Klosarska posla
Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: Serie A
Kad ne budu imali sudije ni u serie a sta ce onda svaki vikend petardu od caglaria, leccea, genoe itd a sta ce im tek milan juve napoli radit...
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Da, zato milan, juve i napoli rasturaju u evropi, glup si ko .!. U prethodne 3 sezone napoli je bio sampion 2 puta znaci moze se ako si dovoljno kvalitetan, ali lakse je druge krivit nego sebi priznat da si rinakatuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 feb 2026, 06:54Kad ne budu imali sudije ni u serie a sta ce onda svaki vikend petardu od caglaria, leccea, genoe itd a sta ce im tek milan juve napoli radit...
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Sreća pa si ti pametan, aj gledaj kako ti guzi sako ko stigne intera i petardu vam spakuje... a moze i u BiH da Borac ne osvoji svaku al ne smije to postati praksa...Rahatlokum je napisao/la: ↑25 feb 2026, 09:39Da, zato milan, juve i napoli rasturaju u evropi, glup si ko .!. U prethodne 3 sezone napoli je bio sampion 2 puta znaci moze se ako si dovoljno kvalitetan, ali lakse je druge krivit nego sebi priznat da si rinakatuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 feb 2026, 06:54Kad ne budu imali sudije ni u serie a sta ce onda svaki vikend petardu od caglaria, leccea, genoe itd a sta ce im tek milan juve napoli radit...
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Zato vama bodove uzimaju pisa, cremonese, sasuollo, parma itd, itd.. a ako sudije koce u ligi sta vas onda sputava u Evropi? Inter je ako nista barcu i bayerna izbacio u sezoni kada je vas feyenoord izbacio i takodjer i tog istog feyenoorda-a izbacio, ove sezone igrate na jedan front i opet vas gore spomenute ekipe guze, nisi kompetentan da pametujes ja bi se poklopio, nama ove sezone uspjeh titula, a mozda i dupla vama uspjeh ispadanje intera hahahtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:17Sreća pa si ti pametan, aj gledaj kako ti guzi sako ko stigne intera i petardu vam spakuje... a moze i u BiH da Borac ne osvoji svaku al ne smije to postati praksa...Rahatlokum je napisao/la: ↑25 feb 2026, 09:39Da, zato milan, juve i napoli rasturaju u evropi, glup si ko .!. U prethodne 3 sezone napoli je bio sampion 2 puta znaci moze se ako si dovoljno kvalitetan, ali lakse je druge krivit nego sebi priznat da si rinakatuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 feb 2026, 06:54Kad ne budu imali sudije ni u serie a sta ce onda svaki vikend petardu od caglaria, leccea, genoe itd a sta ce im tek milan juve napoli radit...
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nisam kompetentan neka si mi ti rahatlokumu ccc... u evropi ko sto si sam i reko ni ne igramo zbog užasne prosle sezone kad smo MI krivi sto smo podbacili, znaci momak kontradiktoran si kakav uspjeh da napraviš u evropi kad je ne igraš, a opet dovoljan je uspjeh barem se ne brukat... a idi vidi kako smo na pola tih utakmica osteceni protiv takvih ekipa, a kako je tvoj Inter svaku zaštićen narucito poslije derbija koji ste izgubili od Milana tada ste naglo usli u formu, ustvari u formu ušle sudije...Rahatlokum je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:26Zato vama bodove uzimaju pisa, cremonese, sasuollo, parma itd, itd.. a ako sudije koce u ligi sta vas onda sputava u Evropi? Inter je ako nista barcu i bayerna izbacio u sezoni kada je vas PSV izbacio i takodjer i tog istog PSV-a izbacio, ove sezone igrate na jedan front i opet vas gore spomenute ekipe guze, nisi kompetentan da pametujes ja bi se poklopio, nama ove sezone uspjeh titula, a mozda i dupla vama uspjeh ispadanje intera hahahtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:17Sreća pa si ti pametan, aj gledaj kako ti guzi sako ko stigne intera i petardu vam spakuje... a moze i u BiH da Borac ne osvoji svaku al ne smije to postati praksa...Rahatlokum je napisao/la: ↑25 feb 2026, 09:39
