goGlobal je napisao/la: ↑25 feb 2026, 09:09
Neka dobar je Savo, bas po njihovoj mjeri da im prekodrinska braca imaju povoda doci kao svoji na svom.
Hebo majku ja nikako ne kontam ovu balijsku fascinaciju sa srbima. Bukvalno sta God da rade, cim God SE bave, kakav God kolektiv imaju oni gledaju kako ce srbe dovesti i uvuci tu.
Snimaju film o srebrenici Koji je nominiran za oskara Srpkinja glavna glumica. Prije par godina U gorazdu u kojem je 99.9 posto bosnjaka oni glasaju za nekog svetosavaca koji SE kandidovao za izbore a lik kao agresorski vojnik je to isto gorazde granatirao 3 godine.
Sportski kolektivi infiltrirani svetosavcima sve do jednog. Pocev od igrackog kadra, strucnog staba a u slucaju sarajevskih klubova I uprave. Zeljovci Neki Dan posadili kosorica na neku funkciju, nogirali adzema I zamhenuli GA SA svetosavcem Koji je duplo gori sad hoce savu za trenera, igracki kadar pun srba. Milomir odovic bio vojnik u svetosavskoj vojsci, pucao na njih 3 godine a godinama im se vrtio po klubu. Da nije umro I Danas bi bio. Hajd da su to ljudi sa nekim rezultatima I bez politicke proslosti I pozadine pa rekao bi covjek neka sport je, Ali to su ljudi Koji na svom rezimeu imaju asocijaciju sa velikosrpskim nacionalizmom I cetnistvom.
Savo milosevic je samo kulturnija verzija radovana karadzica, ratka mladica I slobodana milosevica. Glavni argument balijskih gluperdi je eto bio je selektora repke pa nikom nije smetalo. Ne gospodo, smetalo je svakome ko je imao gram mozga u glavni. Ocigledno je da je savo bio postavljen da sabotira repku to SE pokazalo u barazu kad je 4 5 igraca namjerno izostsvljeno. Postavili su ga srbi I nase prodane SDA posrbice. Da li vi stvarno mislite da bi on ,zadrti cetnik, dosao u zelju da GA napravi boljim? Da bi dobronamjerno radio ka boljitku kluba Koji je sinonim za nesto sto on patoloski mrzi?
Da mi je dozivjeti da vidim neki sportski kolektiv iz pro-bih grada Koji ce uspjeh graditi planski, dugorocno I bez srba na timu, strucnom stabu ili upravi. Cemu tolika samomrznja I stokholmski sindrom nikad mi nece biti jasno. Da li ces ikada vidjeti bosnjaka ili albanca da bude trener partizana, zvijezde ili borca? Ili bilo kojeg svetosavskog kluba u bih? Naravno da ne, Ali balance bi da demonstrira svoje kompleks manje vrijednosti glumeci multikulti fgr mamlaza.