Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nodi pratiš li ovog malog Bašića iz Laktaša 
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Jesu li im danas usvojili statut? Napokon da krenu prava ulaganja?
Brat uredno kuka što ih neko napada 15 vs 1, kako kaže, pa onda hladno postavi sliku sa belaja kad je njih 20 napalo 4 momka na velikom odmoru.sakahuligana je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:45
Hajde sto pojma nemas o navijackim desavanjima to mogu da razumijem vjerovatno imas 50 godina ali nauci makar da pises ako ti je forum najvaznija stvar u zivotu.
Bila mozda prije 50 godina ali i tad sumnjam , omladina vam je jedan obicni CIRKUS koji vjecno na kombi , bus stanicama napadaju 15 na 1 , raspitaj se za snimke kad se par momaka tuklo 1v1 ferka i kad su predavali nakon 20 sekundi satrani od batina , tu vam je i bio momak iz HC pa im psovao bogove i govorio da su retardirani, dao sam za primjer tu ferku jer eto ovo ostalo se ne vrijedi ni spominjati i sto vam je vodja (21) KAO STO BI VI REKLI bio pregazen ostavljen od drugova OML OML OML HARDCORE OML OML
Vidjeli smo i skoro tu omladinu na Marijin Dvoru
![]()
Nema predaje, o sole mio, vnmmvj i ccb možda nisu pali jučer, ali nisu ni prije 50 godina.
Lik je retardirano dijete, ne znam što mu odgovarate.
- Combattente87
- Kontakt:
Evo ga i vegeta foruma, nema teme u koju se ti ne razmiješ....Moraš malo više staža da imaš u vezi rivalstava i dešavanja na stadionima u BIH da bi mogao da komentarišeš, i dobro pročitaj još jedno na stadionima ne van njihThreeplanetrees je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:53Kakav belaj hrvatska policija osigura dolazak 2000 BBB u Split, a da MUP RS ne može 200-300 Manijaka kod vas. I pusti tu priču belaj u najavi. Da Lešinari nešto smiju nebi čekali Banja Luku nego bi ih napali kao što su oni vas. Kurcobolja MUP RS koju zajedno prodajete da ne mogu Manijaci doćiCombattente87 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 11:25
Niste gostovali od kupresa, i valjda si svjestan da je belaj u najavi ako dođete, a nebi ni bio prvi put...
Vode se jednostavno onom, bolje spriječiti nego liječiti![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Fascinantno je ovo sve. Koliko su samo ogrezli u mitomaniji .NoProfit je napisao/la: ↑25 feb 2026, 13:30Brat uredno kuka što ih neko napada 15 vs 1, kako kaže, pa onda hladno postavi sliku sa belaja kad je njih 20 napalo 4 momka na velikom odmoru.sakahuligana je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:45
Hajde sto pojma nemas o navijackim desavanjima to mogu da razumijem vjerovatno imas 50 godina ali nauci makar da pises ako ti je forum najvaznija stvar u zivotu.
Bila mozda prije 50 godina ali i tad sumnjam , omladina vam je jedan obicni CIRKUS koji vjecno na kombi , bus stanicama napadaju 15 na 1 , raspitaj se za snimke kad se par momaka tuklo 1v1 ferka i kad su predavali nakon 20 sekundi satrani od batina , tu vam je i bio momak iz HC pa im psovao bogove i govorio da su retardirani, dao sam za primjer tu ferku jer eto ovo ostalo se ne vrijedi ni spominjati i sto vam je vodja (21) KAO STO BI VI REKLI bio pregazen ostavljen od drugova OML OML OML HARDCORE OML OML
![]()
Što je najgore ima i snimak.
Nema predaje, o sole mio, vnmmvj i ccb možda nisu pali jučer, ali nisu ni prije 50 godina.A i Holy south je upitan
![]()
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Koje rivalstvo ono kada ste okrenuli autobuse kod Jajca kada ste pošli u Trebinje? Da smijete uraditi nešto nebi čekali Banjaluku nego bi ih napali negdje i vratili kao što su oni vama. Pusti klasična kurcobolja MUP RS isto kao ovog našeg HNK u zadnje vrijemeCombattente87 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 13:46Evo ga i vegeta foruma, nema teme u koju se ti ne razmiješ....Moraš malo više staža da imaš u vezi rivalstava i dešavanja na stadionima u BIH da bi mogao da komentarišeš, i dobro pročitaj još jedno na stadionima ne van njihThreeplanetrees je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:53Kakav belaj hrvatska policija osigura dolazak 2000 BBB u Split, a da MUP RS ne može 200-300 Manijaka kod vas. I pusti tu priču belaj u najavi. Da Lešinari nešto smiju nebi čekali Banja Luku nego bi ih napali kao što su oni vas. Kurcobolja MUP RS koju zajedno prodajete da ne mogu Manijaci doćiCombattente87 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 11:25
Niste gostovali od kupresa, i valjda si svjestan da je belaj u najavi ako dođete, a nebi ni bio prvi put...
