FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Nabode nas bodo
Bolji nisu bili al eto nemoze se rec da nisu zasluzili iskoristili su svoje prilike i svaka im cast na tome
Bolji nisu bili al eto nemoze se rec da nisu zasluzili iskoristili su svoje prilike i svaka im cast na tome
Ma nismo mi ispali protiv vele-ekipe, vec nekih tamo norvezana.arminz je napisao/la: ↑24 feb 2026, 22:52kakvi komentarititula lige nece oprat.. otjerat trenera.. vi ljudi niste normalni. Eto svake godine osvajamo titulu pa ko fol nece oprat
![]()
liga je apsolutni prioritet ove godine, sto se i vidjelo po sastavu u norveskoj. Ako Chivu osvoji, nakon sto su nas svi otpisali proslog ljeta, nema nikakvog argumenta da ne treba nastaviti s njim na klupi.
sto se tice ovog ispadanja, sramota, nema sta
Ljudi ti spucali 5 akcija i 5 golova da te proper oduce od fudbala. Nisu oni nama dali neke krompirice, vec nas posteno nasamarali i to je problem.
Koliko god Lautaro osporavan sva trojica zajedno ne donose napadu kao on...
Barella, Thuram nemaju vise sta traziti u prvih 11, najgore je sto je Sucic sve gori i gori sreca pa Zielinski igra strasno...
Ne znam zasto se Diuf gura na bok, bio bi odlican u veznom redu, momak se ne boji lopte....
Samo da Denzel bude onaj stari
Barella, Thuram nemaju vise sta traziti u prvih 11, najgore je sto je Sucic sve gori i gori sreca pa Zielinski igra strasno...
Ne znam zasto se Diuf gura na bok, bio bi odlican u veznom redu, momak se ne boji lopte....
Samo da Denzel bude onaj stari
Čitam i ne vjerujem, znači imamo ubjedljivo najgore navijače na ss.ba forumu. Hebo vas CL, nije bilo sreće i šta sad. Posjed 70-30, šutevi 30-6, korneri 16-0... naravno stativa se morala opet pogodit. Uvjeren sam da im Akanji nije poklonio taj prvi gol da bi zabili 2 i prošli dalje ali šta je tu je. Ovo večeras Chivu nije kriv ni 1%. Idemo nastaviti gaziti u Italiji i nadam se duploj kruni.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ja bolan bolan kakvi smo nikakvi navijači. Ccc...
Kako vas bolan nije stid? Mjesna zajednica te odlučila od fudbala?! 5 komada ljudi zabili i dođete vas dvojica da morališete? Pokrij se po ušima i šuti na ovu najveću bruku u historiji kluba...
Još majstor priča o posjedu i kornerima? Ej hljebe i Bože.
Svima je scudetto na prvom mjestu jer smo svi svjesni da kvalitet za LŠ nemaš,ali nemaš ga protiv Sportinga ili Citya,a ne protiv ribara mrtvih da se brukaš. Ups dobili su City i Atletico. Koga boli briga? Izađi i zgazi ih ba. 7659392 puta si jači i bolji od njih.
Još kao kakvi su to navijači. Eto vas dvojica ste najbolji. Piši mail,možda vas iz zahvalnosti klub pozove na utakmicu 1/8 finala. Oh,walt....
Kako vas bolan nije stid? Mjesna zajednica te odlučila od fudbala?! 5 komada ljudi zabili i dođete vas dvojica da morališete? Pokrij se po ušima i šuti na ovu najveću bruku u historiji kluba...
Još majstor priča o posjedu i kornerima? Ej hljebe i Bože.
Svima je scudetto na prvom mjestu jer smo svi svjesni da kvalitet za LŠ nemaš,ali nemaš ga protiv Sportinga ili Citya,a ne protiv ribara mrtvih da se brukaš. Ups dobili su City i Atletico. Koga boli briga? Izađi i zgazi ih ba. 7659392 puta si jači i bolji od njih.
Još kao kakvi su to navijači. Eto vas dvojica ste najbolji. Piši mail,možda vas iz zahvalnosti klub pozove na utakmicu 1/8 finala. Oh,walt....
