AC Milan

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 25 feb 2026, 09:45

Tačno mi se smučila cijela sezona, gdje kao igraš dobro, ali ti prvoplasirani inter bježi deset bodova. Inter, kojeg Bodo izuje iz cipela u dvije utakmice. Dođe mi da utakmice do kraja sezone ne pogledam, nek završi kako hoće.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 feb 2026, 10:59

Sportitalia director Michele Criscitello: “The relationship between Allegri and the current Milan management is at its lowest point. Allegri isn’t happy with a lot of stuff like the management, the mercato, the confusion on the level of the club management and ownership. Allegri is seriously considering his future for next season. He isn’t absolutely convinced of moving forward with Milan. His relationship with Ibrahimovic and Furlani is not that solid like before.”
Odavno je truhlo u ovom klubu, cak to i Max vidi. Kad njemu ne odgovara kud ces dalje :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 feb 2026, 11:36

Hajd memo ne rise vise. Sta bi trebali oplakivati rivala. Ljudi izgubili od Bode, hej Bode im strpao 5 komada, pa jbt bruka epskih razmjera veca nego ona u finalu protiv Parisa.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 25 feb 2026, 11:51

ronaldo99 je napisao/la:
25 feb 2026, 11:36
Hajd memo ne rise vise. Sta bi trebali oplakivati rivala. Ljudi izgubili od Bode, hej Bode im strpao 5 komada, pa jbt bruka epskih razmjera veca nego ona u finalu protiv Parisa.
Ma daj molim te, mi evrope nismo vidjeli ove godine i nekom se nasladjivati....zijanili od Parme, Como nas rastavlja na sastavne dijelove....UZAS, bolje nam da se poklopimo i sutimo....to je bruka i sramota....

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 feb 2026, 13:02

Meni je uvijek drago kad izgube, i oni i juve. Tako da, sve kontra toga smatram cudnim, barem mi kao navijaci Milana tome bi se trebali posebno veseliti.
Gori su mi oni koji gaje neku empatiju prema njima i sl....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 25 feb 2026, 14:36

milanist je napisao/la:
25 feb 2026, 13:02
Meni je uvijek drago kad izgube, i oni i juve. Tako da, sve kontra toga smatram cudnim, barem mi kao navijaci Milana tome bi se trebali posebno veseliti.
Ja uzivam kad oni izgube, tacno mi uljepsaju dan....al nije ljudski, karakterno otici na forum ili nekom se nasladjivati a oni 3 koplja trenutno ispred Milana....to je karakter da se neko ne uvrijedi PAPKA SA DNA KACE....

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 25 feb 2026, 14:51

memaga je napisao/la:
25 feb 2026, 14:36
milanist je napisao/la:
25 feb 2026, 13:02
Ja uzivam kad oni izgube, tacno mi uljepsaju dan....al nije ljudski, karakterno otici na forum ili nekom se nasladjivati a oni 3 koplja trenutno ispred Milana....to je karakter da se neko ne uvrijedi PAPKA SA DNA KACE....
Izvinjavam se na upadu, ovo je prva i posljednja poruka na vasem PDF, bravo memaga tako normalan navijac razmislja, naravno da ti treba bit drago kao sto je i meni kad vi izgubite, ali biti drago i lupati gluposti nije isto i to si super objasnio, sportski pozz

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 feb 2026, 15:24

Memo nas ljubi ga brat, kako je on samo pazljiv i pun dobrote i osjecaja za druge. Eto vidis dobri moj vec ti se poceli uvlaciti u paksu, a da nije ni dan prosao 🤣 cim krmka niz dlaku moj memo tako ti bude.

Nista, imamo ja i kolega ronaldo i galia ponekad, mi cemo da ih mezetimo, jel forum ili nije 🤣

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 feb 2026, 15:45

Ljudi neki previse ozbiljno shvataju forum. A i da se razumijemo i uzivo sa svojim prijateljima koji navijaju za inter se zajebavamo medjusobno. Dok je zdrava zajebancija sve je to meni uredu.

Ne kontam kako ne bi malo se nasladjivao izbacio ih Bode , hej Bode im strpao 5 komada i to obe tekme ih dobili. Bruka epskih razmjera.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 25 feb 2026, 16:26

ronaldo99 je napisao/la:
25 feb 2026, 15:45
Ljudi neki previse ozbiljno shvataju forum. A i da se razumijemo i uzivo sa svojim prijateljima koji navijaju za inter se zajebavamo medjusobno. Dok je zdrava zajebancija sve je to meni uredu.

Ne kontam kako ne bi malo se nasladjivao izbacio ih Bode , hej Bode im strpao 5 komada i to obe tekme ih dobili. Bruka epskih razmjera.
I ja ne kontam, ni sanjati nisam mogao da nam Como pokazuje kako se nogomet igra, pa se desi....
Imam i ja prijatelja koji navijaju za inter i juve al sta da kazem ljudima za l.p kad mi ne igramo....hahah, pa ispadam
mamlaz....ok malo soli dodati pitati sta ono bi itd al ja radije pustim da uzivaju u svom bolu....

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.