Vode se jednostavno onom, bolje spriječiti nego liječiti![]()
Čuj da Lešinari nešto smiju a imaju samo 3 krpe od manijaka a gdje je ostalo...Ne turaj nos gdje ti nije mjesto, i drž se svojih vrapčića
![]()
-
sakahuligana
- Kontakt:
hz uzele holy south? jhahahahahahahahahahhaa jes al u kurcu to je za navijanje prestaro od tad se promijenilo pola vase i nase tribineNoProfit je napisao/la: ↑25 feb 2026, 13:30Brat uredno kuka što ih neko napada 15 vs 1, kako kaže, pa onda hladno postavi sliku sa belaja kad je njih 20 napalo 4 momka na velikom odmoru.sakahuligana je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:45
![]()
Što je najgore ima i snimak.
Nema predaje, o sole mio, vnmmvj i ccb možda nisu pali jučer, ali nisu ni prije 50 godina.A i Holy south je upitan
![]()
Opet se ponavljam PRISILNA REAKCIJA NA VASA NEDJELA , zato sto je bas medju njima momak koji je sa 30 momaka napao 3 momka , medju tim momcima su ovi sto su dobili batine na fer i predali za 10 sekundi pa im headcrew psovao bogove i govorio da su retardirani , plus vas momak izvadi noz , i ostala ih 4 zato sto su im ostali drugovi pobjegli u toj grupi bude uvijek 10 momaka
PLUS ne mozes porediti kad grupa napadne jednog momka i kad je vamo malo manja grupica jest da brojka ima prednost al opet mogu i 4 momka izvuci bodove , samo da se zna koristiti oruzje koje se nosi , plus ispaljena signalka od hz al dzaba kad heri poter ne zna da koristi to jbo ga babo pica majstor vodja hz
Mali dzihaidisto, jesi ti dobre glave? Ti sto mrzis Srbe na ovaj nacin si isti kao oni, ali nikako to da skontas.Diadora je napisao/la: ↑25 feb 2026, 13:03Hebo majku ja nikako ne kontam ovu balijsku fascinaciju sa srbima. Bukvalno sta God da rade, cim God SE bave, kakav God kolektiv imaju oni gledaju kako ce srbe dovesti i uvuci tu.
Snimaju film o srebrenici Koji je nominiran za oskara Srpkinja glavna glumica. Prije par godina U gorazdu u kojem je 99.9 posto bosnjaka oni glasaju za nekog svetosavaca koji SE kandidovao za izbore a lik kao agresorski vojnik je to isto gorazde granatirao 3 godine.
Sportski kolektivi infiltrirani svetosavcima sve do jednog. Pocev od igrackog kadra, strucnog staba a u slucaju sarajevskih klubova I uprave. Zeljovci Neki Dan posadili kosorica na neku funkciju, nogirali adzema I zamhenuli GA SA svetosavcem Koji je duplo gori sad hoce savu za trenera, igracki kadar pun srba. Milomir odovic bio vojnik u svetosavskoj vojsci, pucao na njih 3 godine a godinama im se vrtio po klubu. Da nije umro I Danas bi bio. Hajd da su to ljudi sa nekim rezultatima I bez politicke proslosti I pozadine pa rekao bi covjek neka sport je, Ali to su ljudi Koji na svom rezimeu imaju asocijaciju sa velikosrpskim nacionalizmom I cetnistvom.
Savo milosevic je samo kulturnija verzija radovana karadzica, ratka mladica I slobodana milosevica. Glavni argument balijskih gluperdi je eto bio je selektora repke pa nikom nije smetalo. Ne gospodo, smetalo je svakome ko je imao gram mozga u glavni. Ocigledno je da je savo bio postavljen da sabotira repku to SE pokazalo u barazu kad je 4 5 igraca namjerno izostsvljeno. Postavili su ga srbi I nase prodane SDA posrbice. Da li vi stvarno mislite da bi on ,zadrti cetnik, dosao u zelju da GA napravi boljim? Da bi dobronamjerno radio ka boljitku kluba Koji je sinonim za nesto sto on patoloski mrzi?
