Kerim Alajbegović

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

NoDi80
Kontakt:

Re: Kerim Alajbegović

Post Postao/la NoDi80 » 24 feb 2026, 18:30

Edincapitano je napisao/la:
24 feb 2026, 18:25

Nikad nisam rekao da nije talenat, ali i Dedic je igrao super u Salzburgu pa smo isto pisali Real, Bayern ovo ono pa za sad je u Benfici.

Kolasinac kad se probio u Schalkeu je bio jedan od veci talenata na svijetu i bila je prica hocel igrati za njemce ili za nas, toliko je dobar bio. A Seo je igrao u klubu i ligi sto je 10 puta jaca od Salzburga. Ima to jos igraca ali mrsko mi sve pisati.

Ali velika razlika izmedju Miralema i ovih ostali je zato sto je kao 18 godina igrao puno ozbiljni fudbal na najvisem nivou u top 5 lige evrope i LP.

Al dobro, ljudi se samo sjecaju toga sto je frisko, kao Kerim trenutno.
Niko od njih nije ovako igrao sa 18 godina
Pjanic je brate sa 20 izbacio Lyon, Dedic sa 20 se vratio iz Wolfsbergera u Salzburg, a sa 18,19 igrao drugu ligu za Liefering
Alajbegovic vec ima 6 utakmica, 1 gol i 3 asistencije u zvanicnim utakmicama A repke
Kao sto kazes vidjecemo kako ce de to dve odvijati u buducnosti. Za sad sigurno da se jedino Pjanic moze mjeriti po talentu, ali opet nekako Alajbegovic mi djeluje jos bolji i perspektivniji
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 feb 2026, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 24 feb 2026, 18:35

NoDi80 je napisao/la:
24 feb 2026, 18:30

Nikad nisam rekao da nije talenat, ali i Dedic je igrao super u Salzburgu pa smo isto pisali Real, Bayern ovo ono pa za sad je u Benfici.

Kolasinac kad se probio u Schalkeu je bio jedan od veci talenata na svijetu i bila je prica hocel igrati za njemce ili za nas, toliko je dobar bio. A Seo je igrao u klubu i ligi sto je 10 puta jaca od Salzburga. Ima to jos igraca ali mrsko mi sve pisati.

Ali velika razlika izmedju Miralema i ovih ostali je zato sto je kao 18 godina igrao puno ozbiljni fudbal na najvisem nivou u top 5 lige evrope i LP.

Pjanic je brate sa 20 izbacio Lyon, Dedic sa 20 se vratio iz Wolfsbergera u Salzburg, a sa 18,19 igrao drugu ligu za Liefering
Alajbegovic vec ima 6 utakmica, 1 gol i 3 asistencije u zvanicnim utakmicama A repke
To jest, za svoje godine jest bas fenomen ali polako
malo, vec vidim sada ako ne zabije makar dva gola protiv Velsa pisat ce ljudi svasta nesto.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 24 feb 2026, 18:46

24 feb 2026, 17:31
L-Train je napisao/la:
24 feb 2026, 17:26
24 feb 2026, 17:22

Nije ni 10 posto sta je Miralem bio u istim godinama. Al dobro.
:crazy:
Sta je cudno?

Mire u istim godinama izbacio Madrida na Bernabeu i igrao non stop u LP s Lyonom sto je tada bila ozbiljna ekipa. Kerim je prva prava sezona u Austriji, igra momak super i jest zvijer, nemoj me pogresno shvatiti, ali Miralem je bio cudo.
To što je dao gol Realu je bilo super ali karijera nije jedna utakmica ili gol nego šira slika. A da i tu tjeramo mak na konac, to je bilo 2010. kad je Pjanić imao 20 godina, Kerimu je 18 i sasvim je izgledno da u sljedeće dvije godine zaigra u LP, dakle ne kasni nimalo.

Ali evo da uporedimo ovako: Pjanić je sa 21 godinom otišao u Romu, sa 26 u Juventus i bio tamo 4 godine, poslije toga ide nizbrdo. Neko ko rešeta mreže za Salzburg s 18 i 99% i već se zna da ide na ljeto ili u Leverkusen ili klub sličnog ranga je definitivno na putanji karijere koja može biti na tom nivou.

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 24 feb 2026, 18:55

Dragi ljudi,kako vam se da piskarati s ovim sto ima 15 profila: edincapitano,bosnamoja,hansposna,ferdinandf i Bog zna koji jos nick.. sve chat gpt generisani odgovori,s jednog profila pljuje,s drugog se dodvorava..

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 24 feb 2026, 19:07

RightBack je napisao/la:
24 feb 2026, 18:55
Dragi ljudi,kako vam se da piskarati s ovim sto ima 15 profila: edincapitano,bosnamoja,hansposna,ferdinandf i Bog zna koji jos nick.. sve chat gpt generisani odgovori,s jednog profila pljuje,s drugog se dodvorava..
Ne kontam otkud ti to?

Imam samo jedan profil i probavam da malo probudim diskusiju, da ne bude uvijek, Kerim je najbolji i svi samo klimaju glavom. Forum je da se prica o razlicitim igracima :)

Ako nista, ja ne psujem nikome zato sto nema isto misljenje kao ja. ;)

A to oko chatgtp je samo izmislanje, ako citas mi sta pisem, grijesim 100 puta kako pisem ali dobro.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 24 feb 2026, 19:11

Zglavkar je napisao/la:
24 feb 2026, 18:46
24 feb 2026, 17:31
L-Train je napisao/la:
24 feb 2026, 17:26

:crazy:
Sta je cudno?