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Da u fudbalu pobjeđuje isključivo skuplja ekipa fudbal ne bi bio ovako popularan. Tvoje razmišljanje je na nivou onih (plastičnih) navijača Šitija i PSG-a. Pišite onda onaj #Chivuout možda dođe do Amerikanaca pa smijene Kristijana i usreće vas. Član sam i jednog hrvatskog Interovog foruma i tamo su skroz drugačiji navijači nego ovdje, tamo nećeš pročitat da se pljuje Lautaro kao ovdje (a oni koji redovno idu Italiju kažu da je Lautaro u Milanu kralj), nećeš pročitat da se pljuje Chivu kao ovdje... Ovdje samo negativa. Lautara ste mjesecima pljuvali da ga treba na klupu eto bio je na klupi pa nisu mogli gol zabit iz tolikih prlika i pokušaja a on, kako ga zovete igrač za male klubove, bi barem ribarima zabio 2-3 jer se jelde uklapa u njegov profil žrtava.
I meni je krivo što su ispali i bilo bi lakše da mogu nekog psovati i krivit al koga? Chivu je pripremio utakmicu dobro, dominirali smo od prve minute, gol je od 1. pol. visio u zraku al nije mogao uticat na onu neshvatljivu grešku Akanjija i to je sve poremetilo; igrači su dali sve od sebe od prve minute i trudili se maksimalno, jedino koga bi mogli krivit Akanjia ali on je najbolji štoper ove sezone i opet nije u redu da mu zbog jedne utakmice zaboravimo sve dobro. Nekad se izgubi iako si odigrao bolje i sreća svakako igra veliku ulogu, Bodo je imao nestvarnu realizaciju u ove dvije utakmice a mi iz 45 šuteva samo 2 gola dali.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Bodo Glimt. Bodo Glimt. Bodo Glimt.
Šta je dobro pripremljeno tačno sinoć? Kakve smo mi to imali aman zaman šanse u prvom poluvremenu? U 18.minuti sam rekao drugu da ispadamo. Šutevi,korneri i 5 od Bodo Glimt. Bodo Glimt. I ti dođeš da pravdaš i da kažeš kako je neko ovakav ili onakav navijač jer reaguje na ovu bruku.
Bruka epskih razmjera. Kolko god nam svima Chivu bio drag ovako jadna LŠ se ne smije ponoviti. Iz milion razloga.
Šta je dobro pripremljeno tačno sinoć? Kakve smo mi to imali aman zaman šanse u prvom poluvremenu? U 18.minuti sam rekao drugu da ispadamo. Šutevi,korneri i 5 od Bodo Glimt. Bodo Glimt. I ti dođeš da pravdaš i da kažeš kako je neko ovakav ili onakav navijač jer reaguje na ovu bruku.
Bruka epskih razmjera. Kolko god nam svima Chivu bio drag ovako jadna LŠ se ne smije ponoviti. Iz milion razloga.
A sa Conteom kad se bilo 4.u grupi??
Nevjerovatno koliko postajemo nerealni. Dođe Chivu na razmontiranu ekipu, ljudi mu predviđaju otkaz u decembru i grčevitu borbu za 4-to mjesto u ligi. Lik bez ijednog pravog pojačanja dohaviza ekipu, u februaru nabije 10 bodova prednosti u ligi, polufinale kupa, za dlaku mu promakne plasman u prvih 8 u LP, naletiš na minu i zbog promašaja uz totalnu dominaciju ispadneš i odjednom salve nezadovoljstva. Prošle godine ste palamudili ovdje kako treba bataliti LP i fokusirati se samo na Scudeto. Pa šta je sad? Scudeto nam nije dovoljan, imamo ih 10 zaredom?? Ispadanje od Boda ne može pokvariti dojam o Chivuu i činjenicu da je lik odradio odličnu sezonu do sad (kad se uzmu sve okolnosti). Lik je dobio "pojačanja" iz Parme, Dinama, Spezie i s tim će osvojiti prvenstvo. Ima jedan od najboljih procenata pobjeda u historiji kluba, jedna od najboljih debitantskih sezona ikad u ligi...ali na forumu kažu sve rastjerati. Odite do Milana pa vidite šta kažu ljudi koji su stalno na utakmicama. I za Chivua i za Lautara kojeg se isto tako pljuje. Dobar broj vas ovdje na forumu nema blage veze, ako ćemo iskreno. Degutantno je čitati stvari nakon nekog kiksa a kad se zareda 10 pobjeda, onda je sve tiho. Imam osjećaj da je većina balavaca koji utakmice uživo u životu nisu pogledali. Treba nam izgleda opet par sezona sa Stramaccionijem, Mazzarijem, igrači kao Belfodil, Taider, Jonathan, Schelotto... da se malo spusti lopta.
obagol je napisao/la: ↑25 feb 2026, 10:31A sa Conteom kad se bilo 4.u grupi??
