FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Bruka da nije sviran ni faul na lomljenje noge
Bruka reakcija igraca, stručnog štaba, navijača da se ne kaže sudiji ništa, ne izvrši neki pritisak, zvižduk nistaaaaa
Bruka igrača od igre i borbe. Isto razmažena mafija, ne zna ni ko pije ni ko plaća.
Bruka i od strane trenera i stručnog štaba da nisu ništa naučili iz orethodnih utakmica od postavke igre, selekcija igrača, sveee isto.
Ebo bi im ja u svlačionici svima.
Nijaze imaš pare, imaš potporu investitora. Reaguj, iskesiraj…
Bruka reakcija igraca, stručnog štaba, navijača da se ne kaže sudiji ništa, ne izvrši neki pritisak, zvižduk nistaaaaa
Bruka igrača od igre i borbe. Isto razmažena mafija, ne zna ni ko pije ni ko plaća.
Bruka i od strane trenera i stručnog štaba da nisu ništa naučili iz orethodnih utakmica od postavke igre, selekcija igrača, sveee isto.
Ebo bi im ja u svlačionici svima.
Nijaze imaš pare, imaš potporu investitora. Reaguj, iskesiraj…
Pa sta si ti brate moj osvojio sa Krcmarevicem , Stojanevicem , Kosticem , Basicem. , Petrovicem, basicom , Coricem . I sad i za 100 godina njihove sezone ce se pamtit po 0 trofeja osvojenih. A ovi ostali bogami i kao igraci i kao treneri su svasta uspjevali kad su igrali za zeljin grb .GIBRA je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:55Ma cirkus kolorado, pravi cirkusELDIABLO20 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:53Pa to ja govorim maloprije i pogledas jos Guso, Cica i dodas Dinu nema tandem za propast.
A šta reći za navijače, oni bi Sablju i Amara na ovo sve, pa da nam vrati i Memića još
Presmijesno i prejadno izgledamo ama baš u svemu
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ekipa sacinjena od jarana i usluga i ko god da dodje sa strane docekan je na nozGIBRA je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:55Ma cirkus kolorado, pravi cirkusELDIABLO20 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:53Pa to ja govorim maloprije i pogledas jos Guso, Cica i dodas Dinu nema tandem za propast.
A šta reći za navijače, oni bi Sablju i Amara na ovo sve, pa da nam vrati i Memića još
Presmijesno i prejadno izgledamo ama baš u svemu
Ovakva povreda može značiti kraj karijere, zaista nevjerovatna odluka ovih iz VAR sobe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Šta bi od onog pisma Uefi poslije Širokog?
Smiju nam se u Savezu Bogami. Mora neko iz kluba reagovati radikalno za ovo suđenje, inače potop.
Igrali smo loše skroz ali ono je morao biti VAR + crveni. Kao što rekoh - čisti pokušaj ubistva.
Nijaze radi nešto i oko suđenja ba.
Smiju nam se u Savezu Bogami. Mora neko iz kluba reagovati radikalno za ovo suđenje, inače potop.
Igrali smo loše skroz ali ono je morao biti VAR + crveni. Kao što rekoh - čisti pokušaj ubistva.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Zamisli kolegi ti slome nogu ti samo objesis ruke od kukove...
- mamonelafo
- Kontakt:
Cvetko, izdrži druže... Nemam riječi za onog krvnika... Napravio sebi brata....
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Provalili smo se sa saopsenjem izgleda. Jer i Klub suti.Lokomotifa je napisao/la: ↑25 feb 2026, 16:59Šta bi od onog pisma Uefi poslije Širokog?
Strasno.ovo za Cvetanovskog.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Pa jer igra za platu sta on znaci biti navijac Zeljeznicara. Prije kad su bili tvoji igraci su ginuli za plavi grb pa koliko god bili dobri ili losi a ovo sada niko osim Krpica nije pokazao ikakav nivo da ga zanima ista na terenu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
I ovdje pricaju kako ce osim ovo osim ono da to kod njeg ne moze itd, pa ovo su teski paramecijumi od igraca oni bi i njemu zvrcku napravili
- dubioza144
- Kontakt:
Prokleli smo Cvetu posle onog sa njim i Mufticem, al mi nije jasno gdje je tacno dobio udarac da bas noga pukne, i zamisli ti silinu tog udarca da covjek nit svira faul a kamoli kartin dadne, pitanje je i kakve oni kostobrane nose i da li nose mozda bi makar malo ublazilo da ne dodje do bas ovog, steta drzi se Cveto
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Skupina bezmudih luzera od stručnog štaba pa do igrača.
Pa ovakvim je igračima Jakovljević psovao sve po spisku, a naši ga nisu smjeli ni pogledat.
Pa ovakvim je igračima Jakovljević psovao sve po spisku, a naši ga nisu smjeli ni pogledat.
-
Napaceni87
- Kontakt:
Dragovic ko muha bez glave.
- dubioza144
- Kontakt:
On i Milosevic ne znaju koju poziciju igraju
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Stav igrača poslije onakve povrede Cvete najbolje govori u kakvom smo mi ku.rcu. Dok sam bio mlađi kada smo igrali mali fudbal među rajom sve je prštalo i uvijek bilo na granici incidenta a sve za bajde samo stvar prestiža. Al ovakve pi.čke Grbavica ne pamti
nije niko reagovao jer vjerovatno nervira svakog sa ovim peglanjem lopte , ide kontra lik neda lopte nikome , pegla nesto dribla , ja ne znam ko mu pusta ovo vise
ko zna kakvi su odnosi ovdje u svlacionici.... niko se nije ni pocesao
ko zna kakvi su odnosi ovdje u svlacionici.... niko se nije ni pocesao
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Izasao Deni a usao Odinaka??? Pa Dino ubaci napadaca J*** mu majku…izgleda i ti **** kao prethodnici, drugi ti kroje sastav.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Planiraju li se prefarbati ove zute stepenice na Istoku u plavu boju kao sto je uradjeno na Sjeveru?
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 25 feb 2026, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
jel ovaj muharem ubio nekog u klubu il sta
- WeekendOffender
- Kontakt:
Daj bolan to Huskovica vise pa sta imas izgubiti ionako ne igramo nista
Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bordo10, doncarlo, Ferroviere1987, knoa, Omerta1921, ristagrad, Zeljoo1921 i 68 gostiju.