Mire u istim godinama izbacio Madrida na Bernabeu i igrao non stop u LP s Lyonom sto je tada bila ozbiljna ekipa. Kerim je prva prava sezona u Austriji, igra momak super i jest zvijer, nemoj me pogresno shvatiti, ali Miralem je bio cudo.
To što je dao gol Realu je bilo super ali karijera nije jedna utakmica ili gol nego šira slika. A da i tu tjeramo mak na konac, to je bilo 2010. kad je Pjanić imao 20 godina, Kerimu je 18 i sasvim je izgledno da u sljedeće dvije godine zaigra u LP, dakle ne kasni nimalo.

Ali evo da uporedimo ovako: Pjanić je sa 21 godinom otišao u Romu, sa 26 u Juventus i bio tamo 4 godine, poslije toga ide nizbrdo. Neko ko rešeta mreže za Salzburg s 18 i 99% i već se zna da ide na ljeto ili u Leverkusen ili klub sličnog ranga je definitivno na putanji karijere koja može biti na tom nivou.
Vidjecemo, mozda grijesim i Kerim bude 10 vecih igrac od Miralema, ali je Miralem bas bio fenomenal igrac i talenat. Ove 2-3 godine ce dosta pokazati u kojem pravcu ce Kerimova karijera :)

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 24 feb 2026, 19:27

Coolpanda24 je napisao/la:
24 feb 2026, 12:07
Shevko je napisao/la:
24 feb 2026, 12:03
Previše se napuhuje momak, bit ćemo zadovoljni ako bude igrao 10 godina u klubovima tipa Lazio
Kempes brate, ti li si? :urnebes:
Nisam poginuo još

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 feb 2026, 20:56

RightBack je napisao/la:
24 feb 2026, 18:55
Al fakat. Stavim ga na ignore i opet ga likovi kvotaju

Nevjerovatno
naprijed rejal

hansbosna
Kontakt:

Post Postao/la hansbosna » 24 feb 2026, 21:55

Ona stara dobro poznata “ustaška invazijska teorija zavjere” (zašto ne četnička, jevrejska ili teorija o vanzemaljcima?) — čim ne sviraš po notama nekih bezmozganih korisnika kao što su Jasmin i slični, i ako si malo kritičan ili realan.
NoDi je drveni čovjek koji misli da je fudbal šablon i da treba izbaciti svakog igrača za kojeg misli da bi mogao igrati za nas. To je u neku ruku okej, ali postaje glupo kad počne pretjerano hvaliti neke igrače. Desi se da pogodi (recimo Alajbegović), ali to je čista vjerovatnoća — i slijepa kokoš nekad nađe zrno.
Ipak, mislim da je NoDi pošten i dobar lik, samo ponekad pretjera.
Zlobni ljudi poput Jasmina i ekipe puni su kompleksa i mržnje — protiv svega i svakoga ko ne dijeli njihovo mišljenje.
Odvratno i primitivno.
Što se tiče Kerima — momak je stvarno dobar igrač. Ali ne treba pretjerivati, treba ostati na zemlji. Real Madrid i slični su još uvijek svjetlosnim godinama daleko. Bio bih prezadovoljan kad bi završio u Romi, Leipzigu ili Brightonu, mada sumnjam da bi se snašao u Engleskoj — to nije okruženje za mlade talente.
Ako bude Leverkusen, super i to.
Njemačka poslovica kaže: „Jedna lasta ne čini proljeće.“ Zato, da sačekamo. Sljedeće sezone ćemo ga sigurno gledati u jednoj od top 4 liga.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 feb 2026, 22:09

De mi reci majke ti sta zadas chatgptu kao komandu da ti napise ovakav post i jesi li toliko smotan da ne znas sam sastaviti duzi tekst?

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 25 feb 2026, 00:04

24 feb 2026, 18:35
NoDi80 je napisao/la:
24 feb 2026, 18:30

To jest, za svoje godine jest bas fenomen ali polako
malo, vec vidim sada ako ne zabije makar dva gola protiv Velsa pisat ce ljudi svasta nesto.
Dedic ima 23g sto ne znaci da za godinu ,dvije necemo ga gledat u Realu,Bajernu,Kerima ko je gledao kao juniora vidjelo se da ce biti klasa kao igrac kao i Pjanic,a talenat kao Kolasinac je bio i Burnic samo sto kada je presao u seniorski fudbal zakazao

Nemanja99
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja99 » 26 feb 2026, 10:07

jasmin10 je napisao/la:
22 feb 2026, 17:57
Nas prvi izbor na krilu. :bih:
Prijatelju, morao sam guglati tko je ovaj. Čuj Kerim Alajbegović haha

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 26 feb 2026, 10:15

Nemanja99 je napisao/la:
26 feb 2026, 10:07
jasmin10 je napisao/la:
22 feb 2026, 17:57
Nas prvi izbor na krilu. :bih:
Sta je smijesno debilu?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 feb 2026, 10:25

Nemanja99 je napisao/la:
26 feb 2026, 10:07

Najveci ofanzivni talenat u Ex Yu i jedan od najvecih talenata na svijetu
Najmladji strijelac i asistent u historiji BiH repke, e to ti je on :bih:

slika
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 feb 2026, 11:00

A i vi gori sto ovog degena citirate. Sta Uefa zna, navijac ustaske prcije zna bolje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 26 feb 2026, 11:40

Kerim je pravi nositelj evropskih vrijednosti.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], hansbosna, Majestic-12 [Bot] i 18 gostiju.