Da, zato milan, juve i napoli rasturaju u evropi, glup si ko .!. U prethodne 3 sezone napoli je bio sampion 2 puta znaci moze se ako si dovoljno kvalitetan, ali lakse je druge krivit nego sebi priznat da si rinaka
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Ma ja bolje biti 10-ti i ne igrati, pa nisam kontradiktoran sad ti kazem igrali ste prosle pa ste ispali od feyenoorda kojeg smo mi kasnije izbacili, a da ne govorim da smo i vas zadnji put kada smo se sastali u LP pukli u obje utakmice, ali garant su i tu sudije krive hahahRahatlokum je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:26Zato vama bodove uzimaju pisa, cremonese, sasuollo, parma itd, itd.. a ako sudije koce u ligi sta vas onda sputava u Evropi? Inter je ako nista barcu i bayerna izbacio u sezoni kada je vas feyenoord izbacio i takodjer i tog istog feyenoorda-a izbacio, ove sezone igrate na jedan front i opet vas gore spomenute ekipe guze, nisi kompetentan da pametujes ja bi se poklopio, nama ove sezone uspjeh titula, a mozda i dupla vama uspjeh ispadanje intera hahahtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:17Sreća pa si ti pametan, aj gledaj kako ti guzi sako ko stigne intera i petardu vam spakuje... a moze i u BiH da Borac ne osvoji svaku al ne smije to postati praksa...Rahatlokum je napisao/la: ↑25 feb 2026, 09:39
Da, zato milan, juve i napoli rasturaju u evropi, glup si ko .!. U prethodne 3 sezone napoli je bio sampion 2 puta znaci moze se ako si dovoljno kvalitetan, ali lakse je druge krivit nego sebi priznat da si rinaka
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ja nisam spominjao to polufinale kada ste bili bolji a i individualno kvalitetniji msm i sad ste prije svega ne toliko znacajno kvalitetniji koliko širi roster imate od nas. Dalje to polufinale je bio i vise nego uspjeh za Milan sa ovakvom ekipom, kao i za Inter finale. Ali ja pricam o tome da je ovakva bruka logičan produkt i da mora se negdje naplatiti ono sto ste uzeli u serie a na osnovu sudija a i sjekli ste konkurente u drugim utakmicama. Evo samo da pričamo o utakmici sa napolijem koju ste trebali izgubit ili jos svježije kada je sa juveom trebao biti remi... a onda sakacenje Milana i napolija od strane sudija i eto vas tu gdje ste, al aj ne očekujem ja od hinja da priznaju vidjet ce se sve jednog dana...Rahatlokum je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:36Ma ja bolje biti 10-ti i ne igrati, pa nisam kontradiktoran sad ti kazem igrali ste prosle pa ste ispali od feyenoorda kojeg smo mi kasnije izbacili, a da ne govorim da smo i vas zadnji put kada smo se sastali u LP pukli u obje utakmice, ali garant su i tu sudije krive hahahRahatlokum je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:26Zato vama bodove uzimaju pisa, cremonese, sasuollo, parma itd, itd.. a ako sudije koce u ligi sta vas onda sputava u Evropi? Inter je ako nista barcu i bayerna izbacio u sezoni kada je vas feyenoord izbacio i takodjer i tog istog feyenoorda-a izbacio, ove sezone igrate na jedan front i opet vas gore spomenute ekipe guze, nisi kompetentan da pametujes ja bi se poklopio, nama ove sezone uspjeh titula, a mozda i dupla vama uspjeh ispadanje intera hahahtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:17Sreća pa si ti pametan, aj gledaj kako ti guzi sako ko stigne intera i petardu vam spakuje... a moze i u BiH da Borac ne osvoji svaku al ne smije to postati praksa...
