Premijer liga BiH - aktuelno

AvantiBL
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la AvantiBL » 25 feb 2026, 13:19

Nodi pratiš li ovog malog Bašića iz Laktaša :D
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ŽIŽOVIĆ MLADEN

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 25 feb 2026, 13:20

Jesu li im danas usvojili statut? Napokon da krenu prava ulaganja?

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 25 feb 2026, 13:30

sakahuligana je napisao/la:
25 feb 2026, 12:45

Hajde sto pojma nemas o navijackim desavanjima to mogu da razumijem vjerovatno imas 50 godina ali nauci makar da pises ako ti je forum najvaznija stvar u zivotu.

Bila mozda prije 50 godina ali i tad sumnjam , omladina vam je jedan obicni CIRKUS koji vjecno na kombi , bus stanicama napadaju 15 na 1 , raspitaj se za snimke kad se par momaka tuklo 1v1 ferka i kad su predavali nakon 20 sekundi satrani od batina , tu vam je i bio momak iz HC pa im psovao bogove i govorio da su retardirani :plac: , dao sam za primjer tu ferku jer eto ovo ostalo se ne vrijedi ni spominjati i sto vam je vodja (21) KAO STO BI VI REKLI bio pregazen ostavljen od drugova OML OML OML HARDCORE OML OML :plac:

Vidjeli smo i skoro tu omladinu na Marijin Dvoru

slika
Brat uredno kuka što ih neko napada 15 vs 1, kako kaže, pa onda hladno postavi sliku sa belaja kad je njih 20 napalo 4 momka na velikom odmoru. :rol: Što je najgore ima i snimak.
Nema predaje, o sole mio, vnmmvj i ccb možda nisu pali jučer, ali nisu ni prije 50 godina. :D A i Holy south je upitan :kafa:

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 25 feb 2026, 13:33

Lik je retardirano dijete, ne znam što mu odgovarate.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 25 feb 2026, 13:46

Threeplanetrees je napisao/la:
25 feb 2026, 12:53
Combattente87 je napisao/la:
25 feb 2026, 11:25

Niste gostovali od kupresa, i valjda si svjestan da je belaj u najavi ako dođete, a nebi ni bio prvi put...
Vode se jednostavno onom, bolje spriječiti nego liječiti ;)
Kakav belaj hrvatska policija osigura dolazak 2000 BBB u Split, a da MUP RS ne može 200-300 Manijaka kod vas. I pusti tu priču belaj u najavi. Da Lešinari nešto smiju nebi čekali Banja Luku nego bi ih napali kao što su oni vas. Kurcobolja MUP RS koju zajedno prodajete da ne mogu Manijaci doći
Evo ga i vegeta foruma, nema teme u koju se ti ne razmiješ....Moraš malo više staža da imaš u vezi rivalstava i dešavanja na stadionima u BIH da bi mogao da komentarišeš, i dobro pročitaj još jedno na stadionima ne van njih ;) Čuj da Lešinari nešto smiju a imaju samo 3 krpe od manijaka a gdje je ostalo...Ne turaj nos gdje ti nije mjesto, i drž se svojih vrapčića ;)
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 25 feb 2026, 13:48

NoProfit je napisao/la:
25 feb 2026, 13:30

Hajde sto pojma nemas o navijackim desavanjima to mogu da razumijem vjerovatno imas 50 godina ali nauci makar da pises ako ti je forum najvaznija stvar u zivotu.

