Podatak bitan ko ispaša krupne stoke u Južnoj Koreji
Daj nam NoDi podatak gdje su sad mladi igrači Želje koji su igrali play off sa Atletico Madridom?
Podatak bitan ko ispaša krupne stoke u Južnoj Koreji
Aha pa dobro fino ajde age sarajlije nek vamje hairliOldTownDistrict je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:58Sta zna papak sta je drzava a sta BiHHordas1990 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:54BiH je sekularna drzava. Ne organizujemo se po vjerskim osjecanjima.

Ti baš navalio da vas eliminišemo iz kupaVanja8 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:59Brate, nista se ja ne nasladjujem, ja samo kazem istinu...Rastu li apetiti Marseju kad okrene PSG ili Totenhemu kad pobijedi Manchester C., ili Sevillji kad uzme Real M., ....
Hajde bordo mafijo umjesto sto se rugate i ismijavate jednu zenu,bolje da dijelite broj ziro racuna da se jednoj drugoj zeni pomogne u borbi za zivot.fks74 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:06Da pusti bradu ne bi se znalo, ko je muško.visokohz je napisao/la: ↑24 feb 2026, 18:50Ja lutke i ljepote....svrakino1921 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 17:57
LUTKO NAŠA
KRALJICE NAŠA
PLAVA SESTRO
VOLIMO TE
P.S.
Samo nam vidi još statut da legne u tom nekom Federalnom ministarstvu i bombona
LJEPOTO NAŠA
![]()
![]()
Ne vjerujem ni ja.. samo iznosim svoj stav. Neka pobjedi Velež, na kraju osvoji kup i 3 mesto.Hajdeee je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:42Prevelik je Velez klub da tako taktizira. Ne vjerujem ja u to.Tuce11 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:38Sutra očekujem Velež sa kombinovanim timom. Treba sve snage usmjeriti na prvenstvo gdje su realne šanse za 4 mjesto. Sarajevo ima jaču ekipu i veće izglede da se domogne trofeja u kupu, što bi osiguralo da kao četvrti ideš u evropu. Opomena je sezona sa Fejom kad se guralo na oba fronta. Na kraju izgubiš finale kupa i pretekne te Željo u finišu sezone. Tanak roster, povrede i na kraju Sivac.
Neka pobjedi bolji u ovom dvomecu, prodje dalje...i na kraju digne pehar![]()
Ma neće im se Velež skloniti. Sve stoji, samo još da vas Sloga izbaci iz kupa i prst u uho. Jel ok?sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:41Ne sekiraj se Tuce kralju, ne mozemo vas mi prestic, posebno ne ako imenuju Savu ili nekoga takvog. Ako ste odlucili da im se sklonite, sklonite se. Ne trebate u nama traziti izgovor.Tuce11 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:38Sutra očekujem Velež sa kombinovanim timom. Treba sve snage usmjeriti na prvenstvo gdje su realne šanse za 4 mjesto. Sarajevo ima jaču ekipu i veće izglede da se domogne trofeja u kupu, što bi osiguralo da kao četvrti ideš u evropu. Opomena je sezona sa Fejom kad se guralo na oba fronta. Na kraju izgubiš finale kupa i pretekne te Željo u finišu sezone. Tanak roster, povrede i na kraju Sivac.
Sto se lige tice, nema sanse da vas stignemo. Za to se ne trebate brinuti. Sto se tice kupa, ako sad ne ispadnemo ispast cemo u iducoj fazi, a trofej mi ne mozemo uzeti svakako. Jedino da bas ubodu sa trenerom, ali kakva se imena pominju od toga nema nista. Zbog toga ti kazem nas uopste ne morate uzimati u te kalkulacije.Tuce11 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:20Ma neće im se Velež skloniti. Sve stoji, samo još da vas Sloga izbaci iz kupa i prst u uho. Jel ok?sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:41Ne sekiraj se Tuce kralju, ne mozemo vas mi prestic, posebno ne ako imenuju Savu ili nekoga takvog. Ako ste odlucili da im se sklonite, sklonite se. Ne trebate u nama traziti izgovor.Tuce11 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:38Sutra očekujem Velež sa kombinovanim timom. Treba sve snage usmjeriti na prvenstvo gdje su realne šanse za 4 mjesto. Sarajevo ima jaču ekipu i veće izglede da se domogne trofeja u kupu, što bi osiguralo da kao četvrti ideš u evropu. Opomena je sezona sa Fejom kad se guralo na oba fronta. Na kraju izgubiš finale kupa i pretekne te Željo u finišu sezone. Tanak roster, povrede i na kraju Sivac.
