Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kažu izaći će na poluvremenu
Neće se ni primijetiti razlika, obzirom da su tribine ionako prazne
Neće se ni primijetiti razlika, obzirom da su tribine ionako prazne
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Fer tuca naravno da se nece desiti slazem se. Danas je najbitnija brojka, lojalnost grupi, organizovanost i muda, a Manijaci su tu u top 3 na balkanu hladno. Znaju to ljudi brate vjeruj mi. Al nije ni bitno. Ti si meni prvi replicirao i spinovao.Zutti je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:11Gdje šire? Na Balkanu? Fer tuče? Daj ne provaljuj se. Ima naravno sposobnih momaka, kao što ih svugdje ima, a to da Manijake neko van BiH doživljava kao prijetnju je smiješno. Pogotovo to oko fer tuča... Navijački okršaji na Balkanu su baš poznati kao ferke, pogotovo u vašem slučaju. Da ponovim - ne provaljuj se. Pogotovo sad, gledaj utakmicu, igrate, zayebi navijanje za navijače na anonimnom forumu.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:05To mozda ti tako dozivljavas, ja sam napisao da im u fer tuci u BiH ne moze niko nista, potencijalno i sire, ne u Evropi. Vi pitari ste bas majstori u spinovanju, ne kontam sto ti ovo treba da ti bespotrebno repliciram i otvaramo bespotrebnu raspravu oko necega sto nisam rekao. Ali jedno je sigurno, a to je da znamo ko redovno dobija batine u glavnom gradu i ko fakat drhti.![]()
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Jel realno da pricas o posjeti na utakmici koja se igra u srijedu u sred bijela dana? Da ne pricamo da je ramazan? Pa vas malo jace od ovog dodje vikendom drug. Glupa ti je prica a i zadnji ste koji trebaju imati obraza da pricaju o posjeti.
Cuj fer tuca pa nisu navijacke skupine MMA klubovi . Ti ako hoces da se fer tuces slobodno upisi se boks , Taekwando i tako te borilacke vjestine . Haj se uozbiljite malo .Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:14Fer tuca naravno da se nece desiti slazem se. Danas je najbitnija brojka, lojalnost grupi, organizovanost i muda, a Manijaci su tu u top 3 na balkanu hladno. Znaju to ljudi brate vjeruj mi. Al nije ni bitno. Ti si meni prvi replicirao i spinovao.Zutti je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:11Gdje šire? Na Balkanu? Fer tuče? Daj ne provaljuj se. Ima naravno sposobnih momaka, kao što ih svugdje ima, a to da Manijake neko van BiH doživljava kao prijetnju je smiješno. Pogotovo to oko fer tuča... Navijački okršaji na Balkanu su baš poznati kao ferke, pogotovo u vašem slučaju. Da ponovim - ne provaljuj se. Pogotovo sad, gledaj utakmicu, igrate, zayebi navijanje za navijače na anonimnom forumu.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:05
To mozda ti tako dozivljavas, ja sam napisao da im u fer tuci u BiH ne moze niko nista, potencijalno i sire, ne u Evropi. Vi pitari ste bas majstori u spinovanju, ne kontam sto ti ovo treba da ti bespotrebno repliciram i otvaramo bespotrebnu raspravu oko necega sto nisam rekao. Ali jedno je sigurno, a to je da znamo ko redovno dobija batine u glavnom gradu i ko fakat drhti.![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ja kad sam rekao fer tuca vise sam mislio na to da odnos snaga, brojka i okolnosti budu korektni, a ne 100 na 20 i slicno. Nista drugo.Pact1921 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:18Cuj fer tuca pa nisu navijacke skupine MMA klubovi . Ti ako hoces da se fer tuces slobodno upisi se boks , Taekwando i tako te borilacke vjestine . Haj se uozbiljite malo .Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:14Fer tuca naravno da se nece desiti slazem se. Danas je najbitnija brojka, lojalnost grupi, organizovanost i muda, a Manijaci su tu u top 3 na balkanu hladno. Znaju to ljudi brate vjeruj mi. Al nije ni bitno. Ti si meni prvi replicirao i spinovao.Zutti je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:11
Gdje šire? Na Balkanu? Fer tuče? Daj ne provaljuj se. Ima naravno sposobnih momaka, kao što ih svugdje ima, a to da Manijake neko van BiH doživljava kao prijetnju je smiješno. Pogotovo to oko fer tuča... Navijački okršaji na Balkanu su baš poznati kao ferke, pogotovo u vašem slučaju. Da ponovim - ne provaljuj se. Pogotovo sad, gledaj utakmicu, igrate, zayebi navijanje za navijače na anonimnom forumu.