-
Rahatlokum
- Kontakt:
A znaci napoli koji nije bio u stanju da u top 24 zavrsi vise zasluzuje titulu od intera ili za napoli ne vazi "eto vas tu gdje ste" ili su ga i u LP sjeckali? Ma ja sakate vas, duse drage kao da mi ostali nemamo mogucnost da gledamo, koliko kmecite covjek bi rekao da vam sudije centra ne daju preci, ali lakse kmecat nego reci "igramo mozda i najruzniji fudbal, branimo se prortiv skoro svake ekipe dok ne udje voda u usi" srecom pa ima puno vise objektivnih navijaca milana nego takvih kmecavaca i kompleksasa poput tebe.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:50Ja nisam spominjao to polufinale kada ste bili bolji a i individualno kvalitetniji msm i sad ste prije svega ne toliko znacajno kvalitetniji koliko širi roster imate od nas. Dalje to polufinale je bio i vise nego uspjeh za Milan sa ovakvom ekipom, kao i za Inter finale. Ali ja pricam o tome da je ovakva bruka logičan produkt i da mora se negdje naplatiti ono sto ste uzeli u serie a na osnovu sudija a i sjekli ste konkurente u drugim utakmicama. Evo samo da pričamo o utakmici sa napolijem koju ste trebali izgubit ili jos svježije kada je sa juveom trebao biti remi... a onda sakacenje Milana i napolija od strane sudija i eto vas tu gdje ste, al aj ne očekujem ja od hinja da priznaju vidjet ce se sve jednog dana...Rahatlokum je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:36Ma ja bolje biti 10-ti i ne igrati, pa nisam kontradiktoran sad ti kazem igrali ste prosle pa ste ispali od feyenoorda kojeg smo mi kasnije izbacili, a da ne govorim da smo i vas zadnji put kada smo se sastali u LP pukli u obje utakmice, ali garant su i tu sudije krive hahahRahatlokum je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:26
Zato vama bodove uzimaju pisa, cremonese, sasuollo, parma itd, itd.. a ako sudije koce u ligi sta vas onda sputava u Evropi? Inter je ako nista barcu i bayerna izbacio u sezoni kada je vas feyenoord izbacio i takodjer i tog istog feyenoorda-a izbacio, ove sezone igrate na jedan front i opet vas gore spomenute ekipe guze, nisi kompetentan da pametujes ja bi se poklopio, nama ove sezone uspjeh titula, a mozda i dupla vama uspjeh ispadanje intera hahah
Što smo trebali izgubiti utakmicu protiv Napolija? A šta je sa prvom u Napulju? To se ne broji jer se ne uklapa u narativ da ove sezone sudije guraju Inter.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:50Ja nisam spominjao to polufinale kada ste bili bolji a i individualno kvalitetniji msm i sad ste prije svega ne toliko znacajno kvalitetniji koliko širi roster imate od nas. Dalje to polufinale je bio i vise nego uspjeh za Milan sa ovakvom ekipom, kao i za Inter finale. Ali ja pricam o tome da je ovakva bruka logičan produkt i da mora se negdje naplatiti ono sto ste uzeli u serie a na osnovu sudija a i sjekli ste konkurente u drugim utakmicama. Evo samo da pričamo o utakmici sa napolijem koju ste trebali izgubit ili jos svježije kada je sa juveom trebao biti remi... a onda sakacenje Milana i napolija od strane sudija i eto vas tu gdje ste, al aj ne očekujem ja od hinja da priznaju vidjet ce se sve jednog dana...Rahatlokum je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:36Ma ja bolje biti 10-ti i ne igrati, pa nisam kontradiktoran sad ti kazem igrali ste prosle pa ste ispali od feyenoorda kojeg smo mi kasnije izbacili, a da ne govorim da smo i vas zadnji put kada smo se sastali u LP pukli u obje utakmice, ali garant su i tu sudije krive hahahRahatlokum je napisao/la: ↑25 feb 2026, 12:26