Nevjerovatno koliko postajemo nerealni. Dođe Chivu na razmontiranu ekipu, ljudi mu predviđaju otkaz u decembru i grčevitu borbu za 4-to mjesto u ligi. Lik bez ijednog pravog pojačanja dohaviza ekipu, u februaru nabije 10 bodova prednosti u ligi, polufinale kupa, za dlaku mu promakne plasman u prvih 8 u LP, naletiš na minu i zbog promašaja uz totalnu dominaciju ispadneš i odjednom salve nezadovoljstva. Prošle godine ste palamudili ovdje kako treba bataliti LP i fokusirati se samo na Scudeto. Pa šta je sad? Scudeto nam nije dovoljan, imamo ih 10 zaredom?? Ispadanje od Boda ne može pokvariti dojam o Chivuu i činjenicu da je lik odradio odličnu sezonu do sad (kad se uzmu sve okolnosti). Lik je dobio "pojačanja" iz Parme, Dinama, Spezie i s tim će osvojiti prvenstvo. Ima jedan od najboljih procenata pobjeda u historiji kluba, jedna od najboljih debitantskih sezona ikad u ligi...ali na forumu kažu sve rastjerati. Odite do Milana pa vidite šta kažu ljudi koji su stalno na utakmicama. I za Chivua i za Lautara kojeg se isto tako pljuje. Dobar broj vas ovdje na forumu nema blage veze, ako ćemo iskreno. Degutantno je čitati stvari nakon nekog kiksa a kad se zareda 10 pobjeda, onda je sve tiho. Imam osjećaj da je većina balavaca koji utakmice uživo u životu nisu pogledali. Treba nam izgleda opet par sezona sa Stramaccionijem, Mazzarijem, igrači kao Belfodil, Taider, Jonathan, Schelotto... da se malo spusti lopta.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Sve bi to bilo uredu što si ti naveo da je to i u praksi tako kao na papiru. A nije. Idemo redom; 10 bodova si stekao u ligi prednosti, jer je konkurencija za kur.ac goli. Gube od parme, coma, verone i sličnih. Inter to doduše ljušti bez po muke i tu ćeš se titula i uzeti. S druge strane, imaš derbije i u ligi i u ligi prvaka gdje nisi nijedan dobio osim juventusa, gdje te sudija maksimalno pogurao, drukčije u vrh glave bi bio X. Ali to je ŠBB KBB, pa ćemo izostaviti to. Dakle, imaš velike utakmice ove sezone gdje si 90% njih izgubio. Dakle, ne valja. Liga se dobija protiv "malih" protivnika, tačno, tako je juventus godinama dominirao, ali ispasti od takvog u LP je bruka. Sezona nije odlična, sezona je dobra isključivo radi velike prednosti, u suprotnom bi bila ispod prosjeka. Inter je bio drugi favorit za scudetto prije prvenstva, kakva crna grčevita borba za 4. mjesto..
Spominješ bezbroj šansi i totalnu dominaciju?! Ja to nisam vidio u dvomeču. U najboljem slučaju bili su bara-bara sa BODO GLIMTOM. HEJ, BODO GLIMIT. Imao si bezbroj glupih šuteva, bezbroj ubačaja, rijetko koju stopostotnu šansu itd. Što neko reče nije Bodo zabio 5 slučajno, već iz izgrađenih akcija gdje su odbranu pravili levatima najvećim.
Za dlaku nije promakao prolaz, već se prolaz izgubio jer se zaredalo sa porazima nakon što si dobio oje.bine u prva 4 meča. Dakle opet protiv konkurentnih klubova je bila mrka kapa.