Da mi je dozivjeti da vidim neki sportski kolektiv iz pro-bih grada Koji ce uspjeh graditi planski, dugorocno I bez srba na timu, strucnom stabu ili upravi. Cemu tolika samomrznja I stokholmski sindrom nikad mi nece biti jasno. Da li ces ikada vidjeti bosnjaka ili albanca da bude trener partizana, zvijezde ili borca? Ili bilo kojeg svetosavskog kluba u bih? Naravno da ne, Ali balance bi da demonstrira svoje kompleks manje vrijednosti glumeci multikulti fgr mamlaza.
Laz je sto si za Odovica napisao, stidi se.
Kosoric - ti bas nista ne znas o momku onda.
Kako sam i napisao, ti bi da sve bosnjacko, gle cuda i Sebi bi da bude srpsko. Optereceni nacionalisti, isto sranjee samo drugo pakovanje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
Hordas1990
- Kontakt:
Za Odovica to nije tacno. Nema on veze sa VRS i ne treba to pricati covjek je umro, laka mu zemlja. Ok i Kosoric se cini kao normalan frajer. Ali pazi, trener vam ovaj frajer bio:Argentina je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:06
Mali dzihaidisto, jesi ti dobre glave? Ti sto mrzis Srbe na ovaj nacin si isti kao oni, ali nikako to da skontas.
Kako sam i napisao, ti bi da sve bosnjacko, gle cuda i Sebi bi da bude srpsko. Optereceni nacionalisti, isto sranjee samo drugo pakovanje.

Sad umjesto njega dolazi ovaj:

Ovo je iskreno ponizenje za vas kao klub i navijacku grupu.- Dosta sam korigovao svoje gledanje na neke stvari. Više ne verujem nikome! Sad kad se vratim na taj period borbe protiv Miloševića i šta smo mu zamerali i pogledam šta smo uradili posle njega... Prvo sam revidirao svoj odnos prema Miloševiću. On je vodio te ratove jer je delom bio prisiljen na njih, a sila boga ne moli, ali je uz sve to uspeo da sačuva socijalni mir. Ako se ne varam, privatizovao je samo „Telekom“, i to 50 odsto, pa smo ga kasnije otkupili. Trpeći embargo, vodio je ratove sačuvavši radna mesta, stotine hiljada zaposlenih. Ekonomski smo bili devastirani, ali je imovina sačuvana. Od dvehiljadite pa naovamo, sećam se, imali smo pet stubova naše politike. Jedno je Kosovo, gde se i dalje oslanjamo na Rezoluciju 1244, koju je on potpisao pod najvećim pritiskom. Drugi stub je bio demokratizacija društva. Da li vredi pričati, jer ne znam da se desilo. Koridor 10, evo, nekako ga privodimo kraju. Energetski sistem, poljoprivreda... Dakle, pet stvari koje su demokratske snage obećale da će obnoviti, ja od 2000. još ne vidim da su završili. U međuvremenu, privatizovali smo sve osim fudbala.
- Kad sve stavim na sto i ovo što je uradio Milošević u onim uslovima, ja bih se Slobi Miloševiću sad izvinio. Inače, od pre šest godina ne čitam vesti, ne zanima me toliko da čak i ako bi mi se sinovi Nikola ili Boris kandidovali za nešto u politici, oni sigurno ne bi dobili moj glas. Ovo nije ogorčenje, ovo je moja spoznaja i olakšanje.