Bolje da su bolesnoj ženi i drugim bolesnim uplatili milion što su vama dali. Nemoj moralisati kada ste od bolesnih oteli humanitarni broj. Što se tiče žene pitara, daće bog da se to uspješno riješi jer znam kroz šta prolazi i sam sam kroz sve prošao i znam da nisam imao pomoć države koja umjesto da pomaže bolesnim, pare budžetske daje nekim oj.binama. Hvala samo narodu koji pomaže bolesne.BarbareZeljin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:13Hajde bordo mafijo umjesto sto se rugate i ismijavate jednu zenu,bolje da dijelite broj ziro racuna da se jednoj drugoj zeni pomogne u borbi za zivot.
Evo ja necu da ga dijelim,jer koliko ste inteligentni,reci ce te da kupim jeftine poene,ali nemojte dozvoliti da neki drugi budu veci pitari od vas. Neka vas bar ovakve stvari malo otrijezne da budemo prije svega insani.
Od trenera koji su provlače po portalima, najbolji izbor bi bio Klafurić. Ozbiljan, sistematičan trener.. idealan za trenutno stanje u Želji. Volio bih da biraju nekog drugog.sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:25Sto se lige tice, nema sanse da vas stignemo. Za to se ne trebate brinuti. Sto se tice kupa, ako sad ne ispadnemo ispast cemo u iducoj fazi, a trofej mi ne mozemo uzeti svakako. Jedino da bas ubodu sa trenerom, ali kakva se imena pominju od toga nema nista. Zbog toga ti kazem nas uopste ne morate uzimati u te kalkulacije.Tuce11 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:20Ma neće im se Velež skloniti. Sve stoji, samo još da vas Sloga izbaci iz kupa i prst u uho. Jel ok?sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:41
Ne sekiraj se Tuce kralju, ne mozemo vas mi prestic, posebno ne ako imenuju Savu ili nekoga takvog. Ako ste odlucili da im se sklonite, sklonite se. Ne trebate u nama traziti izgovor.
Davno sam ja to napisao
ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:28Bilo bi nefer spomenuti željinu školu i zlatnu generaciju koja je prije par godina igrala protiv atletika, mozzart je to dobro istražio.
Napomena: Vrlo teško je bilo pronaći te igrače obzirom na klubove gdje su sad, kao i poslove koje rade, tako da je moguća i po koja greška.
Treba napomenuti da pričamo o igračima koji su 99 i 2000 godište.
Filip Dujmović - Domaćica, možda fakultet, ne zna se
Amir Velić - Igman Konjic
Enio Zilić - završio karijeru
Aldin Šehić - završio karijeru ili igra u kantonalnoj
Semir Dacić - završio karijeru
Amar Beširević - Famos
Anel Šabanadžović - Omonija 29M
Haris Hajdarević - Radnik Surdulica
Eldar Šehić - Pardubice
Kemal Mujarić - Stupčanica
Ahmed Hasanović - Ustikolina
GOLEM SI![]()
Slazem se Tuce. Klafuric je od jedne ispod-prosjecne ekipe Veleza napravio masinu. Jako dobar trener za PLBiH, a boljeg ne vjerujem da mozemo dovesti u ovom momentu. Nazalost, ovi nasi nisu nesto zagrijani za njega. Nadam se da cete posteno odigrati protiv pitara u kupu i onda se fino predstaviti u Europi, kad vec mi ne mozemo.Tuce11 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:32Od trenera koji su provlače po portalima, najbolji izbor bi bio Klafurić. Ozbiljan, sistematičan trener.. idealan za trenutno stanje u Želji. Volio bih da biraju nekog drugog.sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:25Sto se lige tice, nema sanse da vas stignemo. Za to se ne trebate brinuti. Sto se tice kupa, ako sad ne ispadnemo ispast cemo u iducoj fazi, a trofej mi ne mozemo uzeti svakako. Jedino da bas ubodu sa trenerom, ali kakva se imena pominju od toga nema nista. Zbog toga ti kazem nas uopste ne morate uzimati u te kalkulacije.
Šabanadžović je trenutno bez kluba..čudi me da ga sad ne vrate kad su milioneriErosViverosViv je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:36Davno sam ja to napisao
ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:28Bilo bi nefer spomenuti željinu školu i zlatnu generaciju koja je prije par godina igrala protiv atletika, mozzart je to dobro istražio.
Napomena: Vrlo teško je bilo pronaći te igrače obzirom na klubove gdje su sad, kao i poslove koje rade, tako da je moguća i po koja greška.
Treba napomenuti da pričamo o igračima koji su 99 i 2000 godište.