Da, pričalo se da treba bataliti LP i usmjeriti na prvenstvo sve, ali opet se gađamo ili crno ili bijelo. Ne može. Niko ne kaže da se treba ispasti od Bodo Glimta jeb.enog, nego da se ne zapinje za neka polufinala ili finala, jer nemaš ekipu za više frontova. Prvenstvo prioriet uvijek da, ali ne da se blamira po Evropi..
Chivu kao Chivu nije loš, ima neke pozitivne strane, ali ima i negativne. Ja recimo kad sam vidio da je izabrao Kolarova kao pomoćnika sve mi je jasno bilo, ali hajde neka bude tako. Vrijeme će pokazati da li je ili nije od pobjedničkog mentaliteta, ali da je usro motku sa ovim jeste itekako. Još šlag na tortu su opravdanja kao oni nisu igrali tekme, a Inter svako 3 dana igra. Ukratko sereš Kristiane, reci klepili nas ljudi i vozdra. Sramota jeste ali idemo dalje i toe to. Opravdanjima se samo ukopava još više, a opravdanja nema za ovo.
@Bisco pa ako je tako, šta ćeš onda ovdje? Idi na hrvatski forum i učestvuj u kvalitetnim diskusijama ha ja. Maniš se neznalica. Jedva te čekaju siamo i ekipa kao on. Pričaš o nekakvim golovima koji su visili u zraku do greške Akanjia, ali to jednostavno rečeno je laž. Gol nije visio u zraku, jer šanse nisu stvarali. Dominacija u posjedu i kornerima jeste bila ali zaje.bi to. Broj šuteva također ništa ne znači jer su mahom bili nebu pod oblake. Sama statistika xGol ti govori koliko je Inter opasan bio gdje na 30+ šuteva trebao zabiti 2.03 gola. Golemo iskreno.
Elem, da se trebaju glave skidati ne trebaju, ali da se sad izvlačimo floskulama je.bo LP prioritet seria a i slično je degutantno. Jer nisi ispao od tottenhama, već bodo glimta. Svi podjednako treba da snesu krivicu. Od marotte do chivu-a, pa nek se zapitaju šta i kako dalje sa ovom skupinom igrača od kojih, čast izuzecima, nema kuveta.
P.S. dokle ste me doveli da dijelim mišljenjem sa ovim ublehašem mađom. FUJ!
Spominješ bezbroj šansi i totalnu dominaciju?! Ja to nisam vidio u dvomeču. U najboljem slučaju bili su bara-bara sa BODO GLIMTOM. HEJ, BODO GLIMIT. Imao si bezbroj glupih šuteva, bezbroj ubačaja, rijetko koju stopostotnu šansu itd. Što neko reče nije Bodo zabio 5 slučajno, već iz izgrađenih akcija gdje su odbranu pravili levatima najvećim.
Za dlaku nije promakao prolaz, već se prolaz izgubio jer se zaredalo sa porazima nakon što si dobio oje.bine u prva 4 meča. Dakle opet protiv konkurentnih klubova je bila mrka kapa.
Da, pričalo se da treba bataliti LP i usmjeriti na prvenstvo sve, ali opet se gađamo ili crno ili bijelo. Ne može. Niko ne kaže da se treba ispasti od Bodo Glimta jeb.enog, nego da se ne zapinje za neka polufinala ili finala, jer nemaš ekipu za više frontova. Prvenstvo prioriet uvijek da, ali ne da se blamira po Evropi..
Chivu kao Chivu nije loš, ima neke pozitivne strane, ali ima i negativne. Ja recimo kad sam vidio da je izabrao Kolarova kao pomoćnika sve mi je jasno bilo, ali hajde neka bude tako. Vrijeme će pokazati da li je ili nije od pobjedničkog mentaliteta, ali da je usro motku sa ovim jeste itekako. Još šlag na tortu su opravdanja kao oni nisu igrali tekme, a Inter svako 3 dana igra. Ukratko sereš Kristiane, reci klepili nas ljudi i vozdra. Sramota jeste ali idemo dalje i toe to. Opravdanjima se samo ukopava još više, a opravdanja nema za ovo.
