FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cuj Savo Milosevic
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ne znam fakat sta se opterecujete za sutra, pa i da prodjes ,
Polufinale pusis glat.
Dino ce vjerovatno 2-3 igraca promjeniti , ali ekipa je amaterska ne znaju osnovna fudbalska kretanja
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Sta ima tarpi? Sta se radi?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑24 feb 2026, 18:52
Polufinale pusis glat.
Dino ce vjerovatno 2-3 igraca promjeniti , ali ekipa je amaterska ne znaju osnovna fudbalska kretanja
Ekipa uopce nije losa, problem je psihicke prirode i trenera, vidjecemo hocel to Dino ista bolje posloziti. Problem ove ekipe nije igracki, itekako kvaliteta ima, al sta je truhlo i sta je problem, to je za otkriti i rijesiti za one ciji je to posao.
-
perodeformero
- Kontakt:
Ova grupa igrača je najgora u ovoj ligi, čuj ima kvaliteta pa gdje ga ima u odbrani napadu na klupi ja ne vidim nigdje nikakav kvalitet, na golu gdje
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Stovatelju laznog hadzije - da je mozda hadzija sad na celu kluba, siguran sam da bi rekao da ima kvaliteta, ovako samo da je pljucnut pa kako god. S tobom ne treba niko nikakvu raspravu da ima jer si botina obicna. Davno sam ti rekao, utalit cemo se mi da ti damo tog cenera po postu sto ti hadzija uplati, nije frka, samo reci. Mozemo i podebljat tarifu..perodeformero je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:00Ova grupa igrača je najgora u ovoj ligi, čuj ima kvaliteta pa gdje ga ima u odbrani napadu na klupi ja ne vidim nigdje nikakav kvalitet, na golu gdje
Cvetanoski i vini koji su bili sigurno jedno od opasnijih krila prvih 8-9 kola su se pretvorili u bezopasna krila, i to izrazito zbog manjka kreacije u vezi, ko god da bude trener mora rijesit vezni red, ostalo ce samo doci. Odbrana trpi jer opet vezni red ne uspijeva zadrzati loptu i cesto smo u posljednjim tekmama bili ekipa koja nema inicijativu i brani se, a kad imamo inicijativu kao protiv rudara srljamo i ostavljamo puno prostora za kontre. To adekvatan trener vidi i regulise veoma brzo. Stojanovic to nije uspio, iz kojeg razloga, ne znam.
Nego.. mene zanima sta ne sa tim statutom? Ko busi taj dio? Ili je normalno da se ovoliko ceka?
- invincible1921
- Kontakt:
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Savo bi bio najveća greška ikad, ali hajde, kad tonemo, barem znamo da postoje još veći nivoi.
Sutra se nadam da će Dino izvesti ovo:
Muftić (iako sam i dalje dubokog mišljenja da je zreo za klupe)
Galchev - Bičakčić - Osmanović - Alić
Pejić
Milošević - Gojak
Prokop
Muharemović a drugi špic bilo ko, svi su toliko loši da mi se povraća od same pomisli da bi ih sutra gledao.
Pejić
Milošević - Gojak
Prokop
Muharemović a drugi špic bilo ko, svi su toliko loši da mi se povraća od same pomisli da bi ih sutra gledao.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Slazem se da je Dzelo i danas bolji spic od ovih nasihMrAmarOsim je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:27Savo bi bio najveća greška ikad, ali hajde, kad tonemo, barem znamo da postoje još veći nivoi.
Pejić
Milošević - Gojak
Prokop
- Lokomotifa
- Kontakt:
Hajmo stvari gledati sa druge strane. Kad je Slaviša došao svi smo rekli top trener, odličan CV, majstor za prekide ovo ono. Na kraju smo svi fulili.
Zato ništa ne znači što klub imenuje novog trenera i mi ga popljujemo. Svaki trener je priča za sebe, i ako se ne snađe nema pomoći da je Mourinho.
Moje mišljenje je da ko god dođe da gori od ove tri utakmice ne možemo biti. Dakle, od sutra rastemo
Zato ništa ne znači što klub imenuje novog trenera i mi ga popljujemo. Svaki trener je priča za sebe, i ako se ne snađe nema pomoći da je Mourinho.
Moje mišljenje je da ko god dođe da gori od ove tri utakmice ne možemo biti. Dakle, od sutra rastemo
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Ne znam sta gledaju oni i slavisa i pomocnici, ali prokop nece biti u prvom sastavu opet..MrAmarOsim je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:27Savo bi bio najveća greška ikad, ali hajde, kad tonemo, barem znamo da postoje još veći nivoi.
Pejić
Milošević - Gojak
Prokop
Fk Željezničar.