Jeste prestaro za tebe koji ideš 2-3 godine na utakmice i imaš 15-16 godina.sakahuligana je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:00hz uzele holy south? jhahahahahahahahahahhaa jes al u kurcu to je za navijanje prestaro od tad se promijenilo pola vase i nase tribine
- Combattente87
- Kontakt:
Au dječače koliko ti nemaš pojma šta pričaš....Nisam iz tog huliganskog fazona ali Lešinari su prvi napali manijake na Oborcima, a onda je usljedila odmazda....A pošto si vjerovatno gurao tutu da upali kada se ovo desilo , ovo je neki početak...Threeplanetrees je napisao/la: ↑25 feb 2026, 13:55Koje rivalstvo ono kada ste okrenuli autobuse kod Jajca kada ste pošli u Trebinje? Da smijete uraditi nešto nebi čekali Banjaluku nego bi ih napali negdje i vratili kao što su oni vama. Pusti klasična kurcobolja MUP RS isto kao ovog našeg HNK u zadnje vrijemeCombattente87 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 13:46Evo ga i vegeta foruma, nema teme u koju se ti ne razmiješ....Moraš malo više staža da imaš u vezi rivalstava i dešavanja na stadionima u BIH da bi mogao da komentarišeš, i dobro pročitaj još jedno na stadionima ne van njihThreeplanetrees je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:53
Kakav belaj hrvatska policija osigura dolazak 2000 BBB u Split, a da MUP RS ne može 200-300 Manijaka kod vas. I pusti tu priču belaj u najavi. Da Lešinari nešto smiju nebi čekali Banja Luku nego bi ih napali kao što su oni vas. Kurcobolja MUP RS koju zajedno prodajete da ne mogu Manijaci doćiČuj da Lešinari nešto smiju a imaju samo 3 krpe od manijaka a gdje je ostalo...Ne turaj nos gdje ti nije mjesto, i drž se svojih vrapčića
![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Znam ko je, ali nisam nesto pratio
Sjecam se da je bio na klupi u zvijezdi o9 protiv zelje
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Savo je za Milosevica rekao ovo u poredjenju sa Vucicem. Ne pravdam ga, ali ja prvi to mislim da je Milosevic bolji od Vucica nego Vucic nema okolnosti i priliku za stvarima kao ovaj 90tih. Zamisli koliko je zlo Vucic.Hordas1990 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:11Za Odovica to nije tacno. Nema on veze sa VRS i ne treba to pricati covjek je umro, laka mu zemlja. Ok i Kosoric se cini kao normalan frajer. Ali pazi, trener vam ovaj frajer bio:Argentina je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:06
Mali dzihaidisto, jesi ti dobre glave? Ti sto mrzis Srbe na ovaj nacin si isti kao oni, ali nikako to da skontas.
Sad umjesto njega dolazi ovaj:
Ovo je iskreno ponizenje za vas kao klub i navijacku grupu.- Dosta sam korigovao svoje gledanje na neke stvari. Više ne verujem nikome! Sad kad se vratim na taj period borbe protiv Miloševića i šta smo mu zamerali i pogledam šta smo uradili posle njega... Prvo sam revidirao svoj odnos prema Miloševiću. On je vodio te ratove jer je delom bio prisiljen na njih, a sila boga ne moli, ali je uz sve to uspeo da sačuva socijalni mir. Ako se ne varam, privatizovao je samo „Telekom“, i to 50 odsto, pa smo ga kasnije otkupili. Trpeći embargo, vodio je ratove sačuvavši radna mesta, stotine hiljada zaposlenih. Ekonomski smo bili devastirani, ali je imovina sačuvana. Od dvehiljadite pa naovamo, sećam se, imali smo pet stubova naše politike. Jedno je Kosovo, gde se i dalje oslanjamo na Rezoluciju 1244, koju je on potpisao pod najvećim pritiskom. Drugi stub je bio demokratizacija društva. Da li vredi pričati, jer ne znam da se desilo. Koridor 10, evo, nekako ga privodimo kraju. Energetski sistem, poljoprivreda... Dakle, pet stvari koje su demokratske snage obećale da će obnoviti, ja od 2000. još ne vidim da su završili. U međuvremenu, privatizovali smo sve osim fudbala.
- Kad sve stavim na sto i ovo što je uradio Milošević u onim uslovima, ja bih se Slobi Miloševiću sad izvinio. Inače, od pre šest godina ne čitam vesti, ne zanima me toliko da čak i ako bi mi se sinovi Nikola ili Boris kandidovali za nešto u politici, oni sigurno ne bi dobili moj glas. Ovo nije ogorčenje, ovo je moja spoznaja i olakšanje.
Jedno pitanje za Pitare, sto su se toliko o Savi aktivirali sada kad se.povezuje sa Zeljom, a ni nije A rekao kad je bio selektor? I sto ne izvadite pozitivne izjave, nego sve ove polovicne? Najbolje da se prestanete baviti s nama, lakse ce vam biti.
Prvak NR BiH: 1946
-
sakahuligana
- Kontakt:
Pa eto vodja vase grupe je imao 5 godina kad je to bilo i o cemu pricamo?NoProfit je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:16Jeste prestaro za tebe koji ideš 2-3 godine na utakmice i imaš 15-16 godina.sakahuligana je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:00hz uzele holy south? jhahahahahahahahahahhaa jes al u kurcu to je za navijanje prestaro od tad se promijenilo pola vase i nase tribinePa gdje je onda holy south? Pretpostavljam da je grupa preuzela te preostale zastave.