Klub im igra, a oni o fer tučama na forumu 
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Iftari se prije vremena Jusufbrgovic .
Pa gledaj mi ekipe ne mozemo se sastaviti kako treba. A imas na nasoj temi ja sam protiv investitora mene vise grbavica nece vidjeti dok ne ode brat od Ismira.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Ogromna je razlika u kvalitetu izmedju Zelje i Sloge, ali bas ogromna...
Zašto se ne bih zajebavao kad se i vi zajebavate kada je ista situacija?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:16Jel realno da pricas o posjeti na utakmici koja se igra u srijedu u sred bijela dana? Da ne pricamo da je ramazan? Pa vas malo jace od ovog dodje vikendom drug. Glupa ti je prica a i zadnji ste koji trebaju imati obraza da pricaju o posjeti.
I nama kada je radni dan, utakmica oko 3, 4, vi se nađete sa prozivkama. Čemu prozivke? Znate prozivati čak i kada je jaka kiša radnim danom tokom zimskog perioda.
Ako prozivaš kada ne treba, onda nauči da trpiš prozivke zbog istih situacija.
Priča jeste glupa, naravno da se zezam, ali nije ovo moja/naša priča, nego tvoja/vaša. Tačnije, sami ste krivi, obzirom koliko se pušete da dokažete da je vaša ljubav prema klubu veća od drugih.
Vas ništa ne može poremetiti oko posjete, vi uvijek dolazite u velikom broju, uvijek puna Grbavica, sve najbolje, niste nikad imali loše posjete, bla, bla... I onda dobijemo ovo danas, dobijemo dvije hiljade protiv Širokog, dobijemo 3 hiljade protiv Radnika, itd.
Nemojte se puhati, **** i ljudi će vas manje zajebavati.
I da, zadnji ste koji trebate pričati oko posjete. Kakvi vi.
Osmanović možda dobar za Mošćanice
- Combattente87
- Kontakt:
Sloga bolja za sada, Željo se sastaviti sa lopgom ne može....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ja nikada nisam komentarisao losu posjetu u divljem terminu, a nisam primijetio da su drugi. Slobodno repliciraj te postove ovdje pa da vidimo te trollove. Drugo, Zeljo jos nije imao normalan termin ovo proljece, tako da ti i ta prica ne pije vode, jesen smo prekucali. Vi ni vikendom navecer ne dolazite, sta mi ti imas pricat o posjeti, pa makar se i zajebavao. Poklopi se i probaj probit cifru od 3000 ove sezone.Morpheus je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:23Zašto se ne bih zajebavao kad se i vi zajebavate kada je ista situacija?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:16Jel realno da pricas o posjeti na utakmici koja se igra u srijedu u sred bijela dana? Da ne pricamo da je ramazan? Pa vas malo jace od ovog dodje vikendom drug. Glupa ti je prica a i zadnji ste koji trebaju imati obraza da pricaju o posjeti.
I nama kada je radni dan, utakmica oko 3, 4, vi se nađete sa prozivkama. Čemu prozivke? Znate prozivati čak i kada je jaka kiša radnim danom tokom zimskog perioda.
Ako prozivaš kada ne treba, onda nauči da trpiš prozivke zbog istih situacija.![]()
Priča jeste glupa, naravno da se zezam, ali nije ovo moja/naša priča, nego tvoja/vaša. Tačnije, sami ste krivi, obzirom koliko se pušete da dokažete da je vaša ljubav prema klubu veća od drugih.![]()
Vas ništa ne može poremetiti oko posjete, vi uvijek dolazite u velikom broju, uvijek puna Grbavica, sve najbolje, niste nikad imali loše posjete, bla, bla... I onda dobijemo ovo danas, dobijemo dvije hiljade protiv Širokog, dobijemo 3 hiljade protiv Radnika, itd.
Nemojte se puhati, **** i ljudi će vas manje zajebavati.
- jurisicduska
- Kontakt:
Nema vise ni posjete.
Ostalo je samo ime.
Ali evo iznijeli ste je iz 16 , vidan napredak.
Sad će i šut.
Ostalo je samo ime.
Sad će i šut.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 feb 2026, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ko je ovog momka slagao da je za fudbala i da ima kvalitet
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Najgore što ako se Sanin naljuti može bit i FK Sanin, svakako nema statuta koji će to zaštititi.jurisicduska je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:29Nema vise ni posjete.
Ostalo je samo ime.
Sad će i šut.
MNON
Realno Osmanović se jedini primjeti na terenu. Umalo da kreira šansu za Slogu.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fudo, Jarodwest, Morpheus, MostarReds22, Napapijri, rishovski, successminator, Venom i 46 gostiju.