Bila mozda prije 50 godina ali i tad sumnjam , omladina vam je jedan obicni CIRKUS koji vjecno na kombi , bus stanicama napadaju 15 na 1 , raspitaj se za snimke kad se par momaka tuklo 1v1 ferka i kad su predavali nakon 20 sekundi satrani od batina , tu vam je i bio momak iz HC pa im psovao bogove i govorio da su retardirani :plac: , dao sam za primjer tu ferku jer eto ovo ostalo se ne vrijedi ni spominjati i sto vam je vodja (21) KAO STO BI VI REKLI bio pregazen ostavljen od drugova OML OML OML HARDCORE OML OML :plac:

slika
Brat uredno kuka što ih neko napada 15 vs 1, kako kaže, pa onda hladno postavi sliku sa belaja kad je njih 20 napalo 4 momka na velikom odmoru. :rol: Što je najgore ima i snimak.
Nema predaje, o sole mio, vnmmvj i ccb možda nisu pali jučer, ali nisu ni prije 50 godina. :D A i Holy south je upitan :kafa:
Fascinantno je ovo sve. Koliko su samo ogrezli u mitomaniji .
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 25 feb 2026, 13:55

25 feb 2026, 13:46
25 feb 2026, 11:25

Niste gostovali od kupresa, i valjda si svjestan da je belaj u najavi ako dođete, a nebi ni bio prvi put...
Vode se jednostavno onom, bolje spriječiti nego liječiti ;)
Kakav belaj hrvatska policija osigura dolazak 2000 BBB u Split, a da MUP RS ne može 200-300 Manijaka kod vas. I pusti tu priču belaj u najavi. Da Lešinari nešto smiju nebi čekali Banja Luku nego bi ih napali kao što su oni vas. Kurcobolja MUP RS koju zajedno prodajete da ne mogu Manijaci doći
Evo ga i vegeta foruma, nema teme u koju se ti ne razmiješ....Moraš malo više staža da imaš u vezi rivalstava i dešavanja na stadionima u BIH da bi mogao da komentarišeš, i dobro pročitaj još jedno na stadionima ne van njih ;) Čuj da Lešinari nešto smiju a imaju samo 3 krpe od manijaka a gdje je ostalo...Ne turaj nos gdje ti nije mjesto, i drž se svojih vrapčića ;)
Koje rivalstvo ono kada ste okrenuli autobuse kod Jajca kada ste pošli u Trebinje? Da smijete uraditi nešto nebi čekali Banjaluku nego bi ih napali negdje i vratili kao što su oni vama. Pusti klasična kurcobolja MUP RS isto kao ovog našeg HNK u zadnje vrijeme

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 25 feb 2026, 14:00

NoProfit je napisao/la:
25 feb 2026, 13:30

slika
hz uzele holy south? jhahahahahahahahahahhaa jes al u kurcu to je za navijanje prestaro od tad se promijenilo pola vase i nase tribine

Opet se ponavljam PRISILNA REAKCIJA NA VASA NEDJELA , zato sto je bas medju njima momak koji je sa 30 momaka napao 3 momka , medju tim momcima su ovi sto su dobili batine na fer i predali za 10 sekundi pa im headcrew psovao bogove i govorio da su retardirani , plus vas momak izvadi noz , i ostala ih 4 zato sto su im ostali drugovi pobjegli u toj grupi bude uvijek 10 momaka :kafa:

PLUS ne mozes porediti kad grupa napadne jednog momka i kad je vamo malo manja grupica jest da brojka ima prednost al opet mogu i 4 momka izvuci bodove , samo da se zna koristiti oruzje koje se nosi , plus ispaljena signalka od hz al dzaba kad heri poter ne zna da koristi to jbo ga babo pica majstor vodja hz

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 25 feb 2026, 14:06

Diadora je napisao/la:
25 feb 2026, 13:03
goGlobal je napisao/la:
25 feb 2026, 09:09
VolimoSarajevo je napisao/la:
25 feb 2026, 08:57
slika
Neka dobar je Savo, bas po njihovoj mjeri da im prekodrinska braca imaju povoda doci kao svoji na svom.
Hebo majku ja nikako ne kontam ovu balijsku fascinaciju sa srbima. Bukvalno sta God da rade, cim God SE bave, kakav God kolektiv imaju oni gledaju kako ce srbe dovesti i uvuci tu.
Snimaju film o srebrenici Koji je nominiran za oskara Srpkinja glavna glumica. Prije par godina U gorazdu u kojem je 99.9 posto bosnjaka oni glasaju za nekog svetosavaca koji SE kandidovao za izbore a lik kao agresorski vojnik je to isto gorazde granatirao 3 godine.