Skoro najskuplja ekipa lige smo, kvaliteta itekako ima.perodeformero je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:00Ova grupa igrača je najgora u ovoj ligi, čuj ima kvaliteta pa gdje ga ima u odbrani napadu na klupi ja ne vidim nigdje nikakav kvalitet, na golu gdje
Željezničar über alles
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Kako znas da nece biti i sto?Pablo11 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:34Ne znam sta gledaju oni i slavisa i pomocnici, ali prokop nece biti u prvom sastavu opet..MrAmarOsim je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:27Savo bi bio najveća greška ikad, ali hajde, kad tonemo, barem znamo da postoje još veći nivoi.
Pejić
Milošević - Gojak
Prokop
Ako nista vjerujemp djurbuzovicu stari je to lisac
Ako pobjedimo slogu i zrinjski treba ga ostaviti za trenera
Ako pobjedimo slogu i zrinjski treba ga ostaviti za trenera
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
zeljodogroba je napisao/la: ↑24 feb 2026, 18:56Sta ima tarpi? Sta se radi?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑24 feb 2026, 18:52
Polufinale pusis glat.
Ekipa uopce nije losa, problem je psihicke prirode i trenera, vidjecemo hocel to Dino ista bolje posloziti. Problem ove ekipe nije igracki, itekako kvaliteta ima, al sta je truhlo i sta je problem, to je za otkriti i rijesiti za one ciji je to posao.
E cuj tarpi? I ti si preskocio svoju terapiju, bitnija mi je ligaska nego kup gdje cu ispasti ako prodjem 99%
E cuj ekipa nije losa, od 25 igraca bukvalno imas 5 igraca i 20 pokusaja od igraca
Terapija !!
Da budem iskren, meni se Muftić bio popravio protiv Veleža, solidno je branio i izlazio, ali idalje sam mišljenja da trebamo Ćosića na gol.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- invincible1921
- Kontakt:
Treba bit optimista, jer pesimista ce ti rec da ne moze gore, dok optimista kaze..moze kako ne mozeMrAmarOsim je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:27Savo bi bio najveća greška ikad, ali hajde, kad tonemo, barem znamo da postoje još veći nivoi.
Pejić
Milošević - Gojak
Prokop
=\_1921_/=
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa dobro gdje ga vidiš ima li nešto za šta se možeš uhvatiti, ja kvalitet ne vidim nigdje sve šuplje kod đevđir svaki segment igre ne znaš koji je gori, ali bukvalno, ili su rekli nećemo igrati nikako samo ćemo onako se zajebavati, ali opet onda i to je nekvalitet, treba prvo definisati šta je kvalitetlakilone je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:34Skoro najskuplja ekipa lige smo, kvaliteta itekako ima.perodeformero je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:00Ova grupa igrača je najgora u ovoj ligi, čuj ima kvaliteta pa gdje ga ima u odbrani napadu na klupi ja ne vidim nigdje nikakav kvalitet, na golu gdje
Zadnja izmjena: perodeformero, dana/u 24 feb 2026, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Inteligencija na nivou, ovako bi mogao na poluvremenu, eventualno malo kasnije iz 4-4-2 romba prebacit u 4-5-1, izvući špica i jednog veznog a ubacit Vinija i Cvetanoskog na krila koji su dokazano dobri za zadnjih 30ak minuta utakmice. Ali hajde, valjda oni bolje znaju nego mi...Pablo11 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:34Ne znam sta gledaju oni i slavisa i pomocnici, ali prokop nece biti u prvom sastavu opet..MrAmarOsim je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:27Savo bi bio najveća greška ikad, ali hajde, kad tonemo, barem znamo da postoje još veći nivoi.
Pejić
Milošević - Gojak
Prokop
Joj ljudino al me nasmija onako istinski. Znam da se mali Muharem zove, međutim me valjda prenijelo na Muharemović, ali se svakako slažem, Dželo i Buki sad da uzmu kopačke, bili bi 10 klasa iznad većine.Bumbaclat je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:30Slazem se da je Dzelo i danas bolji spic od ovih nasihMrAmarOsim je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:27Savo bi bio najveća greška ikad, ali hajde, kad tonemo, barem znamo da postoje još veći nivoi.
Pejić
Milošević - Gojak
Prokop
Muharemović a drugi špic bilo ko, svi su toliko loši da mi se povraća od same pomisli da bi ih sutra gledao.![]()
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
- MrAmarOsim
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:40Treba bit optimista, jer pesimista ce ti rec da ne moze gore, dok optimista kaze..moze kako ne mozeMrAmarOsim je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:27Savo bi bio najveća greška ikad, ali hajde, kad tonemo, barem znamo da postoje još veći nivoi.
Pejić
Milošević - Gojak
Prokop
Muharemović a drugi špic bilo ko, svi su toliko loši da mi se povraća od same pomisli da bi ih sutra gledao.![]()
Trenutno korisnika/ca: doncarlo, drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Lekqqq1921, MrkiMedo, sassari i 65 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)