. Zna se na koji način mozes na org samo po preporuci.
Grupa iznad svakog pojedinca.
GUZIMO SLOGU SUTRA 2 RAZLIKE, ZAPIŠITE SEBI SLOBODNO
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Dino Đurbuzovic: 28 utakmica na klupi Fk Željezničara 18 pobjeda 8 nerješenih i samo 2 poraza. Nastavi niz brkooo, ja mislim da cemo proigrati isto sto smo proigrali u sezoni kad je klupu preuzeo od Brune. Volim te Željooooo! 

-
GavranBeli
Javi nam hocemo moći do dvorane ili je opet zatvoreno ko proslu
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ne znam prati li neko omladinsku ligu prvaka
Na vrijeme moze se otkupiti dobar mladi igrac do 19 godina za 100.200.300 hiljada, a poslije se moze dobro zaraditi.
To je najbrzi nacin da zaradimo koji milion
Na vrijeme moze se otkupiti dobar mladi igrac do 19 godina za 100.200.300 hiljada, a poslije se moze dobro zaraditi.
To je najbrzi nacin da zaradimo koji milion
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MisterBlue
- Kontakt:
Ko će odgovarati za sve fule i propuste u vezi dovedenih igrača? Hoće li Adžem odgovarati? Možemo li ikako tužiti njega i ‘Šutala’ za talove jer su uništili Klub. Evo gdje smo sada zahvaljujući Psihologu i menadžeru pitaru. Nadam se da će koji god trener da dođe zadnju riječ uvijek imati neko ko voli ovaj Klub i koji nema nikakve koristi niti talova u dovođenju igrača nego da to bude čisto zbog kvalitete samog igrača!
Opet se neki zalijecu i najavljuju laku pobjedu sutra. Na klupu sloge je dosao Jusufbegovic i on dobro zna sta mu je ciniti u prvoj utakmici u gostima protiv ekipe koja nije zabila gol premijerligasu 3 mjeseca. Zatvorit ce se nazad i igrati na eventualne kontre, mi ne znamo napasti i to je to.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nismo tuzili ni Misimovica, Krcmarevica, Kostica..MisterBlue je napisao/la: ↑24 feb 2026, 18:17Ko će odgovarati za sve fule i propuste u vezi dovedenih igrača? Hoće li Adžem odgovarati? Možemo li ikako tužiti njega i ‘Šutala’ za talove jer su uništili Klub. Evo gdje smo sada zahvaljujući Psihologu i menadžeru pitaru. Nadam se da će koji god trener da dođe zadnju riječ uvijek imati neko ko voli ovaj Klub i koji nema nikakve koristi niti talova u dovođenju igrača nego da to bude čisto zbog kvalitete samog igrača!
Ovi su se vodili tim "voli klub", a voli i pare. Tim ljudi koji ce pratiti i ta dovodjenja da se to sve moze sprijeciti.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Slazem se. To ce biti jako teska utakmica. Jedina nada je sto je sad na klupi trener koji nece izmisljati toplu vodu i nije imbecil, tako da bar mozemo ocekivati logican sastav i postavku.Orvel je napisao/la: ↑24 feb 2026, 18:31Opet se neki zalijecu i najavljuju laku pobjedu sutra. Na klupu sloge je dosao Jusufbegovic i on dobro zna sta mu je ciniti u prvoj utakmici u gostima protiv ekipe koja nije zabila gol premijerligasu 3 mjeseca. Zatvorit ce se nazad i igrati na eventualne kontre, mi ne znamo napasti i to je to.
Kad brko izađe u istom sastavu kao i protiv Veleža...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- WeekendOffender
- Kontakt:
To bas i ja kontam, mislim da ce Dino staviti najboljih 11 sutra, on nije tip koji eksperimentise i glumi strucnjaka. Da li ce to biti dovoljno da pobjedimo ne znam, ekipa je dobro rastimana ali nadam se najboljem, moramo poceti igrati.sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 18:34Slazem se. To ce biti jako teska utakmica. Jedina nada je sto je sad na klupi trener koji nece izmisljati toplu vodu i nije imbecil, tako da bar mozemo ocekivati logican sastav i postavku.Orvel je napisao/la: ↑24 feb 2026, 18:31Opet se neki zalijecu i najavljuju laku pobjedu sutra. Na klupu sloge je dosao Jusufbegovic i on dobro zna sta mu je ciniti u prvoj utakmici u gostima protiv ekipe koja nije zabila gol premijerligasu 3 mjeseca. Zatvorit ce se nazad i igrati na eventualne kontre, mi ne znamo napasti i to je to.
Curva Sud
Na šta teren liči....
Svaka livada je trenutno ravnija i bolja za igrati
Svaka livada je trenutno ravnija i bolja za igrati
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ma opet Krpic ili Jaganjac u napadu ko da gledam
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, EDobric1997, Ejnur, Emindoks20, knoa i 62 gosta.