@Bisco pa ako je tako, šta ćeš onda ovdje? Idi na hrvatski forum i učestvuj u kvalitetnim diskusijama ha ja. Maniš se neznalica. Jedva te čekaju siamo i ekipa kao on. Pričaš o nekakvim golovima koji su visili u zraku do greške Akanjia, ali to jednostavno rečeno je laž. Gol nije visio u zraku, jer šanse nisu stvarali. Dominacija u posjedu i kornerima jeste bila ali zaje.bi to. Broj šuteva također ništa ne znači jer su mahom bili nebu pod oblake. Sama statistika xGol ti govori koliko je Inter opasan bio gdje na 30+ šuteva trebao zabiti 2.03 gola. Golemo iskreno.
Elem, da se trebaju glave skidati ne trebaju, ali da se sad izvlačimo floskulama je.bo LP prioritet seria a i slično je degutantno. Jer nisi ispao od tottenhama, već bodo glimta. Svi podjednako treba da snesu krivicu. Od marotte do chivu-a, pa nek se zapitaju šta i kako dalje sa ovom skupinom igrača od kojih, čast izuzecima, nema kuveta.
1921
Evo samo ću se na ovo osvrnuti. Kad smo gubili prvenstva, gubili smo jer bili loši. Sad kad iznabijamo ligu, odjednom konkurencija je za ku.ac.GeriOldman je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:16Sve bi to bilo uredu što si ti naveo da je to i u praksi tako kao na papiru. A nije. Idemo redom; 10 bodova si stekao u ligi prednosti, jer je konkurencija za kur.ac goli. Gube od parme, coma, verone i sličnih. Inter to doduše ljušti bez po muke i tu ćeš se titula i uzeti. S druge strane, imaš derbije i u ligi i u ligi prvaka gdje nisi nijedan dobio osim juventusa, gdje te sudija maksimalno pogurao, drukčije u vrh glave bi bio X. Ali to je ŠBB KBB, pa ćemo izostaviti to. Dakle, imaš velike utakmice ove sezone gdje si 90% njih izgubio. Dakle, ne valja. Liga se dobija protiv "malih" protivnika, tačno, tako je juventus godinama dominirao, ali ispasti od takvog u LP je bruka. Sezona nije odlična, sezona je dobra isključivo radi velike prednosti, u suprotnom bi bila ispod prosjeka. Inter je bio drugi favorit za scudetto prije prvenstva, kakva crna grčevita borba za 4. mjesto..
Chivu je odradio strašan posao jer je sa igračima "od kojih nema kuveta" pobijedio 21 od 26 utakmica u prvenstvu. Treba biti realan i priznati da je to ozbiljan poduhvat. U derbijima se kiksalo jer ekipi fali individualnog kvaliteta. To se vidjelo i u Ligi prvaka. Stariji igrači su potrošeni a ovi mlađi jednostavno nemaju kvalitet (još uvijek) za taj nivo. Također treba biti realan pa priznati da je Chivu imao ogroman hendikep na desnoj strani koja je većinu sezone totalno bezopasna. On tu jednostavno nije mogao ništa jer nije imao podršku kluba u vidu nekog odličnog pojačanja. Izvukao je maksimum od onog što je imao. Ovo ispadanje od Boda je više problem Italijanske lige nego što je problem Intera. Inter je zadnjih godina u Europi bio debelo iznad realnog kvaliteta Italijanske lige. Norveška repka je iznabijala Italiju, ostalih klubova u Europi nigdje ni na mapi. Možda je ovo neka nova realnost za italijanski fudbal?? Ona dva finala LP su bila izuzetak, bojim se da će ako se u Italiji nešto ubrzo ne promijeni, ovo sa Bodom biti puno češći scenarij.
Gledam za vikend utakmicu proiv Leccea i razmišljam kakva je evidentna razlika u brzini igre koju je Bodo prezentovao prošle sedmice i ovo što gledamo iz vikenda u vikend protiv većine klubova u Seriji A. Zato se zbog ovog ispadanja Intera svi u Italiji moraju zapitati u kom pravcu im ide liga.
