Premijer liga BiH - aktuelno
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne komuniciram sa balavcima zeljni srbovanja po gradu Sarajevu. Za sve ostalo imas pp pa mi se slobodno obrati, balavac.sakahuligana je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:51Jel stari grad jos u svadji sa headcrewom ili?OldTownDistrict je napisao/la: ↑25 feb 2026, 08:21To su samo djeca bez feninga djeca bez mozga djeca kojima ie idol srbin i zemun. To je samo papak.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Zao mi je Cvetanovskog. Dobar igrac. Šteta ako je teza povreda. Nije fakat izgledalo na prvu kao neki preostar start. I sto je najgore nije ni faul sviran. Ne znam hajde da ne pametujem al meni nije izgledalo toliko ostro da mu je pukla noga..nije stajna noga, u zraku..
Najrealnija slika naseg fudbala
-
IMResurrected
- Kontakt:
Ja mislim isto da postoji namjera. Tako mi se cini. Bolesno. Hajde Vico i sudije na stranu, ne znam kako ove igrace nije stid.Hordas1990 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:46Ovo je fkt nemoguce podrzavati za koga god navijas. Kakav seljakluk.
Najgore je sto su oni u tolikoj krizi da je Sloga normalno igrala lagano bi ih rijesili kontrama 0-2 ali ono tacno namjerno ide da povrijedi bez obzira na rezultat. I onda kaze sto odbijaju igraci da dodju u ovu ligu koliko god im dajes. Pa vidi ovo. Strasno.
Žao mi je Cvetanovskog, kao igrač dobar, kao osoba mi djeluje isto ok, šteta
Šteta što se ovo ne desi g.ovnima od ljudi, ali dobro to je druga tema
Šteta što se ovo ne desi g.ovnima od ljudi, ali dobro to je druga tema
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Normalno kad znas aha gledaj slomio sam nogu,niko me ne dira znaci mogu nastavit. Cak ni zuti. Ovakakv fudbal nigdje se ne igra, dopustili su klanje a da nema sankcije. Noge se lome, i opet ce,jer niko ne treba da strepi od sankcija. Bolesna liga. Narkoman i balije poslusne su unistili sve sporta samo tako.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Što je slabo Manijaka nema 100-150 ljudi
- jurisicduska
- Kontakt:
Mogo ga ne zovnut samo ako je crveni u pitanju.
Ne može se faul vracati varom.
Grub je start ali ne djeluje da je išao njega da udari, vise lopta. Faul i zuti bi bio opravdana sankcija. Ali to Var ne može vratiti.
Kad vidis posljedicu i crveni je adekvatan ali onako po startu ne znam.
Zao mi Cvete čini se fin momak bas.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Pogledas start nad Lulicem prosle sezone u Banja Luci.Kopacka iznad koljena znaci 90% lom noge srecom nije bio zavrsio bi momku karijeru
Odluka:faul za Borac.
Odluka:faul za Borac.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vama je to standardna brojka
Kako je pravda stigla FK Željezničar, tako će i FK Borac
- akisarajevo92
- Kontakt:
Naravno da ga moze zvati za ono jer bi se razmatrao crveni kartonjurisicduska je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:51Mogo ga ne zovnut samo ako je crveni u pitanju.
Grub je start ali ne djeluje da je išao njega da udari, vise lopta. Faul i zuti bi bio opravdana sankcija. Ali to Var ne može vratiti.
sto bi se naravno i desilo da se nesto slicno desilo u BL igracu Borcu, ustvari ne bi ni bilo potrebe za VAR-om jer bi crveni bio pokazan na terenu
Don't believe the hype.
Ja mislim da ćemo vidit već u nedjelju u Širokom Brijegubordobijeli je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:47Mozes misliti sta ce dopuštati sudije u Doboju kad krene otimanje da se ostane u ligi .
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa to sam brate i napisao mogo ga je zovnuti ako je crveni u pitanju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:53Naravno da ga moze zvati za ono jer bi se razmatrao crveni kartonjurisicduska je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:51Mogo ga ne zovnut samo ako je crveni u pitanju.
sto bi se naravno i desilo da se nesto slicno desilo u BL igracu Borcu, ustvari ne bi ni bilo potrebe za VAR-om jer bi crveni bio pokazan na terenu
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pa grupe jeste. Evo izgleda i kod vas kada oduzmes simpatizere koji danas nisu došli
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 25 feb 2026, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Nisam upratio, javi li Aerena koliko su prekrsaja napravili ovi bolesnici?
Sve vam J*** ono odvratno.
Sve vam J*** ono odvratno.
Vrlo vjerovatno. Protiv vas im je nekako najlakše krasti, godinama to gledamo.
sanjinusto je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:56Nisam upratio, javi li Aerena koliko su prekrsaja napravili ovi bolesnici?
14-15 do povrede Cvetanoskog, ne znam je li bi još koji kasnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma otislo je na nekih 20 prekrsaja na kraju. Boze sacuvaj sta rade.
Start za zatvora i sudije ništa, Var je morao reagovat.
Cirkus od lige, brz oporavak Cveta.
Cirkus od lige, brz oporavak Cveta.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], Fouzi1, Grk1234, MikiPirs, Noke995, ultrazonfa, Vanja8, Zaboljesutra, Zeko87 i 28 gostiju.