FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opet napadi na Zekića, Bože dragi kakvi likovi...
Zekic je izjavio da plate nisu bile na vrijeme, kao za plate nema pa za nesto drugo ima itd itd.Puas je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:28Mozda zato sto si igrao najbolji fudbal sa zekicem?Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:13Dobro napravite forum gdje su sve istomisljenici i pametnjakovici..GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 feb 2026, 11:58Zekić glavni krivac, ebem ti život i ko izmisli forum.
Danas je tekma, nemojte svega vam o stadionu. Nema gore teme na svijetu..
Eto nek nije najveci krivac ali kriv je za najmanje 5 bodova protiv Radnika i Sloge na pocetku. Ne znam zasto ljudi jos zale za njim i ne daju nista lose reci za njega
Samo da podvucem, nekazem da se nije kasnilo nekazem da nije bilo da se plate neplate a ond dodje neki igrac za kojeg se plati osteta.
Ja vjerujem da toga ima isad, ali na kraju krajeva se ispostavilo da je sve orema svima isplaceno. Niko nije tuzio klub (6 igraca raskinuto) a svi su rekli da im je bilo super kod nas.
Dosao ADEM CIMIROT posle zekica. Ti ljudi ne dolaze da bi im klub bio duzan i da bi molili za svoje pare
Zekic je imao finu sezonu osvoi kup, ako ti nije odgovaralo bilo sta mogao si jednostavno da podneses ostavku ili neproduzis ugovor. Jesi ti izborio evropu al i ti si dosao na izborenu evropu. I to je to. Odradis pripreme i prvo kolo podneses ostavku i to nakon 4:4. Da smo mi izgubiki 0:3 to se neradi u ovoj situaci
Al mi moramo; prvo pitat dali je nama bitnije lijepa igra sa slabim rezultatima, il nam je bitno da igramo ne tako lijepo al da imamo bolji rezultat,?
Ova ekipa danasnja bi naj jacu zekicevu pobjedila od 20 puta 13 a izgubila bi mozda 5 puta a gol razlika bi bila ista. I tu se krije zec
u jebote Cvetanovskom puce noga ko ledenica, strasno izgleda
-
rimljanin90
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO!!!!!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
- belosevic23
- Kontakt:
Gdje je sastav
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Mario Cvitanović je odlučio da na teren izvede ovih 11: Banić, Maroodza, Gojković, Menalo, Elezi, Beganović, Krdžalić, Ristovski, Cimirot, Kuprešak, Kyeremeh
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
johntravolta123
- Kontakt:
Haman isti sastav kao protiv Posusja osim Maroodza ->Mujkic ,Beganovic -> Hujber
Sta je sa Adema
Sta je sa Adema
Može li/zna li iko ovo poredati formacijski ? U ovako bitnoj utakmici, igramo bez klasičnog napadača. Sastav podsjeca na Zekica i njegove vratolomije.
Odmara Adema za BL
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
nemam info nikakvu za povredu pa kontam da ga odmara
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
O čemu ti pričaš? Pa ista je formacija bila i prošlu utakmicu, isto smo igrali bez napadača. Jedina razlika je to sto sad igraju Maroodza i Beganović, ali formacija ostaje ista.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Bolestan je Adem.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Sta ga ima odmarat za ligu nebitna nam liga...ovo je povreda ili sto neko rece viroza
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VivaLaStella i 40 gostiju.