Od svih derbija koje smo izgubili, računam i CL, samo nas je Arsenal nadigrao, protiv Liverpoola smo bili ravnopravni i da nije Bastoni ono učinio na samom kraju bio bi remi, a u svim derbijima u Seriji A smo bili bolji a izgubili samo zbog nesreće (stative, promašeni ziceri, ludi Maignan...). U svim smo imali veći xG (očekivani golovi) od protivnika. A vi samo gledate krajnji rezultat, dugoročno gledano bolje dobro igrati a izgubiti nego imati lošu igru a pobijediti na sreću. Eto gdje su sad ti što su nas pobjeđivali (Juve, Napoli i Milan)? 10+ bodova iza, neko će reć jer pobjeđujemo male pa male i pobjeđujemo baš zato jer imamo dobru igru, mi s lakoćom stvaramo prilike dok se oni muče i oslanjaju na individualnu majstoriju nekog od svojih zvijezda.GeriOldman je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:16S druge strane, imaš derbije i u ligi i u ligi prvaka gdje nisi nijedan dobio osim juventusa, gdje te sudija maksimalno pogurao, drukčije u vrh glave bi bio X. Ali to je ŠBB KBB, pa ćemo izostaviti to. Dakle, imaš velike utakmice ove sezone gdje si 90% njih izgubio. Dakle, ne valja.
Zielinskog zamjenio... aloooooo

#Ausilio OUT
Isto diktatura čovječe. Ne smiješ reći da je sramota ispast od Bodo Glimt. Da opet napišem jer ni sam ne vjerujem: Bodo Glimt.
Scudetto je svakako prvi i jedini cilj ove sezone i aBd Chivu će to provesti kraju kako treba i on sigurno nije upitan. Ali iduće sezone ovakve bruke neće biti dopustive. Nisu ni ove,ali tih +10 nam sve olakšava...
P.S. Jericho Zielu je rovit.
Scudetto je svakako prvi i jedini cilj ove sezone i aBd Chivu će to provesti kraju kako treba i on sigurno nije upitan. Ali iduće sezone ovakve bruke neće biti dopustive. Nisu ni ove,ali tih +10 nam sve olakšava...
P.S. Jericho Zielu je rovit.
Barella je umro. A Zielu je trenutno puno važniji...
Mislim da neki nisu svjesni kakvo smo samoubojstvo pocinili sinoc, izbili smo si najmanje 30 mil € iz dzepa, potencijalno i vise ako prodjes dalje. Ovo znaci 100% odlazak jednog igraca iz prvih 11, i to nije Dumfries na kojeg smo vec prestali racunati ljetos vec neko bolje ime, a zamjene nece biti. Da docaram to primjerom zamislite da odlazi Thuram a dolazi Arnautovic, da Thuram je panj ove sezone ali svi znaju da je u stanju napraviti puno vise od raspalog Arnautovica, a vrlo je vjerojatno da ce otici dvojica, kladim se na Bastonia ili Barellu, samo ponude nece biti izdasne.
Osvajanje Serie A to nece fin. pokriti.
Osvajanje Serie A to nece fin. pokriti.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Onda je dobro sto smo ispali. Sad sigurno moramo prodat Barellu i Thurama 
#Ausilio OUT
Da samo kad ti zamjena za Barellu bude raspadnuti Pellegrini a za Thurama isto neki starkelja koji dolazi za sicu ili besplatno onda ces zaliti za njima. Realnost je da ta dva igraca imaju u sebi puno bolje igre od onoga sta pruzaju trenutno, pa eto Thuram je na pocetku sezone uz Hakana bio nas najbolji igrac do one ozljede.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Naravno da je sramota ispat od bode glimta i to ne mala nego velika i to niko ne spori
Al tjerat pola kluba sa trenerom pisat da nista nevalja da smo goli ku..c je vec pretjerivanje pa nismo mi klub koji ulaze po transfer roku po 100 200 miliona majku mu krpis se svake sezone sa free transferima dovodis igrace po 15 20 milki i sa takvom politikom kluba ocekivat da ces nesto napravit moze samo budala treba bit i realan koliko para toliko muzike
Al tjerat pola kluba sa trenerom pisat da nista nevalja da smo goli ku..c je vec pretjerivanje pa nismo mi klub koji ulaze po transfer roku po 100 200 miliona majku mu krpis se svake sezone sa free transferima dovodis igrace po 15 20 milki i sa takvom politikom kluba ocekivat da ces nesto napravit moze samo budala treba bit i realan koliko para toliko muzike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.