Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: Serie A
Kakvi rezultati

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Kako ce dobit kad nije ni na klupi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nisam gledao, jel opet Marotta nešto sredio sa sudijama da ih zaustave? Ili je možda sredio u prošlom kolu da nekom od glavnih igrača Parme oproste karton koji bi ga suspendovao za ovu utakmicu?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
To je to sto se tice titule
Ostali nek se bore za Ligu Prvaka.Ukljucise se Como i Atalanta.
Ostali nek se bore za Ligu Prvaka.Ukljucise se Como i Atalanta.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ako Roma pobedi protiv Juve za jednu nedelju to je to sto se tice Juvea u borbi za LP.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Cassano2024
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Stvarno je barella uzasan sa ovim svojim ponasanjem. Kad te sopstveni navijaci pocnu prozivati znas koliko je sati.
Al opet bi mogla biti bruka za ligu sva ova ispadanja i porazi. Prosle godine mi se sramotimo za Dinamo Z i Faynord, evo ove godine Bodo i Galata . Liga je u teskoj banani.
Milanista ce im biti presudan.
Al opet bi mogla biti bruka za ligu sva ova ispadanja i porazi. Prosle godine mi se sramotimo za Dinamo Z i Faynord, evo ove godine Bodo i Galata . Liga je u teskoj banani.
Milanista ce im biti presudan.
- muha milanez
- Kontakt:
Žalosno je to da Inter ovdje do ujutro da se igra neće dati gola.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ako je Napoli iz prosle sezone najlosiji prvak, sta reci za ovo. Ispast ce od sela jbt.
Chivu je nemac pojma, vrijeme ce pokazat. Uzet ce skudeto zahvaljujuci konkurenciji i na osnovu mehanizama koje je ostavio S.Inzaghi.
Chivu je nemac pojma, vrijeme ce pokazat. Uzet ce skudeto zahvaljujuci konkurenciji i na osnovu mehanizama koje je ostavio S.Inzaghi.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 24 feb 2026, 22:24, ukupno mijenjano 2 puta.
embrace the chaos
Jbt ljudi im sad drze cas fudbala. Mozda je opet do terena. Bruka je ovo za ligu.
Sve pocinje od saveza. Isto ko u juventusu, sve od uprave pocinje.
Nekada najjaca liga na dunjaluku, a sada u rangu Turske...portugalska liga je ispred vec odavno.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- muha milanez
- Kontakt:
Veliki pad forme Barelle, Thurama prije svih. Onda, izostanak Dumfrisa, Hakana i Lautara večeras će ih koštati.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa jbt vrlo vjerovatno je da nakon ovog kola italija nece imati tima u Lp. To je bas bas bruka. I kazu repka im nije bila na svjetskom od 2014, abda nece ni ovo prvenstvo ici.
- muha milanez
- Kontakt:
Ohooo 
Kakva jednostavnost
Kakva jednostavnost
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 24 feb 2026, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema italijanskih sudija i saveza da kasapi rivale odlukama a njima pušta sve što mogu. Najjasniji prvak Italije u zadnjih 10 godina.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)