Sportski kolektivi infiltrirani svetosavcima sve do jednog. Pocev od igrackog kadra, strucnog staba a u slucaju sarajevskih klubova I uprave. Zeljovci Neki Dan posadili kosorica na neku funkciju, nogirali adzema I zamhenuli GA SA svetosavcem Koji je duplo gori sad hoce savu za trenera, igracki kadar pun srba. Milomir odovic bio vojnik u svetosavskoj vojsci, pucao na njih 3 godine a godinama im se vrtio po klubu. Da nije umro I Danas bi bio. Hajd da su to ljudi sa nekim rezultatima I bez politicke proslosti I pozadine pa rekao bi covjek neka sport je, Ali to su ljudi Koji na svom rezimeu imaju asocijaciju sa velikosrpskim nacionalizmom I cetnistvom.

Savo milosevic je samo kulturnija verzija radovana karadzica, ratka mladica I slobodana milosevica. Glavni argument balijskih gluperdi je eto bio je selektora repke pa nikom nije smetalo. Ne gospodo, smetalo je svakome ko je imao gram mozga u glavni. Ocigledno je da je savo bio postavljen da sabotira repku to SE pokazalo u barazu kad je 4 5 igraca namjerno izostsvljeno. Postavili su ga srbi I nase prodane SDA posrbice. Da li vi stvarno mislite da bi on ,zadrti cetnik, dosao u zelju da GA napravi boljim? Da bi dobronamjerno radio ka boljitku kluba Koji je sinonim za nesto sto on patoloski mrzi?

Da mi je dozivjeti da vidim neki sportski kolektiv iz pro-bih grada Koji ce uspjeh graditi planski, dugorocno I bez srba na timu, strucnom stabu ili upravi. Cemu tolika samomrznja I stokholmski sindrom nikad mi nece biti jasno. Da li ces ikada vidjeti bosnjaka ili albanca da bude trener partizana, zvijezde ili borca? Ili bilo kojeg svetosavskog kluba u bih? Naravno da ne, Ali balance bi da demonstrira svoje kompleks manje vrijednosti glumeci multikulti fgr mamlaza.
Mali dzihaidisto, jesi ti dobre glave? Ti sto mrzis Srbe na ovaj nacin si isti kao oni, ali nikako to da skontas.

Laz je sto si za Odovica napisao, stidi se.
Kosoric - ti bas nista ne znas o momku onda.

Kako sam i napisao, ti bi da sve bosnjacko, gle cuda i Sebi bi da bude srpsko. Optereceni nacionalisti, isto sranjee samo drugo pakovanje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 25 feb 2026, 14:11

Argentina je napisao/la:
25 feb 2026, 14:06

Mali dzihaidisto, jesi ti dobre glave? Ti sto mrzis Srbe na ovaj nacin si isti kao oni, ali nikako to da skontas.

Kako sam i napisao, ti bi da sve bosnjacko, gle cuda i Sebi bi da bude srpsko. Optereceni nacionalisti, isto sranjee samo drugo pakovanje.
Za Odovica to nije tacno. Nema on veze sa VRS i ne treba to pricati covjek je umro, laka mu zemlja. Ok i Kosoric se cini kao normalan frajer. Ali pazi, trener vam ovaj frajer bio:

slika

Sad umjesto njega dolazi ovaj:

slika
- Dos­ta sam ko­ri­go­vao svo­je gle­da­nje na ne­ke stva­ri. Vi­še ne ve­ru­jem ni­ko­me! Sad kad se vra­tim na taj pe­riod bo­r­be pro­tiv Mi­lo­še­vi­ća i šta smo mu za­me­ra­li i po­gle­dam šta smo ura­di­li po­sle nje­ga... Pr­vo sam re­vi­di­rao svoj od­nos pre­ma Mi­lo­še­vi­ću. On je vo­dio te ra­to­ve jer je de­lom bio pri­si­ljen na njih, a si­la bo­ga ne mo­li, ali je uz sve to uspeo da sa­ču­va so­ci­jal­ni mir. Ako se ne va­ram, pri­va­ti­zo­vao je sa­mo „Te­le­kom“, i to 50 od­sto, pa smo ga ka­sni­je ot­ku­pi­li. Tr­pe­ći em­ba­r­go, vo­dio je ra­to­ve sa­ču­va­v­ši ra­d­na me­sta, sto­ti­ne hi­lja­da za­po­sle­nih. Eko­no­m­ski smo bi­li de­va­sti­ra­ni, ali je imo­vi­na sa­ču­va­na. Od dve­hi­lja­di­te pa nao­va­mo, se­ćam se, ima­li smo pet stu­bo­va na­še po­li­ti­ke. Jed­no je Ko­so­vo, gde se i da­lje osla­nja­mo na Re­zo­lu­ci­ju 1244, ko­ju je on pot­pi­sao pod na­j­ve­ćim pri­tis­kom. Dru­gi stub je bio de­mo­kra­ti­za­ci­ja dru­štva. Da li vre­di pri­ča­ti, jer ne znam da se de­si­lo. Ko­ri­dor 10, evo, ne­ka­ko ga pri­vo­di­mo kra­ju. Ene­r­ge­t­ski si­stem, po­ljo­pri­vre­da... Da­kle, pet stva­ri ko­je su de­mo­krat­ske sna­ge obe­ća­le da će ob­no­vi­ti, ja od 2000. još ne vi­dim da su za­vr­ši­li. U me­đu­vre­me­nu, pri­va­ti­zo­va­li smo sve osim fu­d­ba­la.

- Kad sve sta­vim na sto i ovo što je ura­dio Mi­lo­še­vić u onim uslo­vi­ma, ja bih se Slo­bi Mi­lo­še­vi­ću sad izvi­nio. Ina­če, od pre še­st go­di­na ne či­tam ve­sti, ne za­ni­ma me to­li­ko da čak i ako bi mi se si­no­vi Ni­ko­la ili Bo­ris kan­di­do­va­li za ne­što u po­li­ti­ci, oni si­gu­r­no ne bi do­bi­li moj glas. Ovo ni­je ogo­r­če­nje, ovo je mo­ja spo­zna­ja i ola­k­ša­nje.
Ovo je iskreno ponizenje za vas kao klub i navijacku grupu.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 25 feb 2026, 14:16

25 feb 2026, 14:00
hz uzele holy south? jhahahahahahahahahahhaa jes al u kurcu to je za navijanje prestaro od tad se promijenilo pola vase i nase tribine
Jeste prestaro za tebe koji ideš 2-3 godine na utakmice i imaš 15-16 godina. :mrgreen: Pa gdje je onda holy south? Pretpostavljam da je grupa preuzela te preostale zastave. :kafa:

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 25 feb 2026, 14:20

25 feb 2026, 13:55
25 feb 2026, 13:46

Koje rivalstvo ono kada ste okrenuli autobuse kod Jajca kada ste pošli u Trebinje? Da smijete uraditi nešto nebi čekali Banjaluku nego bi ih napali negdje i vratili kao što su oni vama. Pusti klasična kurcobolja MUP RS isto kao ovog našeg HNK u zadnje vrijeme
Au dječače koliko ti nemaš pojma šta pričaš....Nisam iz tog huliganskog fazona ali Lešinari su prvi napali manijake na Oborcima, a onda je usljedila odmazda....A pošto si vjerovatno gurao tutu da upali kada se ovo desilo , ovo je neki početak...
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 25 feb 2026, 14:25

AvantiBL je napisao/la:
25 feb 2026, 13:19
Nodi pratiš li ovog malog Bašića iz Laktaša :D
Znam ko je, ali nisam nesto pratio
Sjecam se da je bio na klupi u zvijezdi o9 protiv zelje
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 25 feb 2026, 14:32

Hordas1990 je napisao/la:
25 feb 2026, 14:11
Argentina je napisao/la:
25 feb 2026, 14:06