![]()
Holy south je uzela Torcida a kad nadjem sliku poslat cu ti tu photoshopiranu ovde da se sam sebi smijes koliko si glup taj trans ima vrijednost isti kao Age Sarajlije to su ljudi od 40 50 godina koji veze nemaju sa nekim ultra svijetom.. (covjek je napadnut dok je bio sa djetetom mislim da bi to bas vi kao simpatizeri/normalni navijaci trebali reci da je sramota al eto , dok se vama ne desava nije takvi ste vi)
Sa svojih 5 godina vise znam od tebe objasni mi samo kako nije staro nesto u navijackom svijetu sto je palo prije 20 godina zar se nije sramota pohvaliti sa tim , bolje da si spomenuo nas bubanj u Olovu pilo bi vise vode
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Lešinari nisu napali Manijake na Oborcima nego su se sreli i bilo šta je bilo. Manijaci su napali Lešinare na Kupresu i imali su još jednu čeku kod Jajca kada ste pošli u Trebinje pa okrenuli autobuse. Ovo što si postavio je kiks MUP RS koji je na ovaj način osiguravao ovakvu utakmicu visokog rizika i nikakav herojski potez na deset puta manje gostujućih. Može se obezbjediti utakmica i ne znam zašto potenciraš da je to zbog razularene grupe koja već nekoliko godina nije ni pokušala vratiti za Kupres pa kao u Banja Luci će. Nemoj ovo shvatiti kao neku sramotu jer treba i muda i sreće i ljudi da im vratiš što je trenutno ovakvim Manijacima zajebanoCombattente87 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:20
Au dječače koliko ti nemaš pojma šta pričaš....Nisam iz tog huliganskog fazona ali Lešinari su prvi napali manijake na Oborcima, a onda je usljedila odmazda....A pošto si vjerovatno gurao tutu da upali kada se ovo desilo , ovo je neki početak...
Znas i sam da CF nije uzeo tu zastavu, ima i slika gyje kruzi fotosopirano. Zasto je nisu zapalili?NoProfit je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:16Jeste prestaro za tebe koji ideš 2-3 godine na utakmice i imaš 15-16 godina.sakahuligana je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:00hz uzele holy south? jhahahahahahahahahahhaa jes al u kurcu to je za navijanje prestaro od tad se promijenilo pola vase i nase tribinePa gdje je onda holy south? Pretpostavljam da je grupa preuzela te preostale zastave.
![]()
Fk Željezničar.
-
sakahuligana
- Kontakt:
Nikakav kiks MUP RS , nego je sve i radjeno sa tim istim mupom , kad su se lesinari zaletili i poceli napad policija je prvo manijake pocela udarat pa sve ostaloThreeplanetrees je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:37Lešinari nisu napali Manijake na Oborcima nego su se sreli i bilo šta je bilo. Manijaci su napali Lešinare na Kupresu i imali su još jednu čeku kod Jajca kada ste pošli u Trebinje pa okrenuli autobuse. Ovo što si postavio je kiks MUP RS koji je na ovaj način osiguravao ovakvu utakmicu visokog rizika i nikakav herojski potez na deset puta manje gostujućih. Može se obezbjediti utakmica i ne znam zašto potenciraš da je to zbog razularene grupe koja već nekoliko godina nije ni pokušala vratiti za Kupres pa kao u Banja Luci će. Nemoj ovo shvatiti kao neku sramotu jer treba i muda i sreće i ljudi da im vratiš što je trenutno ovakvim Manijacima zajebanoCombattente87 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:20
Au dječače koliko ti nemaš pojma šta pričaš....Nisam iz tog huliganskog fazona ali Lešinari su prvi napali manijake na Oborcima, a onda je usljedila odmazda....A pošto si vjerovatno gurao tutu da upali kada se ovo desilo , ovo je neki početak...
Aj Sloga !!! 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sa ovom prvom rečenicom mi je jasno da ti apsolutno pojma nemaš.Threeplanetrees je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:37Lešinari nisu napali Manijake na Oborcima nego su se sreli i bilo šta je bilo. Manijaci su napali Lešinare na Kupresu i imali su još jednu čeku kod Jajca kada ste pošli u Trebinje pa okrenuli autobuse. Ovo što si postavio je kiks MUP RS koji je na ovaj način osiguravao ovakvu utakmicu visokog rizika i nikakav herojski potez na deset puta manje gostujućih. Može se obezbjediti utakmica i ne znam zašto potenciraš da je to zbog razularene grupe koja već nekoliko godina nije ni pokušala vratiti za Kupres pa kao u Banja Luci će. Nemoj ovo shvatiti kao neku sramotu jer treba i muda i sreće i ljudi da im vratiš što je trenutno ovakvim Manijacima zajebanoCombattente87 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 14:20
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Dilajla1946, Grk1234, iliyaa8, primussucks, Riziko, Rule_hz, Venom i 70 gostiju.