Filip Dujmović - Domaćica, možda fakultet, ne zna se
Amir Velić - Igman Konjic
Enio Zilić - završio karijeru
Aldin Šehić - završio karijeru ili igra u kantonalnoj
Semir Dacić - završio karijeru
Amar Beširević - Famos
Anel Šabanadžović - Omonija 29M
Haris Hajdarević - Radnik Surdulica
Eldar Šehić - Pardubice
Kemal Mujarić - Stupčanica
Ahmed Hasanović - Ustikolina
GOLEM SI![]()
Zašto misliš da je Kup izgubljen, ako prođete Slogu u polufinalu jedan od protivnika je Radnik možda ih izvučete, a njima gori pod nogama tako da mislim da ih Kup i ne interesuje. Do finala ima još puno vremena a sigurno ćete proigrat teško da ovako možete igrati do kraja prvenstva. Finale dvije utakmice, sve je otvoreno.sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:25Sto se lige tice, nema sanse da vas stignemo. Za to se ne trebate brinuti. Sto se tice kupa, ako sad ne ispadnemo ispast cemo u iducoj fazi, a trofej mi ne mozemo uzeti svakako. Jedino da bas ubodu sa trenerom, ali kakva se imena pominju od toga nema nista. Zbog toga ti kazem nas uopste ne morate uzimati u te kalkulacije.Tuce11 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:20Ma neće im se Velež skloniti. Sve stoji, samo još da vas Sloga izbaci iz kupa i prst u uho. Jel ok?sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:41
Ne sekiraj se Tuce kralju, ne mozemo vas mi prestic, posebno ne ako imenuju Savu ili nekoga takvog. Ako ste odlucili da im se sklonite, sklonite se. Ne trebate u nama traziti izgovor.
Mozda bi hipoteticki mogli doci do finala, pod uslovom da ne uprskaju sa izborom trenera (uprskace, vjeruj mi), ali uzeti trofej ne mozemo. U ovoj ligi uzeti trofej bez aminovanja od strane Vice je tesko do nemoguce, a posebno je nerealno to ocekivati od ekipe koja mjesecima ne moze da se sastavi sa loptom. Tako da ja stvarno ne znam zasto bi Velez uopste nesto gledao na nas u svojoj borbi za Europi. Ne mozemo ih ugroziti.DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:40Zašto misliš da je Kup izgubljen, ako prođete Slogu u polufinalu jedan od protivnika je Radnik možda ih izvučete, a njima gori pod nogama tako da mislim da ih Kup i ne interesuje. Do finala ima još puno vremena a sigurno ćete proigrat teško da ovako možete igrati do kraja prvenstva. Finale dvije utakmice, sve je otvoreno.sanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:25Sto se lige tice, nema sanse da vas stignemo. Za to se ne trebate brinuti. Sto se tice kupa, ako sad ne ispadnemo ispast cemo u iducoj fazi, a trofej mi ne mozemo uzeti svakako. Jedino da bas ubodu sa trenerom, ali kakva se imena pominju od toga nema nista. Zbog toga ti kazem nas uopste ne morate uzimati u te kalkulacije.
Pa to je taj mozak,ovamo su ojebine,zene sa bradom....necemo o drzavnim povlasticama,jer kratka je vama pamet. Necu ti ja moralisati,nego bolje da se bavis ovim,umjesto sto druge zene ismijavas. Evo recimo meni raspaloj ojebini je jako stalo da ova zena bude dobro. Necu dalje na ovu temu. Nek svako uradi koliko moze. Nije bitno ko za koga navija.fks74 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:30Bolje da su bolesnoj ženi i drugim bolesnim uplatili milion što su vama dali. Nemoj moralisati kada ste od bolesnih oteli humanitarni broj. Što se tiče žene pitara, daće bog da se to uspješno riješi jer znam kroz šta prolazi i sam sam kroz sve prošao i znam da nisam imao pomoć države koja umjesto da pomaže bolesnim, pare budžetske daje nekim oj.binama. Hvala samo narodu koji pomaže bolesne.BarbareZeljin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:13Hajde bordo mafijo umjesto sto se rugate i ismijavate jednu zenu,bolje da dijelite broj ziro racuna da se jednoj drugoj zeni pomogne u borbi za zivot.
Evo ja necu da ga dijelim,jer koliko ste inteligentni,reci ce te da kupim jeftine poene,ali nemojte dozvoliti da neki drugi budu veci pitari od vas. Neka vas bar ovakve stvari malo otrijezne da budemo prije svega insani.
Brate, vasa zadnja pobjeda u Prvenstvu vas gura u glavnog favorita za osvajanje Kupa, mi sutra zadovoljni i nerjesenim...Tuce11 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 20:12Ti baš navalio da vas eliminišemo iz kupa
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bing [Bot], Dilajla1946, iliyaa8, NazorUso, Riziko, Rule_hz, Sogandolma21, Venom i 65 gostiju.