Za Odovica to nije tacno. Nema on veze sa VRS i ne treba to pricati covjek je umro, laka mu zemlja. Ok i Kosoric se cini kao normalan frajer. Ali pazi, trener vam ovaj frajer bio:

slika

Sad umjesto njega dolazi ovaj:

slika
- Dos­ta sam ko­ri­go­vao svo­je gle­da­nje na ne­ke stva­ri. Vi­še ne ve­ru­jem ni­ko­me! Sad kad se vra­tim na taj pe­riod bo­r­be pro­tiv Mi­lo­še­vi­ća i šta smo mu za­me­ra­li i po­gle­dam šta smo ura­di­li po­sle nje­ga... Pr­vo sam re­vi­di­rao svoj od­nos pre­ma Mi­lo­še­vi­ću. On je vo­dio te ra­to­ve jer je de­lom bio pri­si­ljen na njih, a si­la bo­ga ne mo­li, ali je uz sve to uspeo da sa­ču­va so­ci­jal­ni mir. Ako se ne va­ram, pri­va­ti­zo­vao je sa­mo „Te­le­kom“, i to 50 od­sto, pa smo ga ka­sni­je ot­ku­pi­li. Tr­pe­ći em­ba­r­go, vo­dio je ra­to­ve sa­ču­va­v­ši ra­d­na me­sta, sto­ti­ne hi­lja­da za­po­sle­nih. Eko­no­m­ski smo bi­li de­va­sti­ra­ni, ali je imo­vi­na sa­ču­va­na. Od dve­hi­lja­di­te pa nao­va­mo, se­ćam se, ima­li smo pet stu­bo­va na­še po­li­ti­ke. Jed­no je Ko­so­vo, gde se i da­lje osla­nja­mo na Re­zo­lu­ci­ju 1244, ko­ju je on pot­pi­sao pod na­j­ve­ćim pri­tis­kom. Dru­gi stub je bio de­mo­kra­ti­za­ci­ja dru­štva. Da li vre­di pri­ča­ti, jer ne znam da se de­si­lo. Ko­ri­dor 10, evo, ne­ka­ko ga pri­vo­di­mo kra­ju. Ene­r­ge­t­ski si­stem, po­ljo­pri­vre­da... Da­kle, pet stva­ri ko­je su de­mo­krat­ske sna­ge obe­ća­le da će ob­no­vi­ti, ja od 2000. još ne vi­dim da su za­vr­ši­li. U me­đu­vre­me­nu, pri­va­ti­zo­va­li smo sve osim fu­d­ba­la.

- Kad sve sta­vim na sto i ovo što je ura­dio Mi­lo­še­vić u onim uslo­vi­ma, ja bih se Slo­bi Mi­lo­še­vi­ću sad izvi­nio. Ina­če, od pre še­st go­di­na ne či­tam ve­sti, ne za­ni­ma me to­li­ko da čak i ako bi mi se si­no­vi Ni­ko­la ili Bo­ris kan­di­do­va­li za ne­što u po­li­ti­ci, oni si­gu­r­no ne bi do­bi­li moj glas. Ovo ni­je ogo­r­če­nje, ovo je mo­ja spo­zna­ja i ola­k­ša­nje.
Ovo je iskreno ponizenje za vas kao klub i navijacku grupu.
Savo je za Milosevica rekao ovo u poredjenju sa Vucicem. Ne pravdam ga, ali ja prvi to mislim da je Milosevic bolji od Vucica nego Vucic nema okolnosti i priliku za stvarima kao ovaj 90tih. Zamisli koliko je zlo Vucic.

Jedno pitanje za Pitare, sto su se toliko o Savi aktivirali sada kad se.povezuje sa Zeljom, a ni nije A rekao kad je bio selektor? I sto ne izvadite pozitivne izjave, nego sve ove polovicne? Najbolje da se prestanete baviti s nama, lakse ce vam biti.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 25 feb 2026, 14:33

NoProfit je napisao/la:
25 feb 2026, 14:16
Jeste prestaro za tebe koji ideš 2-3 godine na utakmice i imaš 15-16 godina. :mrgreen: Pa gdje je onda holy south? Pretpostavljam da je grupa preuzela te preostale zastave. :kafa:
Pa eto vodja vase grupe je imao 5 godina kad je to bilo i o cemu pricamo?