Zato vama bodove uzimaju pisa, cremonese, sasuollo, parma itd, itd.. a ako sudije koce u ligi sta vas onda sputava u Evropi? Inter je ako nista barcu i bayerna izbacio u sezoni kada je vas feyenoord izbacio i takodjer i tog istog feyenoorda-a izbacio, ove sezone igrate na jedan front i opet vas gore spomenute ekipe guze, nisi kompetentan da pametujes ja bi se poklopio, nama ove sezone uspjeh titula, a mozda i dupla vama uspjeh ispadanje intera hahah
Ovaj Bodo zavesio sezonu u septembru, ljudi od tad odigrali par utakmica samo u LP, i napune onda intera koji hara u Italiji. Haha ovo postaje sve bolje i bolje 
Pozdrav za jaru Biscionea, nema ga nesto
Pozdrav za jaru Biscionea, nema ga nesto
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Pa nema samo Inter problema sa njima, prije 4-5 god Romi su u jednoj dali 6 golova, prosle godine Lazia izbacili, ove Citya pobjedili koji se bori za titulu u najjacoj ligi i Atletica na njihovom stadionu, tako da nisu oni vise nikako za otpisati unaprijed
Nista onda, postu su prejaki, ide peticija da im se klempo odmah dodijeli unaprijed. Ne vrijedi igrati onda LP.
Jak kapiten nema sta 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Pa nisam rekao da su prejaki vec da nisu za otpisat unaprijed i nabrojao sam argumente koji su lako provjerljivi, zato ste vi bez poraza u Evropi i sto se mene tice favoriti ste
- JayCatwright
- Kontakt:
mali miš Biščione se povukao u svoju rupicu, još kad Juve večeras nadoknadi zaostatak 
Nisam gledao utakmicu sinoć, tek highlightse maloprije, ali ono što mi je zaparalo oči je prvi gol Bode-a. Ne mogu vjerovati da ekipe poput Intera (ili Juventusa prije 7 dana) poklanjaju tako lahko golove protivnicima. Više se trebaju plašiti svojih grešaka, nego protivničkih igrača. Bodeu sinoć, kao i vjerovatno Galati večeras, je dovoljno da budu strpljive, jer će Akanji, Kelly, Gatti, sami za njih kreirati prilike.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Talijanima trebaju 2 čuda večeras za prolaz, vidjet ćemo hoće li uspjeti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Juventinisimo
- Kontakt:
UEFA je dobila zalbu od Kineza za, kako kazu, nepodnosljiv smrad od ribe sto su norvezani ostavili u svlacionici nakon utakmice i slavlja...
Norvezani se brane cinjenicom, da su to sve organic ribe, naturalnim putem upecane kroz probusene rupe u ledu dimenzija 50x50 cm. Gdje su LICNO ili ti OSOBNO njihovi igraci iz prvih 11 pecali dan prije odlaska u Milano..Tvrde da su ribe friske, socne i ukusne i strogo odbacuju Kinesku kletvu da smrde..
Norvezani su spremni UEFI proslijediti slike sa pecanja svojih igraca.
PS. pingvini oko ledenih rupa su zabrinuti...
Norvezani se brane cinjenicom, da su to sve organic ribe, naturalnim putem upecane kroz probusene rupe u ledu dimenzija 50x50 cm. Gdje su LICNO ili ti OSOBNO njihovi igraci iz prvih 11 pecali dan prije odlaska u Milano..Tvrde da su ribe friske, socne i ukusne i strogo odbacuju Kinesku kletvu da smrde..
Norvezani su spremni UEFI proslijediti slike sa pecanja svojih igraca.
PS. pingvini oko ledenih rupa su zabrinuti...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Dobra Atalanta, mogli bi i proci. Mozda oni i jedini od Italijana, posto ne vjerujem da juve moze nadoknaditi prednost Galate.