Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Sead Kolašinac
Dug je mjesec do baraza. Sad sad se on povrijedi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovog komentara sam se odmah sjetio kad sam vidio da izlazisignalidunapark je napisao/la: ↑17 feb 2026, 23:44Ma njemu je ustajanje iz kreveta rizik za ozljedu...Ima mjesec dana do utakmice...stigne se on sje.bat.
Ne znam šta bih rekao.
Skočio lik 10cm u zrak i doskočio na obije noge i potom se uhvatio za desnu nogu i ostao ležati. Ustao nakon minutu, pokušao nastaviti par minuta ali je ubrzo tražio izmjenu.
Otprilke tako nekako.
Sto se mene tiče, toliko sam navikao da igramo bez njega da sam već psihički pripremeljen da ga možda nece biti.
Ako bude zdrav, doživjet ću ga kao Janelta. Pojačanje niotkuda.
Ma on se treba penzionisati. Nema od njega fudbalera više nikad, iako mi je jedan od dražih.
Ako bude zdrav, u barazu svakako moze igrat samo jednu utakmicu. Na barbarezu je da odluci koju. S tim da druga moze biti revijalnog karaktera.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Cuj nema, Seo standardni u Atalanti koja je top 5 u Italiji i ima ”samo” 32 godine, ima on jos dosta da igra, od stakla jeste, ali moze nam sigurno valjati ciklus za ligu nacija, EP, i cak sljedeco SP.
I sa 40 godina je sigurno bolji od mrtvog Mujakica ili Burnica.
Tako je, ali samo sto je uzasno nepouzdan. Svako okupljanje molimo Boga samo da dodje citav.Edincapitano je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:59Cuj nema, Seo standardni u Atalanti koja je top 5 u Italiji i ima ”samo” 32 godine, ima on jos dosta da igra, od stakla jeste, ali moze nam sigurno valjati ciklus za ligu nacija, EP, i cak sljedeco SP.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Yebiga, navikli smo seDamirT je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:00Tako je, ali samo sto je uzasno nepouzdan. Svako okupljanje molimo Boga samo da dodje citav.Edincapitano je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:59Cuj nema, Seo standardni u Atalanti koja je top 5 u Italiji i ima ”samo” 32 godine, ima on jos dosta da igra, od stakla jeste, ali moze nam sigurno valjati ciklus za ligu nacija, EP, i cak sljedeco SP.
- Beduin
- Kontakt:
Mene vise brine to sto Karic ostaje na klupi u klubu kao jedina adekvatna zamjena za Kolasinca. Seo svakako vise nije tu, nego sto jeste.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Čovjek je non stop povrijeđen. Bolje da imamo upola ovakvog, a da je zdrav.Edincapitano je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:59Cuj nema, Seo standardni u Atalanti koja je top 5 u Italiji i ima ”samo” 32 godine, ima on jos dosta da igra, od stakla jeste, ali moze nam sigurno valjati ciklus za ligu nacija, EP, i cak sljedeco SP.
E ove zadnje dvije recenice su ti dobrehurem je napisao/la: ↑23 feb 2026, 13:40Ne znam šta bih rekao.
Skočio lik 10cm u zrak i doskočio na obije noge i potom se uhvatio za desnu nogu i ostao ležati. Ustao nakon minutu, pokušao nastaviti par minuta ali je ubrzo tražio izmjenu.
Otprilke tako nekako.
Sto se mene tiče, toliko sam navikao da igramo bez njega da sam već psihički pripremeljen da ga možda nece biti.
Ako bude zdrav, doživjet ću ga kao Janelta. Pojačanje niotkuda.![]()
Starter. Da ga Allah sačuva u ovoj mubarek noći.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pisemo kao da covjek ide u prvi red u nekom ratu pred svaku utakmicu
Uvijek samo da se ne povredi, ostalo nije vazno
Uvijek samo da se ne povredi, ostalo nije vazno
nadam se da ispadaju veceras, cisto zbog manje tekmi u opticaju do baraza 
Ili samo kup utakmice
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
3-0 vode.
Izašao iz igre, minut poslije primili gol. Dobar nastup.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 31 gost.

.jpg)