Holy south je uzela Torcida a kad nadjem sliku poslat cu ti tu photoshopiranu ovde da se sam sebi smijes koliko si glup taj trans ima vrijednost isti kao Age Sarajlije to su ljudi od 40 50 godina koji veze nemaju sa nekim ultra svijetom.. (covjek je napadnut dok je bio sa djetetom mislim da bi to bas vi kao simpatizeri/normalni navijaci trebali reci da je sramota al eto , dok se vama ne desava nije takvi ste vi)

Sa svojih 5 godina vise znam od tebe objasni mi samo kako nije staro nesto u navijackom svijetu sto je palo prije 20 godina zar se nije sramota pohvaliti sa tim , bolje da si spomenuo nas bubanj u Olovu pilo bi vise vode

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 25 feb 2026, 14:37

25 feb 2026, 14:20

Au dječače koliko ti nemaš pojma šta pričaš....Nisam iz tog huliganskog fazona ali Lešinari su prvi napali manijake na Oborcima, a onda je usljedila odmazda....A pošto si vjerovatno gurao tutu da upali kada se ovo desilo , ovo je neki početak...
Lešinari nisu napali Manijake na Oborcima nego su se sreli i bilo šta je bilo. Manijaci su napali Lešinare na Kupresu i imali su još jednu čeku kod Jajca kada ste pošli u Trebinje pa okrenuli autobuse. Ovo što si postavio je kiks MUP RS koji je na ovaj način osiguravao ovakvu utakmicu visokog rizika i nikakav herojski potez na deset puta manje gostujućih. Može se obezbjediti utakmica i ne znam zašto potenciraš da je to zbog razularene grupe koja već nekoliko godina nije ni pokušala vratiti za Kupres pa kao u Banja Luci će. Nemoj ovo shvatiti kao neku sramotu jer treba i muda i sreće i ljudi da im vratiš što je trenutno ovakvim Manijacima zajebano

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 25 feb 2026, 14:41

NoProfit je napisao/la:
25 feb 2026, 14:16
Znas i sam da CF nije uzeo tu zastavu, ima i slika gyje kruzi fotosopirano. Zasto je nisu zapalili?
Fk Željezničar.

sakahuligana
Kontakt:

Post Postao/la sakahuligana » 25 feb 2026, 14:42

25 feb 2026, 14:37

Lešinari nisu napali Manijake na Oborcima nego su se sreli i bilo šta je bilo. Manijaci su napali Lešinare na Kupresu i imali su još jednu čeku kod Jajca kada ste pošli u Trebinje pa okrenuli autobuse. Ovo što si postavio je kiks MUP RS koji je na ovaj način osiguravao ovakvu utakmicu visokog rizika i nikakav herojski potez na deset puta manje gostujućih. Može se obezbjediti utakmica i ne znam zašto potenciraš da je to zbog razularene grupe koja već nekoliko godina nije ni pokušala vratiti za Kupres pa kao u Banja Luci će. Nemoj ovo shvatiti kao neku sramotu jer treba i muda i sreće i ljudi da im vratiš što je trenutno ovakvim Manijacima zajebano
Nikakav kiks MUP RS , nego je sve i radjeno sa tim istim mupom , kad su se lesinari zaletili i poceli napad policija je prvo manijake pocela udarat pa sve ostalo

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 25 feb 2026, 14:43

Aj Sloga !!! :bih:
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 25 feb 2026, 14:44

25 feb 2026, 14:37

Sa ovom prvom rečenicom mi je jasno da ti apsolutno pojma nemaš.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ŽIŽOVIĆ MLADEN

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Dilajla1946, Grk1234, iliyaa8, primussucks, Riziko, Rule_hz, Venom i 70 gostiju.